Σελίδα 44 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 3439404142434445464748495494 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 646 έως 660 από 2021

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xristos x Προβολή μηνύματος
    Κανεις λαθος και μαλλον με εχεις παρεξηγησει. *θα συνεχισω με επεξεργασια κατα λαθος πατησα την δημοσιευση...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

@xristos x: στο είχα ξαναγράψει παλαιότερα μιας και ακολουθείς την ίδια άνετη τακτική. Ο σύριζα βγήκε για το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και τις λοιπές πίπες που πούλαγε.
    Δεν βγήκε για να υπενθυμίζει τι έκαναν οι άλλοι για να δικαιολογεί τις ίδιες τακτικές. Ρήξη με το παλιό, η ελπίδα έρχεται, και περήφανη διαπραγμάτευση κλαινμαιν.

Το ότι θεωρείς κατινες όσους ενοχλούνται με τυπακια τύπου Καρανικα, με το επιχείρημα "έλα μωρέ τώρα, διακοσμητικός θα είναι" πάμε παρακάτω, μάλλον δίνει μια ελαφρότητα στην κουβέντα, οπότε καλύτερα να μιλάμε για τα τακούνια της Μενεγακη.
    Κανεις λαθος και μαλλον με εχεις παρεξηγησει. Κανω την συγκριση για να δειξω οτι τα δημοσιευματα τυπου Καρανικα αυτο ακριβως το σκοπο εχουν, να πουν οτι και αυτοι ειναι μια η αλλη σαν τους παλιους (και οχι μονο,για τον κατρουγκαλο και το βημα, για τον γραμματεα κλπ ετσι) . Μπορει και να ειναι,απλα αυτα που βαζουν σαν επιχειρηματα δεν πειθουν. Να μην ξαναεξηγω τι θα πει συμβουλος εμπιστοσυνης και μετακλητος υπαλληλος και ομως με το ζορι οτι κανουν διορισμους!
    Πες μου οτι σε ενοχλει οτι δεν εχει ικανα στελεχη, πες μου οτι δεν εχω δει αποτελεσματα της πολιτικης τους, πες οτι δεν εχω δει αλλαγες στο μεγαλο κεφαλαιο που λεγεται Δικαιοσυνη και η αποδοση της ειναι καθυστερημενη,μιλησε μου για την γραφειοκρατεια, πες μου οτι θες και οσες φορες εχουν αναφερθει δεν εχω παει να κανω τον εξυπνο και να πω οτι ειναι νωρις ακομα,δεν εχουν καταφερει να κυβερνησουν ακομα και οτι οι προηγουμενοι τα φεραν εδω που τα φεραν και καναν χειροτερα. Αλλα οταν ακουω εσκεμενες ανακριβειες για δημιουργια εντυπωσεων δεν κρατιεμαι.
    Επισης αν κατακρινεις κατι καλο ειναι να λες και προς τα που θα ηθελες να το παει....
    Τι θελω να πω.... Οι ξενοι εχουν α)δικιο β)αδικο
    Ο τσιπρας τα κανει α)σωστα β)λαθος
    Αν τα κανει λαθος θα επρεπε να τα κανει πιο α)γρηγορα και πιστα β)να βαρεσει κανονι και αντε γεια μπορουμε και μονοι μας
    Αν τα κανει σωστα πειραζει γιατι α)ειναι αδιεξοδη η μνημονιακη πολιτικη και οι πολιτικες της λιτοτητας β)επρεπε να τα κανει νωριτερα
    Η επομενη κυβερνηση πιστευεις οτι θα ειναι του Μητσοτακη; Εγω δυστυχως πιστευω πως οχι, ο επομενος θα ειναι η ενας εξυπνος κασιδιαρhς η ενας τυπου βαρουφακης. Δυστυχως.
    Με την εκλογη του συριζα ανοιξε η βαλβιδα της αγανακτισης (καλως η κακως ετσι),σε καμια περιπτωση δεν ισχυει αυτο για τις πορειες και για τις διαμαρτυριες. Τα μεσα ενημερωσης "παρακινουν" αλλα δεν εχουν βρει ακομα εδαφος γι αυτο το καλλιεργουν. Οταν εχει σταματησει η ατακα καταδικαζουμε τη βια και εχει αντικατασταθει με σοου βιας κατα πολιτικων ασχολιαστα το θεμα δεν παει προς τα εκει που φανταζονται αυτοι που το πανε.
    Θελω να πω εν κατακλειδι πως ολη αυτη η εξοφθαλμη αντιμετωπιση προς τα αλλου σπρωχνει (δεν ψαχνω το εσκεμενα ή αν συμβαινει κατα λαθος)τη κοινη γνωμη και οχι προς τα εκει που νομιζουν πολλοι οτι θα κινηθει.

