https://www.youtube.com/watch?v=hxCCuQ8rfGk
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 26ο λεπτο.
slzr![]()
https://www.youtube.com/watch?v=hxCCuQ8rfGk
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 26ο λεπτο.
slzr![]()
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 29/01/2019 στις 08:56.
Πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια αγωνιστική σεζόν που ξεκινά με αυτογκόλ από τα αποδυτήρια, μιας και πριν καν αρχίσει η δράση άρχισαν τα χειρουργεία για τον Jorge Lorenzo.
Και αυτό γιατί στις 20 Γενάρη και κατά τη διάρκεια προπόνησης με μοτοσυκλέτα motocross, μια πτώση είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό του σκαφοειδούς του αριστερού του χεριού. Όλα αυτά στη Βερόνα της Ιταλίας, με το χειρουργείο να κρίνεται αναπόφευκτο, μεθερμηνευόμενο ως μια ακόμα βίδα τιτανίου στο χέρι του Ισπανού. Και επειδή ενός κακού μύρια έπονται, κρίθηκε απαγορευτική η συμμετοχή του στο επερχόμενο τεστ στη Sepang, που θα λάβει χώρα μεταξύ 6 και 8 Φεβρουαρίου. Τελευταία ευκαιρία δοκιμών για τον άτυχο Jorge θα είναι στις δοκιμές του Κατάρ, 23-25 Φεβρουαρίου, λίγο πριν το άναμμα των αγωνιστικών φώτων της ίδιας πίστας στις 10 Μαρτίου. Το θέμα είναι πως η ανάρρωση είναι επιβεβλημένη, μιας και ήδη πέρυσι προηγήθηκαν 2 τραυματισμοί σε Αραγονία και Ταϊλάνδη.
Μένει να δούμε πόσο χρόνο θα έχει ο teammate του Marc Marquez να προσαρμοστεί στη νέα μοτοσυκλέτα, ειδάλλως το 2019 προμηνύεται δυσοίωνο για το νεοφερμένο αναβάτη του HRC…
https://www.zougla.gr/automoto/moto/...lorenzo-ke-hrc
Ρε ποιος Γιωργος? ακομα με τον Γιωργακι θ ασχολουμαστε? παει αυτος... ηταν που ηταν
δλδ ξοφλημενος,ξοφλησε εντελως μετα και απο αυτο.
O Mπαναηα και ο Μορμπιτελι θα αγωνιστουν και δεν θα αφησουν τον Ροσσι να μπει στον δρομο τους .... ειπε ο Ουτσιο πρωι πρωι. στο....
https://www.gpone.com/en/2019/02/02/...tm_campaign=en
ειναι κατι που το περιμενανε ....οτι δλδ καποια στιγμη καποιος απο την ακαδημια θα ειναι απεναντι τους.
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 02/02/2019 στις 10:42.
Θα μπει όμως στο δρόμο τους γιατί θα είναι ο τελευταίος εργοστασιακός
άρα 1ος που θα πρέπει να προσπεράσουν τα δορυφορικά
υγ
Ο Γιώργος έχει καβατζάρει τα 30 και είναι προς την έξοδο.
Πιο καλά όμως από το γκοντό θα πάει σίγουρα.
Οπότε καταλαβαίνεται ΠΟΤΕ θα ξαναδείτε βάθρο...
Του Αγίου Λουτσου ανήμερα που είναι κινητή εορτή
και δεν ξέρουμε πότε πέφτει.
![]()
ανανήψαντας
σοβαρα ΤΩΡΑ πιστευεις αυτο που εγραψες οτι θα παερασουν την γιαμαχα και ροσσι/βινιαλες ολες οι αλλες εργοστασιακες ,,,,Δεν νομιζω να συμβει κατι τετοιο .
Καταρχην δεν μπορεις να ξερεις ποτε θα φυγει οΛορενθο ουτε την πορεια του στα τζιπι και οΠεντροζα αν δεν ειχε τις παμπολλες ατυχιες ,σπασιματα ,επεμβασεις ,μεταλλικεσ πλακες στα κοκκαλα του κλπ θα σου ελεγα εγω πως θα πηγαινε και επισης ετσι μας ειχες πει οτι ο Λορενθο στην ντουκατι θα γμσ αλλα μονο οταν υπεγραψε με το ΗRC εφερε αποτελεσματα και προς το τελος του συμβολαιου του μετα απο 2 χρονια αρα μην κανεις προβλεψεις γιατι δεν πεφτεις μεσα παντα
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 02/02/2019 στις 11:54.
Δεν τα θυμάσαι καλά αλλά δεν έχει καμία σημασία
Εδώ και κάμποσα χρόνια αρνείστε να δείτε την αλήθεια
Θα την δείτε και φέτος όπως και πέρσι (και πρόπερσι και αντιπρόπερσι και προ αντι πρόπερσι)
Νίκες ΤΕΛΟΣ
Βάθρο με το κανοκιάλι (και από κωλοφαρδία τις πιο πολλές φορές)
Αν ανατραπεί αυτό θα είμαι ο 1ος που θ ανακαλέσω αλλά ο χρόνος είναι ανίκητος.
υγ
Εγώ εφέτος είμαι Μπανιάια ΚΑΙ..... Πετρούτσι Απρίλια σταθερά.
![]()
ανανήψαντας
Με τόσες ''προβλέψεις'' να βγάζουν τον Λορένζο αργό-τελειωμένο-χαμένο κ.ο.κ. και αν κρίνουμε από άλλες ''προβλέψεις'' των νεοελλήνων στο παρελθόν (π.χ. τσίπρας θα σκίσει τα μνημόνια, θα καταργήσει τον ενφια κ.ο.κ.) και πως εξελίχθηκαν στην πραγματικότητα, τον βλέπω... πρωταθλητή 2019.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Το σίγουρο είναι ότι ο Λορέντζο είναι στην Ελίτ των κορυφαίων και το έχει αποδείξει...Καλα έχουμε ακούσει πολλές υποσχέσεις που φυσικά δεν έγιναν ποτέ πραγματικότητα ,τώρα και με τα τελευταία γεγονότα καταλαβαίνεις τι γίνεται.
MG Ktinos. Αυτό λέω ότι είναι πρωταθλητής με πολλά πρωταθλήματα .
Οι υποσχέσεις που λέω είναι από τους πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν.![]()
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 04/02/2019 στις 17:20.