Σελίδα 44 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 3439404142434445464748495494144 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 646 έως 660 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Το 1098 αν και 1098 οχι 1000 παλι τρωει λιλι απο ενα Κ7

Μπορει αυτο το αγουστα 312 να ειναι πιο γρηγορο αλλα κανει 60.000 ευρω:rotflmao:

με 60.000 ευρω εγω κανω ενα japan να περναει F16

Εσυ τωρα αμα εισαι λεφτας και δε σε νοιαζει και απλα περνεις το πιο ακριβο και νομιζεις οτι ειναι το καλυτερο... δικο σου θεμα αυτο

Μη νομιζεις ομως οτι καβαλας κατι καλυτερο απο εμας τους japan

Ακομα δεν εχει βρεθει καμια ευρωπαικη μαλακια να με περασει και αυτο γιατι οι περισοτεροι που περνουν ευρωπαικα το περνουν και καλα να ξεχωριζουν να λενε το δικο μου γαμαει απο εμας αλα τα @@ μας τρωνε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Χ€στηκα πόσα πληρώνεις εσύ?

Εδώ συγκρίνουμε τα πάντα!

Αλλά κάποιοι πληρώνουν πολλά για να έχουν το αργότερο!

Και δε πα να σώσουμε εσένα εσύ την χαζομάρα σου την έκανες και πήρες Ιταλικό, πάε να σώσουμε κανέναν άλλο που θα τη γλιτώσει τώρα που ξέρει!
    Ακου λοιπον και την δικη μου αποψη:

Δεν θα παρω (ποτε ξανα) ενα γιαπωνεζικο μηχανακι για το οποιο θα πληρωσω λιγοτερα (€ 15Κ ειναι λιγα, θα πρεπει να του ριξω αλλα τοσα μπας και αποκτησει οδικη συμπεριφορα αναλογη της ιπποδυναμης του, το εχουν αλλοι 1500 στην γειτονια μου, οταν μου χαλαει (γιατι χαλανε και το ξερεις) παραμυθιαζω τον εαυτο μου οτι ημουν ατυχος ("μονο ηλεκτρονικη εκαψε κατα τα αλλα τιποτα, μονο λαδακι θελει το εργαλειο"), θα μου κοψει κανενα πλαισιο και μετα θα το βαλω στον κωλο μου, μονο και μονο για να βγαινω στην ευθεια μπας και εκμεταλλευτω τα 145 πραγματικα αλογα (ενω νομιζα οτι αγορασα τουμπανο superbike με 170 αλογατα) στις 27000 στροφες και να ερχεται μετα ο αλλος με το στημενο μηχανακι και να με ξετρυπαει στις στροφες...

(Ολο αυτο με μια ανασα!)
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

.........

Κομμένο πλαίσιο σε ντουκάτι δεν έχω δεί γιατί...

1ον) είναι σιδερένια και άκαμπτα γι'αυτο και δε στρίβουν...

2ον) τα Ντουκατι πιάνουν πολύ λιγα χιλιόμετρα και να πέσουν με αυτά τα λιγα δεν παθαίνουν τίποτα τα πλαίσια!
    Καλα και με το 2 γελασα αλλα με το 1... γελασα παααααααρα πολυ!!!

:rotflmao: :rotflmao:

Μαυρη ειναι νυχτα στα βουνα
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Ακου λοιπον και την δικη μου αποψη:
    θα πρεπει να του ριξω αλλα τοσα μπας και αποκτησει οδικη συμπεριφορα αναλογη της ιπποδυναμης του,
    Άρα εσύ έχει πάρει μηχανάκι που η οδική συμπεριφορά του είναι ανάλογη της ιπποδύναμής του ε?

Πσίτ φίλε τοτε η οδιγική σου συμπεριφορά είναο πολύ λίγη!

Τα υπόλοιπα που έγραψες αν τα ξαναπέις καμιά 100αρία φορες μπορεί νατα πιστέψεις και ο ίδιος!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Το 1098 αν και 1098 οχι 1000 παλι τρωει λιλι απο ενα Κ7

............

Ακομα δεν εχει βρεθει καμια ευρωπαικη μαλακια να με περασει και αυτο γιατι οι περισοτεροι που περνουν ευρωπαικα το περνουν και καλα να ξεχωριζουν να λενε το δικο μου γαμαει απο εμας αλα τα @@ μας τρωνε.

Λιλι, που; Πεσμου τωρα οτι το λιλι ειναι μεσα σε πιστα...

Μαλλον δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα!!!

Καλα, για το τελευταιο, μαλλον εισαι πολυ γληγορος, γι΄αυτο...

Αν παρεις κατι σε ιταλικο ομως θα γινεις ακομα πιο γληγορος και τοτε..... θα σε φοβουνται ολοι...:rotflmao:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Αν παρεις κατι σε ιταλικο ομως θα γινεις ακομα πιο γληγορος και τοτε..... θα σε φοβουνται ολοι...:rotflmao:
    Το παιδί είναι κοντράκιας και αν πάρει 1000άρι ιταλικό όχι απλά θα βγάινει σίγουρα 2ος αλλά ίσως να χαλάσει και να μη τερματίσει κάν... το οποίο είναι μεγάλη ρόμπα!

Άρα εσύ έχει πάρει μηχανάκι που η οδική συμπεριφορά του είναι ανάλογη της ιπποδύναμής του ε?

Πσίτ φίλε τοτε η οδιγική σου συμπεριφορά είναο πολύ λίγη!