Ξερω οτι ειναι κουραστικο να διαβαστουν ετσι που τα εγραψα, συγνωμη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Αδερφε,......
    Μην αλλαζεις θεμα λοιπον. Αν θεωρεις οτι καλως οι υπερογκοι φοροι που εβαλαν οι προηγουμενες κυβερνησεις και που αυξησε ο συριζα (ακολουθωντας την ιδια λαθεμενη τακτικη), πρέπει να πηγαινουν σε ατομα στυλ Καρανικα (για τον οποιον σε ρώτησα τι θα κανει και δεν απαντας - αλλα αλλαζεις θεμα), καλως. Πληρωνε. Στην τελικη εμενα δε με νοιαζει, πλέον δεν πληρωνω φόρους στην Ελλαδα, με εξαιρεση τον ΕΝΦΙΑ (απο τον οποιο εξαιρειται η εκκλησια, οπως εξαιρεθηκε απο τα δημοτικα τέλη - φοβερά μέτρα αριστερης κυβερνησης).

Αν θες να υπερασπιστεις την κυβέρνηση, καντο επι τη βαση των πεπραγμενων της ( ), που δεν ειναι και τόσο αριστερά εδω που τα λέμε και όχι σε σχέση με το τι έκαναν οι άλλοι.

Γιατι με τις μαλακιες που κανει ο Αλεξης και με τη βοηθεια της μνημης-χρυσοψαρου του εξυπνοτερου λαου του κόσμου, παλι η ΝΔ θα μας κατσικωθει και θα ξαναβαραμε τα κεφάλια μας....
    Χλωμο το βλεπω για τον Κουλη το ειπα και παραπανω. Προσωπικη αποψη.
    Αυτο λεω και εγω η κυβερνηση δεν ειναι αριστερη, εντολες και στρατηγικη εξωτερικη εκτελει προσπαθωντας να βαλει μια αριστερη πινελια ή δεν ξερω τι αλλο ευελπιστει να καταφερει. Αν ησουν με τη μερια λαφαζανη να καταλαβω την ενσταση σου οτι θεωρεις οτι σε πουλησε, αν οχι γιατι....;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Κανεις λαθος και μαλλον με εχεις παρεξηγησει. Κανω την συγκριση για να δειξω οτι τα δημοσιευματα τυπου Καρανικα αυτο ακριβως το σκοπο εχουν, να πουν οτι και αυτοι ειναι μια η αλλη σαν τους παλιους (και οχι μονο,για τον κατρουγκαλο και το βημα, για τον γραμματεα κλπ ετσι) . Μπορει και να ειναι,απλα αυτα που βαζουν σαν επιχειρηματα δεν πειθουν. Να μην ξαναεξηγω τι θα πει συμβουλος εμπιστοσυνης και μετακλητος υπαλληλος και ομως με το ζορι οτι κανουν διορισμους!
    Πες μου οτι σε ενοχλει οτι δεν εχει ικανα στελεχη, πες μου οτι δεν εχω δει αποτελεσματα της πολιτικης τους, πες οτι δεν εχω δει αλλαγες στο μεγαλο κεφαλαιο που λεγεται Δικαιοσυνη και η αποδοση της ειναι καθυστερημενη,μιλησε μου για την γραφειοκρατεια, πες μου οτι θες και οσες φορες εχουν αναφερθει δεν εχω παει να κανω τον εξυπνο και να πω οτι ειναι νωρις ακομα,δεν εχουν καταφερει να κυβερνησουν ακομα και οτι οι προηγουμενοι τα φεραν εδω που τα φεραν και καναν χειροτερα. Αλλα οταν ακουω εσκεμενες ανακριβειες για δημιουργια εντυπωσεων δεν κρατιεμαι.
    Επισης αν κατακρινεις κατι καλο ειναι να λες και προς τα που θα ηθελες να το παει....
    Τι θελω να πω.... Οι ξενοι εχουν α)δικιο β)αδικο
    Ο τσιπρας τα κανει α)σωστα β)λαθος
    Αν τα κανει λαθος θα επρεπε να τα κανει πιο α)γρηγορα και πιστα β)να βαρεσει κανονι και αντε γεια μπορουμε και μονοι μας
    Αν τα κανει σωστα πειραζει γιατι α)ειναι αδιεξοδη η μνημονιακη πολιτικη και οι πολιτικες της λιτοτητας β)επρεπε να τα κανει νωριτερα
    Η επομενη κυβερνηση πιστευεις οτι θα ειναι του Μητσοτακη; Εγω δυστυχως πιστευω πως οχι, ο επομενος θα ειναι η ενας εξυπνος κασιδιαρhς η ενας τυπου βαρουφακης. Δυστυχως.
    Με την εκλογη του συριζα ανοιξε η βαλβιδα της αγανακτισης (καλως η κακως ετσι),σε καμια περιπτωση δεν ισχυει αυτο για τις πορειες και για τις διαμαρτυριες. Τα μεσα ενημερωσης "παρακινουν" αλλα δεν εχουν βρει ακομα εδαφος γι αυτο το καλλιεργουν. Οταν εχει σταματησει η ατακα καταδικαζουμε τη βια και εχει αντικατασταθει με σοου βιας κατα πολιτικων ασχολιαστα το θεμα δεν παει προς τα εκει που φανταζονται αυτοι που το πανε.
    Θελω να πω εν κατακλειδι πως ολη αυτη η εξοφθαλμη αντιμετωπιση προς τα αλλου σπρωχνει (δεν ψαχνω το εσκεμενα ή αν συμβαινει κατα λαθος)τη κοινη γνωμη και οχι προς τα εκει που νομιζουν πολλοι οτι θα κινηθει.

