ρε Χρηστο, εμενα θεωρεις οτι πούλησε; Οχι τα εκατομμυρια των ψηφοφόρων στα οποια υποσχεθηκε παπαδες (και τους πιστεψαν) ;
Οι ψηφοφοροι ξαναψηφισαν τον Σεπτεμβρη και ξεραν τι ψηφισαν, ειχε καθαρισει το τοπιο τι ερχεται αφου εκτος χα,κκε και λαφαζανεων ειχαν δειξει που το πανε
Εκριναν και αποφασισαν προς τα που θα παει το καραβι,δεν λεω οτι ενεκριναν αφου η αποχη δεν δινει περιθωρια πανιγυρισμων αλλα δοθηκε αλλη μια ευκαιρια συγκρινοντας οσα δεδομενα ειχαν
Εγω θα ήθελα να εχω δει μερικα απλά πραγματα:
- Να μην ενδωσει στο λαϊκισμο και στα ρουσφετια (οπως οι προηγουμενοι)
- Να βαλει μπρος μεταρρυθμισεις, κοινως να εξορθολογησει το δημόσιο και, μοιραία, να το αναδιοργανωσει.
- Να μη μπει στην ιδια λουπα (δεν εχουμε λεφτα,βαλε φορους), τι διαολο την καμπυλη Λαφερ δεν εχει δει κανενας τους;
- Να πάρει επιτέλους καποια αριστερα και προοδευτικα μετρα, οπως το να εκκοσμικευσει το κρατος και να το απαλλαξει απο την εκκλησια.
και εγω περιμενω να τα δω αυτα αλλα βλεποντας τα πραγματα και απο πρωτο χερι
οτι αλλαζει ο κοουτς δεν σημαινει οτι η ομαδα παει κατευθειαν τσουλου , δεν υπαρχει παγκος,συγκεκριμενα οι παιχτες ειναι οι ιδιοι (βλεπε δημοσια διοικηση) υπαρχει ολιγωρια να γινουν αλλαγες και οι τρικυκλοποδιες πανε συννεφο (πως αλλιως να το πω οτι οι παλιες νοοτροπιες δεν εχουν αλλαξει ) . Και εγω σκεφτομαι οτι πρεπει να κινηθουν πιο γρηγορα και ευελικτα αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι ολο κατι περιμενουν (την αξιολογηση στην συγκεκριμενη)
Τριχες...
Επισης, το να λέμε οτι αυτη η κυβερνηση δεν ειναι αριστερη ειναι μια ευκολη αποδραση, ωστε να μην κηλιδώσουμε την αριστερα. Αριστερη ειναι και παραείναι, απλα δυστυχως στην Ελλαδα (αλλα και αλλου), η αριστερα απο δυναμη προόδου εχει γινει σεντουκι συντηρησης. Κριμα