Τα υπόλοιπα που έγραψες αν τα ξαναπέις καμιά 100αρία φορες μπορεί νατα πιστέψεις και ο ίδιος!
    Το περιμενα οτι μπορει να δυσκολευοσουν να καταλαβεις αλλα οχι σε κατι τοσο απλο: μιλαγα για τα τζαΜπαν και οχι για ιταλικα.

Η αληθεια παντως ειναι οτι οντως το μουλτι σηκωνει με το ιδιο πλαισιο-αναρτησεις ακομα και το τεσταστρετα μοτερ... εκει να δεις τσαγια απο ιταλικα (τουριστικα) μηχανακια...
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Banned
    Καλα και με το 2 γελασα αλλα με το 1... γελασα παααααααρα πολυ!!!

Μαυρη ειναι νυχτα στα βουνα
    Ρε συ strada... Τι είπε βρε το παλουκάρι τώρα.... . . . .

Ρε συ έχω μείνει... Νόμιζα οτι ξέρει 2 πράγματα, έστω..

Κοίτα παλικάρι μου μην σε πετύχει σε καμιά στροφούλα κανενα monsterακι , το μικρό όχι κανένα s, και πείς το Δεσποτη , Παναγιώτη....

Ακου λέει το Κ ρίχνει την 1098..... .... .... .. Ρε στο 80% του φάσματος των στροφών η 1098 το ξεκ@λιάζει. Ρίξτε καμιά ματιά σε καμιά παλιοφυλλάδα. Κατεβάστε κανένα βίντεο δοκιμών και συγκριτικών.

Είπαμε κάνουμε πλάκα, αλλά μας βλέπουν και ανήλικα....

.

.

Δε στρίβει λέει...

Το παιδί είναι κοντράκιας και αν πάρει 1000άρι ιταλικό όχι απλά θα βγάινει σίγουρα 2ος αλλά ίσως να χαλάσει και να μη τερματίσει κάν... το οποίο είναι μεγάλη ρόμπα!
    Ααααα, σορρυ.

Εφοσον εισαι ευθειακιας φιλε, μεινε με τζαΜπαν, εχεις κανει την καλυτερη επιλογη !!!

Μονο μην ξεχαστεις και πας να το στριψεις...
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Το απόγευμα που δε θα έχω τί να κάνω και αφού περισσέψαν κάτι σιδεροσωλίνες απο τον υδραβλικό που είχε έρθει τελεφταία φορά για το νηπτήρα, θα κάτσω να φτιάξω ένα πλαίσιο για ντουκάτι...αλά ρείσινγκ!

Το απόγευμα που δε θα έχω τί να κάνω και αφού περισσέψαν κάτι σιδεροσωλίνες απο τον υδραβλικό που είχε έρθει τελεφταία φορά για το νηπτήρα, θα κάτσω να φτιάξω ένα πλαίσιο για ντουκάτι...αλά ρείσινγκ!
    Βρε συ, μιας και πιανουν τα χερια σου, δεν κανεις και μια οξυγονοκοληση στο πλαισιο σου εκει γυρω απο το λαιμο, καλου κακου βρε αδερφε...

Αλλα μην το κανεις πολυ ακαμπτο.........δεν θα στριβει μετα......:rotflmao: :rotflmao:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Banned
    Κοίτα να το χαρίσεις σε κάποιον που έχει Κ, θα το εκτιμήσει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Ρε συ strada... Τι είπε βρε το παλουκάρι τώρα.... . . . .

Ρε συ έχω μείνει... Νόμιζα οτι ξέρει 2 πράγματα, έστω..

Κοίτα παλικάρι μου μην σε πετύχει σε καμιά στροφούλα κανενα monsterακι , το μικρό όχι κανένα s, και πείς το Δεσποτη , Παναγιώτη....

Ακου λέει το Κ ρίχνει την 1098..... .... .... .. Ρε στο 80% του φάσματος των στροφών η 1098 το ξεκ@λιάζει. Ρίξτε καμιά ματιά σε καμιά παλιοφυλλάδα. Κατεβάστε κανένα βίντεο δοκιμών και συγκριτικών.

Είπαμε κάνουμε πλάκα, αλλά μας βλέπουν και ανήλικα....

.

.

Δε στρίβει λέει...
    Έλα ρε δε καταλαβαίνετε και απο πλάκα! σας έχουμε πάρει στο δούλεμα με τα χαζοιταλικά σας
    πλαίσιο απο σίδερο
    μοτέρ απο φραπεδιέρα
    ντιζάιν απο εξωγήινους

Α! και ιταλικό σε στοφή ή σε ευθεία δε μπορεί να με περάσει ούτε όταν είμαι με τα πόδια!
    Α και όποιος θέλει ας έρθει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Κοίτα να το χαρίσεις σε κάποιον που έχει Κ, θα το εκτιμήσει...

Πάρ'το εσύ αυτό και για Κ θα φτιάξω ένα απο χαρτόνι να είναι πιο γερό και απο της μάνας του!

Ολοι οσοι εχουν ευρωπαικα γιατι το παιζουν παιδια τις πιστας? δε καταλαβαινω...

Τζαμπα καθομαι και μιλαω μαζι σου που εχεις μια παπαρια πανασχημο κιολας... με 80 αλογα παρε κανα μηχανακι με δυναμη και τα λεμε μετα....

Οδηγικη συμπεριφορα και μαλακιες....

Και το cbr εχει καλη σιμπεριφορα γιατι ΑΠΛΑ ΔΕ ΠΑΕΙ ΒΗΜΑ.

Oi γιαπωνεζοι ειναι σε ολο το κοσμο παντου και σε ολα τα ειδη μηχανες αμαξια τα παντα

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε