Σελίδα 44 από 89 ΠρώτοΠρώτο ... 34394041424344454647484954 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 646 έως 660 από 1325

Θέμα: Οι Ελληνικες ομαδες στην μαχη της Ευρωπης !!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

το αποτελεσμα ειναι καθαρα θεμα τυχης, θα μπορουσε καλλιστα να τελειωσει ισοπαλο. ας συνεχισει να παιζει ετσι, και μονο καλη μπορει να ειναι η συνεχεια....

θα μπορούσε να ειναι και 4-1 στο πρωτο ημιχρονο
    ή 5 -2 στο 75
    θα μπορουσε ...θα μπορούσε....

η ουσία ειναι οτι εφαγε 4 μπαλάκια απο ενα σκορποχώρι ρεάλ ...μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος...
    που έπαιζε με το δεξί μπακ αυτόν που πήρε το ευρωπαικό πριν 7 χρονια!!!!!
    και ενα αριστερό μπακ που δεν τον ξερει η μανα του....(και καλά ταλέντο....)
    χωρίς κόφτη που να μαρκάρει...και με ενα κέντρο που ο καλύτερος παίχτης ηταν ο Γκούτι (δηλαδή η δευτερη αλλαγή στην ομάδα πριν 3 χρονια)!!!!....

με ενα Ρουμπινιο που μεχρι να βάλει τα γκολ ηταν ο χειροτερος παιχτης του γηπέδου...

και το γεγονός οτι παίζανε με 10 παιχτες δεν ειναι ελαφρυντικο.....γιατί πολύ απλά αν δεν παίζανε με 10 παίχτες θα χάνανε στο 15 λεπτο με 2-1 και μετά ίσως να τρώγανε 5....
    θέλω να πω οτι η κόκκινη έγινε σε μια φάση που προσπαθεις να μην φας γκολ....δεν ηταν μια ανόητη κοκκινη ή μια κοκκινη απο τσαμπουκά....
    ηταν μεσα στα πλαίσια της αμυντικής λειτουργίας του Ολυμπιακού.....σε κάνει γιο-γιο...δεν μπορείς να αμυνθεις...τρως κοκκινη ...απλα τα πραγματα...αυτό δεν ειναι ελαφρυντικο όπως το μεταφράζουν οι δημοσιογράφοι....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    το μόνο που μπορώ να σου πω εγώ σαν Ολυμπιακός φίλε,είναι ότι ο βάζελος τα αποτελέσματα για τα οποία παινεύεται, α)τα πήρε με τσούκου τσούκου μπολ και β)αυτοκτονούσε στην Ελλάδα και γ) υπήρχε κάποιος καλύτερος του στην Ελλάδα...

Ο Ολυμπιακός φέτος δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ευρώπη.
    ενώ αυτό που πέξατε στη Βέρντερ και στη ΡΕΆΛ ειναι κατεγιστικό ποδόσφαιρο με πίεση στο κεντρο κτλ...

έλεος ρε κωλοτούμπες...κανετε μια - διο καλουτσικες εμφανισεις με το ποδοσφαιρο που έπαιζε ο παναθηναικος πριν 6 χρονια και νομιζετε οτι εισαστε Μπαρτσελόνα....

με τη διαφορά οτι ο Παναθηναικός με το ιδιο ποδόσφαιρο στην τριτη αγωνιστική είχε 9 βαθμούς....
    και εσείς εχετε 4 και ειστε και ευχαριστημένοι....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    εδώ έχουμε θέμα.

Θυμάσαι τι λέγανε οι..."προβλέψεις" όταν έγινε η κλήρωση του τσαμπιο λι?
    κοιτα να δεις σεναρια....

Ρεάλ Μαδρίτης 7
    Ολυμπιακός 4
    Βέρντερ Βρέμης 3
    Λάτσιο 2

χανεις απο ρεαλ (λεμε τωρα) και κερδιζει η Λατσιο....

