Ωραίο συμμετρικό πέλμα με πυκνό τακούνι,θα έχει και αξιόλογη αντοχή στο χρόνο,καλά λασπώματα!
Κανα λινγκ,τα φέρνει κάποιος;
Ωραίο συμμετρικό πέλμα με πυκνό τακούνι,θα έχει και αξιόλογη αντοχή στο χρόνο,καλά λασπώματα!
Κανα λινγκ,τα φέρνει κάποιος;
Θενκς Πάρη.
Όντως οι αναφορές λένε ότι αντέχει αρκετά για τακουνάτο ελαστικό.Το πυκνό πέλμα συνήθως δεν είναι ότι καλύτερο σε λάσπη αλλά θα το δω στην πορεία γιατί διαβάζω ότι δουλεύει καλά σε χαμηλές πιέσεις).
Τα πήρα από εδώ https://tyrepro.gr/
RIDE MORE TALK LESS
Μεγειές, καλοφάγωτα!
Και ότι έβλεπα χθες review για αυτά.(Μάλλον τους ίδιους Αυστραλούς παρακολουθούμε.)
Αναμένουμε εντυπώσεις από το πεδίο.
Το πίσω που θυμίζει trial στην χάραξη, βλέπω να το προτιμούν πολύ σαν στυλ και τα Αμερικανάκια που πάνε στα αμμουδερό-βραχώδη.
Έλα ρε στο χώριο μας τα βρήκες, εντυπωσιάστηκα!![]()
Τελευταία τροποποίηση από SeniorCanardo; 06/12/2023 στις 10:31.
Oldfarts never die
Ελαστικά Hybrid βγάζουν και άλλες εταιρείες,είναι μίξη Trial και enduro.Σε σχέση με τα αγωνιστικά ελαστικά Trial είναι (συνήθως) πιο σκληρά, έχουν πιο 'κορωνάτο' πέλμα και ακριανά τακούνια για καλύτερη συμπεριφορά στις στροφές.
Ξεφύγαμε όμως και θα μας κυνηγήσουν οι μοντεράτορες,να ανοίξουμε ένα θέμα για off road ελαστικά
![]()
RIDE MORE TALK LESS
Τοποθετήθηκαν τα dogbones στο μοχλικο του μπαντιτ.
Οι διαφορές..... αισθητές ακόμα και σε στάση! Το ύψος φαίνεται με γυμνό μάτι.
Το κενό ανάμεσα στον τροχό και το φτερό είναι μεγαλύτερο. Ενώ πριν πατούσα με όλο το πέλμα, τώρα η φτέρνα δεν πατάει κάτω, ευτυχώς όχι σε επίπεδο να οδηγεί σε ανασφάλεια. Η θέση οδήγησης έγινε ένα τσικ πιο σκυφτή και πιο επιθετική.
Οδηγικά, το μονο που ένοιωσα σίγουρα είναι ότι η ανάρτηση πίσω σκλήρυνε. Έχει πιο σφιχτή αίσθηση και δεν βυθίζεται οπως πριν. Σε στροφές δεν ξέρω ακόμα, η Μεσογείων είναι όλη ευθεία και δεν ενδεικντεται για τέτοιες δοκιμές.
Μολις έκατσα επάνω φοβήθηκα ότι θα ειναι λίγο πιο επίφοβη στους επιτόπιους ελιγμους, μου έχει πέσει καναδυο φορές επειδή πήρε λίγο παραπάνω κλίση, τώρα όμως αρχίζω να πιστεύω ότι το ύψος λειτουργεί ευεργετικά στον τομέα αυτό. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, πειτε μου αν και ο χρόνος θα δείξει.
Επίσης δείχνει να γέρνει λίγο παραπάνω στο πλαινό σταντ. Υπάρχει καμιά προσθήκη να μακρύνει καναδυο ποντους; Στο κεντρικό δεν έχει θέμα, σαφώς χαμήλωσε ο τροχός αλλά παραμένει στον αέρα.
Γενικά μοιάζει σαν να πήρα άλλο μηχανάκι, που θεωρώ καλοδεχούμενο γενικά. Τα 25μμ όμως ίσως είναι αρκετά, 10-15 μάλλον ταίριαζαν καλύτερα. Ίσως δοκιμάσω και τα 15μμ, αν δεν τα βρω έξω μπορώ να υπολογίσω το μήκος τους και να τα φτιάξω εδώ.
Η ανάρτηση δεν σκλήρηνε , το μοχλικό την πιέζει με λιγότερη δύναμη λόγω μικρότερου μοχλού και σου δίνει αυτή την αίσθηση.
Επίσης επειδή σηκώθηκε πίσω,η γεωμετρία έγινε πιο γρήγορη και στρίβει-πλαγιάζει πιο εύκολα.
Καλές δοκιμές!
Εγώ το έκανα έτσι.
https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post3171690
Ναι, κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου. Δεν έχω ψαξει αν υπάρχει κάτι στην αγορά.
Και κοντρα πλακέ σκέφτηκα.
όλα καλά κι όλα ωραία, η άνοιξη θα δείξει μιας και να στρίψω με τις παγωνιές και με τα αλάτια εδώ πέρα, δεν γίνεται..
Μπροστά από μη ρυθμιζόμενο, έγινε πια ρυθμιζόμενο για προφόρτιση, συμπίεση και επαναφορά (συμπίεση στη μία μεριά, επαναφορά στην άλλη).
Πίσω από ρυθμιζόμενο μόνο για προφόρτιση, έχουμε πια προφόρτιση και επαναφορά.
![]()