Σελίδα 44 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 34394041424344454647484954 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 646 έως 660 από 1107

Θέμα: πιότητα φτουκατι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    κυριοι δεχομαι 100% οτι οι ιταλοι σε σχεδιαση και οδικη συμπεριφορα ειναι απιαστοι
    μηχανολογικα ομως δεν ειναι ικανοι να φτιαξουν ουτε πετουγια απο μεσοπορτα
    ο καθενας μπορει να απαξιωνει τα χρηματα του οπως θελει
    δεν μπορω να καταλαβω ομως πως μπορει καποιος να καβαλαει κατι που μπορει ανα πασα στιγμη και χωρις λογο να σβησει απο ηλεκτρικα να παρει φωτια ή να αρχισει να διαλυεται ειτε το εχει παρει 1 χιλιαρικο ειτε 28..........

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ανθεκτικό στις πτώσεις και στην κακομεταχείριση και φρέσκο.... μια μικρή παραχώρηση στους χρόνους στην μπίστα αλλά προκειμένου να σπάει κάθε λίγο και λιγάκι κανά πανάκριβο *δε΄λο, δε γ@μιέται...

http://www.newsbeast.gr/moto/eidhsei...-honda-bulldog
    Με αυτό θα δραπέτευσε απ΄το φεγγάρι η τύπισσα http://www.newsbeast.gr/weird/arthro...an-kathe-vradi
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Με αυτό θα δραπέτευσε απ΄το φεγγάρι η τύπισσα http://www.newsbeast.gr/weird/arthro...an-kathe-vradi
    Ε ναι γιατί η σαβουρογ... έχει και όρια. Οι εξωγήινοι είναι πολύ ανεκτικοί μάλλον.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    κυριοι δεχομαι 100% οτι οι ιταλοι σε σχεδιαση και οδικη συμπεριφορα ειναι απιαστοι
    δεν μπορω να καταλαβω ομως πως μπορει καποιος να καβαλαει κατι που μπορει ανα πασα στιγμη και χωρις λογο να σβησει απο ηλεκτρικα να παρει φωτια ή να αρχισει να διαλυεται ειτε το εχει παρει 1 χιλιαρικο ειτε 28..........
    Μην το πολυψαχνεις,θεμα αντιληψης/εξυπναδας.Αυτα τα πανακριβα brands απευθυνονται σε ηλιθιους που εχουν την ικανοτητα μεν να βγαζουν αρκετα λεφτα , ειναι δε ανικανοι να τα διαχειριστουν.Ειναι μια απλη σχεση μεταξυ αετονυχι παραγωγου και μλκα καταναλωτη.
    κουκουρουκουκου

Ας βάλω μια που δε φαίνεται το αριστερό clip-on.....
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image.jpg 
Προβολές:	123 
Μέγεθος:	67,4 KB 
ID:	343005
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Καθρέφτες δεν έχω, ουρά που έχω σπάει.. Το δικό μου σπάει και το αριστερό καπάκι του κινητήρα (60€ δόξα τη Ηonda)... δις.. θα κατέβω να το μαλώσω μετά...
    Βάλε μανιτάρια. Καπάκι από Κίνα €30, καλής ποιότητας. Κλιπον βρήκε, δεν έσπασε, την σήκωσα και έφυγα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Σοβαρά μιλάς τώρα; Πιστεύεις πραγματικά όλα αυτά τα στερεότυπα και τα κλισέ που αναπαράγονται χρόνια;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

....και μόλις μου έδωσες ιδέα για τρομερό επιχείρημα, ένα Panigale στο φεγγάρι είναι πολύ πιθανόν να μην σπάσει το clipon σε πτώση από στάση γιατί η βαρύτητα είναι της πο*τσας...

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Εγω τραβελι παντως δεν εγινα....

.....γιατί ήσουν ήδη............................

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    .....γιατί ήσουν ήδη............................

Αφου σου χω πει.....

Μην το παλευεις ΔΕ σε γαμαω ρε μαλλια....
    πουτσ@@@@@@@@@

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Αφου σου χω πει.....

Μην το παλευεις ΔΕ σε γαμαω ρε μαλλια....

Αμα κουρευτώ παίζει τίποτα;;;;;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Αμα κουρευτώ παίζει τίποτα;;;;;;;;;;;
    Θα το κανεις αυτο για μενα;

πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΝIKOLTSOS
    Δεν καίγομαι για τα duacti ... μου αρέσουν αλλά.... τώρα δεν είναι το θέμα....

Αυτά τα στερεότυπα με τσακίζουν...
    Απάντησε μου στο θέμα Gsx-r και κομμένα πλαίσια....
    Τι έχεις να πεις???

Να ξεκινήσουμε να τα πρήζουμε και στον devis και στον rider (βάζω αυτούς γιατί αυτούς ξέρω) ότι τα μηχανάκια τους είναι για τον π#$^#@^#ο κτλ και ότι μπορούν να κοπούν στα δυο (χτύπα ξύλο μακριά από όλους)???
    Τελευταία τροποποίηση από ΝIKOLTSOS; 14/10/2015 στις 18:03.
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΝIKOLTSOS Προβολή μηνύματος
    Δεν καίγομαι για τα duacti ... μου αρέσουν αλλά.... τώρα δεν είναι το θέμα....

Αυτά τα στερεότυπα με τσακίζουν...
    Απάντησε μου στο θέμα Gsx-r και κομμένα πλαίσια....
    Τι έχεις να πεις???

Να ξεκινήσουμε να τα πρήζουμε και στον devis και στον rider (βάζω αυτούς γιατί αυτούς ξέρω) ότι τα μηχανάκια τους είναι για τον π#$^#@^#ο κτλ και ότι μπορούν να κοπούν στα δυο (χτύπα ξύλο μακριά από όλους)???

Νικο εχεις δικιο με τα στερεοτυπα...ειναι λαθος τροπος σκεψης.-

ο σοφος λαος ομως λεει "δεν υπαρχει καπνος, αν δεν υπαρχει φωτια"...
    πλεον ζουμε στην εποχη της πληροφορησης...ολοι εχουμε απο ενα μαραφετι που το ανοιγουμε και διαβαζουμε και βλεπουμε τι επαθε ενας αλλος μαλακας σαν εμας στην Αμερικη ή στην Κινα ή στην Ισπανια, κλπ...

οταν εσκασε το θεμα με τα gixxer, ολοι το κατεκριναν...σε κανεναν δεν αρεσε και κανενας δεν πηγε να το αποκρυψει...
    ετσι θελω να πιστευω οτι συμβαινει με τα περισσοτερα πραγματα...

δεν μπορει να ακουγονται περιπτωσεις για βλαβες και να λεμε "α, τα λενε οι ανταγωνιστες"...
    ολοι ξερουν οτι τα africa πονουσαν στους ανορθωτες, τα ΚΤΜ σε οτι ειχε να κανει με τρομπα (συμπλεκτη, βενζινης, φρενου), τα Κ5-Κ6 κοβαν πλαισιο..κ.ο.κ..

ολα αυτα ειναι γνωστα γιατι οι κατοχοι τα εβγαλαν στην φορα και προς τιμη τους ειναι αυτο...

οταν λοιπον ακουγονται τοσα για τα ducati, ε, δεν μπορει να ειναι τρολιες...

και ας βγει ο φιλος μου ο Ζευκας να πει: "αμα δεν το δεις με τα ματια σου, μην πιστευεις τιποτα και μην το αναπαραγεις"...

πρεπει δλδ να ειμαστε ολοι παρων στις βλαβες του καθε ρδελου...
    ασε που τις περισσοτερες φορες με τα social media πλεον που ο αλλος κλανει και το βγαζει φωτογραφια/δηλωνει...βλεπουμε αμεσα την κατασταση του ρδελου που εσπασε/πηρε φωτια/εμεινε..κλπ..κλπ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Άμα έχαφτα όλα όσα διάβαζα στο ίντερνετ δεν θα έπαιρνα ποτέ ιταλικό

τώρα άμα πω σε όλους όσους στη ζωή τους έχουν παρωπίδες και έχουν αγοράσει μόνο τζαπάν ότι
    έχω ιταλικό χιλιάρι με 60000χλμ με αξιοπιστία τζαπάν, σέρβις τζαπάν κ ανταλλακτικά φθηνότερα
    από τζαπάν μάλλον δεν θα το πιστέψουν γτ παραείναι φανατισμένοι οπότε....πιστέψτε ότι θέλετε

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF