Μπλε gsxr 600 και ασημι gsr ,πηγαμε για λιγο μαζι Βάρης-Κορωπίου και Βουλιαγμένης. Τα είπαμε κια λίγο σε ένα φανάρι. Να ´στε καλά και πάντα όρθιοι![]()
Μπλε gsxr 600 και ασημι gsr ,πηγαμε για λιγο μαζι Βάρης-Κορωπίου και Βουλιαγμένης. Τα είπαμε κια λίγο σε ένα φανάρι. Να ´στε καλά και πάντα όρθιοι![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Σε είδα χτες στην Καλοπούλα στον Υμηττό να ανεβαίνεις με το ΚΤΜ από το μονοπάτι και να περνάς δίπλα απο τα ξύλινα τραπέζια και τα παιδάκια που έπαιζαν.
Ας πούμε οτι είναι ΟΚ τα ποδήλατα που κατέβαιναν, εσύ όμως ήσουν ΦΑΟΥΛ 100%!
Δεν έχει αλλού να πας? Πρέπει να πας ακριβώς εκει που κάθεται ο κόσμος και παιζουν μικρά παιδιά?
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Σας βλέπω όλο και περισσότερους να κόβετε δρόμο από το πεζοδρόμιο περνώντας σύριζα από τις εισόδους των πολυκατοικιών με τα όσα.
Δεν ξέρω πώς δεν έχετε φάει ακόμα κανέναν χριστιανό που βγαίνει από την είσοδο και δεν περιμένει ότι θα του έρθει μηχανάκι από δεξιά ή αριστερά...
Εγώ πάντως στα παιδιά μου λέω πια να προσέχουν βγαίνοντας όπως όταν περνούν τον δρόμο. Ελπίζω να με ακούνε.
I will take the mountains!
Σε είδα χτες το βράδυ κύριε διχασμένη προσωπικότητα στο σκούτερ!
Από πάνω κράνος και χειμωνιάτικο μπουφάν μηχανής (ωραία ως εδώ) και από κάτω βερμούδα και δίχαλο!!!
I will take the mountains!
Σε είδα χθες Κυριακή να με περνάς πίτα στο Σκαραμαγκά και μετά να σταματάς στη SHELL πριν τα διόδια Ελευσίνας με το λάστιχο πίτα....καλούς δρόμους !
Σε είδα σήμερα στην λεωφόρο κύμης που πάει προς ολυμπιακό χωριό, gsxr 1000 του 07-08 αν δεν κάνω λάθος,κόκκινο βαμένο μακρυψάλιδο και αφού με πέρασες λες και ημουν πεζός άκουσα και το μαγικό φτςςςςς!!!Δεν έχω ξαναδεί κάτι τόσο γρήγορο στον δρόμο(παίζει να το δοκίμαζε, μιλαμε σαν διαόλι άνοιγε)... Ο τυπάς φούλ προβλεπέ απ'οσο πρόλαβα να δω(κράνος-μπουφάν φόραγε σίγουρα)... δεν περίμενα να δώ στα μέρη μου τέτοιο πράγμα
![]()
The Bird of Hermes Is My Name, Eating My Wings To Make Me Tame...
ειδα, και τι δεν ειδα...!
καργιολα να πεταει το πακετο της απο το παραθυρο ετων χιλιων με το εγγονι μεσα στο αμαξι και οταν την σταματησα και τη ρωτησα γιατι απαντησε ''ελα που θα μου κανεις και μαθημα τωρα!!!'' εφαγε το πακετο στα μουτρα και 10 καργιολικια και εφυγα. αν δεν ειναι γραφτο της μοιρας μερικων να γινουν ανθρωποι απλα ειναι ματαιο να προσπαθουμε να τους αλλαξουμε.
ειδα και ται και χαιρετησα, ειδα και βαντα να πηγαινει σπιτι την πεμπτη το μεσημερι, ειδα και bonepeeler να φευγει απο παπασταυρου.
αυτααα.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
σε είδα τύπε με τη virago να έχεις βάλει την τσάντα της μικρής μπροστά από το τιμόνι, καλύπτοντας το φανάρι! το μόνο θετικό είναι ότι φορούσε κράνος η κόρη σου! Εσύ ακράνοβιτς!
Σε είδα Zητά να κάνεις παρατήρηση σε μπάρμπα για το κινητό. Τα συγχαρητήρια μου στα έδωσα επι τόπου... στα δίνω και απο εδώ. Βάλτε λίγο την τάξη εσείς που μπορείτε...
Σας είδα και εσάς να σταματάτε στη μέση του πουθενά μέσα στη νύχτα για να με ρωτήσετε αν όλα είναι οκ ενώ πάλευα να ξεκολλήσω την αλυσίδα από το πίσω ψαλίδι... Τελικά υπάρχουν ακόμα "μηχανάτοι" που νοιάζονται. Σε "κουτιά" μέν, αλλά "μηχανάτοι"...Αλέξανδρε (Fazer 1000) δεν ξέρω αν θα το διαβάσεις ποτέ αυτό αλλά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την παρέα. Καλό training μαν....
Σε είδα και τα είπαμε φιλαράκι με το αυτοκίνητο και το αυτοκόλλητο "Biker on Board" από πίσω![]()
Σε είδα Τρούπη στον Παπασταύρου![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Σε ειδα πατερ στην παραλιακη να σφαζεις το κοκκινο εν ψυχρω απο σταματημενος και αφου τσεκαρες τον δρομο.....
Δεν θα εχεις παντα αφεση αμαρτιων να ξερεις.......
Σε ειδα Κατερινα (Vegas) και χαρηκα που προλαβαμε και τα ειπαμε λιγουλακι!!! Απο τα καλυτερα παιδια του μοτο !
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 09/11/2013 στις 21:33.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...