Εύχομαι να τον βρεις και να του γ@μησεις ότι του έχει μείνει αγ@μητο
Εύχομαι να τον βρεις και να του γ@μησεις ότι του έχει μείνει αγ@μητο
Κρίμα .Έτσι είναι με τους φίλους μας τα ζώα. Μια μας γεμίζουν χαρά και μια λύπες. Βρέθηκα σε μια ανάλογη κατάσταση προχθές και έχασα πέντε χρόνια από την ζωή μου. Σαν να έχανα δικό μου άνθρωπο
Λένε πρέπει να έχεις γερό στομάχι αλλά αρχιδια. ..λυγιζεις.
μην στεναχωριέσαι υπάρχει καποιος που δινει στον καθένα ότι χρειάζεται σε αυτη την ζωή. Ο "μύλος του θεού (ή του διαβόλου) είναι μεγάλος και αλέθει αργά, αλλα όταν γυρισει η ρόδα θα βρεθεί απο κάτω και αυτός με το αεροβόλο (ή τα παιδιά του) και τότε ο μύλος θα τον λιώσει χωρις να μάθει ούτε το γιατί...
Όσο για το γατάκι... πήρε προαγωγή![]()
Δεν πιστεύω στις κατάρες , ούτε στις ευχές, ούτε στην μεταθανάτια δικαίωση του γατιού, η την τιμωρία του μαλάκα με το αεροβόλο..
Μια καταγγελία όμως (που δεν έκανες) στην αστυνομία για την ύπαρξη ελεύθερου σκοπευτή στη γειτονιά θα έβαζε τα πράγματα στη θέση τους ..
Δεκτή η παρατήρηση , σίγουρος δεν είμαι ούτε για τον κώλο μου.. Σίγουρα γνωρίζω όμως τι προβλέπει ο νόμος για παράνομη οπλοχρησία με πρόκληση σωματικής βλάβης (και για ζώα) .
Εσύ που αμφιβάλεις μπορείς να κάνεις μια ερώτηση σε δικηγόρο ή στο ΑΤ της γειτονιάς σου.
Εκτος αν προτείνεις να κρεμάσουμε φυλαχτά και να τρέχουμε στις ξεματιάστρες προκειμένου να αισθανόμαστε ασφαλείς..
Αύριο κανείς δεν ξέρει τι θα βάλει στο σημάδι ο μαλάκας
Απο το παραληρημα σου, μονο η τελευταια προταση κανει νοημα.
Προς ενημερωση σου, καταγγελια εγινε απο μενα και με την μαρτυρια των γιατρων της κλινικης οπου πηγα τον γατο, 6 ωρες μετα το συμβαν.
Μιας και δεν ζω στην Ελλαδα πια, ισως να μην γνωριζεις ποσο πιο αυστηροι ειναι οι νομοι εδω σε οτι αφορα την κακοποιηση ζωου (καθως λογω παλιων αμαρτιων, το να κυνηγουν ζωα στον δρομο ηταν καποτε εθνικο σπορ και ακομα δεν εχει εξαληφθει).
Επισης κινητοποιηθηκε ο Αστυνομικος της γειτονιας (θεσμος που δεν υπαρχει στην Ελλαδα, μαλλον ομως θα επρεπε) καθως και οι 2 μεγαλυτεροι ζωοφιλικοι συνδεσμοι του τοπικου Δημου.
Για τα ματοχαντρα και τα λοιπα, καπου μπερδευτηκες. Δεν με λενε Ελενη Λουκα.
Επισης νομιζω οτι δεν χρειαζεται να το συζητησουμε παραπερα.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Δεν υπάρχει ...
https://www.youtube.com/watch?v=xP3y2Ub2KDo