Μιλησε το τρενερε το γρηγορο το καλο
ΑΕΛΑΡΑ ΚΑΡΓΑ Κ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΛΠΑΖΕΙ
http://www.youtube.com/watch?v=SHoDKldosXk
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
1ο ειναι θεμα οδηγου αλλα και ο πιο γαματος να εισαι οταν εχεισ να κανεις με 200 κιλα μηχανη και με λασπη ειναι πολυ παγηδα,,,,,ειναι σαν να εισαι σε σαπουναδα και απο κατω μαρμαρο!
2ο αμα ητανε το αφρικα και το ktm εκει θα εβλεπες μια διαφορα .............. απο την μια 14 000 πεσμενα και απο την αλλη 4000. και πες μου απο πια μερια θα ηθελες να εισαι.?
3ο ενας μεγαλος λογος που δεν εχω παει στα ktm και στο gs 800 ειναι οτι δεν παρεχουν πολυ καλη προστασια για το ειδος που παρουσιάζουν...........
αρα καλα ειμαι με το αφρικα και ισως και να μην επεφτα.............
ρε θα βγαλω φοτο-βιντεο τη πηγα να κάνω με το αφρικα χτες και θα σας πεσουν τα δοντια........
αλλα βγηκε η αλυσίδα και παραλίγο να παθω ζιμια..........
1o Aφού είναι θέμα οδηγού γιατί έβαλες πεσμένο ΚΤΜ και όχι AFRICA? Αυτά δεν πέφτουν?
2ο Από τα 14000. Σου φάνηκε πως ο gus το λυπάτε? Ούτε εγώ λυπάμε το δικό μου.Όχι πως το ΄΄στίβω΄,αλλά και κανά δυο ψιλές που έχω φάει με λίγα βέβαια,σιγά να μην κλάψω.Εγώ όταν το πήρα, ήξερα πως το παντρεύομαι,και για αυτόν το λόγο το πήρα.
3ο Εμ βέβαια. Με κάτι AFRICA που κοιτάτε εσείς, σαν αυτό που ποστάρατε το ΠΟΤΕΜΚΙΝ, ένα απλό κάγκελο σας φαίνετε λίγο
ΥΓ .Επειδή στανταρ θα το λέγατε ..............για την αλυσίδα εχω κλείσει ραντεβού να την αλλάξω την παρασκευη,γραναζια κτλ............μετα απο 55000 χλμ.
Αν κάποια στιγμή γίνει αλλαγή θέλω να ελπίζω ότι θα είναι 990… είναι λίγο ακριβά όμως τα μπουρδέλαΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Κατσε ρε συ.
Τωρα ειδα το προφιλ σου.
Το στρωμα εχεις εσυ, τι σε εχει πιασει με τους κατημαδες???
Μια χαρα καλη μηχανη εχεις, μη μου πεις οτι σκεφτεσαι να την αλλαξεις με την χαρα του μαστορα???
Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?
το "ακριβά" σε πείραξε .......το "μπουρδέλα" δεν σε πειραξε ???Αρχικά δημιουργήθηκε από johndoe
Αν κάποια στιγμή γίνει αλλαγή θέλω να ελπίζω ότι θα είναι 990… είναι λίγο ακριβά όμως τα μπουρδέλα
![]()
![]()
Εσενα πρεπει να σου γνωρισω τον ανηψιο μου να σου εξηγησει απο κοντα τους λογους που ειχε κλεισμενο στο συνεργειο τον ματρακα του για σχεδον δυο μηνες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Φαιδων ΚΤΜ
Φανταζομαι οτι καταλαβες τι μαρκα ηταν??
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
το "ακριβά" σε πείραξε .......το "μπουρδέλα" δεν σε πειραξε ???
![]()
![]()
Οταν ξεμπουρδελεψεις αποτο μπουρδελακι που καβαλας κ ανεβεις σε κανενα εργαλειο τις προκοπης (ΚΤΜ)ελα να μας πεις μετα ποιο ειναι το μπουρδελο.
Όλα τα μηχανάκια κολλητέ είναι μπουρδέλα….Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
το "ακριβά" σε πείραξε .......το "μπουρδέλα" δεν σε πειραξε ???
![]()
![]()
Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?
Το γελιο ειναι οταν βρισκω κανενα ΧΤΧ 660 μοταρντ στο δρομο κοιτανε λες και ερχεται το τρενο πανο τους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
φτιαχνει και εργαλεία η ΚΤΜ ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Φαιδων ΚΤΜ
Οταν ξεμπουρδελεψεις αποτο μπουρδελακι που καβαλας κ ανεβεις σε κανενα εργαλειο τις προκοπης (ΚΤΜ)ελα να μας πεις μετα ποιο ειναι το μπουρδελο.
Μάλλον , για να επιδιορθώνεις τις βλάβες …
![]()
![]()
Αμ το άλλο? Όποιος δει ΚΤΜ στο δρόμο, του χώνεται:rotflmao:
Πάνω – κάτω την ίδια φασαρία κάνουν…(οοο,δεν είναι τίποτα …έτσι δουλεύει ο κινητήρας στα ΚΤΜ…)Αρχικά δημιουργήθηκε από Φαιδων ΚΤΜ
Το γελιο ειναι οταν βρισκω κανενα ΧΤΧ 660 μοταρντ στο δρομο κοιτανε λες και ερχεται το τρενο πανο τους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
Όχι φίλε μου λάθος κάνεις......................δεν του ''χώνεται'' όπως λες απλά...................Προσπαθεί ναΑρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Αμ το άλλο? Όποιος δει ΚΤΜ στο δρόμο, του χώνεται:rotflmao:
φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μη φάει καμιά μπιέλα από το μοτέρ του ΚΤΜ στο κεφάλι!![]()
![]()
Η περιμενει να σκασει το ΚΤΜ για να το περασει...Ειδικα αν ειναι Τριτη...Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Όχι φίλε μου λάθος κάνεις......................δεν του ''χώνεται'' όπως λες απλά...................Προσπαθεί να
φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μη φάει καμιά μπιέλα από το μοτέρ του ΚΤΜ στο κεφάλι!![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ! Ναι και αυτό!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Η περιμενει να σκασει το ΚΤΜ για να το περασει...Ειδικα αν ειναι Τριτη...![]()
![]()
Μα τι λεβεντες ειστε εσεις εδω ρε μπραβω ρε με κανεται κ γελαω.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()