Ξερω οτι ειναι κουραστικο να διαβαστουν ετσι που τα εγραψα, συγνωμη.
    Θες να κανεις εσυ αυτο που περιγραφεις ? Να πεις δηλαδη πως βλεπεις την κυβερνηση και το εργο της ενα χρονο στην εξουσια ??

Ξεκινα με τις επιτυχιες και μετα πες και τα κακως κειμενα..
    Quod me nutrit... me destruit.....

Χλωμο το βλεπω για τον Κουλη το ειπα και παραπανω. Προσωπικη αποψη.
    Αυτο λεω και εγω η κυβερνηση δεν ειναι αριστερη, εντολες και στρατηγικη εξωτερικη εκτελει προσπαθωντας να βαλει μια αριστερη πινελια ή δεν ξερω τι αλλο ευελπιστει να καταφερει. Αν ησουν με τη μερια λαφαζανη να καταλαβω την ενσταση σου οτι θεωρεις οτι σε πουλησε, αν οχι γιατι....;
    ρε Χρηστο, εμενα θεωρεις οτι πούλησε; Οχι τα εκατομμυρια των ψηφοφόρων στα οποια υποσχεθηκε παπαδες (και τους πιστεψαν) ;

Εγω θα ήθελα να εχω δει μερικα απλά πραγματα:

- Να μην ενδωσει στο λαϊκισμο και στα ρουσφετια (οπως οι προηγουμενοι)
    - Να βαλει μπρος μεταρρυθμισεις, κοινως να εξορθολογησει το δημόσιο και, μοιραία, να το αναδιοργανωσει.
    - Να μη μπει στην ιδια λουπα (δεν εχουμε λεφτα,βαλε φορους), τι διαολο την καμπυλη Λαφερ δεν εχει δει κανενας τους;
    - Να πάρει επιτέλους καποια αριστερα και προοδευτικα μετρα, οπως το να εκκοσμικευσει το κρατος και να το απαλλαξει απο την εκκλησια.

Τριχες...

Επισης, το να λέμε οτι αυτη η κυβερνηση δεν ειναι αριστερη ειναι μια ευκολη αποδραση, ωστε να μην κηλιδώσουμε την αριστερα. Αριστερη ειναι και παραείναι, απλα δυστυχως στην Ελλαδα (αλλα και αλλου), η αριστερα απο δυναμη προόδου εχει γινει σεντουκι συντηρησης. Κριμα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Ρε pipe...no offense. Αυτά που γράφεις τώρα, τα πιστεύεις, ή χακαρε η Γεροβασιλη όλους τους λογαριασμούς;

Δες τις διαδηλώσεις και δηλώσεις του κόσμου και των συριζαιων κατά το 2ο μνημόνιο το 2012 που έγινε της πουτανας, και τι έγινε στο 3ο με τους συριζαιους να έχουν αμπάριζα όλα τα κανάλια καθ να κατακεραυνώνουν τα μνημονιακα κόμματα.

Συγκρίνε τις δηλώσεις περί προδοτών και γερμανοτσολιάδων για το mail χαρδουβελη, και την περήφανη νίκη με τα 50 δις που εφαγες στο κεφάλι από την τσιπουροπαρεα.

Τεσπα, θεωρώ πως μου κάνεις πλάκα πραγματικά. Δεν χρειάζεται διαπλεκόμενα κανάλια, τις δηλώσεις των πρώην στελεχών ακούς, και καταλαβαίνεις.
    Ρε μη σεληνιαζεσαι!

Ποιά Γεροβασιλη και φουτσες μπλε?

Μου τα γράφεις λες και υποστηρίζω το Συριζα.

Σχετικά με τα ΜΜΕ έγραψα τα όσα έγραψα, και το πώς ήτανε κάποτε σε σχέση με το πώς ειναι σήμερα.

Δε λεω οτι επειδή οι μεν ειναι παλιοφουστηδες, οι δε ειναι λιγότερο.

Τώρα αν εσύ θεωρεις οτι τα κανάλια/ΜΜΕ κάνανε τη δουλεια τους σωστά και αμεροληπτα χωρις να ειναι στο payroll κανενός, και τώρα που ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ πηρε απόφαση να τους πηδηξει γιατι δεν είχε τιποτα καλύτερο να κάνει, τι να πω.

ναι ρε συ...τι θυμήθηκες?

Αυτοί δεν είναι (όπως και κάποιοι ακόμα) που τους ασκήθηκε δίωξη για την στάση τους υπερ του Ναι στο δημοψήφισμα?

Αλήθεια, που βρίσκεται αυτή η δίωξη ρε pipe? Αν την έκαναν γαργάρα, δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Ή η κυβέρνηση τάχθηκε στο πλευρό των διαπλεκόμενων δημοσιογράφων γιατί είναι στην ίδια πλευρά, ή τα παίρνουν όλοι απ΄την διαπλοκή.

Εχεις καμμιά ιδέα?
    Δεν ξέρω ρε αγόρι.

Αμα ξέρεις εσύ πες μου να μάθω.
    Ειλικρινά το λεω.

Το οτι τα παίρνουν όλοι απο τη διαπλοκή ειναι γεγονός.
    Εσύ το έχεις πει να είμαστε ρεαλιστές.

Απλα οταν εσύ έχεις συνηθίσει να τα παίρνεις απο 10 τσέπες και ξαφνικά οι 10 γίνονται 3 γιατι εγω φέρνω κι άλλους 7 που πρεπει να τους τα χωσω, σε πιάνει το παράπονο και δως'του μανουρα.

Κι αν δεν έχεις παρατηρήσει αλλαγή στη στάση των καναλιών απέναντι στα πάντα όσα αφορούν την κυβέρνηση, ε μάλλον πρεπει να πάω να κοιταχτω σε οφθαλμίατρο.

Επισης, το να λέμε οτι αυτη η κυβερνηση δεν ειναι αριστερη ειναι μια ευκολη αποδραση, ωστε να μην κηλιδώσουμε την αριστερα. Αριστερη ειναι και παραείναι, απλα δυστυχως στην Ελλαδα (αλλα και αλλου), η αριστερα απο δυναμη προόδου εχει γινει σεντουκι συντηρησης. Κριμα
    Οχι Λιακο.

Η αριστερή και η δεξιά δεν πανε με το πώς κάθονται στις έδρες.
    Ούτε ειναι τίτλος όπως είχανε κάποτε οι ευγενείς, που άπαξ και στον δώσανε τον κρατάς για πάντα.

Αριστερή κυβέρνηση η οποια δεν κυβερνά με αριστερή πολιτική, παύει να ειναι αριστερή.-

Είτε εχει τις λέξεις "αριστερά", "κομμουνιστικό", "σοσιαλιστικό" ή δεν ξέρω γω τι αλλο στο ονομα της, είτε δεν τις εχει.

ρε Χρηστο, εμενα θεωρεις οτι πούλησε; Οχι τα εκατομμυρια των ψηφοφόρων στα οποια υποσχεθηκε παπαδες (και τους πιστεψαν) ;

Οι ψηφοφοροι ξαναψηφισαν τον Σεπτεμβρη και ξεραν τι ψηφισαν, ειχε καθαρισει το τοπιο τι ερχεται αφου εκτος χα,κκε και λαφαζανεων ειχαν δειξει που το πανε
    Εκριναν και αποφασισαν προς τα που θα παει το καραβι,δεν λεω οτι ενεκριναν αφου η αποχη δεν δινει περιθωρια πανιγυρισμων αλλα δοθηκε αλλη μια ευκαιρια συγκρινοντας οσα δεδομενα ειχαν

Εγω θα ήθελα να εχω δει μερικα απλά πραγματα:

- Να μην ενδωσει στο λαϊκισμο και στα ρουσφετια (οπως οι προηγουμενοι)
    - Να βαλει μπρος μεταρρυθμισεις, κοινως να εξορθολογησει το δημόσιο και, μοιραία, να το αναδιοργανωσει.
    - Να μη μπει στην ιδια λουπα (δεν εχουμε λεφτα,βαλε φορους), τι διαολο την καμπυλη Λαφερ δεν εχει δει κανενας τους;
    - Να πάρει επιτέλους καποια αριστερα και προοδευτικα μετρα, οπως το να εκκοσμικευσει το κρατος και να το απαλλαξει απο την εκκλησια.

και εγω περιμενω να τα δω αυτα αλλα βλεποντας τα πραγματα και απο πρωτο χερι οτι αλλαζει ο κοουτς δεν σημαινει οτι η ομαδα παει κατευθειαν τσουλου , δεν υπαρχει παγκος,συγκεκριμενα οι παιχτες ειναι οι ιδιοι (βλεπε δημοσια διοικηση) υπαρχει ολιγωρια να γινουν αλλαγες και οι τρικυκλοποδιες πανε συννεφο (πως αλλιως να το πω οτι οι παλιες νοοτροπιες δεν εχουν αλλαξει ) . Και εγω σκεφτομαι οτι πρεπει να κινηθουν πιο γρηγορα και ευελικτα αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι ολο κατι περιμενουν (την αξιολογηση στην συγκεκριμενη)

Τριχες...

Αριστερη ειναι κατα κυριο λογο (συν τους ανελ) δεν το ειπα ετσι, εννοουσα οτι η πολιτικη δεν ειναι αριστερη (με κριτηριο φυσικα το κκε και τον λαφαζανη). Συγκεκριμενα ειναι φιλελευθερη πολιτικη (εισαγομενη αφου η εσωτερικη δεν τα καταφερε) που περναει μεσα απο ενα αριστερο πρισμα. Ειναι αξιο παρατηρησης να δουμε πως θα διαθλαστει αυτη αν θα βγει αναλλοιωτη και η ελαφρυνση του χρεους ειναι τυρακι η αν θα χαλαρωσει λιγο η εποπτεια....

Η ελαφρυνση του χρέους ειναι απλα ενα τυράκι μια και το μεγάλο προβλημα της Ελλαδας (όσο κι αν ακουμε τα αντιθετα) και επιμενω σε αυτο, ΔΕΝ ειναι το χρέος.

