expromiser v2
πρωτα μαθαινεις ποια τζουρα σου αρεσει και μετα κοιτας ατμο. σφιχτη? αερατη? τιγκα αερατη?
ρε παιδιά
πήρα του πατέρα μου ένα ego aio μπας και κόψει το κάπνισμα
μου άρεσε που ήτανε ματζόβολο και απλό και πήρα και γω ένα
δεν είναι το πρώτο μου ματζαβλάρι, αλλά μου έχει κάψει μέχρι τώρα 5 αντιστάσεις
τώρα δα του έβαλα καινούρια, σωστά και κανονικά, με τη δική του αντίσταση (0.6 Ω) μπας και παίζει αυτό ρόλο (του έβαζα 1.0 Ω), μπαταρία τελείως γεμάτη
το βγάζω από το φορτιστήρι... κάνω τζούρα 1 δευτερόλεπτο (με το χρονόμετρο)... οκ. Κάνω 2 δευτερόλεπτα, οκ... 3, οκ... κάνω 4 δευτερόλεπτα... ΚΑΜΜΕΝΗ.
τί στο διάολο;;!!;;
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Καλά .....ότι έχεις κάψει αντίσταση το ξέραμε. ....
Πριν ατμισεις αφήνεις την αντίσταση να παπαριασει;
Πρέπει να περιμένεις κανένα 2λεπτο να ποτίσει καλά.
Αν βαριεσε να περιμενεις, κλείνεις τις οπές του αέρα καλά (και με τα δάχτυλα ) και ρουφας γερά για να τροφοδοτηθει η αντίσταση.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
δεν είμαι αρχάριος λέμε... και στο εσωτερικό έσταξα να πάρει το μπαμπάκι κατευθείαν και την άφησα να κάτσει στο ζουμί και ρούφηξα καμπόσο πριν την ανάψω
τώρα του έβαλα την τελευταία που μου έμεινε... 1.5 Ω klafton να δούμε θα την κάνει και αυτή πτάνα;
Καμένη αντίσταση όπως το είπες. Πολλές φορές βγαίνουν σκαρτες από το εργοστάσιο. Δε κάνεις κάτι λάθος.
πέντε στη σειρά με τον aio καμμένες με το καλημέρα, ενώ με τον cubis από το ίδιο κουτί αντιστάσεις να κρατάνε βδομάδα και παραπάνω; τόση γκαντεμιά;
Μήπως βάλεις high vg σε εργοστασιακή αντίσταση με μικρές τρυπουλες και έχεις υποτροφοδοσια?
το σετακι ολοκληρωθηκε με ατμοποιητη triton mini ! Πραγματικα το ατμισμα δεν παιζεται και ο ατμοποιητης παρα πολυ καλος.
Μια ερωτηση τωρα σχετικα με την αντισταση . Φοραει ενα clapton 1.8 και γραφει 13-16w . το 13w ειναι η ελαχιστη τιμη λειτουργιας της συγκκριμενης αντιστασης?
προσωπικα το 13 εμενα μου φαινεται πολυ βαρυ για υγρο 1,2 . Αν το δουλευω σε μικροτερη ισχυ (γυρω στο 10 ) καταστρεφεται?