Κάτι Humbrol βλέπω.... μπας κι είσαστε μονΔελιστής (στατικός);Αρχικά δημιουργήθηκε από S-ex-rx Pig
χρώματα πινέλο...
Κάτι Humbrol βλέπω.... μπας κι είσαστε μονΔελιστής (στατικός);Αρχικά δημιουργήθηκε από S-ex-rx Pig
χρώματα πινέλο...
...Είμαστε, είμαστε....Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Κάτι Humbrol βλέπω.... μπας κι είσαστε μονΔελιστής (στατικός);
Αρχικά δημιουργήθηκε από S-ex-rx Pig
.... και έσπασε η βελόνα από το στροφόμετρο....
Εμ, αφού το πας συνέχεια στα κόκκινα...![]()
![]()
Όμορφο το έκανες!
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Εμ, αφού το πας συνέχεια στα κόκκινα...![]()
![]()
Όμορφο το έκανες!
![]()
Τι γίνεται εσύ?
Θα φτιάξεις τίποτα????
Ωραίος ρε φίλε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από S-ex-rx Pig
Το βάζουμε μπροστά να δούμε αν δουλεύει και...
Βρούμ, βρούμ.....![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ωραίος ρε φίλε!!![]()
![]()
![]()
.. ευχαριστώ Άρη.![]()
![]()
Θα σου ξεθωριασει πολυ συντομα...και ειναι κριμα γιατι εχεις κανει πολυ δουλεια..Αρχικά δημιουργήθηκε από S-ex-rx Pig
Εκτύπωση σε αυτοκόλλητο....
και τοποθέτηση...![]()
Θα σου προτεινα να το κανεις εκτυπωση σε βινυλιο που εχει πολυ μεγαλυτερη αντοχη στην θερμοκρασια και στο φως του ηλιου!!![]()
Μπορεις επισης να κανεις εκτυπωση απ'ευθειας πανω σε πλεξιγκλας κομενο στις διαστασεις που θες σε laser...![]()
Κατα τα αλλα![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Θα σου ξεθωριασει πολυ συντομα...και ειναι κριμα γιατι εχεις κανει πολυ δουλεια..![]()
Θα σου προτεινα να το κανεις εκτυπωση σε βικυλιο που εχει πολυ μεγαλυτερη αντοχη στην θερμοκρασια και στο φως του ηλιου!!![]()
Μπορεις επισης να κανεις εκτυπωση απ'ευθειας πανω σε πλεξιγκλας κομενο στις διαστασεις που θες σε laser...![]()
Κατα τα αλλα![]()
Παντως τα αυτοκολλητα στο Eliminator αντεξαν ολο το καλοκαιρι και τους καυσωνες και ηταν συνεχως εκτεθειμενα στον ηλιο κι ουτε φουσκωσαν,ουτε ξεθωριασαν.. (βεβαια η εκτυπωση ηταν σε αυτοκολλητο θερμικης αντοχης.. :smilea: )
Ομως για πες ρε Xρηστο.. για εκτυπωση πανω σε βιΝυλιο (μαλλον εννοεις) ή πλεξιγκλας εχω 2 ερωτησεις.. γιατι με ενδιαφερει αυτο το topic..
Πρωτον.. πού θα μπορουσα να φτιαξω μερικες εκτυπωσεις οργανων DEMO πανω σε τετοια υλικα να τις τεσταρω..??
και Δευτερον.. εμενα μου ειπαν οτι το λευκο χρωμα δεν βγαινει σε εκτυπωσεις.. οποτε το υλικο σου θα πρεπει να ειναι λευκο.. υπαρχει λευκο πλεξιγκλας ή βινυλιο?
![]()
Θελω να πειραματιστω λιγακι με οργανα γενικα απ'οτι καταλαβες..
![]()
Πατέρας πια..
Αρχικά δημιουργήθηκε από S-ex-rx Pig
Το βάζουμε μπροστά να δούμε αν δουλεύει και...
Βρούμ, βρούμ.....
Ευγε!!!! Πολυ ομορφo φαινεταιι!!!
Χαιρομαι που βοηθησαν τα post μου...
![]()
Πατέρας πια..
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Θα σου ξεθωριασει πολυ συντομα...και ειναι κριμα γιατι εχεις κανει πολυ δουλεια..![]()
Θα σου προτεινα να το κανεις εκτυπωση σε βικυλιο που εχει πολυ μεγαλυτερη αντοχη στην θερμοκρασια και στο φως του ηλιου!!![]()
Κατα τα αλλα![]()
Τι έιναι το βικυλιο?
Έχω και εγώ την ίδια απορία με τον Νίκο... πώς θα τυπώσω άσπρο γιατί το πλεξιγλας είναι διαφανές
....για πες, για πες....![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Ευγε!!!! Πολυ ομορφo φαινεταιι!!!
Χαιρομαι που βοηθησαν τα post μου...
![]()
...ευχαριστώ ....δάσκαλε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βiνυλιο λέγεται το αυτοκολητο
honda c-100
suzuki bandit 400v
yamaha fz6 fazer
suzuki gsxr 1000k8
yamaha fz1 fazer
βινυλιο ειναι το υλικο απο τα καλα αυτοκολητα. πλαστικο δηλαδη οχι χαρτι. τα υπολοιπα τα ξερει ο lspuros...
Το βινύλιο ξέρω τι είναι.... το βικύλιο δεν ξέρω, αλλά μάλλον αυτό εννοούσε ο Χρήστος...
Βινυλιο ενοουσα αλλα .....Αρχικά δημιουργήθηκε από S-ex-rx Pig
Το βινύλιο ξέρω τι είναι.... το βικύλιο δεν ξέρω, αλλά μάλλον αυτό εννοούσε ο Χρήστος...![]()
![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W