Ρεάλ Μαδρίτης 10
    Λάτσιο 5
    Ολυμπιακός 4
    Βέρντερ Βρέμης 3

μετα εχεις Ρεαλ χαλαρη αφου εχει προκριθει ... να παιζει στη Βρεμη που καιγεται για νικη......
    και εσυ στην Ιταλια με Λατσιο που με νικη περναει στην αλλη φαση ή στο ουφα στη χειροτερη.......

πως τα βλεπεις?

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    [B

η ουσία ειναι οτι εφαγε 4 μπαλάκια απο ενα σκορποχώρι ρεάλ ...μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος...
    που έπαιζε με το δεξί μπακ αυτόν που πήρε το ευρωπαικό πριν 7 χρονια!!!!!
    και ενα αριστερό μπακ που δεν τον ξερει η μανα του....(και καλά ταλέντο....)
    χωρίς κόφτη που να μαρκάρει...και με ενα κέντρο που ο καλύτερος παίχτης ηταν ο Γκούτι (δηλαδή η δευτερη αλλαγή στην ομάδα πριν 3 χρονια)!!!!....

με ενα Ρουμπινιο που μεχρι να βάλει τα γκολ ηταν ο χειροτερος παιχτης του γηπέδου...

[/B]
    ακριβως αυτο και τιποτα αλλο.
    τελος.
    τα πες ολα.

εβλεπα το γκουτι χθες να ειναι ο καλυτερος παιχτης της ρεαλ..και ουτε αν ητανε στο παγκο δε θυμάμαι πριν 3 χρονια...
    τεσπα.
    τελικα πανηγυρίζουν και αλλοι εκτος απο το αεκ οταν τρώνε 4.
    κοιτα πως αλλάζουν οι καιροι.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    ....
    βαζελε αν εσένα σου δίνει χαρά/ικανοποίηση/δικαίωση/ή-οτιδήποτε-άλλο η τέτοια υποτίμηση της προσπάθειας της ομάδας μου,καλό θα ήταν να μην την παρακολουθείς.

Αδικείς τον εαυτό σου με αυτά που γράφεις.

α και μην αγχώνεσαι,επειδή τη γλύτωσες στη Λεωφόρο,δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και στο Φάληρο...
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

βλεπετε που συνεχιζετε στο ιδιο μοτιβο???

η ρεαλ σκορποχωρι κλπ κλπ....

πρεπει να μαθετε να παραδεχεστε, ποτε μια ομαδα κανει αξιολογη προσπαθεια και ποτε οχι....δεν κανει κακο...

οποως βεβαια και οι γαυροι, θα πρεπει να μαθουν οτι οταν παιζει με ομαδα τετοιου βεληνεκους, ο διαιτητης αν θα ''παιξει'' με μια ομαδα, θα ειναι με τη ρεαλ και οχι με το γαυρο...

αυτο αλλωστε, δε γινεται και επι ελληνικου εδαφους?
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    κοιτα να δεις σεναρια....

χανεις απο ρεαλ (λεμε τωρα) και κερδιζει η Λατσιο....

Ρεάλ Μαδρίτης 10
    Λάτσιο 5
    Ολυμπιακός 4
    Βέρντερ Βρέμης 3
    αμα έρθει έτσι προσωπικά το πιστεύω...
    δδεν ξέρω τι θα γίνει αν η Βερντερ παέι στους 6 και Λάτσιο 2
    εκει θα είναι πολυ δυσκολα

ας δούμε πρώτα τον επόμενο που είναι πολύ δύσκολος

gixxer αυτό εγώ το περίμενα 100%.λογικό...όσο και να μην μας αρέσει...

zzr λυπήσου μας ρε φίλε με αυτά που γράφεις...κρίμα...λυπάμαι για σένα...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

εγώ 4 πράγματα έχω να πω (βαριέμαι να κάνω παραθέσεις)

1. ο πλαστικός τάπητας δεν είναι βομβαρδισμένο γήπεδο (μην κάνετε σαν να πάνε στον πόλεμο οι παίχτες)

2. αν ο Τοροσίδης δεν έκανε την ανατροπή από πίσω ήταν ο Νικοπολίδης οπότε με τα αν δουλειά δε γίνεται

3. για το παληκάρι που λέει ότι η Ρεάλ ήταν σκορποχώρι
    ρε ψηλέ όσο κοστίζει ο Ραούλ κοστίζει όλος ο Ολυμπιακός
    ο γαύρος έκανε την Ρεάλ να φαίνεται λίγη

4.νίκες σε όλες τις ομάδες μας σήμερα
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

έλεος ρε κωλοτούμπες...κανετε μια - διο καλουτσικες εμφανισεις με το ποδοσφαιρο που έπαιζε ο παναθηναικος πριν 6 χρονια και νομιζετε οτι εισαστε Μπαρτσελόνα....
    φιλαράκι είσαι απλά αλλού...στο δικό σου κόσμο.

Είδες να λέει κανείς ότι γίναμε Μπαρτσελόνα?

σταματήστε ρε να δημιουργείτε εντυπώσεις.δεν κερδίζετε κάτι με αυτό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

πρεπει να μαθετε να παραδεχεστε, ποτε μια ομαδα κανει αξιολογη προσπαθεια και ποτε οχι....δεν κανει κακο...
    αυτό ακριβώς ρε φίλε!αυτό ακριβώς!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    το μόνο που μπορώ να σου πω εγώ σαν Ολυμπιακός φίλε,είναι ότι ο βάζελος τα αποτελέσματα για τα οποία παινεύεται, α)τα πήρε με τσούκου τσούκου μπολ και β)αυτοκτονούσε στην Ελλάδα και γ) υπήρχε κάποιος καλύτερος του στην Ελλάδα...

Ο Ολυμπιακός φέτος δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ευρώπη.
    o βαζελος ομως φιλε μου εχει μακραν καλυτερο ονομα στην Ευρωπη απο ολες τις ομαδες...

μακραν ομως!

ξαναλεω πως μπορειτε να θιγετε το και καλα τσουκου-τσουκου ball οταν εσεις εισαστε πιπ@ - κ*λο ball;... και ανευ συστηματος και τακτικης στην συντριπτικη πλειοψηφια των ευρωαπϊκων αγωνων σας....ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη μεγαλε...ενα διπλο μετα απο μια δεκαετια δεν λεει τιποτα οπως επισης και μια καλη εμφανιση....

παιξατε πολυ ωραια εχθες δεν διαφωνω και μπραβο σας, αλλα επειδη η ιστορια κυκλους κανει, θυμισου τι λεγατε τοτε με την εξαρα στην Λεβερκουζεν και το μ@μησι που ακολουθησε μετα....

ψυχραιμια συνιστω...

το οτι υπηρχε καλυτερος του Πανθηναϊκου στην Ελλαδα δεν το σχολιαζω...βαριεμαι να λεμε τα ιδια και τα ιδια ....απλα απολαμβανω οταν σας χαντακωνει η διαιτησια οξω, για να καταλαβετε την γλυκα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    o βαζελος ομως φιλε μου εχει μακραν καλυτερο ονομα στην Ευρωπη απο ολες τις ομαδες...

μακραν ομως!

ξαναλεω πως μπορειτε να θιγετε το και καλα τσουκου-τσουκου ball οταν εσεις εισαστε πιπ@ - κ*λο ball;... και ανευ συστηματος και τακτικης στην συντριπτικη πλειοψηφια των ευρωαπϊκων αγωνων σας....ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη μεγαλε...ενα διπλο μετα απο μια δεκαετια δεν λεει τιποτα οπως επισης και μια καλη εμφανιση....

παιξατε πολυ ωραια εχθες δεν διαφωνω και μπραβο σας, αλλα επειδη η ιστορια κυκλους κανει, θυμισου τι λεγατε τοτε με την εξαρα στην Λεβερκουζεν και το μ@μησι που ακολουθησε μετα....

ψυχραιμια συνιστω...

το οτι υπηρχε καλυτερος του Πανθηναϊκου στην Ελλαδα δεν το σχολιαζω...βαριεμαι να λεμε τα ιδια και τα ιδια ....απλα απολαμβανω οταν σας χαντακωνει η διαιτησια οξω, για να καταλαβετε την γλυκα...
    ρε φιλαράκι επειδή μας τα έχεις ψιλοζαλίσει

που είναι η ευρομάδα σου τα τελευταία 3 χρόνια

να μιλάει η Λάρισα για διαιτησία το καταλαβαίνω, αλλά να μιλάς εσύ

α και τα τελευταία 10 χρόνια πίπα σε πάω και σε μένα και σε σένα (πέρυσι μόνο έκανα μια παύση)

σταματήστε ρε ανύπαρκτοι να προπαγανδίζετε και αφήστε τι κάνουν οι άλλοι και κοιτάξτε τα χάλια σας
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
    ρε φιλαράκι επειδή μας τα έχεις ψιλοζαλίσει

που είναι η ευρομάδα σου τα τελευταία 3 χρόνια

να μιλάει η Λάρισα για διαιτησία το καταλαβαίνω, αλλά να μιλάς εσύ

α και τα τελευταία 10 χρόνια πίπα σε πάω και σε μένα και σε σένα (πέρυσι μόνο έκανα μια παύση)

σταματήστε ρε ανύπαρκτοι να προπαγανδίζετε και αφήστε τι κάνουν οι άλλοι και κοιτάξτε τα χάλια σας

πρωτα απο ολα δεν σας τα ζαλισα εγω...καλα κανετε και χαιρεστε αλλα αφορισμους του στυλ να μην μιλαμε κ.τ.λ. δε τα δεχομαι.

ειπα και πιο πανω οτι βαριεμαι να συζηταω το πως και το γιατι ειστε οι υποτιθεμενοι πρωταθλητες Ελλαδος τα τελευταια χρονια...και την υποτιθεμενη υπεροχη σας επισης, η οποια εξαργυρωνοταν στην Ευρωπη με 7αρες και ταπεινωση....αλλα αυτο δεν σας εκανε ποτε εντυπωση βεβαια...δεν μπηκατε ποτε στην διαδικασια του να σκεφτειτε πως οι και καλα υποδεστερες ομαδες απο σας στην Ελλαδα καναν αξιοπρεπεστατες εμφανιοσεις στο εξωτερικο ενω εσεις οχι...

τεσπα, γευτειτε τωρα αυτη την πρωτογνωρη για εσας χαρα...ωραια δεν ειναι;

μακραν ομως!

ψυχραιμια συνιστω...

Αδερφέ μάλλον κάπου κάτι έχεις καταλάβει λάθος.
    Το ότι φέτος χαιρόμαστε και απολαμβάνουμε την ομάδα μας και τον τρόπο παιχνιδιού της,δεν μεταφράζεται (τουλάχιστον απο εμάς) ως "γιναμε Μπαρτσελόνα","πάμε να πάρουμε το Τσ.Λ.",και λοιπά όμορφα που διαβάζουμε στις φυλλάδες!
    Συμφωνώ μαζί σου ότι 1 διπλό και μια καλή εμφάνιση δεν λένε τίποτα.
    δε νομίζω ότι δηλωνουμε ότι μετά απο αυτά τα 2,πάμε να πάρουμε το Τσ.Λ.

χαιρόμαστε,απολαμβάνουμε αλλά όλα ψύχραιμα.
    το ότι στα αεροδρόμια θα φωνάξουμε "διπλό στο μπερναμπέου θρυλε ολέ ολέ" είναι απλά η ευφορία της στιγμής.όχι η πραγματικότητα.
    Μάθετε επιτέλους να τα διαχωρίζετε.
    αυτά που λέγαμε τότε μετά την 6αρα στους Γερμανούς ήταν προϊόν αλαζονείας!το λέω γιατί κι εγώ τέτοιες μαλακίες φώναζα τότε.
    τώρα είναι διαφορετικά τα πράματα όμως...

Εμείς το καλοκαίρι αλλάξαμε όλη την ομάδα,κυριολεκτικά!
    Εγώ προσωπικά φέτος το μόνο που έλπιζα είναι να αλλάξω σελίδα και να χτίσω μια καινούρια ομάδα που θα ξαναβρεί τον χαρακτήρα της.ούτε σε αποτελέσματα ήλπιζα ούτε σε διπλά στον τσαμπιο λι.
    ήρθανε όμως αυτά και σαφώς καλοδεχούμενα είναι.
    και ξέρεις γιατί ήρθανε?γιατί πολύ απλά η ομάδα ενισχύθηκε σωστά και αρχίζει να παίζει μπάλα.

Οι συγκρίσεις με την ομάδα της ζωοτροφής,ας σταματήσουν επιτέλους!
    Εμείς ζητάμε άλλο είδος ποδοσφαίρου!εσείς άλλο.

εσύ μένεις ικανοποιημένος με το τσούκου τσούκου,εγώ ξενερώνω.πως να το κάνουμε δηλαδή?
    έχουμε διαφορετική αντίληψη.

Οσο για την αμφισβήτηση σου στο αν ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος ή όχι,όλα αυτά τα χρόνια απο το καφενείο σας (και επειδή φαίνεσαι λογικό άτομο-πέρα απο χαβαλές- απο όσα ποστ σου έχω διαβάσει) επέτρεψε μου να σου πω να μην αδικήσεις τον εαυτό σου και τη νοημοσύνη σου ρίχνωντας τις ευθύνες αλλού απο εκεί που πραγματικά ήταν.
    στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας σου.

Εγώ (και νομίζω οι ολυμπιακοί) εχθές τον αγνόησα τελείως το διαιτητή.
    ναι μπορεί να έπαιξε έδρα 80-20.
    μέσα στο Μπερναμπέου,δεν μπορείς να ελπίζεις ως Ελληνική ομάδα,να τύχεις καλύτερης αντιμετώπισης.
    και είδα ότι και η ομάδα μου το είδε ανάλογα,για αυτό και πάλεψε έτσι ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.

φιλικά.

ρε φιλαράκι εγώ χαίρομαι και όταν νικά ο βάζελος στην ευρώπη δεν βγάζω τη χολή μου στις ήττες του

αλλά το χαίρομαι ιδιαιτέρως όταν του τον σφυρίζω στα ενδότερα
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

ειπα και πιο πανω οτι βαριεμαι να συζηταω το πως και το γιατι ειστε οι υποτιθεμενοι πρωταθλητες Ελλαδος τα τελευταια χρονια...και την υποτιθεμενη υπεροχη σας επισης, η οποια εξαργυρωνοταν στην Ευρωπη με 7αρες και ταπεινωση....αλλα αυτο δεν σας εκανε ποτε εντυπωση βεβαια...δεν μπηκατε ποτε στην διαδικασια του να σκεφτειτε πως οι και καλα υποδεστερες ομαδες απο σας στην Ελλαδα καναν αξιοπρεπεστατες εμφανιοσεις στο εξωτερικο ενω εσεις οχι...

τεσπα, γευτειτε τωρα αυτη την πρωτογνωρη για εσας χαρα...ωραια δεν ειναι;

βλέπεις πόσο λάθος είναι ορισμένα γενικά συμπεράσματα που κυκλοφορούνε???

αυτό που σου έχω υπογραμίσει,είναι απο μια τη μεγαλύτερη πλάνη.

γιατί φίλε όχι μόνο κάτσαμε και σκεφτήκαμε.
    αλλά και φωνάξαμε,και απαιτήσαμε και σε κόντρες & ρίξεις ήρθαμε!

το θέμα είναι ότι το μπιγκ μπος,μας έγραφε μέχρι πέρσι στην μεγαλειώδη παπάρα του...

Αν είδες το πρώτο μου ποστ,μόλις έληξε το παιχνίδι με τη Ρεαλ εχθές,τι έγραφε στο τέλος θα καταλάβεις...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2012, 12:28
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 16:50
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2006, 09:23
  4. Στην Κορυφη της Ευρωπης (Nordkapp)
    από crs-k στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2005, 07:33
  5. Σάββατο πρωί στην πίστα της Πεντέλης..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 19:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF