Σελίδα 45 από 100 ΠρώτοΠρώτο ... 3540414243444546474849505595 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 661 έως 675 από 1491

Θέμα: Adventure-R 1190 147ps 230 kg

ktmikos Το avatar του/της crfouras
    Ωρα για αλλαγη μοτοσυκλετας κ βρισκομαι πανω στο 990 του Σπυρου......μοτοσυκλετα που εχω καβαλησει αρκετες φορες στο παρελθον κ μου ειναι αρκετα οικεια. Πρωτη αντιδραση??? Ρε τι ειναι αυτο το απαρχιωμενο μοτοσακο????(τωρα ειμαι υπερβολικος....)ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ........ Γρηγορο reset κ καθομαι απο πισω στον Σπυρο να δω ποσο διαφορετικες ειναι τελικα αυτες οι δυο μοτοσυκλετες μεταξυ τους......οχι μονο σε εμφανιση, αλλα τελικα κ σε φιλοσοφια. Ακολουθω τον Σπυρο απο κοντα, ο οποιος συντομα φαινεται να την οικειοποιειται πολυ γρηγηρα, αναγκαζοντας με να μην λυπηθω το 990 κ να μπω σε ρυθμους καταδιωξης........Το 990 καταφερνει κ μενει κοντα, αλλα ηδη ζηλευω τον Σπυρο κ θελω το 1190 πισω!!!! Το 990, μια μοτοσυκλετα οροσημο, μια μοτοσυκλετα που ειχε θεσει παρα πολυ υψηλα στανταρ στον τομεα της οδηγηκης συμπεριφορας, μετα απο χρονια συμβιωσης μαζι της, για πρωτη φορα το μπροστινο της μου μοιαζει ασαφες, μαλακο......κ τα φρενα του ισα που λεμε επαρκη!!!!!!
    Αφου εναλλασουμε μοτοσυκλετες αρκετες φορες κατα την βολτα μας, φτανουμε στην Αρβανιτσα, οπου αποφασιζουμε να την λερωσουμε!!! Ο Σπυρος δεν χανει ευκαιρια κ χανεται σε εναν απο τους χωματοδρομους, οι δυο τους.......Εγω καθομαι υπο την σκια των ελατο-δεντρων κ προσπαθω να βαλω τις σκεψεις μου σε μια ταξη........Μετα απο κανα 15λεπτο επιστρεφει ο Σπυρος......κ επι τοπου αποφασιζουμε να καβαλησει τωρα το 990 κ να ακολουθησω με το 1190!!! Επιλογη off-road.....ABS απενεργοποιημενο για το πισω φρενο κ παμε! Ειμαι διστακτικος, καθως θυμαμαι οτι φοραει τα Continetal κ περιμενω γλιστρηματα.....αλλα συντομα αναθεωρω. Ακομα κ με αυτα τα ελαστικα που ειναι καθαρα ασφαλτινου προσανατολισμου, το μεγαλο 1190, κινειται με ιδιαιτερη χαρη κ ανεση!!! Το traction control συλλαμβανεται να δουλευει μονο οταν εγω υπερβαλλω, αλλα βοηθαει απιστευτα με το να μην αναλωνομαι σε χαζο-σπινιαρισματα κ βαζει την δυναμη κατω με εναν πολυ ομορφο τροπο, βοηθωντας με να κινηθω με μεγαλυτερη ταχυτητα, αθορυβα κ ασφαλεστερα. Τα φρενα επισης δεν μου προκαλουνε προβλημα πουθενα, αν κ σε συνθηκες χωματοδρομου το εμπρος φρενο ειναι παρα πολυ.....κ χρειαζεται το πολυ ενα δαχτυλο!!! Τα κιλα ειναι πολλα, ωστοσο κρυβονται καλα κ με το που κουμπωσεις 1η κ αρχισεις να κινησαι εξαφανιζονται ως δια μαγειας.....ενω σε αυτο πιστευω οτι συμβαλλει τα μεγιστα οι χαμηλα συγκεντρωμενες μαζες, κανοντας την ιδιαιτερα ευκολη ειδικα στις επι τοπου μανουβρες.
    Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

Βγαινουμε συντομα απο τα χωματα.....κ πιανουμε τον δρομο της επιστροφης. Χαλαροι ρυθμοι πλεον κ απολαμβανω την αθορυβη λειτουργεια του μοτερ, το οποιο προσφερει απλοχερα την ροπη του να κινηθεις με μια ή κ δυο σχεσεις πολλες φορες επανω.....απολαμβανοντας την μεστη αποδοση του μοτερ κ ολα αυτα χωρις σκορτσαρισματα!!!!! Στιγμες οπου τρελαίνομαι.....συμπλεκταρισμα με τριτη ή ακομα κ με τεταρτη.....σημαινει ανορθωση του εμπρος τροχου......ετσι για να αναβουμε λιγο τα αιματα.....κ να κραταμε τους παλμους μας ψηλα.......Συντομα φτανουμε εθνικη κ ειμαι χορτασμενος απο οδηγηση......αλλα θυμαμαι εκεινο το βιντεακι στο youtube......και συντομα κανω τους υπολογισμους μου. Το R ειναι πιο ψηλο.....21-18 εναντι 17-19.......εεεε λεω και 240-250 να δω θα ειναι σουπερ!!! Ανοιγει η μπαρα......κ οι σχεσεις αλλαζουνε σε ρυθμους κλακετας αφου το μοτερ ανεβαζει πολυ γρηγορα.....κ πολυ συντομα βλεπω τα 250......ανεβαζει μεχρι 266......κ κοβω γιατι συνανταω κινηση. Ο δρομος πιο κατω δεν εχει κινηση κ ανοιγω με 6η κ απο 140.....και το μοτερ αρχιζει κ ανεβαζει.......συντομα βλεπω τα 270........κ το χαμογελο ειναι πιο μεγαλο απο την ζελατινα του κρανους!!!!
    Σε συνθηκες εθνικης το 1190, προσφερει μια πυθηνεια συμπεριφορα, λογω του μακρυ μεταξονιου, ενω η καλυψη απο τον αερα με την ζελατινα στην ψηλη θεση ειναι ικανοποιητικη κ δεν χρειαζεται να σκύψεις, παρα μονο οταν μπεις στο κυνήγι της τελικης της!!! Τωρα, σε συνθηκες ταξιδιου, ειναι σκετη απολαυση!!! Τα 180-200χλμ/ωρα ειναι μια ταχυτητα ταξιδιου που πολυ ευκολα μπορεις να κρατησεις για πολυ ωρα και πολλα χιλιομετρα, ενω ο οδηγος μπορει υπο αυτες τις ταχυτητες να νιωθει ανετα, αναβοντας τσιγαρο, ξυνοντας.....την πλατη του......κ να εχει στην διαθεση του γκαζι που πολυ ευκολα θα του προσφερει επιπεδα ενεργητικης ασφαλειας να κανει κ την προσπεραση στην ξεχασμενη Mercedes που κινειται στην αριστερη.......
    Φτανουμε στα διοδια κ σταματαμε δεξια, να κανουμε ενα τσιγαρο. Τα δυο ΚΤΜ στεκονται διπλα διπλα κ προσπαθω να καταλαβω τι σοι ΚΤΜ ειναι το καινουργιο 1190 Adventure. Η προσωπικη μου αποψη λοιπον ειναι οτι το νεο 1190 Adv, ειναι μια καινουργια μοτοσυκλετα της ΚΤΜ, η οποια ομως σιγουρα δεν ειναι απογονος ή αντικαταστατης του 950-990 Adventure!!!! Κατ'εμε, ειναι μια νεα μοτοσυκλετα που δεν εχει ερθει για να αντικαταστησει το 950-990, αλλα σκοπος του εργοστασιου ειναι να εμπλουτισει την γκαμα της, προσπαθωντας να πουλησει σε αλλες χωρες που δεν ειχε λογο κ υπαρξη, να προσεγγισει νεους φανατικους και ολα αυτα με μια μοτοσυκλετα τουρισμου που θελει να μπει εμβόλιμη σε μια αλλη κατηγορια μοτοσυκλετων......αυτη των sport-touring!!! Με αυτη την μοτοσυκλετα και ολες τις αλλες μοτοσυκλετες της κατηγοριας, οι οποιες παρουσιαζουνε επιδοσεις εφαμιλλες με αυτες των sport-touring, φορτωνονται οσο δεν παει, αναβατης-συνεπιβατης να απολαμβανουνε ανεσεις κ ασφαλεια που πολλοι θα ζηλευαν.......κ ολα αυτα χωρις να χρειαστει να στραμπουληχτει η μεση σου, χωρις να σε βαρανε ανεμοι......κ αμα λαχει να μπορεις να κανεις κ τον "ινδιανο" οπου κ οποτε σου την βαρεσει........νομιζω οτι σκοπος δεν ητανε η αντικατασταση του 950-990!!!! Η αντικατασταση του 950-990 adv, θα ερθει......αλλα θα ερθει οπως εγω υποθετω απο ενα 800ρι (οπως πολλοι εχουμε πει....), το οποιο θα ειναι (οπως το φανταζομαστε....) 100hp.....και καπου στα 200kgr......με στησιμο κ αερα που θα θυμιζει καλες εποχες της ΚΤΜ στο Dakar!!!!
    Μεχρι τοτε, κατοχοι των 950-990 απολαυστε τα θηρια σας.....δεν απειλουνται ακομα.........

ΥΓ.1. Ελπιζω να μην σας κουρασα......
    ΥΓ.2 Θα ακολουθησει κ video απο την βολτα....οταν βρω χρονο........
    Τελευταία τροποποίηση από crfouras; 18/09/2013 στις 23:20.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6

Τελικα ποσο εκαψε θα μαθουμε...???
    Ride(s) the wind of change...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος

Τελικα ποσο εκαψε θα μαθουμε...???
    Εγω κατεθεσα τα νουμερα.......εδωσα κ σχετικες μετρησεις κ απο τα εξωτερικα......αλλα κανεις δεν με πιστευει!!!!
    Περι τα 6.7lt/100 υπολογισα.....νουμερο αρκετα κοντα σε αυτο που εχουνε πει κ αλλοι........και δεν αναφερομαι στις ενδειξεις του trip computer spyro......
    Να σημειωθει οτι το μηχανακι που ειχα στην διαθεση μου ειχε 10.000χλμ στο κοντερ του.....

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    @ crfouras:

Είμαι ένα βήμα πρίν την "ολική καταστροφή".
    Ετοιμος να βάλω στις αγγελίες όλα μου τα υπάρχοντα ,ώστε να μαζέψω τα λ7 για να την κάνω δικιά μου.

Κλείνω το pc κ φεύγω για εργασία ΤΩΡΑ ,έτσι ωστε να ξανα-δώ ότι τα λ7 πλέον μαζεύονται τόσο δύσκολα όσο και τα ψίχουλα απο τις πευκοβελόνες ,ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο ,θα επανενταχθώ στη ζοφερή πραγματικότητα ,κάτι το οποίο θα με γλυτώσει απο την άμεση οικονομική καταστροφή.

Και πάλι
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Ωραιότατη παρουσίαση σιαρέφουρα. Congrats

(Ο επόμενος που θα κάνει τέτοια διαδρομή παρέα με 990 και δεν θα μετρήσουν ακριβώς τις καταναλώσεις να τον πιάσει κόψιμο 5 χλμ πρίν την Αρβανίτσα και να μην προλάβει να φτάσει...)
    Τελευταία τροποποίηση από endopandou; 19/09/2013 στις 07:39.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...........ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΚΤΜ ΕΛΛΑΣ

Πού είναι αύτό τό μηχανάκι...??
    Τιμή...??
    Πού τό παρουσιάζει...??

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από crfouras Προβολή μηνύματος
    ..........
    κουμπάρε

αν και δε συμφωνώ σε όλα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    κουμπάρε

αν και δε συμφωνώ σε όλα

Kαλα μην χαλασει και η κουμπαρια για το χρεπι.......

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ωραίο μηχανάκι αλλά παρόλο που ο Τζέφρυ είπε ότι λεφτά υπάρχουν, εγώ δεν τα είδα. Το λοιπόν μένουμε ως έχουμε.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Ωραίο μηχανάκι αλλά παρόλο που ο Τζέφρυ είπε ότι λεφτά υπάρχουν, εγώ δεν τα είδα. Το λοιπόν μένουμε ως έχουμε.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από crfouras Προβολή μηνύματος
    Εγω κατεθεσα τα νουμερα.......εδωσα κ σχετικες μετρησεις κ απο τα εξωτερικα......αλλα κανεις δεν με πιστευει!!!!
    Περι τα 6.7lt/100 υπολογισα.....νουμερο αρκετα κοντα σε αυτο που εχουνε πει κ αλλοι........και δεν αναφερομαι στις ενδειξεις του trip computer spyro......
    Να σημειωθει οτι το μηχανακι που ειχα στην διαθεση μου ειχε 10.000χλμ στο κοντερ του.....
    Μπας και θυμασαι βρε Λευτερη ποιες ηταν οι ενδειξεις του οργανου vs πραγματικης καταναλωσης? Για να τελειωνουμε και μ'αυτο το θεμα....Πολυ ωραιο review btw, μερικοι απο σας θα βγαζατε ανετα περιοδικο
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...........ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΚΤΜ ΕΛΛΑΣ

Πού είναι αύτό τό μηχανάκι...??
    Τιμή...??
    Πού τό παρουσιάζει...??
    Αν σου δωθει η ευκαιρία, αξίζει να το κανεις εστω ενα test drive. Θεωρώ ότι θα έχεις μια πλήρη εικόνα μετά, ώστε να την μοιραστεις μαζί μας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    κουμπάρε

αν και δε συμφωνώ σε όλα

Κάθε ένας απο εμάς, αντιλαμβάνεται, κρίνει, εκτιμά κ βλέπει αλλα πράγματα σε μια μοτοσυκλέτα. Εγω προσπάθησα να μεταφέρω τις εικόνες που εγω αποκομισα απο την βόλτα, ενδεχομένως απο μια διαφορετική οπτική γωνία. Το ότι δεν συμφωνείς σε όλα, ειναι καλο γιατί θα μπορέσεις ίσως να δώσεις επιπλέον πληροφορίες στο forum που εγω να αγνόησα κ να το αναπτύξουμε περαιτέρω το θέμα. Αλλωστε γιαυτο υπάρχει το forum.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Μπας και θυμασαι βρε Λευτερη ποιες ηταν οι ενδειξεις του οργανου vs πραγματικης καταναλωσης? Για να τελειωνουμε και μ'αυτο το θεμα....Πολυ ωραιο review btw, μερικοι απο σας θα βγαζατε ανετα περιοδικο
    Πρεπει να έγραφε 6.4lt/100 αν θυμάμαι καλα.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF