ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αυτο ειναι λαθος και παιδια μη καθυστερειτε την ασφαλεια νομιζοντας οτι σας καλυπτει για ενα μηνα.
Ο ενας μηνας ισχυει μονον εαν παρετε απο την ιδια εταιρεια το συμβολαιο που συνηθως κανουν μονοι τους πριν το τελος αυτουνου που εχεις πληρωσει.
Αν σε πιασει τροχαιος με ληγμενη ασφαλεια ειναι στην ευχερεια του αν θα σε γραψει η οχι και μετα πρεπει να τρεχεις να παρεις το συμβολαιο που σου εχουν βγαλει γιατι εχει ημερομηνια εναρξης οταν σου τελειωνε η προηγουμενη.αν βγαλεις συμβολαιο με αλλη ασφαλιστικη δεν στο σβηνουν το προστιμο πολυ απλα γιατι θα γραφει ημερομηνια εναρξης μετα απο την ημερομηνια που σε εγραψαν.λες να ειναι χαζοι στις ασφαλιστικες και να σου δινουν 7μηνο αντι για 6μηνο?
αν αλλάζεις κάθε 6μηνο ασφαλιστική, ουσιαστικά έχεις 7μηνο, υπό την προϋπόθεση ότι εάν γίνει κάτι, υποχρεωτικά ανανεώνεις στη προηγούμενη, όπως λες και εσύ. Εγώ το ανέφερα για την περίπτωσή σου, όχι σαν συμβουλή
edit:
αναφερόμουν στη περίπτωση του Verde, και εκ παραδρομής ανέφερα εσένα
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ............ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΠΑΜΕ 500.........ΑΛΛΑ
Ό άσφαλιστής είπε πώς ύπάρχει πρόστιμο καί δέν ίσχύει τό γιά ένα μήνα στήν τροχαία,
τώρα άν ίσχύει σάν άσφάλεια έκεί όντως ούτε ρώτησα,ούτε μέ νοιάζει γιατί δέ μένω
ποτέ άνασφάλιστος όπως κάποιος πονηρός πού περίμενε ένα μήνα νά ξανακάνει γιά νά γλυτώνει
δύο μήνες τό χρόνο....!!!
Άλλά καί έκεί μόνον άν καταργήσεις τήν άσφάλεια ή κάνεις άλλαγή,δέν είναι έτσι..??
Πάντως αύτό πού νόμιζα ότι γιά ένα μήνα έχω περιθώριο νά πάω νά πάρω τήν καινούργια
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ έτσι άκριβώς,τήν έφαγα καί πλήρωσα καί ταλαιπωρήθηκα,έπειδή ή μπατσούλα
ήθελε νά δώσει κλήση λόγω ύπερβολικού ζήλου...!!
Βέβαια έπειδή άνακαλύψαμε ότι δέν είχα ούτε τήν άδεια μαζί,τήν είχε βάλει στό πορτοφόλι του
ό γιός τό προηγούμενο βράδυ όταν τού ζητήθηκε σέ άλκοτέστ, ΑΣΧΕΤΟ ΟΜΩΣ,είχε ήδη
ξεκινήσει νά γράφει...........ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ πόσο άφοσιωμένη ήταν στά καθήκοντα της.
Μού έδωσε τήν κλήση καί ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ νά κάνει μιά έξακρίβωση μήπως καί το είχα
κλεμμένο.
Ό ρόλος της τελείωσε έκεί,έφυγα κύριος μέ έστω τά 10 εύρώ πρόστιμο διότι ήμουν στά ύπόλοιπα έντάξει.
Τήν άλλη μέρα πού τής είπα στό τηλέφωνο,ότι ήταν πολύ αύστηρή μού άπάντησε τή δουλειά μου κάνω.
Καί όταν τής είπα ,έτσι τήν κάνεις..??
Είδες μήπως ήταν κλεμμένο μιά καί δέν είχα άδεια..??
Ξέρεις τί άπάντησε..??
Τό είδα μόλις πήγα στό τμήμα......
ΑΛΛΗΛΟΥΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........καί γώ θάχα φτάσει στά σύνορα..!!
Πολύ καλά το λες, και εγώ είπα ότι αυτό ισχύει αν ο μη γένοιτο συμβεί κάτι, και εγώ επί παραδείγματι είχα έτσι την προηγούμενη μηχανή, αφού η ασφάλειά μου είχε λήξει 10 μέρες πριν την δώσω, όμως ήξερα ότι αν γίνει κάτι ή με έπιαναν, θα έπρεπε να την ανανεώσω
Επ ουδενί δεν επικροτώ την τακτική του να αφήνεις ανασφάλιστο το όχημα ούτε για μια μέρα (εφόσον το χρησιμοποιείς), απλά το ανέφερα για ειδικές περιπτώσεις...
Όσον αφορά στη μπατσίνα, τι να πω, έχουν μεγάλη πλάκα
Τώρα είναι στην περίοδο που ψάχνουν ασφάλειες
Πριν κάνα εξάμηνο με είχαν σταματήσει 3 φορές και μου ζητάγαν μόνο άδεια και ταυτότητα, θα ήταν η περίοδος που ο Πρετεντέρης ούρλιαζε για την εγκληματικότητα![]()
![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ο νόμος ψηφίστηκε την 26-3-2013 και θα ισχύει απο 15-4-2013, άρθρο 27 http://www.hellenicparliament.gr/Use...tools-prak.pdf.
υπαρχει και η δηλωση κλοπης![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.