Με βάση τους χρόνους αποπληρωμης, το χρέος εξυπηρετειται και εξυπηρετειται γιατι μεγάλο μέρος του εχει συναφθει πλέον με πολυ χαμηλά επιτόκια, αυτα των "τοκογλυφων" (που ειναι χαμηλοτερα απο της αγοράς). Το κυριο προβλημα που δεν βλέπουμε, ειναι οτι αντι να κοιτάμε το χρεος σαν ποσοστο του ΑΕΠ, δεν κοιτάμε πόσο έπεσε το ΑΕΠ όλα τα χρόνια και ανεβηκε το ποσοστο του χρέους.

Εχω ξαναγραψει και παλιοτερα: Ακομα και να μηδενιστει τωρα, σε λιγα χρονια το έχουμε ξαναχτισει με βαση τα σημερινα οικονομικα δεδομένα (εσοδα/εξοδα).

Κι επειδη τα πραγματα ειναι απλά, μια και τα έσοδα αλλο δε γινεται να αυξηθουν (αντιθετα μειώνονται παρόλη την αυξηση των φόρων), όσο δεν κοιτάμε τα έξοδα, λυση δε θα υπάρξει.

Για τους ΑΝΕΛ δε θελω να μιλησω, ειναι μια ντροπή απιστευτη αυτη η συγκυβερνηση.

Παναγιώτη, διαφωνω. Το προβλημα δεν ειναι οτι αλλαξε ροτα ο τσιπρας, άρα επαψε να ειναι αριστερος, το προβλημα ειναι οτι ως αριστερος δεν ειχε να προτεινει μια λυση. Και αυτο το θεωρω προβλημα της αριστερας. Εκτος αν θεωρεις σαν αριστερη λυση μονο το "εξω απο ΕΕ και ευρω και θα τα καταφέρουμε". Λες και μονο αυτη υπάρχει και οι άλλες ειναι δεξιές.

Βασικα, το χειροτερο ισως ειναι οτι ο Τσιπρας αποδεικνυεται αρριβιστας αισχιστου ειδους που απλα θελει να μεινει στην καρέκλα όσο γινεται. Να ήταν τουλαχιστον αποτελεσματικος, παει στο διάολο.

Αλλα ειδαμε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μάλλον το τέρας της διαπλοκής δίνει τα ρέστα του Χρήστο

Εδώ διαφωνεί ο ίδιος ο Παπαγγελόπουλος (!), εγώ θα συμφωνήσω?
    'Eγγραφη απάντηση του κ. Παπαγγελόπουλου, κατόπιν σχετικής ερώτησης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, «για τον ρόλο της εισαγγελέως εφετών στην υπόθεση Βγενόπουλου 23/12/2015».

Στην απάντηση ο αναπληρωτής υπουργός παραθέτει σχετική Διάταξη του αρμοδίου αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου (κ. Ν. Παντελή) που εποπτεύει των εισαγγελέων διαφθοράς, ο οποίος με την υπ’ αριθμό 5594/18.2.2015 διάταξη του απεφάνθηκε ότι όλες οι δικονομικές ενέργειες της αρμόδιας εισαγγελέας εφετών, δηλαδή της κα. Τσατάνη, επί της συγκεκριμένης υποθέσεως είναι απολύτως νόμιμες.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στην απάντηση του κ. Παπαγγελόπουλου, «ορθώς και νομίμως η χειριζόμενη την ως άνω αναφορά Εισαγγελέας Εφετών ζήτησε να συσχετισθεί σ’ αυτήν και η δικογραφία με αριθμό βιβλίου μηνύσεων ΕΔ2013/203 ποινική προκαταρκτική δικογραφία της Εισαγγελέως Διαφθοράς Αθηνών λόγω της πρόδηλης συνάφειας (άρθ. 129 ΚΠΔ) μεταξύ των δύο δικογραφιών».

http://www.liberal.gr/admin/uploads/...E%BF%CF%82.pdf
    Αν τα troll ζούν ανάμεσα μας, έχουν την μορφή των υπουργών της κυβέρνησης
    Ουτε εγω ειμαι νομικος, αλλα το ενα δεν εχει σχεση με το αλλο. Ο "ανωτερος" (εισαγγελεας εφετων) εχει το δικαιωμα να παρει δικογραφια "κατωτερου" (εισαγγελεις διαφθορας) για να την συνδεσει με καποια αλλη που χειριζεται. Το θεμα ειναι τι γινεται οταν οι δευτεροι (οι κατωτεροι) εχουν φτασει στο σημειο να ασκησουν ποινικες διωξεις και ο"ανωτερος" την αρχειοθετει και την βγαζει λαδι; Εδω ερχεται η εκφραση πραξικοπημα. ΕΙναι αυτο που λεμε νομιμο ειναι, ηθικο-σωστο-δικαιο-αντικειμενικο ειναι?

