Σελίδα 45 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 35404142434445464748495055 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 661 έως 675 από 1340

Θέμα: MOTO GP ROUND 17 23/25-10 SHELL MALAYSIA MOTORCYCLE GRAND PRIX

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Arxagelos Προβολή μηνύματος
    Δεν θες να καταλαβεις η κανεις τον χαζο?
    Η κινηση του ροσυ δεν ειναι ανοιγω την γραμμη μου για να τον κρατησω πισω αλλα ανοιγω την γραμμη μου κοβω ταχυτητα και του ζηταω τον λόγω, ο μαρκεζ τον βλεπει αλλα οκ περιμενει να συνεχισουν κατι που δεν κανει ο ροσυ και επιμενει κοιταζωντας τον μικρο με αποτελεσμα στο πλαγασμα του μαρκεζ για να μην βγει εκτος πιστας να βρει τον ροσυ.
    Αυτο ειδαν και οι αγωνοδικες και αυτο τιμώρησαν, προφανως εσυ εχεις την δικη σου αναλυση δεν θες να καταλαβεις.
    ναι δε θέλω να καταλάβω.

έχω τον άλλο μπροστά μου να με εμποδίζει και αφού δεν επιταχύνει αυτός εγώ θα κάνω κανονικά τη δουλειά μου και θα πέσω πάνω του......φακ λοτζικ

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    ναι δε θέλω να καταλάβω.

έχω τον άλλο μπροστά μου να με εμποδίζει και αφού δεν επιταχύνει αυτός εγώ θα κάνω κανονικά τη δουλειά μου και θα πέσω πάνω του......φακ λοτζικ
    Μάστορα, δεν κατεβαίνουν κυριακάτικη βόλτα σε χασαποταβέρνα, κάνουν αγώνα. Εκεί που ο μπιπί κοιτά ξανά προς το εσωτερικό της στροφής και πέφτει ο Μάρκες....
    Δεν θα πω τίποτα, υπάρχει τηλεμετρία.

Αλλά είπαμε, κουκουλωμα. Το ξεφτιλίσανε και πρώτος και χειρότερος ο Εσπεράντζας.
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Παλαιό μέλος
    Παντως για να το δουμε και απο μια αλλη οπτικη γωνια το θεμα, το οτι ο Doc παει στον τελευταιο αγωνα με προβαδισμα +7 και ολοι τον θεωρουμε outsider λεει πολλα.

Περα απ'το τι επιθυμει η πλειονοτητα του κοσμου του MotoGP (να δει το 10ο δλδ), η αληθεια ειναι πως αγωνιστικα ο γιατρος δεν δειχνει την εικονα ενος ΠΠ. Η δυναμικοτητα του απο αποψη ταχυτητας ειναι στο 2,3 ή 4 της καταταξης, αναλογα πώς το βλεπει ο καθενας. Αλλα σιγουρα οχι στο 1. Φυσικα και η σταθεροτητα εχει την αξια της (και αυτο αντικατοπτριζεται στη βαθμολογια), αλλα τελικα μηπως απλουστατα δεν το αξιζει;

(παω να βαλω το κρανος μου και να κρυφτω σε καμια γωνια τωρα...)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akaposto Προβολή μηνύματος
    Μάστορα, δεν κατεβαίνουν κυριακάτικη βόλτα σε χασαποταβέρνα, κάνουν αγώνα. Εκεί που ο μπιτί κοιτά ξανά προς το εσωτερικό της στροφής....
    Δεν θα πω τίποτα, υπάρχει τηλεμετρία.

Αλλά είπαμε, κουκουλωμα. Το ξεφτιλίσανε και πρώτος και χειρότερος ο Εσπεράντζας.
    Μάστορα ακόμα και σε αγώνα αν δεις μπροστά σου μπλόκο τί θα κάνεις? Θα πέσεις πάνω του ή θα βάλεις το μυαλό σου να σκεφθεί οτι είναι προτιμότερο να αφήσεις τη φάση να περάσει γιατί σε οποιαδήποτε επαφή είσαι στην απέξω και το φυσιολογικό είναι οτι θα πέσεις?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    (παω να βαλω το κρανος μου και να κρυφτω σε καμια γωνια τωρα...)

πουτσ@@@@@@@@@

ντροπή για τον ρόσσι η στάση του σήμερα, κρίμα γιατί αμαυρώνει το ένδοξο παρελθόν του...

φαντάσου αν ο καθένας έκοβε μέσα στην πίστα για να "οδηγήσει" τον πίσω του εκτός πίστας και ουσιαστικά να μην του αφήνει σκόπιμα περιθώριο να επανέλθει στην αγωνιστική γραμμή. Όχι ότι ο πιτσιρικάς είνια το πιο καλό παιδί, αλλά αν τα έκανε σε κανέναν άλλο το μπουκέτο του θα το είχε φάει χαλαρά ο βάλε. Η τιμωρία του είναι η πλέον χαριστική, μετράνε τα πρωταθλήματα βλέπεις.

Από την άλλη, ο ρόσσι δεν είναι και τέρας ψυχραιμίας, τα βρόντηξε στη βαλένθια όταν ήθελε μία θέση στη δεκάδα για το πρωτάθλημα και το πήρε ο σταθερός Hayden με τρεις νίκες, καλή ώρα όπως πάει να το κλέψει ο βάλε, όντας πιο αργός από τους άλλους στις περισσότερες πίστες αλλά σταθερός και ωφελημένος από τις πτώσεις των ανταγωνιστών. Ο ρόσσι ξέρει ότι είναι η τελευταία του ευκαιρία, οι νεώτεροί του τον έχουν και δεν θα του χαριστούν ξανά με τα αλλεπάλληλα δώρα-τούμπες που του έκαναν φέτος...

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lotinia Προβολή μηνύματος
    Νομίζω οτι η φυσική του γεγονότος απαγορεύει την πτώση από κλωτσιά παιδιά.Αν υποθέσουμε οτι η κίνηση στο πόδι του Rossi, είναι αρκετή για να δημιουργήσει την απαιτούμενη δύναμη για φύγει ο Marquez, από την άλλη μεριά δεν έπρεπε να φύγει.Μάλλον όπως λένε τα παιδιά παραπάνω κάποιο φρένο παίζει να πατήθηκε,παραέφυγε απότομα τι στιγμή που τα μηχανάκια ήταν σχετικά όρθια(για αυτούς).Επίσης θεωρώ αν υπήρχε δυνατή επαφή θα φαινόταν και στην αλλαγή πορείας του Rossi,δεν γίνεται να σπρώξεις κάποιον πάνω στο μηχανάκι και να μείνεις ακούνητος.
    Δεν υπάρχει αμφιβολία σε αυτό, το παραδέχονται και οι δύο, πατήθηκε το φρένο. Το θέμα είναι:
    Πατήθηκε γιατί έπεσε ο Μάρκεζ πάνω στο πόδι του Ρόσσι, όπως λέει ο Ρόσσι; Ή
    Πατήθηκε γιατί άπλωσε το πόδι ο Ρόσσι και του έσπρωξε το χέρι;
    Έχω την εντύπωση ότι αν δεν υπάρχουν άλλα βίντεο δε θα υπάρξει ποτέ κοινά αποδεκτή άποψη.

https://vine.co/v/eV9mEpHLKVj
    Μάστορα ακόμα και σε αγώνα αν δεις μπροστά σου μπλόκο τί θα κάνεις? Θα πέσεις πάνω του ή θα βάλεις το μυαλό σου να σκεφθεί οτι είναι προτιμότερο να αφήσεις τη φάση να περάσει γιατί σε οποιαδήποτε επαφή είσαι στην απέξω και το φυσιολογικό είναι οτι θα πέσεις?
    Κοιτάει προς τα μέσα. Είναι το φυσιολογικό να ανοίξει γκάζι; Ναι.
    Το κάνει; Όχι.

Επειδή βαριέμαι να τα βάζω με κάθε ροσσικό που θέλει σώνει και ντε να μας βγάλει όλους φανς του μαλακοισπανού,
    δεν θεωρώ τυχαία δύο πράγματα που βγήκαν στην συζήτηση σήμερα
    Αναβάτες έξω απο τον χορό (εννοώ πέρα απο αυτούς που έχουν άμεσο συμφέρον βλ.JL)
    είπαν ότι οποιοσδήποτε άλλος θα έτρωγε μαύρη. (καλώς ή κακώς)
    Επίσης, ΞΑΝΑ, δεν θεωρώ τυχαία την νύξη που κάνουν για την FIM.
    Και ο Pedrosa σαν θέμα το αφήνει ανοικτό στην συνέντευξη και δεν αναφέρεται μόνο στον VR.

Μάγκες, καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Ούτε στο park ferme είπε ότι έπεσε μόνος του, ούτε έκατσε στην συνέντευξη.
    PR involved.
    Το ζήτημα βρωμάει άσχημα. Η ποινή είναι χάδι.

Υπάρχει τηλεμετρία απο την Αργεντινή,
    απο την Αυστραλία,
    απο τα σημερινά. Υπάρχουν όλα. Και συζητάμε για τα βίντεο και χέσε ψηλά και αγνάντευε. Γιατί;

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Αυτό το άθλημα θέλετε/θέλουμε; Για την γιούχα στον lorentzo στο παρκ φερμέ μούγκα;
    Να αρχίσουμε να πλακωνόμαστε κιόλας και να πέρνουμε λάβαρα/μπλουζάκια/καπελάκια αντίπαλων οπαδών;

Καλά που έχουμε και τα ελικόπτερα δηλαδή https://vine.co/v/eV9mEpHLKVj
    Τελευταία τροποποίηση από akaposto; 25/10/2015 στις 17:19. Αιτία: ορθογραφικά! και βίντεο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Antonisss Προβολή μηνύματος
    https://twitter.com/pedroccastillo/s...43662627917824

Και σε πολύ slow motion...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    χμμμμμ κατατοπιστικότατο.
    Ο Marquez εχει βαλει στόχο την ξύστρα ή μου φαίνεται?
    ακόμα πιο καθαρή η λήψη αυτή που στη κονσέρβα δεν φάνηκε.
    κουτουλιά του μικρού στο πόδι του Ρόσι.....απορώ με τους αγωνοδίκες αν τους "ξέφυγε" το συγκεκριμένο replay.
    Όσο περισσότερα βλέπω τόσο πιο κοντά σε αυτά που λέει ο Ρόσσι κλείνω. Και στη φάση αυτή μετά το "φάγωμα" είχε ξεκινήσει κι έφευγε. Εκ των υστέρων ήταν λάθος του αλλά εκείνη τη στιγμή και μετά τα δύο οριακά σωσήματα μπορεί να σκέφτηκε ότι στο τρίτο θα πέσει.

Ωρε φιλε εδω φαίνεται ξεκαθαρα απο το ελικόπτερο λέμε!!!!
    Το κανανε γάργαρα στην επιτροπή αρα εχουν 1000 δίκαια οι αλλοι που φωνάζουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Antonisss Προβολή μηνύματος
    https://twitter.com/pedroccastillo/s...43662627917824

Και σε πολύ slow motion...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    χμμμμμ κατατοπιστικότατο.
    Ο Marquez εχει βαλει στόχο την ξύστρα ή μου φαίνεται?
    ακόμα πιο καθαρή η λήψη αυτή που στη κονσέρβα δεν φάνηκε.
    κουτουλιά του μικρού στο πόδι του Ρόσι.....απορώ με τους αγωνοδίκες αν τους "ξέφυγε" το συγκεκριμένο replay.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    πηγη motogranprix.gr

Η απόφαση της Επιτροπής για την επαφή ανάμεσα σε Valentino Rossi και Marc Marquez οδήγησε σε τιμωρία του πρώτου με τρεις βαθμούς στην άδειά του.

προσπεράσεις του ήταν καθαρές. Οδήγησε σύμφωνα με τους κανονισμούς».

«Πρόκειται για ανεύθυνη οδήγηση που οδήγησε σε πτώση. Πιστεύουμε ότι η επαφή έγινε επίτηδες. Είπε ότι δεν ήθελε να ρίξει τον Marc, ήθελε όμως να τον βγάλει εκτός».

Τον ρώτησαν και για τη στιγμή της επαφής που φαίνεται ότι το γόνατο του Vale πετάγεται.

«Ο Rossi είπε ότι έφυγε το πόδι του από το μαρσπιέ λόγω της επαφής. Εξετάσαμε όλα τα video και δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα ότι αυτό συνέβη ή ότι τον κλώτσησε επίτηδες».

Όσο για ποιό λόγο η ποινή δεν ήταν μεγαλύτερη στο πρόσωπο του Valentino ή - όπως θα ήθελε ο Ιταλός - μικρότερη, ο Webb τόνισε:

«Υπάρχει προηγούμενο. Την τελευταία φορά που έγινε κάτι τέτοιο ήταν στην Jerez φέτος με πρωταγωνιστή τον Hanika και τον Guevara».

«Τότε δώσαμε πέντε βαθμούς ποινής στον Hanika γιατί παραδέχτηκε ότι το έκανε επίτηδες επειδή είχε ενοχληθεί με τον αντίπαλό του».

«Ο Rossi επέμεινε ότι δεν το έκανε επίτηδες. Το δικό μας συμπέρασμα όμως - κοιτώντας όλες τις αποδείξεις - είναι ότι επίτηδες άνοιξε τη γραμμή του κι επίτηδες προκάλεσε την επαφή προσπαθώντας να βγάλει εκτός τον Marquez».

«Ο Hanika είπε απερίφραστα ναι το έκανα ενώ ο Valentino είπε ότι το έκανε χωρίς να το θέλει. Το αποτέλεσμα όμως παραμένει το ίδιο και είναι η πτώση του άλλου».
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Arxagelos Προβολή μηνύματος
    Ρε παλι τα δικα σας θα λετε? Δεν εξέτασαν λεμε αν τον χτύπησε η οχι αλλα την πρόθεση του γιατρού να ανοιξει την γραμμή του και να ζητήσει τα ρεστα στον μικρό οπου ειχε το αποτελεσμα της πτώσης, δεν θέλετε να το καταλαβετε μερικοί η το κάνετε εσκεμμένα???
    Όπως βλέπεις λένα καθαρά ότι θεωρούν ότι ο Ρόσσι προκάλεσε την επαφή, ενώ, το σε αργή κίνηση βίντεο δείχνει ότι ο Ρόσσι τον έκλεισε για να κάνει τσαμπουκά και σηκώθηκε να φύγει και τότε ο Μάρκεζ πήγε κατά πάνω του

Πλακα εχετε μερικοί. ..
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Λυπάμαι αλλά μάλλον δεν θέλετε να κατανοήσετε οτι ο μικρός άνοιξε γκάζι και έπεσε πάνω στο Ρόσσι. Το έκανε γιατί είναι το στυλ του και δε τον νοιάζει αν πέσει. Τον νοιάζει μόνο να περάσει τον αντίπαλό του έστω και από πάνω, αν χρειαστεί.

και όχι δεν έχω μετοχές του Ρόσι αλλά πάντα είμαι με αυτούς που έχουν προσωπικότητα. Ακόμα και τον προβληματικό χαρακτήρα του Χόρχε γουστάρω αλλά όχι την συμπεριφορά του προς τους συναθλητές του.

Ο Ρόσσι ήθελε να ανοίξει γραμμή και να ρίξει πόρτα στο μικρό. Ήταν 1μηχανάκι μπροστά πριν τελειώσει το apex και στο τέλος του apex ο μικρός ανοίγει γκάζι και βρίσκεται το κεφάλι του μεταξύ πίσω ρόδας του γιατρού και του ποδιού του. Και αντί να κλείσει το γκάζι να τον περάσει με σλιπστριμ στην επόμενη ευθεία ή στα φρένα μιας και ήταν τόσο κοντά...είπε δε γαμιέσαι ρε γέρο.....μαζί μου θα σε πάρω αν μπορώ.

όχι φίλε. δε πάει έτσι.
    αγωνιστική οδήγηση και στυλ ναι.....απερισκεψία όχι. και ο μικρός την πάτησε ΞΑΝΑ.
    το αν οι κάμερες εμφάνισαν το γεγονός αρχικά κατά του Ρόσι και οι αγωνοδίκες έριξαν ποινή για το αποτέλεσμα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. στο συγκεκριμένο συζητάμε για το ποιος προκάλεσε το συμβάν και στη προκειμένη περίπτωση το λάθος είναι του μικρού αρχικά και του Ρόσσι που τσίμπησε αντί να σηκωθεί να φύγει.....μην διαβάζω όμως οτι δεν έπρεπε να κλείσει τόσο το γκάζι ο Ιταλός. Αυτός ήταν μπροστά αυτός το αποφάσισε.

αλλιώς για τον ίδιο λόγο να ρίχνανε ποινή διέλευσης και στο μικρό που ανεβοκατέβαζε τα γυρολόγια κατά πως είχε το γιατρό κοντά του για unfair-play.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    Όπως βλέπεις λένα καθαρά ότι θεωρούν ότι ο Ρόσσι προκάλεσε την επαφή, ενώ, το σε αργή κίνηση βίντεο δείχνει ότι ο Ρόσσι τον έκλεισε για να κάνει τσαμπουκά και σηκώθηκε να φύγει και τότε ο Μάρκεζ πήγε κατά πάνω του
    Αναρωριεμαι αν μερικοι γράφεται για να γραφεται η απλα τρολαρεται, ρε αγορινα δες τι λες...
    Οι αγωνοδικες λες οτι θεωρούν οτι ο ροσυ προκαλεσε την επαφη.... Αλλα...
    Ο ροσυ απλα πηγε να προκαλεσει τσαμπουκα οχι να τον ριξει....
    Ξαναδιαβασε και δες οτι λετε το ιδιο πραγμα, η προθεση να βγει εκτος αγωνιστικης γραμμης ειναι που προκάλεσε το συμβαν και αυτο τιμωρείται.

Λυπάμαι αλλά μάλλον δεν θέλετε να κατανοήσετε οτι ο μικρός άνοιξε γκάζι και έπεσε πάνω στο Ρόσσι. Το έκανε γιατί είναι το στυλ του και δε τον νοιάζει αν πέσει. Τον νοιάζει μόνο να περάσει τον αντίπαλό του έστω και από πάνω, αν χρειαστεί.

και όχι δεν έχω μετοχές του Ρόσι αλλά πάντα είμαι με αυτούς που έχουν προσωπικότητα. Ακόμα και τον προβληματικό χαρακτήρα του Χόρχε γουστάρω αλλά όχι την συμπεριφορά του προς τους συναθλητές του.

Ο Ρόσσι ήθελε να ανοίξει γραμμή και να ρίξει πόρτα στο μικρό. Ήταν 1μηχανάκι μπροστά πριν τελειώσει το apex και στο τέλος του apex ο μικρός ανοίγει γκάζι και βρίσκεται το κεφάλι του μεταξύ πίσω ρόδας του γιατρού και του ποδιού του. Και αντί να κλείσει το γκάζι να τον περάσει με σλιπστριμ στην επόμενη ευθεία ή στα φρένα μιας και ήταν τόσο κοντά...είπε δε γαμιέσαι ρε γέρο.....μαζί μου θα σε πάρω αν μπορώ.

όχι φίλε. δε πάει έτσι.
    αγωνιστική οδήγηση και στυλ ναι.....απερισκεψία όχι. και ο μικρός την πάτησε ΞΑΝΑ.
    το αν οι κάμερες εμφάνισαν το γεγονός αρχικά κατά του Ρόσι και οι αγωνοδίκες έριξαν ποινή για το αποτέλεσμα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. στο συγκεκριμένο συζητάμε για το ποιος προκάλεσε το συμβάν και στη προκειμένη περίπτωση το λάθος είναι του μικρού αρχικά και του Ρόσσι που τσίμπησε αντί να σηκωθεί να φύγει.....μην διαβάζω όμως οτι δεν έπρεπε να κλείσει τόσο το γκάζι ο Ιταλός. Αυτός ήταν μπροστά αυτός το αποφάσισε.

αλλιώς για τον ίδιο λόγο να ρίχνανε ποινή διέλευσης και στο μικρό που ανεβοκατέβαζε τα γυρολόγια κατά πως είχε το γιατρό κοντά του για unfair-play.
    τρομερό! οι κάμερες το κάνανε να φαίνεται έτσι.

Στο προηγούμενο μήνυμα, έβαλα το λινκ με το πλάνο απο το ελικόπτερο. Με το που ρίχνει την γονατιά, γκαζώνει και στρίβει.
    Τυχαίο και αυτό έτσι; Όλα τυχαία ρε παιδί μου. Όλοι πέσαμε να τον φάμε.

Παρόμοια θέματα

1. MOTO GP ROUND 16 PRAMAC AUSTRALIAN GRAND PRIX 16-18/10/2015
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 215
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2015, 18:37
  2. MOTO GP ROUND 15. 9-11/10 2015 MOTUL GP OF JAPAN
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 440
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2015, 13:00
  3. Moto GP, Round 13 San Marino - Misano
    από emiliano στο forum Αγωνιστικά νέα