Μάστορα, δεν κατεβαίνουν κυριακάτικη βόλτα σε χασαποταβέρνα, κάνουν αγώνα. Εκεί που ο μπιπί κοιτά ξανά προς το εσωτερικό της στροφής και πέφτει ο Μάρκες....
Δεν θα πω τίποτα, υπάρχει τηλεμετρία.
Αλλά είπαμε, κουκουλωμα. Το ξεφτιλίσανε και πρώτος και χειρότερος ο Εσπεράντζας.
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Παντως για να το δουμε και απο μια αλλη οπτικη γωνια το θεμα, το οτι ο Doc παει στον τελευταιο αγωνα με προβαδισμα +7 και ολοι τον θεωρουμε outsider λεει πολλα.
Περα απ'το τι επιθυμει η πλειονοτητα του κοσμου του MotoGP (να δει το 10ο δλδ), η αληθεια ειναι πως αγωνιστικα ο γιατρος δεν δειχνει την εικονα ενος ΠΠ. Η δυναμικοτητα του απο αποψη ταχυτητας ειναι στο 2,3 ή 4 της καταταξης, αναλογα πώς το βλεπει ο καθενας. Αλλα σιγουρα οχι στο 1. Φυσικα και η σταθεροτητα εχει την αξια της (και αυτο αντικατοπτριζεται στη βαθμολογια), αλλα τελικα μηπως απλουστατα δεν το αξιζει;
(παω να βαλω το κρανος μου και να κρυφτω σε καμια γωνια τωρα...)![]()
ντροπή για τον ρόσσι η στάση του σήμερα, κρίμα γιατί αμαυρώνει το ένδοξο παρελθόν του...
φαντάσου αν ο καθένας έκοβε μέσα στην πίστα για να "οδηγήσει" τον πίσω του εκτός πίστας και ουσιαστικά να μην του αφήνει σκόπιμα περιθώριο να επανέλθει στην αγωνιστική γραμμή. Όχι ότι ο πιτσιρικάς είνια το πιο καλό παιδί, αλλά αν τα έκανε σε κανέναν άλλο το μπουκέτο του θα το είχε φάει χαλαρά ο βάλε. Η τιμωρία του είναι η πλέον χαριστική, μετράνε τα πρωταθλήματα βλέπεις.
Από την άλλη, ο ρόσσι δεν είναι και τέρας ψυχραιμίας, τα βρόντηξε στη βαλένθια όταν ήθελε μία θέση στη δεκάδα για το πρωτάθλημα και το πήρε ο σταθερός Hayden με τρεις νίκες, καλή ώρα όπως πάει να το κλέψει ο βάλε, όντας πιο αργός από τους άλλους στις περισσότερες πίστες αλλά σταθερός και ωφελημένος από τις πτώσεις των ανταγωνιστών. Ο ρόσσι ξέρει ότι είναι η τελευταία του ευκαιρία, οι νεώτεροί του τον έχουν και δεν θα του χαριστούν ξανά με τα αλλεπάλληλα δώρα-τούμπες που του έκαναν φέτος...
Δεν υπάρχει αμφιβολία σε αυτό, το παραδέχονται και οι δύο, πατήθηκε το φρένο. Το θέμα είναι:
Πατήθηκε γιατί έπεσε ο Μάρκεζ πάνω στο πόδι του Ρόσσι, όπως λέει ο Ρόσσι; Ή
Πατήθηκε γιατί άπλωσε το πόδι ο Ρόσσι και του έσπρωξε το χέρι;
Έχω την εντύπωση ότι αν δεν υπάρχουν άλλα βίντεο δε θα υπάρξει ποτέ κοινά αποδεκτή άποψη.
https://vine.co/v/eV9mEpHLKVjΚοιτάει προς τα μέσα. Είναι το φυσιολογικό να ανοίξει γκάζι; Ναι.
Το κάνει; Όχι.
Επειδή βαριέμαι να τα βάζω με κάθε ροσσικό που θέλει σώνει και ντε να μας βγάλει όλους φανς του μαλακοισπανού,
δεν θεωρώ τυχαία δύο πράγματα που βγήκαν στην συζήτηση σήμερα
Αναβάτες έξω απο τον χορό (εννοώ πέρα απο αυτούς που έχουν άμεσο συμφέρον βλ.JL)
είπαν ότι οποιοσδήποτε άλλος θα έτρωγε μαύρη. (καλώς ή κακώς)
Επίσης, ΞΑΝΑ, δεν θεωρώ τυχαία την νύξη που κάνουν για την FIM.
Και ο Pedrosa σαν θέμα το αφήνει ανοικτό στην συνέντευξη και δεν αναφέρεται μόνο στον VR.
Μάγκες, καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Ούτε στο park ferme είπε ότι έπεσε μόνος του, ούτε έκατσε στην συνέντευξη.
PR involved.
Το ζήτημα βρωμάει άσχημα. Η ποινή είναι χάδι.
Υπάρχει τηλεμετρία απο την Αργεντινή,
απο την Αυστραλία,
απο τα σημερινά. Υπάρχουν όλα. Και συζητάμε για τα βίντεο και χέσε ψηλά και αγνάντευε. Γιατί;
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Αυτό το άθλημα θέλετε/θέλουμε; Για την γιούχα στον lorentzo στο παρκ φερμέ μούγκα;
Να αρχίσουμε να πλακωνόμαστε κιόλας και να πέρνουμε λάβαρα/μπλουζάκια/καπελάκια αντίπαλων οπαδών;
Καλά που έχουμε και τα ελικόπτερα δηλαδή https://vine.co/v/eV9mEpHLKVj
Τελευταία τροποποίηση από akaposto; 25/10/2015 στις 17:19. Αιτία: ορθογραφικά! και βίντεο
Όσο περισσότερα βλέπω τόσο πιο κοντά σε αυτά που λέει ο Ρόσσι κλείνω. Και στη φάση αυτή μετά το "φάγωμα" είχε ξεκινήσει κι έφευγε. Εκ των υστέρων ήταν λάθος του αλλά εκείνη τη στιγμή και μετά τα δύο οριακά σωσήματα μπορεί να σκέφτηκε ότι στο τρίτο θα πέσει.
Ωρε φιλε εδω φαίνεται ξεκαθαρα απο το ελικόπτερο λέμε!!!!
Το κανανε γάργαρα στην επιτροπή αρα εχουν 1000 δίκαια οι αλλοι που φωνάζουν.
Όπως βλέπεις λένα καθαρά ότι θεωρούν ότι ο Ρόσσι προκάλεσε την επαφή, ενώ, το σε αργή κίνηση βίντεο δείχνει ότι ο Ρόσσι τον έκλεισε για να κάνει τσαμπουκά και σηκώθηκε να φύγει και τότε ο Μάρκεζ πήγε κατά πάνω του
Πλακα εχετε μερικοί. ..
Λυπάμαι αλλά μάλλον δεν θέλετε να κατανοήσετε οτι ο μικρός άνοιξε γκάζι και έπεσε πάνω στο Ρόσσι. Το έκανε γιατί είναι το στυλ του και δε τον νοιάζει αν πέσει. Τον νοιάζει μόνο να περάσει τον αντίπαλό του έστω και από πάνω, αν χρειαστεί.
και όχι δεν έχω μετοχές του Ρόσι αλλά πάντα είμαι με αυτούς που έχουν προσωπικότητα. Ακόμα και τον προβληματικό χαρακτήρα του Χόρχε γουστάρω αλλά όχι την συμπεριφορά του προς τους συναθλητές του.
Ο Ρόσσι ήθελε να ανοίξει γραμμή και να ρίξει πόρτα στο μικρό. Ήταν 1μηχανάκι μπροστά πριν τελειώσει το apex και στο τέλος του apex ο μικρός ανοίγει γκάζι και βρίσκεται το κεφάλι του μεταξύ πίσω ρόδας του γιατρού και του ποδιού του. Και αντί να κλείσει το γκάζι να τον περάσει με σλιπστριμ στην επόμενη ευθεία ή στα φρένα μιας και ήταν τόσο κοντά...είπε δε γαμιέσαι ρε γέρο.....μαζί μου θα σε πάρω αν μπορώ.
όχι φίλε. δε πάει έτσι.
αγωνιστική οδήγηση και στυλ ναι.....απερισκεψία όχι. και ο μικρός την πάτησε ΞΑΝΑ.
το αν οι κάμερες εμφάνισαν το γεγονός αρχικά κατά του Ρόσι και οι αγωνοδίκες έριξαν ποινή για το αποτέλεσμα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. στο συγκεκριμένο συζητάμε για το ποιος προκάλεσε το συμβάν και στη προκειμένη περίπτωση το λάθος είναι του μικρού αρχικά και του Ρόσσι που τσίμπησε αντί να σηκωθεί να φύγει.....μην διαβάζω όμως οτι δεν έπρεπε να κλείσει τόσο το γκάζι ο Ιταλός. Αυτός ήταν μπροστά αυτός το αποφάσισε.
αλλιώς για τον ίδιο λόγο να ρίχνανε ποινή διέλευσης και στο μικρό που ανεβοκατέβαζε τα γυρολόγια κατά πως είχε το γιατρό κοντά του για unfair-play.
Αναρωριεμαι αν μερικοι γράφεται για να γραφεται η απλα τρολαρεται, ρε αγορινα δες τι λες...
Οι αγωνοδικες λες οτι θεωρούν οτι ο ροσυ προκαλεσε την επαφη.... Αλλα...
Ο ροσυ απλα πηγε να προκαλεσει τσαμπουκα οχι να τον ριξει....
Ξαναδιαβασε και δες οτι λετε το ιδιο πραγμα, η προθεση να βγει εκτος αγωνιστικης γραμμης ειναι που προκάλεσε το συμβαν και αυτο τιμωρείται.