Μπραβο στους διοργανωτες που ετρεξαν ολο αυτο!
ολα πηγαν καλα και χωρις απροοπτα και τα χαμογελα περισευαν
Ειδαμε και κοσμο απ τα παλια και νεους με ορεξη και ζηλο για μοτο.
Χαρη...Ευχαριστουμε!!! (και αναμενουμε)![]()
Μπραβο στους διοργανωτες που ετρεξαν ολο αυτο!
ολα πηγαν καλα και χωρις απροοπτα και τα χαμογελα περισευαν
Ειδαμε και κοσμο απ τα παλια και νεους με ορεξη και ζηλο για μοτο.
Χαρη...Ευχαριστουμε!!! (και αναμενουμε)![]()
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην οργάνωση από Χάρη , teo, leaders, σκουπες. Ωραια διαδρομη, γνωριιμιες , ευχαριστη διαθεση και ολα πηγαν κατ'ευχην! Σας ευχαριστούμε παίδες!
Πίσω κι εγώ, έστω αργά, είχα να πάω σε εθιμοτυπική "επίσκεψη"
Μπράβο για την οργάνωση του όλου, ήταν η καλύτερη ετήσια που έχω πάει (η πρώτη ήταν....)
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Deja vu δεκαετίας και με άρεσε πολύ! Αντε και στα επόμενα!
Χάρη και Θοδωρή, όπως και τους λίντερ / σκούπες... ευχαριστούμε για την ετήσια μετά από καιρό... βέβαια εγώ είχα να συμμετάσχω σε ετήσια από το 2006 αλλά πότε δεν είναι αργά ένα come back. τρομερές διαδρομές, συντεταγμένα και με γνώμονα της ασφάλεια όλων. χάρηκα που γνώρισα αρκετούς από εσάς ++++
Μπράβο σε όλους που συμμετείχαν και πέρασαν καλά!!!
Να είμαστε όλοι καλά να ξαναπάτε!!!
![]()
Καλα το καταστημα στην Οιτη επαθε κοκομπλοκο...
Δεν τους ειχε μιλησει κανεις?
Σκεφτηκα να μπω μεσα να βοηθησω με τους καφεδες...
Φωτογραφιες απο το 6ο γκρουπ στον δρομο δεν προκειται να βρεθουνε πουθενα...φαντασματα!!![]()
Ride(s) the wind of change...
Εν τω μεταξύ, στην επιστροφή, βλέποντας τον δείκτη βενζίνης του voge μου (sic) αποφάσισα να τον... Εμπιστευτώ και να μην βάλω....(μην κράξετε) παρά μόνο όταν έφτανα σπίτι. Η επιστροφή έγινε μέσω του Επαρχιακού δρόμου (σιγά μην έδινα για διόδια) έφτασα χαλαρός και ωραίος στον βενζινά μου όπου φούλαρα 18 παρά κάτι λίτρα για 440 χλμ. Που έκανα συνολικά. Όχι κι άσχημα, πιστεύω
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου