Σελίδα 45 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 35404142434445464748495055 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 661 έως 675 από 1402

Θέμα: Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    εσυ δεν μπορεις ή δεν θελεις να καταλαβεις...οτι μεσα σε μια εβδομαδα το πολυ θα σας εχει περασει...
    σιγα μην πινεις όλους τους καφεδες απο εδω και περα σπιτι σου....
    Γιώργο θα κοπούν πάμπολοι καφέδες που θα πίνανε στα καφέ οι καπνιστές, όπως κι αν το βλέπεις εσύ αυτό είναι γεγονός, όπως και η αποχή από τα μπαρ που εγώ προσωπικά έτσι θα το κάνω.

Μην πάω και στην οικονομική κρίση που έτσι κι αλλιώς μας στριμώχνει, το κοψιμο του τσιγάρου εντός του μαγαζιού είναι ένα τεράστιο ακόμα κίνητρο για να με κρατήσει μακρυά από αυτά τα μαγαζιά.

Η εβδομάδα που ίσως μου περάσει, θα είναι αυτή που η Ελλάδα θα πάψει να μιλάει για κρίσεις κλπ κλπ κλπ...

Σπίτι μου σπιτάκι μου και σπιτοκαλυβάκι μου, τα έχω όλα εκεί και δεν θα μου λήψει τίποτα, πίστεψέ με. Σε άλλους θα λήψει η τσέπη μου κι αυτό δεν είναι καλό αλλά..

δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα σφαγης σε φορουμ...και θεμα διχονοιας....

παρτο απλα.......αρκετα ανεχθηκα το τσιγαρο του διπλανου στην μουρη μου

προτιμω χιλιες φορες να πηγαινω σε καφε, μπαρ οπως θες πεστο και να μην ποναν τα ματια μου, να μην κλεινει ο λαιμος και να μη βηχω απο το τσιγαρο που ΔΕΝ καπνιζω.

αν γουσταρετε....ελατε για καφε...
    αν δεν γουσταρετε....καθιστε και πιειτε το σπιτι σας

.
    εδιτ.... εξαλλου το πιστευω.....ειναι η πρωτη εβδομαδα.....μετα θα πηγαινετε....στο δρομο για το καφε θα κανετε το τσιγαρακι σας....στην καφετερια ΟΧΙ....και σιγα σιγα θα λετε....ρε συ...κοιτα να δεις...καλυτερα, το εχω ελλατωσει και καπως...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    πρεπει να πληρωσουμε και τις φρεγάτες
    στον Σαρκοζί
    "Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

Παλαιό μέλος
    kalgeorge μάλλον εσύ δε μπορείς να το καταλάβεις. Ο καφές για τον καπνιστή είναι συνδυασμένος με το τσιγάρο. Δε μπορώ να πιω καφέ χωρίς τσιγάρο, δεν έχει καν νόημα για εμένα, άρα ναι θα πίνω σπίτι μου καφέ ή σε καφετέρια που έχει έξω διαμορφωμένο χώρο με σομπούλες κτλ κτλ για το χειμώνα..εκεί θα καταλήξει και θα το δεις.

Μάγε γεμάτα μαγαζιά είδες τέτοια εποχή σε κλειστό χώρο?Κουλό μ ακούγεται γιατί δεν έχει χειμωνιάσει..anyway μακάρι να συνεχίσεις να βλέπεις κόσμο και σε πιο βρόχινες μέρες.

Δεν είπαμε ν ανοίξει κανείς 2ο μαγαζί αλλά να χαρακτηρίσει το μαγαζί του σε καπνιστών και μη...με ταμπέλα έξω.
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    .....

Ώπα ρε Γιώργο....

Χαλάρωσε λιγο....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

εξαλλου το πιστευω.....ειναι η πρωτη εβδομαδα.....μετα θα πηγαινετε....στο δρομο για το καφε θα κανετε το τσιγαρακι σας....στην καφετερια ΟΧΙ....και σιγα σιγα θα λετε....ρε συ...κοιτα να δεις...καλυτερα, το εχω ελλατωσει και καπως...
    Βρε και δεν κάθομαι σπίτι μου να καπνίζω όσο θέλω με καφέ τσαμπέ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    makis206....

αυτό με την κρίση ξαναπέστο... αυτό ναι... είναι ενα θέμα που κλείνει μαγαζιά. Οχι όμως η απουσία (σου δίνω 1-2 εβδομάδες το πολύ... μετά θα θες να πας κάπου μια βόλτα , τι θα κάνεις; ) καπνιστών.

Το είπα και πριν... cinema, θέατρα γεμάτα όταν παίζει κάτι καλό.. και ΑΚΑΠΝΑ. Το ίδιο γίνεται τώρα και σε cafe που είναι τίγκα μέσα (μιας και έξω αυτά δεν έχουν που πήγα). Οι καπνιστές για 2-3 λεπτά έκαναν ενα τσιγαράκι έξω και ξαναέμπαιναν...

@sf1n4k1

Έλα να σε κεράσω ενα καφεδάκι ή μπύρα στην περιοχή να το δείς και μόνος σου... Αρκεί να μην καπνίσεις έτσι;...
    :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Γιώργο θα κοπούν πάμπολοι καφέδες που θα πίνανε στα καφέ οι καπνιστές, όπως κι αν το βλέπεις εσύ αυτό είναι γεγονός, όπως και η αποχή από τα μπαρ που εγώ προσωπικά έτσι θα το κάνω.

Μην πάω και στην οικονομική κρίση που έτσι κι αλλιώς μας στριμώχνει, το κοψιμο του τσιγάρου εντός του μαγαζιού είναι ένα τεράστιο ακόμα κίνητρο για να με κρατήσει μακρυά από αυτά τα μαγαζιά.

Η εβδομάδα που ίσως μου περάσει, θα είναι αυτή που η Ελλάδα θα πάψει να μιλάει για κρίσεις κλπ κλπ κλπ...

Σπίτι μου σπιτάκι μου και σπιτοκαλυβάκι μου, τα έχω όλα εκεί και δεν θα μου λήψει τίποτα, πίστεψέ με. Σε άλλους θα λήψει η τσέπη μου κι αυτό δεν είναι καλό αλλά..

δεν το πιστεευω ουτε με σφαιρες μακαρε....

να σε δω οταν σου πουν 3-4 συνεχομενες φορες οι φιλοι σου που δεν καπνιζουν...ελα ρε μλκ να παμε για καφεδακι....να σε δω να τους λες...μπααα...θα κατσω να το πιω σπιτι ρε σεις...

και να εχεις να βγεις εξω περιπου δυο εβδομαδες....
    και μετα ελα να μου πεις παλι

καλα...οσο αυτο με την κριση....ισως οτι πιο αστειο εχω ακουσει....

εχεις απολυτο δικιο ρε....οι ελληνες πλεον...ουτε βγαινουν...ουτε γλεντανε...ουτε κανουν "ζημιες"" πολλων ευρω στις πιστες....

ολοι οι καπνιζοντες λεμε το λογικοτατο επιχειρημα των χωρων καπνιζοντων κατ επιλογην και οχι κοψιμο με το ετσι θελω...

και ολοι οι μη καπνιστες το κανετε lysterine...

ολοι λετε οτι κανεις δεν προκειται να ανοιξει καφετερια η μπαρ μη καπνιζοντων...μηπως γιατι σε τετοιους χωρους ,στην ελλαδα παντα που ειμαστε φανατικοι καπνιστες, οι 90 στους 100 καπνιζουν?

γιατι οι 90 να ζοριστουν και οχι οι 10?

ειναι θεμα υγειας θα μου πειτε,λογω παθητικου καπνισματος...παπαριες θα σας πω εγω μια και κανεις παθητικος δεν παθαινει κατι περισσοτερο ,απο οτι παθαινει με ολα αυτα που ρουφαει καθημερινα απο την ατμοσφαιρα...

θα μου ξαναπειτε το εξης επιχειρημα..."κι αυτο αντωνη σημαινει οτι δεν πρεπει να κοπει εστω και ενας απο τους ζημιογονους παραγοντες"?

ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ θα σας πω,οπως ΔΕΝ γινεται σε κανεναν αλλον ζημιογονο για την γενικη υγεια παραγοντα...

επισης θα σας πω οτι ολη αυτη η καμπανια των τελευταιων ετων κατα του καπνισματος ειναι απλως γελοια σε σχεση με ολα τα πολυ σοβαροτερα θεματα υγειας που προκυπτουν απο τους υπολοιπους μολυσματικους παραγοντες...

και φυσικα στ' @@ των ιθυνοντων η υγεια...απλως θελουν να ζουμε περισσοτερο ετσι ωστε να δουλευουμε περισσοτερο...

και στην τελικη...ολο αυτο γινεται επειδη καμια κυβερνηση δεν εχει τα @@ να κοντραρει στα ισια τις καπνοβιομηχανιες με νομους...προσπαθησαν στο παρελθον και το αποτελεσμα ηταν ανυπαρκτο...

και στην τελικη...δεν δεχομαι ρε την υποκρισια του αμερικανου,γιατι απο αυτους τους μαλακες ξεκινησαν ολα...

δεν μπορεις ρε φιλε ,απο την μια ,να χαλας εκατομυρια δολλαρια για να πεισεις να καπνιζω,βαζοντας την γκομενα να κανει καμελ και να λες οτι 15 μερες μετα θα εχω λευκοτερα δοντια και μετα να μου το κοβεις με τον τσαμπουκα...

το σπαστικο για μενα ειναι,οτι τοσα χρονια,οι μη καπνιζοντες δεν τραβαγατε ζορι...τωρα που βγηκε ο νομος ξετσουτσουνισατε και μου υπερμυνεστε της μαλακιας...

παρτε το χαμπαρι ρε...στην ελλαδα εισαστε η ανυπαρκτη μειονοτητα,τουλαχιστον οσον αφορα τους χωρους διασκεδασης...

αν ζοριζεστε τοσο με το θεμα διασκεδασης μαζευτειτε ολοι και καντε ρεφενε να ανοιξετε 5 μαγαζια να πινετε τα τηλια σας να μην μας ζαλιζετε κι εμας τα παπαρια...

edit...να σας φερω κι ενα παραδειγμα για να δειτε τον παραλογισμο σας...

σε εναν χωρο 100 τ.μ διασκεδασης με 200 κινητα ανοιχτα γυρω μου,δεν γουσταρω να τρωω την σαφεστατα μεγαλη ακτινοβολια,γιατι εγω δεν εχω κινητο...να απαγορευτουν λοιπον τα κινητα στους δημοσιους χωρους...

γαμω τις λογικες ε...?
    frankly my dear, i dont give a damn...

δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα σφαγης σε φορουμ...και θεμα διχονοιας....

παρτο απλα.......αρκετα ανεχθηκα το τσιγαρο του διπλανου στην μουρη μου

προτιμω χιλιες φορες να πηγαινω σε καφε, μπαρ οπως θες πεστο και να μην ποναν τα ματια μου, να μην κλεινει ο λαιμος και να μη βηχω απο το τσιγαρο που ΔΕΝ καπνιζω.

τωρα εσυ προσπαθεις να καταλαβεις???

αρκετα ανεχθηκες
    σιγουρα!!!

το θεμα ειναι να ανοιξουν δυο ειδη μαγαζιων
    γιατι πρεπει να το πω 80φορες ρε γιωργο??? ελεος!!!
    ας βρουν εναν τροπο ωστε μερικα μαγαζια να ειναι μονο για καπνιστες
    κ καποια αλλα για μη!!!
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ώπα ρε Γιώργο....

Χαλάρωσε λιγο....
    ρε μαν....καταλαβε το υφος.

σου λεω....οτι αν νομιζεις οτι ειναι καλυτερα για εσενα, να κατσεις να το πιεις στο σπιτι σου...απο το να ζοριστεις καινα μην καπνισεις 2 ωριτσες....τοτε οκ...κατσε σπιτι

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    kalgeorge μάλλον εσύ δε μπορείς να το καταλάβεις. Ο καφές για τον καπνιστή είναι συνδυασμένος με το τσιγάρο. Δε μπορώ να πιω καφέ χωρίς τσιγάρο, δεν έχει καν νόημα για εμένα, άρα ναι θα πίνω σπίτι μου καφέ ή σε καφετέρια που έχει έξω διαμορφωμένο χώρο με σομπούλες κτλ κτλ για το χειμώνα..εκεί θα καταλήξει και θα το δεις.

Μάγε γεμάτα μαγαζιά είδες τέτοια εποχή σε κλειστό χώρο?Κουλό μ ακούγεται γιατί δεν έχει χειμωνιάσει..anyway μακάρι να συνεχίσεις να βλέπεις κόσμο και σε πιο βρόχινες μέρες.

Δεν είπαμε ν ανοίξει κανείς 2ο μαγαζί αλλά να χαρακτηρίσει το μαγαζί του σε καπνιστών και μη...με ταμπέλα έξω.

φιλε και εμενα και 10 φιλους μου ο καφες μας πειραζει στο στομαχι....και ειναι συνδιασμενος με κλανιες...

αλλα αν ρε φιλε στην καφετερια αυτο δεν επιτρεπεται....ε ή θα σταματησουμε να κλανουμε για κανα δυωρο....η θα καθομαστε σπιτι μας....

καταλαβες τι εννοω???
    το τι αποφαση θα παρει ο καθενας...δικαιωμα του

δεν το πιστεευω ουτε με σφαιρες μακαρε....
    να σε δω οταν σου πουν 3-4 συνεχομενες φορες οι φιλοι σου που δεν καπνιζουν...ελα ρε μλκ να παμε για καφεδακι....να σε δω να τους λες...μπααα...θα κατσω να το πιω σπιτι ρε σεις...
    και να εχεις να βγεις εξω περιπου δυο εβδομαδες....
    και μετα ελα να μου πεις παλι
    Ζήτημα να πήγα σε 10 καφετέριες όλο το καλοκαίρι φίλε, κι αυτές επειδή ήρθαν παιδιά απ'την Αθήνα που γνωρίζω μέσω του φόρουμ.

Και καθόμασταν έξω...

Και καπνίζαμε ελεύθερα...

Και υπόψιν, οι εδώ καφετέριες μ'έβλεπαν σχεδόν κάθε μέρα μέχρι το Πάσχα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Ως ΜΗ καπνιστης....ενα εχω να πω....

ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΧΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΙ?Ή ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ?
    ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙΝΕ ΜΑΖΟΥΤ....
    ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...
    ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ...
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ...
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ..

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΥΠΟΥΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ...

ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΡΕΕΕΕ???
    και ολα αυτα βρισκουν χειροκροτητες σε μια περιοδο που ολα καταρρεουν...

ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ....??

ο αλλος πινει 60 JONΝIE WALKER ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΣΙΑ ΤΟΥ και θα τον πειραξει ο καπνος...

Ελεος ρεσεεε...
    ξυπνηστε....

Υ.Γ. ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙ-ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ....ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

το σπαστικο για μενα ειναι,οτι τοσα χρονια,οι μη καπνιζοντες δεν τραβαγατε ζορι...τωρα που βγηκε ο νομος ξετσουτσουνισατε και μου υπερμυνεστε της μαλακιας...

...

αυτο δεν το ξερεις φιλε....
    ασε που για να γινει οτιδηποτε χρειαζεται και παντα ενα πατημα...και το πατημα δοθηκε...μιλαω γενικα...

γιατι στην δικη μου περιπτωση..και εχουμε τσακωθει με κοσμο που φυσαγε πανω μας...και κοψαμε καιμερικα μαγαζια γαιτι δεν εβλεπες μεσα απο τον πολυ καπνο.

αυτο ειναι πιο δικαιο δηλαδη?

Παρόμοια θέματα

1. Περί καπνίσματος μια άποψη.
    από αιγαιοπλόος στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 212
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2009, 02:36
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  3. περι ρεπορταζ αλτερ. αντιγραφι απο ποστ φιλου σε γγιτονικο φορουμ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 12:29
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF