Σελίδα 44 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 34394041424344454647484954 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 646 έως 660 από 1102

Θέμα: Yamaha XJ6 (Diversion naked) - Γνωμες;

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexojohn Προβολή μηνύματος
    καλησπερα και απο εμενα.
    μετα απο ενα χρονο που εχω σταθερής δουλειά και έχοντας τα λαλακια στην τσέπη θέλησα να αγοράσω και εγω μια μηχανή. έχοντας στην κατοχή μου ηδη ενα crypton του 2000 το οποιο πριν μισο μηνα το κοντερ αρχισε να γραφει παλι απο την αρχη ειπα πως πλεον ειναι καιρος να ξεκουραστει και αυτο. εχοντας ηδη περασει απο το μεταβατικο σταδιο του σκουτερ το οποιο δεν μου βγηκε σε καλο βγήκα στην αγορα για να δω τι παιζει. στην αρχη περιμενα με αγωνια να δω το νεο CB500X της HONDA. ειπα θα ειναι ωραιο μηχανακι οικονομικο 2 κυλινδροι κατηγορια on-off για ανετες βολτες εκτός πολης. οταν ανεβηκα στο μηχανακι πραγματικα ξενερωσα την ζωη μου το πρωτο πραγμα που με χαλασε ηταν το σημειο που ακουμπουν τα γονατα στο ντεποζιτο. πλαστικό και μαλιστα το θεωρω ψευτικο πλαστικο με κακη συναρμογη. ξενερωμένος πηγα και στην αντιπροσωπεία της YAMAHA και βλεπω μπροστα μου το γυμνο XJ6 σε κιτρινο και λεω δεν ανεβαίνω...? πιο πολυ ηθελα οσο πιο ορθια σταση σωματος σε μηχανη. απο την στιγμη που ανεβηκα ενιωσα τελειως διαφορετικα με την ποιοτητα, "χτυπησα" τα γονατα μου και ακουσα εναν ωραιο μεταλικο ηχο και ειπα εδω ημαστε. ρωτησα τιμη και ηταν ιδια ακριβως με το HONDA. σημερα το πρωι πηγα να κανω τα χαρτια για την αγορα του. προτιμησα την ντυμενη εκδοση που περα απο το φερινκ και τα πλαστικα δεν εχει καποια διαφορα. αλλα και παλι μεσα μου λεω εκανα καλη επιλογη? οι μεακινησεις μου ειναι σπιτι -δουλεια, απο εθνικη η επαρχιακο, κεντρο πατρας και ταξιδια λευκαδα και οπου μου κανει κεφι. εσεις τι λετε εχοντας περισσότερα χιλιομετρα στην πλατη?
    καλοτάξιδο

tip: μην παρατήσεις το παπί.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    καλοτάξιδο

tip: μην παρατήσεις το παπί.
    το παπι ειναι σταθερη αξια και να ναι καλα δεν εχει ζητησει τιποτα στα τοσα χιλιομετρα. παπια rulzzz

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ......... εσεις τι λετε εχοντας περισσότερα χιλιομετρα στην πλατη?
    λεμε οτι δεν θα μετανοιωσεις την επιλογη σου!

καλοταξιδο!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    μπορει καποιος να μου πει αν την εχει δει σε μπλε?

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    μπορει καποιος να μου πει αν την εχει δει σε μπλε?
    Tην εχω δεί.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    αξιζει σε μπλε? οταν μπαινω στο γκουγκλ βλεπω ενα μπλε σκουρο και ενα ανοιχτο

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    ρε φιλε,τι ρωτας;αν σ'αρεσει εσενα παρτη.αν αρεσει σε μενα αλλα οχι σε σενα,τι νοημα εχει;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος
    το μπλε το σκουρο ειναι οτι πρεπει το ανοιχτο δεν μου αρεσει το λεω μηπως εχουν κανει τιποτα στις φωτογραφιες και το βλεπω πιο σκουρο

Μέλος
    Καλησπέρα πεδες πως πάει η συμβίωση με το yamaha? , εγώ έχω κάνει ήδη 4700 χιλ,, και σε λίγο πάω για service , εντομεταξύ το μοτο ειναι πολύ ωραίο βολικό τελικά παρόλο που είμαι 1,88 απλα αρχίζω να ψάχνομαι σιγα σιγά για τπτ εξτρα ελιται απο ebay είται απο ελληνικά καταστήματα εάν έχει δοκιμασει κανεισ τπτ και θέλει ας το πει εδώ μεσα να το βάλουμε και εμεις!! εγω το μόνο που έχω βάλει ειναι η σχάρα της givvi που βγάζει γιαυτό το μοντέλο και βαλιτσα Topcase Givi B47 lt. Blade Tech απλά μου τρίζει λίγο στις λακούβες και εχω βάλει 2 σφουγγάρια απο κάτω ....τι νακάνω δεν μπορούσα να το ακουω, ανα εχετε καμια αλλη ιδέα πείτε μου, αυτά!! καλές βόλτες>.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giovani64
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από naturalboy Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα πεδες πως πάει η συμβίωση με το yamaha? , εγώ έχω κάνει ήδη 4700 χιλ,, και σε λίγο πάω για service , εντομεταξύ το μοτο ειναι πολύ ωραίο βολικό τελικά παρόλο που είμαι 1,88 απλα αρχίζω να ψάχνομαι σιγα σιγά για τπτ εξτρα ελιται απο ebay είται απο ελληνικά καταστήματα εάν έχει δοκιμασει κανεισ τπτ και θέλει ας το πει εδώ μεσα να το βάλουμε και εμεις!! εγω το μόνο που έχω βάλει ειναι η σχάρα της givvi που βγάζει γιαυτό το μοντέλο και βαλιτσα Topcase Givi B47 lt. Blade Tech απλά μου τρίζει λίγο στις λακούβες και εχω βάλει 2 σφουγγάρια απο κάτω ....τι νακάνω δεν μπορούσα να το ακουω, ανα εχετε καμια αλλη ιδέα πείτε μου, αυτά!! καλές βόλτες>.
    καλως ηρθες στην παρεα μας. εξτρα υπαρχουν παρα πολλα και απο ελλαδα και απο εξω. διαβασε εδω ολες τις σελιδες και θα βρεις πολλα ενδιαφεροντα πραγμτα.
    http://www.moto.gr/forums/showthread...=78222&page=34 αυτο το ειχα ανεβασει εγω μαζι με πολλα αλλα. απλα υπομονη και μελετησε τα.
    τι θα γινω οταν μεγαλωσω?

συνταξιουχος................

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stone83 Προβολή μηνύματος
    --------------------------------------------------------------------------------
    #| Όνομα | Χρώμα | Έκδοση | ABS |

1. fonzareli. Black Naked Ναι
    2. giovani64. Red Diversion Οχι
    3. mchris. - Diversion Οχι
    4. ilion10. Graphite Diversion Ναι
    5. Panagis83. White Naked Οχι
    6. Mokilock. White Naked Ναι
    7. CIRUS. Red Diversion Ναι
    8. zevlakof. Black Naked -
    9. clone. Black Naked Οχι
    10. kastrinos. Graphite Diversion Ναι
    11. raven_g20. Black Naked Ναι
    12. RENAULT. Red Diversion Ναι
    13. manolisxj6. Black Diversion -
    14. rgman. Red Diversion Οχι
    15. manolisgi. Red Diversion Οχι
    16. Chris K. Black Diversion "F" Οχι
    17. panaconic1 Black Naked Ναι
    18. grigo73 White Naked Όχι
    19. skamman Blue Diversion Όχι
    20. the_phantom_boy Black Naked Όχι
    21.manos Blue Diversion Όχι
    22. stone83 red Diversion οχι
    23.alexojohn red DIversion οχι

Πόσα χιλιόμετρα έχετε κάνει? εγώ έφτασα τα 42000 και φτου φτου φτου το μηχανάκι δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα ΠΟΤΕ. Αναρτήσεις μόνο γέμισα ξανά λάδι τις μπροστινές στα 40000. Το προσέχω βέβαια, τα πάντα όλα στην ώρα τους αλλά νομίζω ότι είναι πολύ αξιόπιστο μηχανάκι.

Παλαιό μέλος
    110 μεχρι στιγμης ωραιο αλλα ειναι να το συνηθίσω ακομα. μονο μια κακη συναρμογη σε ενα πλαστικο το οποιο πηγα σημερα και τους το ειπα να το δουν στην εγγύηση. θελω να ρωτησω τον giovani64 η μητουλα που κανουν τα κοκκινα πλαστικα στο σημειο του γονατου ειναι συμμετρικα? εμενα η αριστερη πλευρα ειναι λιιιγο πιο εξω. πηγα τους το ειπα και αυτο γιατι με ενοχλει ορισμενες φορες στο γονατο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giovani64 Προβολή μηνύματος
    με τον ανταπτορα πανω στη βαση

Συνημμένο 208404
    σκεφτομαι και εγω να βαλω βαλιτσακι αλλα δεν θελω να χαλα την ολη εικονα.... στην σουισα να βαζω το κρανος μου μεσα και το μπουφαν (για καλοκαιρι)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giovani64
    110 μεχρι στιγμης ωραιο αλλα ειναι να το συνηθίσω ακομα. μονο μια κακη συναρμογη σε ενα πλαστικο το οποιο πηγα σημερα και τους το ειπα να το δουν στην εγγύηση. θελω να ρωτησω τον giovani64 η μητουλα που κανουν τα κοκκινα πλαστικα στο σημειο του γονατου ειναι συμμετρικα? εμενα η αριστερη πλευρα ειναι λιιιγο πιο εξω. πηγα τους το ειπα και αυτο γιατι με ενοχλει ορισμενες φορες στο γονατο.
    εχεις δικιο. το προσεξα και γω σημερα και η αριστερη πλευρα ειναι λιγο πιο εξω. οχι βεβαια σε σημειο που να με ενοχλει και στο γονατο. απλα οπτικα μονο σε χαλαει λιγο.ε ας εχει και ενα ψεγαδι για το ματι ρε αδερφε. μη δινεις και πολυ σημασια
    τι θα γινω οταν μεγαλωσω?

συνταξιουχος................

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha XJ6 Diversion Full Fairing
    από makis206 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2009, 08:30
  2. Yamaha XJ6 Diversion ABS vs Honda CBF-600S ABS
    από ilion10 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2009, 11:05
  3. yamaha xj6 diversion