Παναγιώτη, διαφωνω. Το προβλημα δεν ειναι οτι αλλαξε ροτα ο τσιπρας, άρα επαψε να ειναι αριστερος, το προβλημα ειναι οτι ως αριστερος δεν ειχε να προτεινει μια λυση. Και αυτο το θεωρω προβλημα της αριστερας. Εκτος αν θεωρεις σαν αριστερη λυση μονο το "εξω απο ΕΕ και ευρω και θα τα καταφέρουμε". Λες και μονο αυτη υπάρχει και οι άλλες ειναι δεξιές.

Βασικα, το χειροτερο ισως ειναι οτι ο Τσιπρας αποδεικνυεται αρριβιστας αισχιστου ειδους που απλα θελει να μεινει στην καρέκλα όσο γινεται. Να ήταν τουλαχιστον αποτελεσματικος, παει στο διάολο.

Αλλα ειδαμε
    Ούτε η παλιά του ρότα ήταν αριστερή, για να πώ ότι άλλαξε ρότα-άλλαξε και ιδεολογία.

Λαϊκιστική ήταν, και "καλώς" ήταν τέτοια, από τη στιγμή που ήθελε να βγει και όχι να φάει μαύρο.
    Ελπίζω να είναι κατανοητό αυτό που λέω.
    Δεν υποστηρίζω τέτοιες πρακτικές, αλλά αν με ρωτήσει κάποιος πώς να σκοτώσει την πεθερά του και να το κάνει να φανεί σαν ατύχημα, θα συμφωνήσω ότι ο σωστός τρόπος θα είναι να την ταΐσει δηλητιριασμένα μανιτάρια, και όχι να της δώκει μια με το φτυάρι στα μούτρα, όπως λέει και το γνωστό ανέκδοτο.
    Δε σημαίνει ότι συμφωνώ με την πράξη.

Από κει και πέρα, όχι δε θεωρώ αριστερά μόνο το "έξω από την ΕΕ, κάτω τα αφεντικά" και λοιπά τσιτάτα του ΚΚΕ.
    Βασικά ούτε καν αυτή δεν ξέρω αν θεωρώ αριστερά, αλλά μην το πιάσουμε.

Εδώ που έχουμε φτάσει γενικότερα (σαν κοινωνία, σα χώρα, σαν κόσμος ολόκληρος), αριστερές ιδέες δεν μπορούν να σταθούν και να υπάρξουν "επισήμως" σε κόμματα κλπ.
    Έχουν φτάσει να ακούγονται από ξένες μέχρι φαιδρές και μέχρι κι εγώ δεν ξέρω τί άλλο.

Σε λα βί, βέβαια.
    Άμα θέλαμε ας είχαμε πράξει αλλιώς να μην είχαμε φτάσει ως εδώ.
    Τώρα είναι αργά για δάκρυα.
    Αργά γενικώς είναι βασικά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    Θες να κανεις εσυ αυτο που περιγραφεις ? Να πεις δηλαδη πως βλεπεις την κυβερνηση και το εργο της ενα χρονο στην εξουσια ??

Ξεκινα με τις επιτυχιες και μετα πες και τα κακως κειμενα..
    Εγώ πάντως από τότε που βγήκε ο σύριζα ΕΝΑ πράγμα γουστάρω...
    Ότι οι Νουδόκ ούτε ένα θαλασσοδανειάκι στον εαυτό τους, ούτε ένα Bατοπέδι...
    Μια μιζούλα έστω για κανά εξοπλιστικό???
    Τίποτε CBS CSS???
    Ξεραΐλα...
    Φτώχια καταραμένη...
    Και πάνω που είχε μπει το νερό στ αυλάκι, με τη Βούλτεψη και το Λοβέρδο ρε γαμώτο...
    Πτνα ζωή....
    Πως τα φέρνεις και καλλίτερα παιδιά τ αφήνεις στην απ έξω....

υγ
    πόσα είπαμε ότι πλήρωσε ο παρατρεχάμενος του Σαμαρά?
    3 εκ???
    :rotflmao:
    ανανήψαντας

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Δεν χρειάζεται να το κουράζουμε πολύ... η ΕΕ φταίει για όλα!!

(μπορεί να μην έχουμε ιδέα τι είναι και πώς λειτουργεί, αλλά φταίει!!)

https://www.youtube.com/watch?v=OBbCSF-8z6E

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nick_VFR Προβολή μηνύματος
    Δεν χρειάζεται να το κουράζουμε πολύ... η ΕΕ φταίει για όλα!!

(μπορεί να μην έχουμε ιδέα τι είναι και πώς λειτουργεί, αλλά φταίει!!)

https://www.youtube.com/watch?v=OBbCSF-8z6E

Μήπως να ρωτήσουμε τίποτα Ιταλούς να μας πουν?
    Πως ήταν με τη λιρέτα πχ και πως είναι με το ευρώ???

ανανήψαντας

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Μήπως να ρωτήσουμε τίποτα Ιταλούς να μας πουν?
    Πως ήταν με τη λιρέτα πχ και πως είναι με το ευρώ???

Και γιατί δεν ρωτάμε τους ίδιους τους Έλληνες πώς ήταν με δραχμή και πώς είναι με ευρώ; Ειδικά τις μεγαλύτερες ηλικίες.

Να μας πουν για τότε που ήθελαν να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο και δεν ήξεραν πόσο ακριβώς θα κοστίσει γιατί έκανε μήνες να έρθει και η τιμή του εξαρτιόταν από την ισοτιμία της δραχμής με το δολάριο. Χώρια που έναντι του δολαρίου η δραχμή συνεχώς έπεφτε.

Να μας πουν για τον πληθωρισμό που "έτρεχε" με 20% και τα χρήματα σου έχαναν την αξία τους πολύ γρήγορα. Μάζευες λεφτά να αγοράσεις κάτι και μέχρι να τα μαζέψεις... αυτό το "κάτι" έχει ακριβύνει!!

Να μας πουν ότι οι τιμές στα πάντα ανέβαιναν συνεχώς. Η βενζίνη π.χ., είτε έπεφτε η τιμή του πετρελαίου είτε ανέβαινε, τράβαγε την ανηφόρα. Τουλάχιστον τώρα είναι σταθερές ή και πέφτουν καμμιά φορά.

Και μην ξεχνάμε ότι ο πληθωρισμός πλήττει κυρίως ανθρώπους με χαμηλότερα εισοδήματα. Μισθοί και συντάξεις ακολουθούν τις αυξήσεις των τιμών με καθυστέρηση, όταν και αν το κάνουν. Οι πλουσιότεροι βρίσκουν τρόπους να προστατευτούν...

...... Το κυριο προβλημα που δεν βλέπουμε, ειναι οτι αντι να κοιτάμε το χρεος σαν ποσοστο του ΑΕΠ, δεν κοιτάμε πόσο έπεσε το ΑΕΠ όλα τα χρόνια και ανεβηκε το ποσοστο του χρέους.

Εχω ξαναγραψει και παλιοτερα: Ακομα και να μηδενιστει τωρα, σε λιγα χρονια το έχουμε ξαναχτισει με βαση τα σημερινα οικονομικα δεδομένα (εσοδα/εξοδα).

Κι επειδη τα πραγματα ειναι απλά, μια και τα έσοδα αλλο δε γινεται να αυξηθουν (αντιθετα μειώνονται παρόλη την αυξηση των φόρων), όσο δεν κοιτάμε τα έξοδα, λυση δε θα υπάρξει...... (
    Μαζι σου αν τα εξοδα που εννοεις ειναι η φοροδιαφυγη, διαρροες απο διαφθορα, γραφειοκρατεια, πελατειακο κρατος, κλπ κλπ
    Αν εννοεις μισθους και συνταξεις (τωρινες, οχι στις χρυσες εποχες) διαφωνω και θα υπαρξει αντικτυπος και υφεση χειροτερη

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2016, 13:25
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01
  4. 666
    από WWW στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 15:11
  5. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF