Ω ΡΕ KALGEORGE....
ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ το κέρατο μου μέσα... δίκιο είχες ρε φίλε.. ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ και μάλιστα της κρητιδικής περιόδου που εξαφανίστηκαν με ενα μεγάλο κομήτη που έπεσε στα Λιόσσια...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Ω ΡΕ KALGEORGE....
ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ το κέρατο μου μέσα... δίκιο είχες ρε φίλε.. ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ και μάλιστα της κρητιδικής περιόδου που εξαφανίστηκαν με ενα μεγάλο κομήτη που έπεσε στα Λιόσσια...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Μήπως να μάζευες λίγο το στόμα σου μπάρμπα???
Δεν σε έβρισε ούτε σε πρόσβαλε κανείς,για αυτό κόψε αυτές τις μαλακίες και πρόσεχε πως μιλάς.
Αν θες ανοιξε τα στραβά σου (δεν ξέρω,φόρα τα γυαλιά σου,φωναξε κάποιον να στα διαβαζει,κατι τελος παντων) και διάβαζε τι γράφεται πρωτού ποστάρεις και αποκαλέσεις κάποιον αδερφή.
Αλλά ξέχασα.εσύ κάνεις....χαβαλέ.![]()
για να μην φτάσουμε λοιπόν στο να σου πούμε που να τον βάλεις το χαβαλέ αυτόν,κάνε τα κουμάντα σου.
πόσο πάει μπάρμπα το κιλό (δις) ?
το'να θα να'ναι ψημένο
τ'αλλο να'ναι φουρνιστό
πόσο πάει μπάρμπα το κιλό
τρα λα λα τρα λα λο...![]()
εσύ πουλάς τρελίτσα αλλά εμείς δεν αγοράζουμε.
δες τι γράφεις στην παράθεση εδώ και σκέψου μήπως είσαι ο πρώτος που το κάνει πράξη?
γιατί τα γραφόμενα σου αυτό δείχνουν.
ΑΔΕΡΦΕΣ ΕΙΠΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.........
έσύ γιατί πετάγεσαι...??
υγ. Αύτό τό μπάρμπα ρέ παλικάρι μου,....έντάξει μπάρμπας είμαι δέ τό έκρυψα, άλλά
ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ........ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....!!!
Μπάρμπα μ'άνεβάζεις,μπάρμπα μέ κατεβάζεις......πές καί κάτι άλλο,
μεσήλικα γιά παράδειγμα,τζόβενο,τσιφτόπουρο.....είναι τόσο πλούσια ή
γλώσσα μας....
![]()
τρελίτσας συνέχεια...
Μην απορείς μετά.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
τρελίτσας συνέχεια...
Μην απορείς μετά.
Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.........ΑΜΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΣΟΒΑΡΑ
θά μαλώσουμε.......έ έγώ δέ θέλω.....φοβάμαι τά νιάτα
μή μέ πετύχει κανένας σας........καί τίς φάω...!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Μας δουλεύεις;;; Τι να πιάσουμε πάτο;;; Πόσο παρακάτω θες;;;;
Είμαστε όχι μόνο εκτός όλων μας των στόχων αλλά κυρίως δεν παίζουμε μπάλλα. Φαντάζομαι είδες το ματς ήματαν για κλάματα.
Όσο για τον Μπάγιεβιτς το ξαναλέω δεν φταίει για όλα αυτός εννοείται αλλά εκτός του ότι έχει και ο ίδιος ευθύνη έστω μερική από την άλλη... δεν βλέπεις ότι δεν έχει κάνει τίποτα στην ομάδα από τότε που ανέλαβε;;; Δεν προχωρά!
ΚΑι το επαναλαμβάνω...
"Το είχα γράψει πολλές φορές ίσως και 3 χρόνια πριν και με κορόιδευαν κάποιοι από δω μέσα
Ή θα ξεκινήσουμε τα πάντα από την αρχή από το 0 ή θα σερνόμαστε συνέχεια και δεν θα κάνουμε ποτέ τίποτα".
ΔΕ ΝΟΜΙΣΩ ΟΤΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΤΟ.........
τώρα όταν πουλάς έναν καί παίρνεις τελευταία έβδομάδα 7 καί περισσεύουν
καί 5 μύρρια φταίει ή πειθαρχία καί ό Μπάγιεβιτς...??
Άν είχαμε προπονητή τύπου Δώνη........
τότε νά έβλεπες πάτο..........ΑΠΥΘΜΕΝΟ....!!!!
![]()
τώρα απλά γίνεσαι αστείος και συνεχίζεις και τον χλευασμό.
άμα δε θέλεις να...μαλώσουμε,σκέψου ίσως να μιλας καλύτερα όταν βάζεις τις φωτιές σου.τελος απο μενα.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΔΕ ΝΟΜΙΣΩ ΟΤΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΤΟ.........
τώρα όταν πουλάς έναν καί παίρνεις τελευταία έβδομάδα 7 καί περισσεύουν
καί 5 μύρρια φταίει ή πειθαρχία καί ό Μπάγιεβιτς...??
Άν είχαμε προπονητή τύπου Δώνη........
τότε νά έβλεπες πάτο..........ΑΠΥΘΜΕΝΟ....!!!!
![]()
Ρε φίλε προσπάθησε για μία στιγμή μόνο για μία να κατανοήσεις επιτέλους την κατάσταση μας.
Έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα αν δεν κάνω λάθος 16 χρόνια 17 σωστά;;;
Αλλά παρόλα αυτά έχουμε πάρει κάποια κυπελλάκια και εκτός αυτού έχουμε παίξει κατά διαστήματα και κάποιια μπάλλα από αξιοπρεπή έως καλή.
Εδώ και χοντρικά 2 χρόνια δεν βλέπουμε καν μπάλλα!!! Να πεις να ρε παιδί μου πωπω παίξαμε γαμώ τις μπάλλες.
Και... τι να πω... αφού στον βρόντο μιλάω... ρε άνθρωπε μόνος σου το λες. Σου έχουν περισέψει 5 μύρια έχεις πουλήσει έναν παίκτη και έχεις πάρει 5 Ε ποιος φταίει ρε συ ο Χατζηχρήστος;;; Θα μας τρελλάνεις πάλι με τις ιδέες σου;;; διαβάζεις τι λες;;;
Εφόσον συμβαίνει αυτό που λες ποιος φταίει ρε άνθρωπε;;;;;
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
o Ντεμης...Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Εφόσον συμβαίνει αυτό που λες ποιος φταίει ρε άνθρωπε;;;;;![]()
να σας ζησει ο βατραχος...κανανε τσιμπουκια να παρουν Λεοναρντο και το παλλικαρι δεν ξερει τι θα πει πασα...και πρωτη φορα βλεπω μακό παλτο...του αλλους 3 που εννοουσε θα μαθουμε ποτε???αρχοντας λεμε στα αποδυτηρια ειναι ο μπαγασας...πατο θα πιασει η ομαδα που δεν θα βγει καν ευρωπη του χρονου...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ω ΡΕ KALGEORGE....
:rotflmao: :
Gandalf
ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ ΡΕ;;;;;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΓΝΩΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣ;;;;;
ΕΛΑΤΕ ΡΕ.....ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΑΣ.
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΑΣ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ....
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ....
ΕΛΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ
ΜΑΓΕΕΕ....ΤΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ
![]()
![]()
![]()
ΡΕ ΤΟ ΑΕΚακιι αχχαχαχχααχχαχαχχαχχαχααχχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ΒΑΓΓΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.....ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕΕ;;;;
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΧΑΧΧΧΑΧ
ΧΧΑΧΑΧΑΧ
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......ΕΙΝΑΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ!!!! ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ!!! ΤΟΝ ΣΤΟΧΩΝ ΡΕΕ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ.....ΡΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΕΚ
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
o Ντεμης...![]()
να σας ζησει ο βατραχος...κανανε τσιμπουκια να παρουν Λεοναρντο και το παλλικαρι δεν ξερει τι θα πει πασα...και πρωτη φορα βλεπω μακό παλτο...του αλλους 3 που εννοουσε θα μαθουμε ποτε???αρχοντας λεμε στα αποδυτηρια ειναι ο μπαγασας...πατο θα πιασει η ομαδα που δεν θα βγει καν ευρωπη του χρονου...
![]()
πέστα!!! η πρώτη φορά που συμφωνούμε τόσο απόλυτα![]()
όχι να "μας" ζήσει πάντως τα χαμε πει τα χουμε γράψει κιόλας για τον άνθρωπο![]()
![]()
ΡΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ....... ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΝΩΣΤΗΣ.....ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
o Ντεμης...![]()
![]()
ΧΑΓΙΑΤΕ
ΜΠΕΡΝΣ
ΛΕΟΝΑΡΤΟ
ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ
ΜΑΚΟΣ
ΓΕΩΡΓΕΑΣ
ΝΤΙΟΥΦ
ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ
ΓΙΑΧΙΤΣ.....
ΙΟΡΝΤΑΚΕ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧ.....ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ....ΧΑΛΑΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑ .....![]()
ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
πέστα!!! η πρώτη φορά που συμφωνούμε τόσο απόλυτα![]()
όχι να "μας" ζήσει πάντως τα χαμε πει τα χουμε γράψει κιόλας για τον άνθρωπο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΝΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ......
ΕΙΠΑΜΕ.....
ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ.
ΕΧΕΤΕ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ....
ΕΧΕΤΕ....ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΤΙ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ΡΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ....... ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΝΩΣΤΗΣ.....ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧ
ΧΑΓΙΑΤΕ
ΜΠΕΡΝΣ
ΛΕΟΝΑΡΤΟ
ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ
ΜΑΚΟΣ
ΓΕΩΡΓΕΑΣ
ΝΤΙΟΥΦ
ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ
ΓΙΑΧΙΤΣ.....
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧ.....ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ....ΧΑΛΑΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑ .....![]()
φιλαράκι τι να σε πω... όταν τα γράφαμε κάποιοι εδώ και καιρό χρόνμια μάλιστα...κάποιοι έπεφταν να μας "φάνε" και μας κορόιδευαν σαν άμπαλλους.![]()
![]()
Η λύση για την ΑΕΚ είναι μία και μόνο. Αφού υπάρξει ΑΝ υπάρξει συγκροτημένη διοίκηση που χλωμό το κόβω ξεκινάμε από το 0!!! Τέλος. Ούτε Μπάγιεβιτς ούτε "σωτήρες" ούτε τίποτα!
Από την αρχή! ότι δεν έγινε τόσα χρόνια. Αλλιώς... θα παραμείνουμε στη μιζέρια και στην απόλυτη μετριότητα και θα ζούμε με αναμνήσεις του παρελθόντος.
ΣΤΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΚΡΑΖΕΙΣ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ω ΡΕ KALGEORGE....
Gandalf
και οπως σου ελεγα...
αντε πες εσυ τωρα σε εναν αρειανο...
οτι εχεις καλυτερη ομαδα...
θα γελαει μερες
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΝΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ......
ΕΙΠΑΜΕ.....
ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ.
ΕΧΕΤΕ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ....
ΕΧΕΤΕ....ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΤΙ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ξεχνάς κάτι. την διοίκηση!![]()
![]()
![]()
τεσπα... πάντως δεν είναι θέμα παικτών. Μην ξεχνάς πως ο Πανσερραικός που απέκλεισε τον Ολυμπιακό δεν έχει τέτοιο ρόστερ όπως ο Ολυμπιακός.
Ούτε ο Θρασύβουλος που απέκλεισε εμάς έχει τέτοιο ρόστερ τυπικά όπως εμείς.
Ή ο Εργοτέλης που απέκλεισε τον ΠΑΟ στο κύπελλο πέρσι αν θυμάμαι καλά δεν έχει το ρόστερ του ΠΑΟ.
Δεν είναι θέμα παικτών το ζήτημα φίλε μου. Είναι θέμα... ομάδας! Κι αυτό που έχουμε... δεν είναι ομάδα! Ανύπαρκτη δόμηση κανένα χτίσιμο και φυσικά είναι κα ιθέμα... συνέχειας. Σερί κακά αποτελέσματα κάκιστες εμφανίσεις και περιμέναμε το τελικό χτύπημα.