Σελίδα 44 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 3439404142434445464748495494144 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 646 έως 660 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Να σου πω ...

πριν 2 χρόνια ήμουν πάνω και κατά τύχη είχε αγώνα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη που τον έβλεπαν στην reception του ξενοδοχείου , μιας και NOVA δεν είχαν πολλοί ακόμα.

Το σαλόνι ήταν τίγκα απο ΠΑΟΚτσήδες που έπαιζαν έξω με κάποια Βαλκανική ομάδα τότε αν θυμάμαι καλά. Είχα προ πολλού δηλώσει οτι ήμουν ΑΕΚτζής αλλά ουδέποτε διέτρεξα τον παραμικρό κίνδυνο, καθώς κατά τις δηλώσεις τους πάντα , εκεί που είχαν πρόβλημα είναι με τους "λιμανιώτες" και τα "βαζέλια".

Εντάξει οχι , οτι μας αγαπούν και εμάς (ΑΕΚ) αλλά δεν συγκρίνεται αυτό που έχουν σαν κόντρα με τους άλλους δύο. Ειδικότερα όμως, έχουν πρόβλημα τοπικό με τους εκεί "κίτρινους"... πωπω φίλε... εκεί δεν παίρνουν καθόλου απο λόγια... σκουλήκια τους ανεβάζουν , φλώρια τους κατεβάζουν!!!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    στην 4 πηγα πέρσι στο φιλικό παοκ-αεκ 2-0. τα παοκια ούρλιαζαν σικαμπαλα, θα πάρουν πρωταθλημα κλπ. φυσικά δήλωσα αεκαρα και 1η αγωνιστική στην ξάνθη θα έχαναν, όπως και έγινε. στο φιλικό υπήρχε μια αεκ χαλια και ένας παοκ που έπαιζε το μαξιμουμ των δυνατοτήτων του με έναν τύπο που μου θύμιζε ρουίζ (θυμάστε ναβας, ρουιζ) στο πρώτο φιλικό που τον είδαμε και τον θεωρούσαν θεό...

όντως η τούμπα κάποτε ήταν κόλαση (θυμάμαι είχα ανέβει τετάρτη σε κύπελλο 3-0 στην παράταση, φιλαδέλφεια 2-0, και όντως ήταν έδρα) αλλά όχι πια

και κάτι ακόμα
    τα πιτσιρίκια επιλέγουν όχι μόνο ομάδες που παίρνουν τίτλους αλλά και που έχουν γκλάμουρ, παίζουν μπαλλα. πάνε οι εποχές που ο πιτσιρικάς γινόταβ παοκ γιατί είμαι "σαλονικιός". τώρα βλέπιυν μπάλλα, ευρωπαικά, έχουν παραστάσεις και ότι γίνουν σοβαροί και ώριμοι φίλαθλοι τότε γίνονται

Α.Ε.Κ.

και όσο για τον 75αρη που έλεγα , σεβασμός. μιλάμε για παλιό κοκκινιώτη καραμαλή (καππαδόκα για τους μη γνωρίζοντες) που χει γυρίσει όλα τα ελληνικα και ευρωπαικά γήπεδα και σε εποχές που ταξίδευε με τρίκυκλο piaggio στην δράμα για ματς δοξας-αεκ!
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Για να είμαστε σοβαροί, αν τα πιτσιρίκια επιλέγαν ομάδα με βάση το αν παίζει σοβαρή μπάλα, τότε σίγουρα δεν θα επιλέγαν ελληνική ομάδα.

Με βάση αυτά που βλέπουμε από διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες, οι ελληνικές σίγουρα δεν παίζουν σοβαρό ποδόσφαιρο. Μπάλα ναι, ποδόσφαιρο όχι!

Η ψώρα της ομάδας και η καζούρα είναι παντελώς άσχετα με το αν θεωρώ ότι η ομάδα μου παίζει καλά η όχι. Αφού παίζει σκατά και το ξέρω τί να πω; Παρόλα αυτά δεν πρόκειται να υποστηρίξω πχ την ΑΕΚ γιατί παίζει καλά... Να το παραδεχτώ... ίσως, να την υποστηρίξω ΟΧΙ!

Νομίζω ότι ένας οπαδός καταλαβαίνει τί θέλω να πω.

''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

συμφωνω και επαυξανω

από την άλλη πόσα πιτσιρίκια κυκλοφορούν με μπλούζες πχ ρεάλ?

και πριν λίγο καιρό δυο πιτσιρίκια τα ρώτησα τι ομάδα είναι και το ένα μου πε "μπάρτσα" και το άλλο " μαντσεστερ"

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Να σου πω ...

πριν 2 χρόνια ήμουν πάνω και κατά τύχη είχε αγώνα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη που τον έβλεπαν στην reception του ξενοδοχείου , μιας και NOVA δεν είχαν πολλοί ακόμα.

Το σαλόνι ήταν τίγκα απο ΠΑΟΚτσήδες που έπαιζαν έξω με κάποια Βαλκανική ομάδα τότε αν θυμάμαι καλά. Είχα προ πολλού δηλώσει οτι ήμουν ΑΕΚτζής αλλά ουδέποτε διέτρεξα τον παραμικρό κίνδυνο, καθώς κατά τις δηλώσεις τους πάντα , εκεί που είχαν πρόβλημα είναι με τους "λιμανιώτες" και τα "βαζέλια".

Εντάξει οχι , οτι μας αγαπούν και εμάς (ΑΕΚ) αλλά δεν συγκρίνεται αυτό που έχουν σαν κόντρα με τους άλλους δύο. Ειδικότερα όμως, έχουν πρόβλημα τοπικό με τους εκεί "κίτρινους"... πωπω φίλε... εκεί δεν παίρνουν καθόλου απο λόγια... σκουλήκια τους ανεβάζουν , φλώρια τους κατεβάζουν!!!

Gandalf
    φιλε κανεις δεν ασχολητε τοσο πολυ με τα αεκακια

μονο εδω μεσα :rotflmao:

και ΔΕ κανω πλακα

αν πας στο πειραια στη πλειοψηφια και πεις αυτος ειναι αεκτζης θα σου πουν <<εεε καααλααα>>
    αν τους πεις ειναι βαζελος την μαμισε

(τουλαχιστον παλιοτερα γιατι εχουν ξευτισει λιγο οι παρεες τετοιου ειδους οχι οτι δεν υπαρχουν απλως δεν ειναι παντου οπως παλιοτερα)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ!!!! ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΓΙΝΕΤΕ ΒΑΖΕΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΡΕ, ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΑ!!!!!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ!!!! ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΓΙΝΕΤΕ ΒΑΖΕΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΡΕ, ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΑ!!!!!!

αντικειμενικος

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ως γνωστόν οι πιο πολλοί είναι γαύροι

επίσης οι περισσότεροι ψηφίζουν νδ-πασοκ, πάνε εκκλησία, στις τρέντι καφετέριες με 5 ευρώ καφέ, βλέπουν ράμπο, τιτανικό, μαρία η άσχημη και ευαγγελάτο, και οδηγούν αυτοκίνητο

η πλειοψηφία πάντα διακρινόταν από την έλλειψη καλού γούστου τουλάχιστον!

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    ως γνωστόν οι πιο πολλοί είναι γαύροι

επίσης οι περισσότεροι ψηφίζουν νδ-πασοκ, πάνε εκκλησία, στις τρέντι καφετέριες με 5 ευρώ καφέ, βλέπουν ράμπο, τιτανικό, μαρία η άσχημη και ευαγγελάτο, και οδηγούν αυτοκίνητο

η πλειοψηφία πάντα διακρινόταν από την έλλειψη καλού γούστου τουλάχιστον!
    ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΚΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ GOLDEN ΘΗΚΗ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!! ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    φιλε κανεις δεν ασχολητε τοσο πολυ με τα αεκακια

μονο εδω μεσα :rotflmao:

και ΔΕ κανω πλακα

αν πας στο πειραια στη πλειοψηφια και πεις αυτος ειναι αεκτζης θα σου πουν <<εεε καααλααα>>
    αν τους πεις ειναι βαζελος την μαμισε

(τουλαχιστον παλιοτερα γιατι εχουν ξευτισει λιγο οι παρεες τετοιου ειδους οχι οτι δεν υπαρχουν απλως δεν ειναι παντου οπως παλιοτερα)
    ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕς ΓΙΑΤΙ....

ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

ΜΠΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣ.... ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΡΕΛΟΙ ΣΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ ΣΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΕ ΔΩΡΑ (ΦΑΝΕΛΕΣ, ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ) Ή ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΕΚ....

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 3 ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ ΕΤΣΙ....

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΝΑ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ.... ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΜΟΥ (ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ) ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ "ΑΑΑΑΕΕΕΕΚΚΚΚ" ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ..... ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ "ΑΕΚ¨ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ

ΔΕ ΜΟΥ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΝΑ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ.... ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΜΟΥ (ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ) ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ "ΑΑΑΑΕΕΕΕΚΚΚΚ" ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΕ..... ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ "ΑΕΚ¨ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ

ΔΕ ΜΟΥ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ....
    ΕΛΙΩΣΑ ΛΕΜΕ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Έτσι εξηγούνται αυτά που γράφεις για την ΑΕΚ τότε.... ακόμη να περάσει η μαστούρα! :rotflmao: :rotflmao:

Πλάκα κάνω ε! Χωρίς παρεξήγηση, απλά δε μπορούσα να κρατηθώ....

Χωρίς πλάκα δε νομίζω να υπάρχει αθλητής υψηλού επιπέδου ίδίως σε κάτι αθλήματα στίβου (πχ 100 μέτρα) που να μην παίρνει τρελά φάρμακα...

Να! Προχτές η Μάριον Τζόουνς τα ξεφούρνισε κι αυτή. Όχι που τις περνούσε περπατώντας, έφτανε στο τέρμα, μοίραζε μερικά αυτόγραφα και οι άλλες έφταναν μετά. Τρέλα μας πουλάνε όλοι και ιδίως οι Αμερικάνοι...

Νταξ πρωτοπόροι οι σύντροφοι αλλά μάλλον τώρα δεν έχουν λεφτά και απλώς εξάγουν "τεχνογνωσία".
    ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.........ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ...........

Πρώτοι έπιστήμονες οί Βόρειοι.......Εύρωπαίοι.....Σκανδιναυοί .......
    Άλλά λόγω ύψηλού βιωτικού έπιπέδου..........τά έγκατέλειψαν γρήγορα....

Δέν είναι τυχαίο ότι τό ντόπινγκ πέρασε στά χαμηλά κοινωνικά στρώματα....!!!
    Ένας πού δέν έχει μέλλον είναι πολύ πιό εύκολο......
    ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ..........
    Γιαυτό καί ό στίβος στήν Εύρώπη.........ΠΑΤΩΝΕΙ ΠΙΑ.........καί έπιβιώνει
    μέ μεταγραφές........
    Μέχρι μαύρους Ίταλούς καί Κενυάτες Βέλγους έχουμε δεί........!!!!!!!!!

Δυστυχώς ή δική μου καριέρα σταμάτησε πολύ νωρίς στά 21 μου άπό βαρύ τραυματισμό στόν 4ο όσφυικό,σά τό Ντέμη.......:rotflmao: ........μέ μιά έπίδοση πού ήταν πολύ κοντά στό
    Πανελλήνιο τού Κούσουλα τότε έφηβικό μέ 2,17 στό ύψος τό 1970.......σχεδόν ίδιο μέ
    τών άνδρών,1-2 πόντους πιό πάνω ήτανε......
    Έγώ έμεινα στό 2,08 έχοντας μιά άκόμα χρονιά σάν έφηβος........
    ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ...........

ΤΟΤΕ ΜΑΘΑΜΕ............ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΡΙΓΓΕΣ.............πού έρχονταν άπό τήν Μεγαλόνησο
    μέσω...........ΑΓΓΛΙΑΣ.............!!!!!!!!!

Τότε είχαμε δεί γιά πρώτη φορά κάποια παλικάρια..............σημερινούς Όμοσπονδιακούς
    πού τή μιά μέρα ήταν στήν κορυφή καί τήν άλλη στόν πάτο............
    Κάποιον άπό αύτούς τόν τσιμπήσαν πρόσφατα κάπου στό έξωτερικό............
    ΜΕ.........ΕΛΑΦΡΑ..??? ΒΑΡΙΑ...???? θά σέ γελάσω.......!!!!!!!!

Τότε ήταν πού ή μάνα μου μέ τάιζε 12 γεμιστά καί 15 κεφτέδες...........
    Έλα όμως πού τό κορμάκι δέν μπορεί μέ αύτά..........
    κι έτσι στά 22 είπα γειά στό στίβο κι έριξα μαύρη πέτρα.........
    ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ...........ΔΥΣΤΥΧΩΣ.............είχα ξεπεράσει τά άνθρώπινα όρια..........!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Καλά μιλάμε βρίσκεστε σε τρελό παραλήρημα! Μήπως σου έδωσε ο iriniaa απ' τα ληγμένα που έπαιρνε το '70;

Περπατάω στο δάσος κι ακούω φωνές, νομίζουν οι χανούμησες πως είναι πολλέεεεεες; :rotflmao:

Ρε μη τα γράφετε δημόσια αυτά λέμε! Θα μας κλείσουν το φόρουμ για προπαγάνδα! :rotflmao:

Α! Και αν πάτε τίποτα γήπεδο μεμονωμένοι, προσεκτικά. Έχω δει μπροστά μου μπάρμπα να τρώει άγριες φάπες... κακώς μεν αλλά... προσέχουμε για να έχουμε. Κόντεψα να φάω και ξύλο για φίλο αριανό που τον πήραμε μαζί μας στην 4. Μέχρι και γαύρο έχουμε πάρει μαζί (2-3 με δύο δικά μας γκολ ακυρωμένα και κάτι κιτρινοκόκκινες κάρτες), εκεί κοντέψαμε να τον δείρουμε εμείς. Ντάξει ο κολλητός σε κάποια φάση είχε ψιλοχλωμιάσει μήπως και τον καταλάβουν και έκανε πως πανηγυρίζει... Τρελό γέλιο λέμε (εκ των υστέρων, τότε ήταν ψιλοχέσιμο)!!! ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ!

Έχει πολλούς ανισόρροπους γι' αυτό προσεκτικά boys!

ΡΕ ΣΥ ΤΟ 70............ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ

Ήμερομηνία λήξεως........
    Σάν τά Arai.........ήτανε..........

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Sferopetadhn,περαστικά ρε συ.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις