Ρε παιδιά μια βοήθεια στον νέο.
Λοιπόν έχω χαθεί στις πληροφορίες του ίντερνετ και δεν έχω καταλάβει τπτ.
Ψάχνω για να αγοράσω ηλεκτρονικό τσιγάρο αλλά έχω χαθεί πραγματικά.
Για πείτε καμία πρόταση. Να πω ότι κάνω γύρω στα 30 στριφτά τη μέρα.
Επίσης τι είναι αυτά τα ηλεκτρονικά mods?
Θέλω να διαθεσω κάποια λεφτά αλλά να πάρω κάτι που να αξίζει όχι να το πάρω και να συνεχίσω να κάνω στριφτά.
Επίσης να πω ότι δεν ξέρω αν θα πιάνουν τα χέρια μου για επισκευάσιμο οπότε μάλλον το ξεχνάμε αυτό.
Για πείτε τπτ και καμία εταιρία να συνδυάζει ποιότητα και τιμη
Αυτος ειναι ενας ηλεκτρονικός μοντ.......
Χωρίς πλάκα τώρα, ηλεκτρονικό μοντ είναι η ρυθμιζόμενη μπαταρία (το μαραφετι που βιδώνεις τον ατμοποιητη )ως προς τα watt που θα σου δίνει στο ατμισμα.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Φίλε sam4g καλημέρα
καλώς να έρθεις στο e-τσιγάρο.
τα ηλεκτρονικά mods είναι ουσιαστικά μπαταριοθήκες, με ρυθμίσεις volt - watt
Εγώ αν άρχιζα τώρα το ηλεκτρονικό τσιγάρο, τέτοιο πράγμα θα έπαιρνα.
Επίσης θα έπαιρνα έναν ατμοποιητή στυλ MAS 20 φερ'ειπείν της Nobacco. (αυτόν δουλεύω τώρα, γιαυτό τον λέω).
από υγρά, έτοιμα για αρχή, αλλά γρήγορα τα do it your self.
Μαγαζιά υπάρχουν πλέον πάρα πολλά
αυτά
PFC
Το mod είναι η μπαταρία ή μάλλον η συσκευή που περιέχει μια ή δυο,ή αν θες να ψήσεις και τίποτα,περισσότερες μπαταρίες.Μένουμε στη μια μπαταρία και:Μέσα στη συσκευή αυτή εκτός της μπαταρίας,είναι και μια πλακέτα η οποία ρυθμίζει τα watts και τα volts που θα αποδώσει το mod ρυθμίζοντας ο χρήστης τα επιθυμητά watts ή volts.Όσο περισσότερα watts ή volts,τόσο περισσότερο δυνατή τζουρα,ζεστός ατμός και περισσότερη γευση.Ένα απλό mod μέχρι 25-30 watt είναι μια χαρά για μεγάλο βάθος χρόνου εκτός, αν αποφασίσεις αργότερα πως θέλεις δρακίσιες τζούρες οπότε ανεβαίνεις σε κατηγορία τοστιέρας.Το mod έχει έναν πόλο ,τον 510.Επάνω στον 510 βιδώνει ο ατμοποιητής.Καλό θα είναι ο 510 να είναι αυτορυθμιζόμενος (σε ελευθερη μετάφραση,σαν αμορτισερ) γιατί όλοι οι ατμοποιητές διαφέρουν στο υψος του σπειρώματος που βιδώνουν πάνω στον 510.
Στο τέλος σε επισκευάσιμο θα στραφείς λόγω καλύτερης απόδοσης γεύσης.
Ο ναυτιλος της aspire είναι μια πολύ καλή πρόταση για αρχή και απλά αγοράζεις αντίσταση και δεν μπλέκεις με συρματα βαμβάκια κτλ.
Απο mod,αν δουλευεις σε γραφείο μπορείς να δεις το istick30 το οποίο έχει ενσωματωμένη μπαταρία και μπορείς να το φορτίζεις παράλληλα με το άτμισμα.
Αν είσαι μακριά απο μπρίζα,υπάρχουν mods που η μπαταρία είναι αποσπώμενη οπότε έχοντας μαζί σου άλλη μια,δεν ξεμένεις απο ρευμα.
Tα περισσότερα starter kit που υπάρχουν διαρκούν 2 ώρες και μετά καταλήγεις να στρίβεις τσιγάρο πάλι.Ειναι τα κλασσικά κυλινδρικά μαυρα τα starter kit και είναι for the gaidaro kavala.
Φίου φίου φι φι φίου
Ποια ή γνώμη σας γι αυτό http://www.vaporsolutions.gr/nobacco...t-nobacco.html
Istick και aspire nautilus είναι πλέον το κλασσικό κιτακι ατμισματος.
Για να ξέρεις, μέχρι να βρεις το υγρό που σου αρέσει θα ξοδέψεις κάποια χρήματα. Οπότε δεν το λες και οικονομικό αν το ζητούμενο είναι η οικονομία.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!