Σελίδα 44 από 106 ΠρώτοΠρώτο ... 3439404142434445464748495494 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 646 έως 660 από 1587

Θέμα: Honda Bros

Νέο μέλος
    Καλώς ήρθες στην παρέα μας Brosάκια!

Είχαμε μίνι συνάντηση τις προάλλες.

Ωραία η καλή σου και μου άρεσε ΠΟΛΥ το εξατμισόνι και το βάψιμο και φυσικά το Bagster αλλά το μασκάκι λίγο με χαλάει (το στρογγυλοφάναρο είναι αλλιώς).

Πάντως να την χαίρεσαι και να τα.. κατοστήσεις τα χλμ. !

Ναι η αληθεια ειναι πως σκεφτομουν να βαλω το στρογγυλο (οταν το πηρα ειχε πανω αλλη αφτερμαρκετ μασκουλα η οποια δεν μου αρεσε) αλλα με ενα ψαξιμο στο ιντερνετ ειδα αυτη κ μπορω να πω πως με ετρωγε πολυ να την παρω. Παρολλα αυτα η φωτο την αδικει πολυ απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφη αν και συμφωνω οτι χαλαει λιγο τον all time classic χαρακτηρα του bros. Τοκαλο ειναι οτι υπαρχει το στρογγυλο στην αποθηκη μ κ σιγουρα καποια μερα θα με πιασει η τρελα να το αλλαξω...!

Α! Και κατι αλλο που ξεχασα...
    Τυχαινει κανεις να φοραει λαστιχα bridgestone bt090 στο brosaki? Εντυπωσεις? Δυστυχως δεν εχω πολλες επιλογες γιατι ειναι η παραξενη εκδοση με την 18αρα ζαντα πισω κ τα λαστιχα τετοιων διαστασεων τεινουν να εξαφανιστουν.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Στις διαστάσεις του PGM υπάρχουν και τα GRPa της Dunlop. Βέβαια αυτά όπως και τα bt90 είναι σχετικά μαλακά λάστιχα και δεν ξέρω καθόλου τι χλμ βγάζουν...
    Give me fuel, Give me fire

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikosdeb
    καλησπερα σε ολους!
    +1 brosakias!
    να τις χαιρομαστε! και πολλα πολλα χιλιομετρα στο κοντερ μας....
    +1
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
    +1
    Give me fuel, Give me fire

παιδια σημερα περαστηκαν τα καινουρια ελαστικα! bridgestone bt090. απο τα πρωτα 30 χιλιομετρα που περπατησαν εντυπωσεις εξαιρετικες! βεβαια δεν θα μπορουσε να ηταν αλλιως αφου τον τελευταιο καιρο το μοτο θυμιζε περισσοτερο snowmobile που κανει καγκουριλικια σε παγωμενη λιμνη! μπορειτε να φανταστειτε την κατασταση των παλιων..... επιστροφη λοιπον στην οδηγικη απολαυση!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    απο το luxus στην θεσσαλονικη.... πιο πολλες λεπτομερειες δεν γνωριζω γιατι ετσι το πηρα!

για μαθε αν μπορεις....
    Όποιος γυρίζει μυρίζει

κ όποιος κάθετε βρωμίζει

Νέο μέλος
    Ναι η αληθεια ειναι πως σκεφτομουν να βαλω το στρογγυλο (οταν το πηρα ειχε πανω αλλη αφτερμαρκετ μασκουλα η οποια δεν μου αρεσε) αλλα με ενα ψαξιμο στο ιντερνετ ειδα αυτη κ μπορω να πω πως με ετρωγε πολυ να την παρω. Παρολλα αυτα η φωτο την αδικει πολυ απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφη αν και συμφωνω οτι χαλαει λιγο τον all time classic χαρακτηρα του bros. Τοκαλο ειναι οτι υπαρχει το στρογγυλο στην αποθηκη μ κ σιγουρα καποια μερα θα με πιασει η τρελα να το αλλαξω...!
    γεια σου nikosdeb,
    προσωπικά μου άρεσε το μασκάκι, από πού και πόσο το πήρες? Με το φώς που βγάζει είσαι ικανοποιημένος?

Universal φαναρι για Honda Bros

Οποιος ενδιαφερεται για φαναρι σαν και το παραπανω να κοιταξει εδω -->http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=120003

Αρχικά δημιουργήθηκε από BROS650
    γεια σου nikosdeb,
    προσωπικά μου άρεσε το μασκάκι, από πού και πόσο το πήρες? Με το φώς που βγάζει είσαι ικανοποιημένος?

φιλε μου απο ebay το πηρα. ριξε μια ματια
    http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...=STRK:MEWAX:IT

περιπου 60 ευρω.

τωρα το φως που βγαζει η αληθεια ειναι πως δεν ειναι ικανοποιητικο. δηλαδη σε βραδινο ταξιδι, με χιλιομετρα στο κοντερ σου, με στροφιλικια, σε δρομο με ανεπαρκη φωτισμο θα εχεις προβλημα πιστευω. βεβαια το συγκρινω με την προηγουμενη μασκα που ειχα με xenon φως που εκανε την νυχτα μερα, πολυ πιθανον αυτη που εχω τωρα να εχει καλυτερο φως απο το στρογγυλο φαναρι του bros, δεν ξερω.....
    και η υπερτατη μ@λ@κ1@ που δεν προσεξα ειναι οτι οι λαμπες ειναι 25 watt STANDART δηλαδη δεν ειναι τυπου αυκοκινητου. με πατεντα μπαινουν σιγουρα απλα φοβαμαι οτι εαν βαλω 35 watt h4 δεν θα φωτιζουν καλα, η εαν βαλω 75 watt θα καψει το πλαστικο απο τις μεγαλες θερμοκρασιες. η μονη λυση ειναι xenon h4 hi/low στα 35 watt οπου ψαχνομαι πολυ. εκει σιγουρα θα εχεις ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ φωτισμο. το μονο που δεν ξερω ειναι αν ο διακοπτης μπορει να αντεξει 2 ballast xenon και δεν θελω να μπλεξω με ρελε και καλωδιωσεις τωρα μεσα στην ζεστη .

ps. sernodas θα ρωτησω και θα σου πω δεν σε ξεχναω να ξερεις, απλα αυτες τις μερες δεν εχω πολυ χρονο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Καλώς τους καινούργιους!

Τι γίνεται; Όλο και πληθαίνουμε!

Μια παράκληση ρε παιδάκια, μην του βάζετε τέτοιες μάσκες, αφήστε του το στρογγυλό του φαναράκι... γούστα είναι αυτά βέβαια αλλά δεν πιστεύω ότι ταιριάζει το streetfighter φανάρι/μάσκα με το στυλ της μηχανής.

@ pause: ήσουν Παρασκευή πρωί Αιγάλεω; Νομίζω είδα το μηχανάκι σου.

@ nikosdeb: έχεις το pgm και έβαλες τα bt90 ε; Θέλω κι εγώ να τα βάλω αλλά δεν βγαίνουν ακριβώς στις διαστάσεις του απλού και το σκέφτομαι. Βγαίνουν με ένα κλικ μικρότερο προφίλ. Γράψε μας πάντως τις εντυπώσεις σου εν καιρώ ώστε να έχουμε μια ιδέα.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

georgio εξαιρετικα ελαστικα πραγματικα..... πολυ μαλακο και δεν χρειαζεται ζεσταμα για να πιασει. ενα σου λεω.... σε στροφες μεσα στην πολη με κακο και γλυστερο οδοστρωμα που συνηθιζα να μπαινω με αναποδα τιμονια, στις ιδιες αυτες στροφες τα bt90 δεν ξεκολλαν απο κατω. δηλαδη δυσκολα να παιξεις με το κολ@ρ@κ1 του bros αν εισαι παιχνιδιαρης. και grip απο το ξεκινημα, χωρις ζεσταμα, ποοοοοοολυ σημαντικο! βεβαια αμφιβαλλω για την μακροζωια τους επειδη ειναι πολυ μαλακα. θα δουμε ομως.....
    στο προφιλ δεν θα εχεις προβλημα, αρκει το πελμα να ειναι σωστο και φυσικα η διαμετρος της ζαντας.

Αλλαγη λαδιου σε μπροστινο αμορτισερ

Για να αλλαξεις λαδια στα μπροστινα αμορτισερ πρεπει να τα κανεις ολα βιδες ή αρκει να βγαλεις τα λαδια απο τα βιδακια κατω χαμηλα και μετα να ξαναγεμισεις?Ποσότητα?500ml παλι?

αν και εγω στην θεση σου θα πηγαινα σε αλλα ελαστικα νεοτερης τεχνολογιας bi-compound για συνδιασμο κρατηματος και μαροζωιας. εμενα η 18αρα ζαντα σε συνδιασμο με 150 πελμα μου αφηνε περιθοριο να επιλεξω μεσα απο 2 ειδη λαστιχα μιας εταιριας
    εσυ με 17αρα και 150 ολες οι εταιριες και ολα τα ειδη (sport, sport touring, πιστας κτλ) ειναι ανοιχτα προς επιλογη

Παρόμοια θέματα

1. Honda Bros 400 ???
    από Anritsu στο forum Honda
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2011, 12:15
  2. Honda Bros
    από plutonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 21:15
  3. Honda Bros
    από empemp στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 10:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •