Τελευταία τροποποίηση από ggs; 05/02/2014 στις 10:57.
Όλα καλά μας τα λες.
Αν όμως εγώ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ συνθήκες έβλεπα κάποιον να πέφτει στο νερό να πνιγεί ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΖΩΗΣ να τον σώσω.
Πόσο μάλλον μωρά.
Υ.Γ. δεν έχω δει ούτε βίντεο, δεν έχω διαβάσει κανένα βοθροπεριοδικομπλογκαναλο, ξέρω το θέμα από
όσα έχω διαβάσει στα πολύ διαγώνια. Πουθενά δεν είδα μια φράση που να λέει "με αυτοθυσία προσπάθησαν"
ή μια άλλη "δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα γιατί ..... μπλα μπλα μπλα (αλήθεια ή ψέματα)"
Άσε λοιπόν τις λεπτομέρειες και τους κανονισμούς κλπ που μπορεί εσύ να ξέρεις και μη δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα.
Εγω παλι βλεπω ειτε εσκεμενη προπαγανδα ειτε ελλειψη κρισης και λογικης
Σορυ "φιλος" αλλα περαν του οτι αυτα που γραφεις δεν ειναι ουτε για γελια, σορυ αλλα δεν μπορω να μιλαω με προδοτες (εσυ ειπες οτι στηριζες προδοτες αλλωστε).
Καλη συνεχεια στον πολιτικο σου στιβο
Over and out.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Χωρια που μετα την κατακραυγη αναγκαστηκεε ο αρχιθαλασσομπατσος να ζητησει συγγνωμη. Μαλλον πηδηξε καλα το προηγουμενο βραδυ.
χωρια που οι διεθνεις οργανισμοιγια τα ανθρωπινα δικαιωματα μας ε ουν ταραξει στη φαπα.
Χωρια..., χωρια..., χωρια....αστα να πανε στο διαλο....
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
αναλογα,ενδεχεται,μπλα μπλα μπλα...δηλαδη με 6 ροκροφ και κοφτο μακαρονακι δεν μπορεις να δεθεις με το καρυδοτσουφλο και να προσπαθησεις να κανεις επιβειβαση...
τον σουπερμαν δεν χρειαζετε να τον φωναξεις...ειδικα για τα μωρα...εδω ζυγησες και εκρινες οτι ειναι πολυ πιο επικικυνδυνο το ανεβα/κατεβα απο οτι αν κατσει μαλακια με το καρυδοτσουφλο και τα 6 μποφορ...μαλακια που δεν ηξεραν να κολυμπανε...
τα σαιτ μπορουν να γραφουν και να αναπαραγουν οτι θελουν...για τα καναλια (και τα σαιτ τους)δεν πρεπει να εχεις παραπονο μιας και η ειδηση στο πιο ντουκου δεν μπορουσε να περασει...αλλωστε ειχαμε τον Ξηρο να πιασουμε εκεινες τις ημερες...
βεβαια ολα τα γραφομενα μου αναφερονται στο συγκεκριμενο πληρωμα δολοφονων...
κλεινω εδω γιατι σε τοσο σοβαρα θεματα οι διπλωματικες απαντησεις δεν μου αρεσουν...αλλωστε καποιοι βρεθηκανε και καποιοι χαθηκαν...
όπως το είπες, λόγω ιδίας κατάληξης...
Τεσπα, δεν διεκδικώ τον τίτλο του πολιτικού επιστήμονα, απλώς κάνω μία μικρή αναφορά στους όρους μόνο και μόνο για να βοηθήσω....
Ο Εθνικισμός είναι πολιτική ιδεολογία που υποστηρίζει με πάθος την ιδέα της εθνικής ταυτότητας για μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, τη διατήρηση της ταυτότητας αυτής και των ξεχωριστών χαρακτηριστικών των ατόμων κάθε έθνους. Οι τρόποι που αυτός εκδηλώνεται είναι ποικίλοι, ενώ σε ορισμένες ακραίες μορφές του είναι δυνατόν να μεταλλαχθεί σε άλλη ιδεολογία η οποία ενστερνίζεται την δια της βίας επίτευξη του στόχου...
φασισμός: πολιτικοκοινωνικό σύστημα της άκρας δεξιάς, με έντονα αυταρχικό και εθνικιστικό χαρακτήρα, που καταργεί τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία και βασίζεται στο μονοκομματισμό και στον ολοκληρωτισμό
Σωβινισμός:
Ο σωβινισμός είναι η ακραία και άλογη αφοσίωση εκ μέρους μιας ομάδας στην οποία κάποιος ανήκει, ιδιαίτερα όταν αυτή η αφοσίωση προϋποθέτει μοχθηρία και μίσος εναντίον μιας αντίπαλης ομάδας.
Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το χρώμα του δέρματος, είτε από την εθνικότητα, είτε από τη θρησκεία κλπ. Το πιο συνηθισμένο είδος ρατσισμού, και αυτό που έχει δώσει την αρχική ονομασία στην λέξη, ιταλ. ("ράτσα") razza = φυλή), είναι ο φυλετικός ρατσισμός.
Εθνικοσοσιαλισμός: Οικονομικώς ο εθνικοσοσιαλισμός βρίσκεται στο ενδιάμεσο του καπιταλισμού και του σοσιαλισμού. Υιοθετεί τα καλύτερα στοιχεία του καπιταλισμού (αυτοπαρακίνηση) και του σοσιαλισμού (προσφορά βασικών αγαθών). Η διαφορά με τον σοσιαλισμό είναι ότι είναι απαραίτητο για τον πολίτη να είναι παραγωγικό μέλος της κοινωνίας, για να λάβει αγαθά, (εξαιρούνται παιδιά, ηλικιωμένοι). Πρεσβεύει την εκβιομηχάνιση της παραγωγής, όμως με απαραίτητη προϋπόθεση της εθνικοποίηση των βιομηχανιών και την αναγωγή τους σε κρατικές εταιρείες, αποτελούμενες και διοικούμενες από αντιπροσώπους των εργαζομένων. Ο εθνοσοσιαλισμός, είναι ολοκληρωτικό καθεστώς με την συγκέντρωση εξουσιών σε έναν "φωτισμένο" ηγέτη και διορισμό υπουργών υπό αυτού. Αναγνωρίζει όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα, όμως περιορίζει και απαγορεύει ελευθερίες που τυχόν βλάπτουν την κοινωνία, ή το κράτος. Για παράδειγμα στρέφεται κατά των ναρκωτικών, (προβολή τους, διακίνησή τουσ, χρήση τους). Επίσης δεν επιτρέπει την ύπαρξη ανατρεπτικών οργανώσεων. Τέλος λόγω του χαρακτήρα του, ο εθνικοσοσιαλισμός, ειδικεύεται στη χώρα στην οποία εφαρμόζεται, και βάσει των διαφορών σε θρησκεία, γλώσσα, έθιμα από χώρα σε χώρα, εξελίσσεται διαφορετικά.
Ναζισμός, είναι ο γερμανικός εθνοσοσιαλισμός: Ένα κυρίως εθνικό κίνημα και όχι μία καθολικής χρήσης ιδεολογία, όπως χρησιμοποιείται ατυχώς σήμερα. Το Γερμανικό εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα βρίσκει τη βάση του στην αρνητική στάση απέναντι στη Δημοκρατία της Βαϊμάρης, αλλά και απέναντι στον κομμουνισμό. Ο ρατσισμός και ο αντισημιτισμός αποτελούν ιδεολογικές βάσεις του εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος, ενώ στους κύριους στόχους ανήκει η αναθεώρηση της συνθήκης των Βερσαλλιών, οι σκληροί όροι της οποίας θεωρήθηκαν μετά την ήττα στον Α' Παγκόσμιο πόλεμο ταπεινωτικοί από τους Γερμανούς. Επίσης στους κύριους σκοπούς ανήκει η αντικατάσταση του μισητού δημοκρατικού συστήματος με καθεστώς που θα βασιζόταν στην αρχή της «κοινότητας» με την έννοια της εθνικής και βιολογικής ενότητας με επικεφαλής τον Φύρερ.
αυτά από μένα....
Πολύ σωστά!!!! Τι είναι πιο επικίνδυνο για ποιον; Ποιος έχει προτεραιότητα; Ο λιμενικός ή ο πολίτης; Οποιασδήποτε χώρας; Όχι τίποτε άλλο,
αλλά έχουμε ακούσει για όρκους και ευθύνες και μπλα μπλα μπλα και άλλα τόσα πια και μετά στη πρώτη στραβή "κοιτάμε την ασφάλεια του πληρώματος πρώτα".
Πάτε καλά μωρέ; Τι λέει το τζαμπ ντισκρίπτιον για τους λιμενόμπατσους δηλαδή;
Και για να είμαι και πιο κυνικός, στο κάτω κάτω μάζεψτους, ρίξτους στ' αμπάρι και αν τολμάς να κρίνεις ποιος είναι ο δουλέμπορας,
ρίχτον "κατα λάθος" μέσα ξανά.
Αβαβά θα κάναμε όλοι (όχι όλοι, πολλοί τέλος πάντων).
Στο κάτω κάτω δεν είναι δουλειά του να κρίνει, αυτή είναι δουλειά των δικαστών (όχι του Ντρεντ).
Υ.Γ. δε τα λέω σε σένα, αφορμή πήρα το κατάλαβες έτσι;![]()
ΩΡΑΙΑ ΩΣ ΕΔΩ ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ "ΔΕΞΙΟΙ" ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΣΑΣ!
Η όλη κουβέντα λοιπόν γίνεται για ένα και μόνο λόγο, για να ικανοποιήσει τον εγωισμό μας γιατί σαφώς και έχουμε δίκιο απέναντι στο λόγο του συνομιλητή μας. Λίγη σημασία έχει αν ψωφάνε οι μετανάστες είμαι σίγουρος και για τους αριστερούς και για τους δεξιούς. Πάλι τον καφέ μας θα τον πιούμε....
Π@ΤΣΕΣ λοιπόν με το συμπάθειο! Απλώς οι μεν θα γράφετε ότι τα σώματα ασφαλείας είναι φασίστες ενώ οι δε θα γράφετε ότι κάνουν το καθήκον τους....
Άποψη χωρίς να έχουμε την παραμικρή ιδέα των πραγματικών γεγονότων.....