καλοτάξιδοκαλησπερα και απο εμενα.
μετα απο ενα χρονο που εχω σταθερής δουλειά και έχοντας τα λαλακια στην τσέπη θέλησα να αγοράσω και εγω μια μηχανή. έχοντας στην κατοχή μου ηδη ενα crypton του 2000 το οποιο πριν μισο μηνα το κοντερ αρχισε να γραφει παλι απο την αρχηειπα πως πλεον ειναι καιρος να ξεκουραστει και αυτο. εχοντας ηδη περασει απο το μεταβατικο σταδιο του σκουτερ το οποιο δεν μου βγηκε σε καλο βγήκα στην αγορα για να δω τι παιζει. στην αρχη περιμενα με αγωνια να δω το νεο CB500X της HONDA. ειπα θα ειναι ωραιο μηχανακι οικονομικο 2 κυλινδροι κατηγορια on-off για ανετες βολτες εκτός πολης. οταν ανεβηκα στο μηχανακι πραγματικα ξενερωσα την ζωη μου
το πρωτο πραγμα που με χαλασε ηταν το σημειο που ακουμπουν τα γονατα στο ντεποζιτο. πλαστικό και μαλιστα το θεωρω ψευτικο πλαστικο με κακη συναρμογη. ξενερωμένος πηγα και στην αντιπροσωπεία της YAMAHA και βλεπω μπροστα μου το γυμνο XJ6 σε κιτρινο και λεω δεν ανεβαίνω...?
πιο πολυ ηθελα οσο πιο ορθια σταση σωματος σε μηχανη. απο την στιγμη που ανεβηκα ενιωσα τελειως διαφορετικα με την ποιοτητα, "χτυπησα" τα γονατα μου και ακουσα εναν ωραιο μεταλικο ηχο και ειπα εδω ημαστε. ρωτησα τιμη και ηταν ιδια ακριβως με το HONDA. σημερα το πρωι πηγα να κανω τα χαρτια για την αγορα του. προτιμησα την ντυμενη εκδοση που περα απο το φερινκ και τα πλαστικα δεν εχει καποια διαφορα. αλλα και παλι μεσα μου λεω εκανα καλη επιλογη? οι μεακινησεις μου ειναι σπιτι -δουλεια, απο εθνικη η επαρχιακο, κεντρο πατρας και ταξιδια λευκαδα και οπου μου κανει κεφι. εσεις τι λετε εχοντας περισσότερα χιλιομετρα στην πλατη?
![]()
![]()
![]()
tip: μην παρατήσεις το παπί.