Σελίδα 45 από 110 ΠρώτοΠρώτο ... 3540414243444546474849505595 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 661 έως 675 από 1637

Θέμα: Yamaha MT-09 Tracer

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Σε σύγκριση με το ντομινέιτορ και το 600...; Ε ναι. Με το XR;;;
    To XR το εξακουσαρ'..;; (σουζαρ', σπινιαρ', σηκων' σκον')

Ε, ναι, αμα το συγκρινεις με κατι τετοιο, οπως το bmw, φυσικα. Νομιζα αναφεροσουν γενικα. Και γενικα δεν το θεωρω χλιαρο μοτερ. Eιδικα στο mt που ειναι και ελαφρυ και μικροκαμωμενο.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kemmotar
    ποιο κουναει?
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tracer257-1.jpg 
Προβολές:	397 
Μέγεθος:	45,2 KB 
ID:	383969

πόσο κλέβει το κοντέρ;

8,8%, τσεκαρισμενο απο 1) καταγραφικο, 2) απο το μενου του διαγνωστικου του denso yamaha εγκεφαλου.... σε μαμα μηχανακι με 225 κοφτη ηλεκτρονικο (μαμα με φιλτρο εξατμιση μπορει να ξεγελαστει ο κοφτης ελαφρως και δειχνει και 228 km). μαμα μεταδοση 16-45. με ενα δοντι μικροτερο μπροστα που εχω δει σε φιλο κανει παπαδες
    Τελευταία τροποποίηση από kemmotar; 18/06/2017 στις 19:48.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Apache Προβολή μηνύματος
    Λένε ότι του 2017 έχει "απωλέσει" τις αμαρτίες των προηγουμένων, αν κάποιος έχει οδηγήσει το καινούργιο ας μας πεί εντυπωσεις...ειδικά στα "πολλά"...
    δεν υπαρχουν αμαρτιες στο μηχανακι, και αν αναφερεσαι στην ευαισθησια του μπροστινου ειναι ακριβως τα ιδια... ιδια αναρτηση. το 2017 φυσικα εχει ολες τις βελτιωσεις του 2016 και τα νεα στοιχεια που ειπε πολυ σωστα ο φιλος νικ69

Παλαιό μέλος
    Ρε παιδιά, πείτε το ντε ότι πάει 257+, στρίβει , φρενάρει, κάνει παπάδες κλπ ώστε να ενημερώσουμε όλους

Κρίμα να πετάνε τα λεφτά τους σε ΧR και KTM των ηλεκτρονικών με 160 αλόγα και 20Κ€

Να πάρουν όλοι Yamapa που είναι τοοοοοόσο καλύτερα απο μηχανάκια διπλάσιας αξίας

Άι στο καλό πια, με τους κλεφτες τους ευρωπαίους

Και στο κάτω με 20Κ€ παίρνεις 2 Tracer και έχεις διπλό αποτέλεσμα σε όλα

By the way, και εγώ γλυκοκοίταζα για 2ο μηχανάκι το τύπου café racer 900 MT που έχει, δεν θυμάμαι όνομα. Όλα καλά μέχρι που ανέβηκα πάνω και είδα την πλαστική ποιότητα και ξενέρωσα

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GogosLux Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά, πείτε το ντε ότι πάει 257+, στρίβει , φρενάρει, κάνει παπάδες κλπ ώστε να ενημερώσουμε όλους

Κρίμα να πετάνε τα λεφτά τους σε ΧR και KTM των ηλεκτρονικών με 160 αλόγα και 20Κ€

Να πάρουν όλοι Yamapa που είναι τοοοοοόσο καλύτερα απο μηχανάκια διπλάσιας αξίας

Άι στο καλό πια, με τους κλεφτες τους ευρωπαίους

Και στο κάτω με 20Κ€ παίρνεις 2 Tracer και έχεις διπλό αποτέλεσμα σε όλα

By the way, και εγώ γλυκοκοίταζα για 2ο μηχανάκι το τύπου café racer 900 MT που έχει, δεν θυμάμαι όνομα. Όλα καλά μέχρι που ανέβηκα πάνω και είδα την πλαστική ποιότητα και ξενέρωσα

Να συμφωνήσω μαζί σου σε όλα, αλλά η ποιότητα δεν είναι τόσο τραγική όσο το περιγράφεις, ίσα ίσα αναλογία τιμής /με ποιότητα που παίρνεις πιστεύω ότι είναι εξαιρετική με high light η ποιότητα χρώματος στα 2017...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αρα ΚΑΙ ποιοτητα κυριες και κυριοι....
    και στριβει και φρεναρει και 260αριζει και εχει και ροπη και κανει και 10χιλ€ και βγαινει και με ποιοτητα....

για περαστε..για περαστε, αγοραστε και θαυμαστε...

Βλεπω το trollαρισμα απο ατομα που ουτε το εχουν ουτε το εχουν oδηγησει το Tracer, παει συνεφο.Και εγω τα γουσταρω τα ktm,και το s1000xr,και το multi,αλλα σε αυτα που θελω μου ειναι αρκετο το Tracer.
    Τωρα αν παει με 257,η 225, αν εχει 160,165, η 115 αλογα λιγο με απασχολει.Ειχα busa και R1, και δεν το πηγαινα καθε μερα τελικη,και στα παιχνιδια ειναι ποιο ευχαριστο το tracer.
    Τα ηλεκτρονικα του ειναι υπερεπαρκη,με το ξεκινημα τα απενεργοποιω,οποτε αντισουζα,cornering abs και τετοια μου ειναι αδιαφορα.Και ποιος καλος οδηγος δεν τα απενεργοποιει;Τσαμπα μαγκας εισαι με αυτα.
    Τα πλαστικα του και η ποιοτητα τους ειναι αρκετα καλη.Δηλαδη ποσο παραπανω ποιοτητα εχουν τα ktm και bmw;
    Το να ψαχνεσαι να παρεις ενα ktm η bmw η multi μεταχειρισμενο μετρας και τα εξοδα και βεβαια την καταναλωση.Ειδαλως θα το επαιρνες καινουριο.
    Και τελος μην ξεχναμε οτι πριν λιγα χρονια τα ktm ηταν απο τα ποιο ζημιαρικα μηχανακια, ενω τα yamapa που λες οπως παντα κορυφη σε θεμα αξιοπιστιας.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tx2z Προβολή μηνύματος
    Βλεπω το trollαρισμα απο ατομα που ουτε το εχουν ουτε το εχουν oδηγησει το Tracer, παει συνεφο.
    ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ

Και εγω τα γουσταρω τα ktm,και το s1000xr,και το multi,αλλα σε αυτα που θελω μου ειναι αρκετο το Tracer.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙΣ ΟΔΗΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ

Τα ηλεκτρονικα του ειναι υπερεπαρκη,με το ξεκινημα τα απενεργοποιω,οποτε αντισουζα,cornering abs και τετοια μου ειναι αδιαφορα.Και ποιος καλος οδηγος δεν τα απενεργοποιει;Τσαμπα μαγκας εισαι με αυτα.
    ΑΝΤΡΙΛΑ !!!!!! Ποιος τα χρειαζαιται τα ηλεκτρονικά ;;; Να φανταστείς και εγώ θα τα ξηλώσω όλα όταν θα το πάρω

By the way μέχρι τώρα σχεδόν όλα μου τα μηχανάκια μου με μια μικρή εξαίρεση για ένα φεγγάρι δεν είχαν ούτε ΑΒS.

Τα πλαστικα του και η ποιοτητα τους ειναι αρκετα καλη.Δηλαδη ποσο παραπανω ποιοτητα εχουν τα ktm και bmw;
    Κάτι σαν να λέμε σύγκριση Fiat Panda με Audi S4

Το να ψαχνεσαι να παρεις ενα ktm η bmw η multi μεταχειρισμενο μετρας και τα εξοδα και βεβαια την καταναλωση.Ειδαλως θα το επαιρνες καινουριο.
    Αν μιλάς για μένα έχεις δίκιο αλλά τότε που σκεφτόμουν το 1190 ήταν για 2ο μηχανάκι (το 1ο για πίστα) σε μια χώρα με 1/50 ηλιοφάνεια απο την Ελλάδα
    Τώρα που έδωσα το πρώτο και θα έχω ένα, θα πάω για καινούργιο, άλλωστε λεφτάς δεν είμαι και το Budget είναι ένα έτσι και αλλιώς, όποτε θα το πάρω καινούργιο.

Και τελος μην ξεχναμε οτι πριν λιγα χρονια τα ktm ηταν απο τα ποιο ζημιαρικα μηχανακια, ενω τα yamapa που λες οπως παντα κορυφη σε θεμα αξιοπιστιας.
    Χμμμμμ δεν έχεις άδικο αλλά δεν ρωτάς κανα κάτοχο του νέου R1 που έχει ένα σκασμό λεφτά αν τα πάει καλά με το κιβώτιο του

ΤΕΛΟΣ θεωρώ ότι τα ηλεκτρονικά δεν είναι θέμα μαγκιάς αλλά ασφαλείας.
    Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.
    Εύχομαι καλές βόλτες και να είσαι καλά να το χαίρεσαι !!!

Μέλος
    καλησπέρα σε όλους!45 σελιδες θεματος και ακρη δε εχει βγει..καλες οι διαφορες καλες οι αποψεις καλες και οι "κοντρες" αλλα σκεφτηκε κανεις και αυτους που θελουν να παρουν μια μηχανη καινουργια??
    ζηταω συγνωμη για τον τροπο μου..αλλα ειναι απαραδεκτο να διαβαζεις 45 σελιδες θεματος και να μην εχεις βγαλει μια ακρη!ναι ειναι μια καινουργια μηχανη ναι ειναι ενα καινουργιο μοντελο..ας μη τα ισοπεδωνουμε ολα!η βαση που στηριζονται τα περισσοτερα θεματα ειναι τα γουστα και τα θελω του καθενος!!
    ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΧΑΝΗΣ!
    Εχω κανει τεστ ραιντ τη συγκεκριμενη μηχανη μου αρεσε και θελω να την αγορασω..
    βολευει σε ταξιδι?ειναι ανετη μηχανη?ποσο καει και τι παιζει με αυτο το κουνημα??
    παω για το μοντελο 2017!
    εαν εχει καποιος το 17αρι θα με βοηθουσε περισσοτερο!
    ευχαριστω για τον χρονο σας και παλι συγνωμη για τον τροπο μου!

Αν διάβασες τις 45 σελίδες, είδες πως άλλοι κάτοχοι λένε κουνάει, άλλοι όχι. Διάβασες και όσα γράφτηκαν από διορθώσεις για να μην κουνάει σε όσους κουνάει. Αν ξαναγράψουν τα ίδια οι ίδιοι, έχει γίνει κάποια πρόοδος στην συζήτηση;

εσένα στο test ride σε βόλεψε; σου φάνηκε άνετη; σου κούνησε; αφού την οδήγησες, έχεις ίδια άποψη.

Μέλος
    amyrouki προοδο στη συζητηση δε βλεπω..!οι περισσοτεροι ακουσανε οτι κουναει δε τους κουνησε!
    πηγα με εναν φιλο μου για τεστ ραιντ..ειτε θες να το πιστεψεις ειτε οχι σε μενα κουνησε στο φιλο μου οχι!ναι με βολεψε ναι με αρεσε και θελω να την αγορασω!
    αρα με τον ορο κουναει τι εννοουμε?προσωπικα το εκανα τεστ στον καρεα (αλιμου-κατεχακη) στο ρευμα για κατεχακη πριν την μεγαλη ευθεια εχει 2 στροφες 1 αριστεροστροφη(μεγαλη) και μια δεξιοστροφη που σε βγαζει στην ευθεια..,μετα την 2η το ανοιξα και πανω στην αλλαγη με κανε το κουνημα!το κοντερ εγραφε 195χλμ
    μπορει να ηταν φυσιολογικο?μπορει να βρηκα σε κανα "βουναλακι" ? μπορει να εκανα αποτομη αλλαγη και να κουνησε?
    δε ξερω..γι αυτο θελω να ενημερωθω απο τους κατοχους

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ironcross Προβολή μηνύματος
    amyrouki προοδο στη συζητηση δε βλεπω..!οι περισσοτεροι ακουσανε οτι κουναει δε τους κουνησε!
    πηγα με εναν φιλο μου για τεστ ραιντ..ειτε θες να το πιστεψεις ειτε οχι σε μενα κουνησε στο φιλο μου οχι!ναι με βολεψε ναι με αρεσε και θελω να την αγορασω!
    αρα με τον ορο κουναει τι εννοουμε?προσωπικα το εκανα τεστ στον καρεα (αλιμου-κατεχακη) στο ρευμα για κατεχακη πριν την μεγαλη ευθεια εχει 2 στροφες 1 αριστεροστροφη(μεγαλη) και μια δεξιοστροφη που σε βγαζει στην ευθεια..,μετα την 2η το ανοιξα και πανω στην αλλαγη με κανε το κουνημα!το κοντερ εγραφε 195χλμ
    μπορει να ηταν φυσιολογικο?μπορει να βρηκα σε κανα "βουναλακι" ? μπορει να εκανα αποτομη αλλαγη και να κουνησε?
    Oπως καταλαβαινεις (μαλλον) η αγορα του εχει ενα ρισκο. Οτι και να σου πουνε καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχει. Τη "μαγικη" λυση δεν την εχει βρει κανενας αλλιως θα την εφαρμοζε και η ιδια η Yamaha.
    Για εμενα ειναι δομικο το προβλημα. Δεν μπορεις με συμβατικα πηρουνια να κανεις κατι ψηλο, ελαφρυ και τοσο ευελικτο και συναμα σταθερο σε μεγαλες ταχυτητες. Αμα ηταν ετσι τα sport touring τυπου Busa, Blackbird κλπ δεν θα ειχαν μεταξονιο νταλικας.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nik69
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ironcross Προβολή μηνύματος
    https://youtu.be/20Wx4YrZ55I
    Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως .
    Η απάντηση είναι στο βίντεο απο το 22 λεπτό και μετα
    Λόγω αρκετά ροπατου μοτερ και θέσης οδηγησης το κάνει εύκολα η στα 140 στην αλλαγή απο 2 σε 3 ή στα 180 στην αλλαγή απο 3 σε 4.
    Δεν είναι κάτι διαφορετικό απο αυτο που μπορεί να πάθει ο αναβάτης ενός zx10 πχ μετα τα 200 όταν επιταχύνει με τέρμα γκάζι .Απλά την 2η περίπτωση ξέρεις ότι οδηγας ενα τέρας και το αποδέχεσαι.
    Μπορεί να στο κάνει με φουλ γκάζι μετα τα 170 όταν βρει ο τροχός υψοματακι.
    Απο εμένα καταπολεμηθηκε μετα απο 1500km περίπου .
    Θέλει λίγο συνήθεια .
    Με ομαλό γκάζι δεν συμβαίνει τίποτα
    Υγ: Το τιμόνι δεν είναι για να κάνουμε μονόζυγο.
    Ρωτά εμπειροτερους για να μάθεις .

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-09
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2014, 13:22
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2014, 07:46
  3. Yamaha MT-09 Adventure...?
    από Juohmaru! στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2014, 20:28
  4. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  5. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •