Σελίδα 45 από 68 ΠρώτοΠρώτο ... 35404142434445464748495055 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 661 έως 675 από 1017

Θέμα: Σε είδα Vol VI

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Επρεπε να ειμαι με αυτοκινητο ρε παπαρα που περνας με κοκκινο επειδη εισαι μπατσος.Το κωλοδαχτυλο το ειδες,τα πουστριλικια τακουσες απ ολους αλλα δεν σταματησες μωρη κοτα.Πατησες λιγο φρενο αλλα το ξανασκεφτηκες.
    Που να γυρνας πισω με τα ψηλοτακουνα.:a36: :a36: :a36:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    8a krione o loykoymas de boroyse na stamatisi :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Επρεπε να ειμαι με αυτοκινητο ρε παπαρα που περνας με κοκκινο επειδη εισαι μπατσος.Το κωλοδαχτυλο το ειδες,τα πουστριλικια τακουσες απ ολους αλλα δεν σταματησες μωρη κοτα.Πατησες λιγο φρενο αλλα το ξανασκεφτηκες.
    Που να γυρνας πισω με τα ψηλοτακουνα.:a36: :a36: :a36:
    Σε παρομοια posts δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που σας χαλαει σε τετοιες συμπεριφορες.

Η παρανομια που κανει και δεν τιμωρείται λογο της ιδιοτητας του
    ή
    το οτι δεν μπορειτε να κανετε το ιδιο και σεις χωρις συνεπειες.

(Δεν ειρωνευομαι)

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Σε παρομοια posts δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που σας χαλαει σε τετοιες συμπεριφορες.

ή

(Δεν ειρωνευομαι)
    Ποιες συνεπειες ρε μαστορα?Ειχα λεωφορειο διπλα μου και τον ειδα τελευταια στιγμη λεμε.Μαλιστα επειδη μου εκοβε ορατοτητα αργησα πολυ να ξεκινησω.Αν ειχα ξεκινησει κανονικα θα με εμβολιζε ο παληοπουστας.
    Οταν στο κανουν εσενα να κρατησεις χαρακτηρα.Κι οταν μαλιστα το κανει εκπροσωπος του νομου (ο Αλλαχ να τον κανει).
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    σε ειδα κυριουλα μεσα στην τραπεζα να λες το πως σου την πεσαν , μετα απο αναληψη και ενω εχεις μπει στο αμαξι σου, για να σου παρουν τα χρηματα ...

αλλα δεν τους εφτανε αυτο .. δεξι χερι σε γυψο?ναρθηκα? πηγουνι αριστερο χερι

ΕΛΕΟΟΟΣ

ή

(Δεν ειρωνευομαι)

μας χαλαει που εκμεταλευονται την κωλοστολη τους και κανουν οτι τους γουσταρει
    μηπως και νιωσουν οτι ειναι καποιοι,
    αλλα τσαμπα ο κοπος κομπλεξικοι παραμενουν και βλαχοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
    μας χαλαει που εκμεταλευονται την κωλοστολη τους και κανουν οτι τους γουσταρει
    μηπως και νιωσουν οτι ειναι καποιοι,
    αλλα τσαμπα ο κοπος κομπλεξικοι παραμενουν και βλαχοι
    Συμφωνοι.
    Εγω δεν εννοουσα αυτο που ειπε ο Who παραπανω , δλδ. την προκληση ατυχηματος.
    Μιλαω για τις περιπτωσεις που ειμαστε ολοι στο φαναρι και περιμενουμε σε εναν νεκρο δρομο , κα ι κανει μια τσαφ ο ζητάς και φευγει....απλα επειδη μπορει.

Χεστηκα πατοκορφα.
    Ουτε τον ζηλευω , ουτε τσατιζομαι που θελει να το παιξει καποιος ουτε τπτ.
    Με αφηνει αδιαφορο.

υποτιθεται οτι ειναι το οργανο της ταξης και πρεπει να ειναι παραδειγμα προς ολους μας,

ναι οκ και εγω χεστηκα ,αλλα πως μπορει μετα απο αυτο να ερθει και να σου υποδειξει τον νομο
    και να σε γραψει κιολας?

πριν λιγα χρονια ημουν στην αλεξανδρας ανεβαινα,στο φαναρι ξεκινανε δυο ζηταδες σουζα και παντηλικια,λιγο πιο κατω ειχαν σταματησει και εγραφαν ενα τυπο για κρανος με παπι
    και οταν σταματησα και τους ειπα ,εσεις πιο πριν ομως τι κανατε,γυρισε ο ενας και μου ειπε ,εσυ κανε τη δουλεια σου γιατι κατι θα βρουμε και σε εσενα

spam off !!!!!!!!!!!!!

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    Συμφωνοι.
    Εγω δεν εννοουσα αυτο που ειπε ο Who παραπανω , δλδ. την προκληση ατυχηματος.
    Μιλαω για τις περιπτωσεις που ειμαστε ολοι στο φαναρι και περιμενουμε σε εναν νεκρο δρομο , κα ι κανει μια τσαφ ο ζητάς και φευγει....απλα επειδη μπορει.

Χεστηκα πατοκορφα.
    Ουτε τον ζηλευω , ουτε τσατιζομαι που θελει να το παιξει καποιος ουτε τπτ.
    Με αφηνει αδιαφορο.

θα επρεπε να ειναι παραδειγμα για ολους ... οσο εχει να κανει με τον Κ.Ο.Κ. και τους νομους .

π.χ
    σαν να μου λεει ο δασκαλος να μην αργω να μπω στην ταξη , ενω αυτος ερχεται οποτε του γουσταρει.... δεν ξερω αν με πιανς

Εχετε δικιο , απλα μαλλον εχω αποδεχτει την καφριλα τους σε τετοιο βαθμο που δεν με αγγιζει καν το θεμα τους.

Παντως για να μην θεωρηθει SPAM.....

Σε ειδα , μπατσινα , στην εισοδο της Αττικης Οδου απο Κηφισσο , και ηταν η πρωτη φορα που παρακαλουσα να με σταματησετε

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εδώ είναι το "Σε είδα"..

Αν θέλετε να το συζητήσετε ανοίξτε άλλο θρεντ.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σας ειδα χθες στο χωματινο πιστακι στου παπαγου απογευματακι μ ενα μικρο βετα να βολταρετε Η κοπελα το πηγαινε καλυτερα απ ολους!

Σε ειδα χθες κατα τις 7 μιση περιπου γαλατσιου και βεικου κοκκινο 998 ν ανεβαινεις πρωτοπαπαδακη

Σε ειδα κι εσενα κοπελια λιγο αργοτερα μ ενα τζιξερ,ισως κ7, να βγαινεις απο στενο στη δαφνιδος στη κυψελη.

Καλους δρομους σε ολους!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Letta αν περνουσες απ το τρίτον πριν μισή ώρα ΘΑ με έβλεπες...
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
    υποτιθεται οτι ειναι το οργανο της ταξης και πρεπει να ειναι παραδειγμα προς ολους μας,

ναι οκ και εγω χεστηκα ,αλλα πως μπορει μετα απο αυτο να ερθει και να σου υποδειξει τον νομο
    και να σε γραψει κιολας?

πριν λιγα χρονια ημουν στην αλεξανδρας ανεβαινα,στο φαναρι ξεκινανε δυο ζηταδες σουζα και παντηλικια,λιγο πιο κατω ειχαν σταματησει και εγραφαν ενα τυπο για κρανος με παπι
    και οταν σταματησα και τους ειπα ,εσεις πιο πριν ομως τι κανατε,γυρισε ο ενας και μου ειπε ,εσυ κανε τη δουλεια σου γιατι κατι θα βρουμε και σε εσενα

spam off !!!!!!!!!!!!!

δε χρειαζονται και πολλα παραπανω για να καταλαβεις τι ειδους ανθρωποι ειναι.......
    κανουν λαλακιες γιατι εχουν στην πλατη τη στολη τους,και οταν τις κανουμε εμεις,πεφτει το μαχαιρι. δικαιο :a31:
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Σε είδα μαλ@κισμένη μάνα να έχεις "φορτώσει" το παιδάκι σου πάνω στο scooter, αυτό ίσα που κρατιότανε από πάνω σου και εσύ να μην ξέρεις να οδηγάς, ούτε το γκάζι δεν ήξερες πόσο έπρεπε να ανοίξεις......

Πως τις αφήνουν και βγαίνουν έξω ρε πστ μου?
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