Σελίδα 45 από 50 ΠρώτοΠρώτο ... 354041424344454647484950 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 661 έως 675 από 739

Θέμα: Δηλώνω Αθρησκος και Αθεος...

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή. Πήγαινε λίγο πίσω και δες σε παρακαλώ, ήμουν εγώ που αναρωτήθηκα τον τρόπο που άναψε το κερί; Εγώ απάντησα σε σένα που είπες ότι είδες με τα μάτια σου, να το κάνει χημικός στην τηλεόραση! Είναι έτσι ή όχι; Γιατί τώρα, μετά την ερώτησή μου:
    "Επειδή υπάρχει δυνατότητα να ανάψει η φλόγα με χημικά μέσα ώστε να φανεί ότι το κερί άναψε "από μόνο του", σημαίνει ότι είναι 100% σίγουρο, ότι ακριβώς αυτό συμβαίνει κατά την αφή του Αγ. Φωτός; Μην ξεχνάτε ότι οι Εβραίοι ερευνούν (σωματικά) με λεπτομέρεια τον Ελληνορθόδοξο ιερομένο και του παράσχουν οι ίδιοι τα απαιτούμενα (για την αφή), πριν εισέλθει στον Πανάγιο Τάφο. Λέτε τόσα χρόνια, αυτοί να μην κατάφεραν να ξεσκεπάσουν την απάτη; Κάποια χρονιά, ο αρμένιος παπάς μπήκε πρώτος! Και δεν έγινε τίποτα (οι γρηγοριανοί είναι αιρετικοί). Τι συμβαίνει; Είναι μια καλοστημένη συνομωσία των Ελλήνων παπάδων; Για ποιο λόγο;",
    καταλήγεις στο συμπέρασμα "Αύτό πού τόσο έγωιστικά άναρωτήθηκες γιατί άναψε μόνο μέ τόν Όρθόδοξο παπά....!!!!!!";
    Ποιος το αναρωτήθηκε αυτό;;; Ποιος εκμεταλεύτηκε εγωιστικά το συγκεκριμένο μέρος της συζήτησης; Μην αλλάξεις θέμα συζήτησης! Σε παρακαλώ! Απάντησε σε ότι σε ρωτάω!
    Στο δεύτερο μέρος της απάντησής σου, ασχολείσαι με παπάδες που είναι 200 κιλά κ.λπ.
    Copy-paste από την απάντηση προς marios8:
    "Προσωπικά, δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι μέσα στην εκκλησία, υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα, χωρίς ηθικούς φραγμούς (γιατί να τους έχουν άλλωστε, αν δεν πιστεύουν πουθενά και θεωρούν εαυτούς ζώα, που προσπαθούν να επιβιώσουν με κάθε τρόπο, μη σεβόμενα απολύτως τίποτα και η πρώτη λέξη που τους έρχεται στο κεφάλι όταν ακούν εκκλησία, Χριστός κ.λπ. είναι η ΚΟΝΟΜΑ), με μοναδικό σκοπό να εκμεταλευτούν τις δυνατότητες πους τους δίνονται για να κλέψουν, να αρπάξουν, να εκμεταλευτούν. Άλλωστε είναι κι αυτοί άνθρωποι που προέρχονται από την κοινωνία, δεν υπάρχει τρόπος να τους φιλτράρουν ικανοποιητικά και είναι ένας μικρός καθρέφτης της. Γι' αυτόν όμως ακριβώς το λόγο και επειδή γνωρίζω καλά από την εικόνα που προσωπικά έχω σχηματίσει, από τους ανθρώπους που γνωρίζω και συναναστρέφομαι, ότι δεν έχουν όλοι τα χαρακτηριστικά και τη νοοτροπία του προαναφερθέντος μοντέλου, που ίσως αντικατοπτρίζουν κι εσένα, δε δέχομαι με τίποτα, ότι όλοι όσοι βρίσκονται στην εκκλησία, ανήκουν σε μια μυστικοπαθή, σκοτεινή και κερδοσκοπική οργάνωση, που με συνομωσίες και μηχανοραφίες, κατάφερε να κρατήσει τις πονηρές της προθέσεις, κρυμμένες στο πέρασμα των αιώνων. Αντίθετα για άτομα που έχουν το δικό σου τρόπο σκέψης, που κατατάσσουν τους ανθρώπους με μια μονοκονδυλιά στο club του απατεώνα και που βλέπουν την ΚΟΝΟΜΑ πίσω από οτιδήποτε δεν μπορεί να κατανοήσει-εξηγήσει ο τρόπος σκέψης τους, είμαι προσωπικά πολύ λιγότερο επιεικής και προσπαθώ πολύ λιγότερο να δικαιολογήσω αυτόν (τον τρόπο σκέψης τους) και τις πράξεις τους."
    Στην τελευταία παράγραφο, συμφωνώ. Κι εγώ πιστεύω ακριβώς το ίδιο. Τη φιλανθρωπία αυτού του είδους διδάσκει ο Χριστός! Και στο όνομά του γίνεται! Εκτός αν ισχυρίζεσαι ότι οι άθεοι είναι φιλάνθρωποι! Εκτός του ότι δεν υπάρχει κανενός είδους στοιχείο για κάτι τέτοιο, ακούγεται εντελώς γελοίο και παράλογο (και εξηγώ παραπάνω τους λόγους για τους οποίους το πιστεύω αυτό).

marios8. Δεν έχω χρόνο να κοιτάξω τι έχεις πει στο παρελθόν. Κι εγώ μπορώ να πω ότι ήδη τα έχω αναλύσει όλα αυτά κι αν ψάξεις σε παλιότερα μηνύματά μου, θα βρεις απαντήσεις σε όλα! Τώρα, εδώ απλά τα διαφημίζω. Χωρίς διάθεση για καμμιά προσωπική αντιπαράθεση! (ακούς trooper; )

cartman. Το ράσο τον Ιούλιο ήταν ένα παράδειγμα που μου πέρασε από το μυαλό τη συγκεκριμένη στιγμή. Δεν το θεωρώ την υπέρτατη θυσία. Με τον όρο "εκκλησία" δεν εννοούμε μόνο τους κληρικούς, αλλά όλους τους ευσεβείς πιστούς που αποτελούν το πλήρωμα της εκκλησίας και κάνουν μεγάλες θυσίες και φιλανθρωπίες που παραμένουν σε όλους άγνωστες! Τις αμφισβητείς; Για ψάξ' το καλύτερα!

Trooper. Noted.

i malakia sou tripai asfalto.....

to megalitero pososto tou planiti ine a8eoi ke a8riskoi
    ke zoune iperoxa armonika agapimena xoris ton skotadismo tis gamimenis eklisisas
    tis malakies aliomenes tou profiti xristou pou tis pirane ke tis kanane parmi8ia gia ili8ious..

ke vevea vasizete stin treli konoma oli i eklisisa ke i papades spoudazoun na ta ta konomane stis 8eologikes sxoles tous
    den tous xrizi kanas 8eos antiprosopous tou apo moni tous xrizonte ependioun ke apalamvanoun ta tis ependisis tous

opios pistevi se afta pou les ine entelos provato ke ipova8mismeno atomo

ke se vlepo na ise edo na kanis propaganda ke gia akomi mia fora se idopio edo den se perni
    xalarose asxolisou me ala giati 8a se ponesi i oloi istoria

ke xese mas me tis malakies peri 8eon ke 8riskias
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    ke stamata satana na katariese osous den simfonoun mazi sou

koloipokriti
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    :hypnotize
    Ρε φίλε τί λες τώρα? Όλοι οι φιλάνθρωποι είναι θρήσκοι? Οι άθεοι δεν βοηθούν τον συνάθρωπό τους? Εγώ πιστεύω ότι οι άθεοι βοηθούν με μόνο κριτήριο την φιλανθρωπία και την αγάπη προς τον συνάθρωπο. Αντίστοιχα ένας θρήσκος μπορεί να το κάνει επειδή κάνοντας μια καλή πράξη θα πάει στον παράδεισο ή δεν ξέρω τί.
    Κοίτα δεν θα γράψω άλλα επειδή μάλλον δεν κατάλαβα τί εννοούσες. Αν θες εξήγησέ μου με λίγα λόγια.Αν πάλι πράγματι πιστεύεις αυτό που έγραψες, τότε θα σου πώ και εγώ την γνώμη μου, αν φυσικά την θές.
    Φιλικά
    Sorry για τις παρεμβολές. Ο τύπος βάρεσε μπιέλα, μην ασχολείσαι.
    Φίλε ο καλός Χριστιανός κάνει φιλανθρωπία γιατί σύμφωνα με το κήρυγμα του Χριστού, αγαπά το συνάνθρωπό του. Όχι για να σώσει την ψυχή του. Αυτός που κάνει κάτι με την προσδοκία της ανταμοιβής, δεν είναι σωστός! Μην περιμένεις από μένα να σου αναλύσω τη διδασκαλία Του εδώ πέρα, με δυο λόγια! Εσύ σαν άθεος, ποια είναι η ηθική σου; Πως οριοθετείται; Τι είναι αυτό που σε αποτρέπει από το να πάρεις ένα δίκαννο και να σκοτώσεις το γείτονα επειδή έκανε φασαρία;

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Sorry για τις παρεμβολές. Μην ασχολείσαι.
    Φίλε ο καλός Χριστιανός κάνει φιλανθρωπία γιατί σύμφωνα με το κήρυγμα του Χριστού, αγαπά το συνάνθρωπό του. Όχι για να σώσει την ψυχή του. Αυτός που κάνει κάτι με την προσδοκία της ανταμοιβής, δεν είναι σωστός! Μην περιμένεις από μένα να σου αναλύσω τη διδασκαλία Του εδώ πέρα, με δυο λόγια! Εσύ σαν άθεος, ποια είναι η ηθική σου; Πως οριοθετείται; Τι είναι αυτό που σε αποτρέπει από το να πάρεις ένα δίκαννο και να σκοτώσεις το γείτονα επειδή έκανε φασαρία;
    Δηλαδή εσύ αγαπάς τον συνάθρωπό σου επειδή σου είπε ο Χριστός; Από τα λεγόμενά σου φαίνεται να νομίζεις ότι όλα αυτά που λέει ο Χριστιανισμός όπως το αγαπάτε τον συνάθρωπο, μην κλέβετε μην σκοτώνετε κ.τ.λ είναι ιδεολογίες δικές του και όσοι δεν είναι Χριστιανοί δεν την ακολουθούν. Αυτό φυσικά δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση...
    Γενικά ο Χριστιανισμός προσπάθησε να περάσει κάποια ιδεολογία σωστή μεν αλλά με τον λανθασμένο τρόπο. Δεν θα βοηθήσω τον συνάθρωπο μου επειδή μου είπε κάποιος φιλόσοφος όπως πιστεύω ήταν ο Χριστός. Θα τον βοηθήσω όταν κρίνω ΕΓΩ ότι πρέπει και όπως κρίνω ΕΓΩ ότι πρέπει σύμφωνα με την παιδεία που έχω αποκτήσει μέχρι τώρα από οικογένεια, σχολείο, κοινωνία, φίλους κ.τ.λ.
    Η δική μου ηθική είναι να στηρίζεσαι πρώτα στον εαυτό σου, μετά στους γύρω σου (οικογένεια φίλοι κ.τ.λ) αλλά σε καμιά περίπτωση σε φαντάσματα, παραμύθια, παράδεισους και κολάσεις!!!!
    Αν είσαι γείτονας μου και κάνεις φασαρία πρώτα πρώτα θα σου την πώ που δεν με κάλεσες στο πάρτυ σου αφού είμαστε γείτονες και στην συνέχεια θα σε κρίνω σαν άνθρωπο με ελαττώματα όπως είμαι και εγώ, άρα σε καμιά περίπτωση δεν θα πάρω το δίκανο.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Θα τον βοηθήσω όταν κρίνω ΕΓΩ ότι πρέπει και όπως κρίνω ΕΓΩ ότι πρέπει σύμφωνα με την παιδεία που έχω αποκτήσει μέχρι τώρα από οικογένεια, σχολείο, κοινωνία, φίλους κ.τ.λ.
    To κακό ξέρεις ποιό είναι φίλε μου;Ότι αυτό το "ΕΓΩ" κατά πρώτο λόγο και "παιδεία" που έχουμε λάβει κατά δεύτερο,είναι οι θεοί μας.

Τα λατρεύουμε και δεν τα αμφισβητούμε ποτέ.'Εχουμε μάθει να κρίνουμε ποιό είναι το σωστό και το λάθος και είμαστε σίγουροι γι' αυτό.

Και μη μού πείς τώρα ότι "εγώ βλέπω και δέχομαι τα λάθη μου" γιατί δεν εννοώ αυτό.Ο Χριστούλης είπε πολλά πράγματα με κοινό παρονομαστή την αγάπη.
    Οι παπάδες ή καλύτερα,μεγάλη τους πλειονότητα αν θες,τα ξέσκισε όλα.Δεν άφησε όρθιο τίποτα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Επι 1000 χρονια (μεσαιωνας) οι καλοι Χριστιανοι ΥΠΕΡΑΓΑΠΟΥΣΑΝ τον πλησιον τους, τοσο πολυ, που ΔΕΝ τον αφηναν να πει την γνωμη του (καψιμο βιβλιων), τον εξαγνιζαν στην πυρα (χαρακτηριζοντας τον αιρετικο ή μαγο) και τελικα τον κατεσφαζαν σε χιλιαδες (Σταυροφοριες) στο ονομα της αντιστοιχης διδαχης του Ιησου!

Το 'χω ξαναπει...

Ιστορικα, ο Χριστιανισμος ειναι η ΠΙΟ αιμοσταγης θρησκεια που εχει περασει απο αυτον τον πλανητη και αυτος ειναι ο τροπος που εξαπλωθηκε (σαν γαγγραινα ενα πραμα δηλαδης)...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος
    Ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή. Πήγαινε λίγο πίσω και δες σε παρακαλώ, ήμουν εγώ που αναρωτήθηκα τον τρόπο που άναψε το κερί; Εγώ απάντησα σε σένα που είπες ότι είδες με τα μάτια σου, να το κάνει χημικός στην τηλεόραση! Είναι έτσι ή όχι; Γιατί τώρα, μετά την ερώτησή μου:
    "Επειδή υπάρχει δυνατότητα να ανάψει η φλόγα με χημικά μέσα ώστε να φανεί ότι το κερί άναψε "από μόνο του", σημαίνει ότι είναι 100% σίγουρο, ότι ακριβώς αυτό συμβαίνει κατά την αφή του Αγ. Φωτός; Μην ξεχνάτε ότι οι Εβραίοι ερευνούν (σωματικά) με λεπτομέρεια τον Ελληνορθόδοξο ιερομένο και του παράσχουν οι ίδιοι τα απαιτούμενα (για την αφή), πριν εισέλθει στον Πανάγιο Τάφο. Λέτε τόσα χρόνια, αυτοί να μην κατάφεραν να ξεσκεπάσουν την απάτη; Κάποια χρονιά, ο αρμένιος παπάς μπήκε πρώτος! Και δεν έγινε τίποτα (οι γρηγοριανοί είναι αιρετικοί). Τι συμβαίνει; Είναι μια καλοστημένη συνομωσία των Ελλήνων παπάδων; Για ποιο λόγο;",
    καταλήγεις στο συμπέρασμα "Αύτό πού τόσο έγωιστικά άναρωτήθηκες γιατί άναψε μόνο μέ τόν Όρθόδοξο παπά....!!!!!!";
    Ποιος το αναρωτήθηκε αυτό;;; Ποιος εκμεταλεύτηκε εγωιστικά το συγκεκριμένο μέρος της συζήτησης; Μην αλλάξεις θέμα συζήτησης! Σε παρακαλώ! Απάντησε σε ότι σε ρωτάω!
    Στο δεύτερο μέρος της απάντησής σου, ασχολείσαι με παπάδες που είναι 200 κιλά κ.λπ.
    Copy-paste από την απάντηση προς marios8:
    "Προσωπικά, δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι μέσα στην εκκλησία, υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα, χωρίς ηθικούς φραγμούς (γιατί να τους έχουν άλλωστε, αν δεν πιστεύουν πουθενά και θεωρούν εαυτούς ζώα, που προσπαθούν να επιβιώσουν με κάθε τρόπο, μη σεβόμενα απολύτως τίποτα και η πρώτη λέξη που τους έρχεται στο κεφάλι όταν ακούν εκκλησία, Χριστός κ.λπ. είναι η ΚΟΝΟΜΑ), με μοναδικό σκοπό να εκμεταλευτούν τις δυνατότητες πους τους δίνονται για να κλέψουν, να αρπάξουν, να εκμεταλευτούν. Άλλωστε είναι κι αυτοί άνθρωποι που προέρχονται από την κοινωνία, δεν υπάρχει τρόπος να τους φιλτράρουν ικανοποιητικά και είναι ένας μικρός καθρέφτης της. Γι' αυτόν όμως ακριβώς το λόγο και επειδή γνωρίζω καλά από την εικόνα που προσωπικά έχω σχηματίσει, από τους ανθρώπους που γνωρίζω και συναναστρέφομαι, ότι δεν έχουν όλοι τα χαρακτηριστικά και τη νοοτροπία του προαναφερθέντος μοντέλου, που ίσως αντικατοπτρίζουν κι εσένα, δε δέχομαι με τίποτα, ότι όλοι όσοι βρίσκονται στην εκκλησία, ανήκουν σε μια μυστικοπαθή, σκοτεινή και κερδοσκοπική οργάνωση, που με συνομωσίες και μηχανοραφίες, κατάφερε να κρατήσει τις πονηρές της προθέσεις, κρυμμένες στο πέρασμα των αιώνων. Αντίθετα για άτομα που έχουν το δικό σου τρόπο σκέψης, που κατατάσσουν τους ανθρώπους με μια μονοκονδυλιά στο club του απατεώνα και που βλέπουν την ΚΟΝΟΜΑ πίσω από οτιδήποτε δεν μπορεί να κατανοήσει-εξηγήσει ο τρόπος σκέψης τους, είμαι προσωπικά πολύ λιγότερο επιεικής και προσπαθώ πολύ λιγότερο να δικαιολογήσω αυτόν (τον τρόπο σκέψης τους) και τις πράξεις τους."
    Στην τελευταία παράγραφο, συμφωνώ. Κι εγώ πιστεύω ακριβώς το ίδιο. Τη φιλανθρωπία αυτού του είδους διδάσκει ο Χριστός! Και στο όνομά του γίνεται! Εκτός αν ισχυρίζεσαι ότι οι άθεοι είναι φιλάνθρωποι! Εκτός του ότι δεν υπάρχει κανενός είδους στοιχείο για κάτι τέτοιο, ακούγεται εντελώς γελοίο και παράλογο (και εξηγώ παραπάνω τους λόγους για τους οποίους το πιστεύω αυτό).

marios8. Δεν έχω χρόνο να κοιτάξω τι έχεις πει στο παρελθόν. Κι εγώ μπορώ να πω ότι ήδη τα έχω αναλύσει όλα αυτά κι αν ψάξεις σε παλιότερα μηνύματά μου, θα βρεις απαντήσεις σε όλα! Τώρα, εδώ απλά τα διαφημίζω. Χωρίς διάθεση για καμμιά προσωπική αντιπαράθεση! (ακούς trooper; )

cartman. Το ράσο τον Ιούλιο ήταν ένα παράδειγμα που μου πέρασε από το μυαλό τη συγκεκριμένη στιγμή. Δεν το θεωρώ την υπέρτατη θυσία. Με τον όρο "εκκλησία" δεν εννοούμε μόνο τους κληρικούς, αλλά όλους τους ευσεβείς πιστούς που αποτελούν το πλήρωμα της εκκλησίας και κάνουν μεγάλες θυσίες και φιλανθρωπίες που παραμένουν σε όλους άγνωστες! Τις αμφισβητείς; Για ψάξ' το καλύτερα!

Trooper. Noted.

ENTAΞΕΙ ΦΙΛΕ..........ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ........

Μόλις τό κερί βλέπει τόν Όρθόδοξο παπά ....ΑΝΑΒΕΙ......!!!!!!!!!
    Τά ύπόλοιπα.........4,7 δίς πάνω σέ αύτόν τόν πλανήτη...........
    ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ.......!!!!!!!!!!!

Ή φανατίλα καί ή θρησκοληψία είναι ...ΒΑΡΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ..........
    Δέ μέ νοιάζει ποιός άνάβει τό κερί στό ξαναλέω...........

Έσύ έχεις νά δώσεις άπαντήσεις σέ αύτά πού ρώτησα..........ΕΓΩ........!!!!!!!!????????????

Γιά νά τό τελειώσουμε λοιπόν..........

ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ...........ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ.........
    ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..............
    ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ......................
    ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΧΕΖΩ ΣΕ ΧΡΥΣΗ ΛΕΚΑΝΗ...................!!!!!!!!!!!!!
    τότε μπορεί νά άσχοληθώ μέ αύτό τό κωλοκερί........

Όποιος ύποφέρει ..........ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ 200 ΚΙΛΑ...............
    Άπάντησα σέ αύτό πού είπες.............

Ένα χαρτί πού έχει καεί άπό μόνο του έδώ καί έκατοντάδες χρόνια...................τί νά τό πιάσω
    έγώ στό στόμα μου............

Τό θέμα τό έξήντλησε ο Κολλάτος 20 χρόνια πρίν μέ τόν.........

ΑΓΙΟ ΠΡΕΒΕΖΗΣ..........:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Επι 1000 χρονια (μεσαιωνας) οι καλοι Χριστιανοι ΥΠΕΡΑΓΑΠΟΥΣΑΝ τον πλησιον τους, τοσο πολυ, που ΔΕΝ τον αφηναν να πει την γνωμη του (καψιμο βιβλιων), τον εξαγνιζαν στην πυρα (χαρακτηριζοντας τον αιρετικο ή μαγο) και τελικα τον κατεσφαζαν σε χιλιαδες (Σταυροφοριες) στο ονομα της αντιστοιχης διδαχης του Ιησου!

Το 'χω ξαναπει...

Ιστορικα, ο Χριστιανισμος ειναι η ΠΙΟ αιμοσταγης θρησκεια που εχει περασει απο αυτον τον πλανητη και αυτος ειναι ο τροπος που εξαπλωθηκε (σαν γαγγραινα ενα πραμα δηλαδης)...
    Νά 'τανε μόνο ο μεσαίωνας Χρήστο.....Από τα πανάρχαια χρόνια,έτσι λειτουργεί ο άνθρωπος.

Τον Σωκράτη τον αυτοκτονήσανε,τον Αλκιβιάδη( ; ) τον εξοστράκισαν και δήμευσαν την περιουσία του,τον Ιησού τον σταύρωσαν,τον Καζαντζάκη τον αφόρισαν,τον Γαλιλαίο θα τον έκαιγαν στην πυρά αν δεν συμμορφωνόταν...και πόσα άλλα.

Όλες οι μεγάλες μορφές που πέρασαν από τη γη και άφησαν μία πέτρα να πατήσουμε μπας και ανέβουμε λίγο και ανοίξουμε τα στραβά μας,ένοιωσαν την απομόνωση και την καταδίκη.

Αντίθετα κάναμε Μέγα τον Κωνσταντίνο,τον Αλέξανδρο,τον Ναπολέοντα...

Όπως λέει και ο Κρισναμούρτι,"Μπορεί ο άνθρωπος από τη βοϊδάμαξα να πήγε στο φεγγάρι,ψυχολογικά όμως παραμένει στο ίδιο επίπεδο."
    Δυστυχώς δεν έχει άδικο.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Αυτόν όμως που κάνανε Μέγα μόνο και μόνο επειδή σκότωσε κόσμο στο όνομα του Χριστού και ευθύνεται για τις μεγαλύτερες καταστροφές στον Ελλαδικό χώρο τον ξέχασες.
    Ναι αυτον που κατάργησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και εμεις τον λέμε και Μέγα.
    Δεν τον αναφέρω γιατί σιχαίνομαι και το ονομά του

Υγ. Αχ αυτός ο πελοποννησιακός μας κατέστρεψε
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

Τον Σωκράτη τον αυτοκτονήσανε,τον Αλκιβιάδη( ; ) τον εξοστράκισαν και δήμευσαν την περιουσία του,τον Ιησού τον σταύρωσαν,τον Καζαντζάκη τον αφόρισαν,τον Γαλιλαίο θα τον έκαιγαν στην πυρά αν δεν συμμορφωνόταν...και πόσα άλλα.

Όλες οι μεγάλες μορφές που πέρασαν από τη γη και άφησαν μία πέτρα να πατήσουμε μπας και ανέβουμε λίγο και ανοίξουμε τα στραβά μας,ένοιωσαν την απομόνωση και την καταδίκη.

Πολύ σωστά man. Και ακόμα επιμένουμε να πιστεύουμε σε παραμύθια, αντί να ψάχνουμε να μαθαίνουμε την αλήθεια!
    άσε που πιστεύω ότι οι θρησκείες (ειδικά ο Χριστιανισμός) ρίχνουν τον άνθρωπο αντί να τον εξυψώνουν, αφού του στερούν την απίγνωση της αλήθειας αλλά και το να ψάχνει μόνος του το σωστό από το λάθος και το κακό από το καλό.

Καμμιά θρησκεία νομίζω δεν έχει σα σκοπό να κοιμήσει και να υποδουλώσει.Μιλάω για την αυτούσια ιδεολογία της.
    Αυτό το κάνουν οι διεστραμμένοι πρεσβευτές της.Τι φταίει ο Ιησούς για τίς σταυροφορίες,τι φταίει ο Μωάμεθ για τούς ιερούς πολέμους;
    Όσο φταίει ο Αϊνστάιν για την ατομική βόμβα.

Έχουμε χρέος να ψάχνουμε πολύ πριν καταλήξουμε σε συμπεράσματα.

moto perpetuo

hasta luego.

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    [B]Sorry για τις παρεμβολές. Ο τύπος βάρεσε μπιέλα, μην ασχολείσαι.
    Φίλε ο καλός Χριστιανός κάνει φιλανθρωπία γιατί σύμφωνα με το κήρυγμα του Χριστού, αγαπά το συνάνθρωπό του. Όχι για να σώσει την ψυχή του. Αυτός που κάνει κάτι με την προσδοκία της ανταμοιβής, δεν είναι σωστός!
    Και ο παραδεισος με την κολαση τι ρολο παιζουν.

"Αγαπα τον πλησιον σου"Θαλης ο Μιλησιος.
    Μημπως να στησουμε καμια νεα θρησκεια τον Θαληνισμο;;;;
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Καμμιά θρησκεία νομίζω δεν έχει σα σκοπό να κοιμήσει και να υποδουλώσει.Μιλάω για την αυτούσια ιδεολογία της.
    Αυτό το κάνουν οι διεστραμμένοι πρεσβευτές της.Τι φταίει ο Ιησούς για τίς σταυροφορίες,τι φταίει ο Μωάμεθ για τούς ιερούς πολέμους;

Έχουμε χρέος να ψάχνουμε πολύ πριν καταλήξουμε σε συμπεράσματα.

Μημπως ομως στο ονομα τους στηριζουμε τις θρησκειες των διεστραμενων πρεσβευτων τους;
    ΚΑΠΛΑΝΙ

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Ο Αινσταιν υπεγραψε για να φτιαχτει η βομβα για τον σκοπο που φτιαχτικε απο την Αμερικη
    και να προλαβει ετσι τους Γερμανους.
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Αυτόν όμως που κάνανε Μέγα μόνο και μόνο επειδή σκότωσε κόσμο στο όνομα του Χριστού και ευθύνεται για τις μεγαλύτερες καταστροφές στον Ελλαδικό χώρο τον ξέχασες.
    Ναι αυτον που κατάργησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και εμεις τον λέμε και Μέγα.
    Δεν τον αναφέρω γιατί σιχαίνομαι και το ονομά του

Υγ. Αχ αυτός ο πελοποννησιακός μας κατέστρεψε
    Μιλας μαλλον για τον Θεοδοσιο φιλε μου.Αυτος και ο Κωνσταντινος (που δεν ηταν καν
    χριστιανος) ονομαστηκαν ετσι μονο και μονο επειδη για δικα τους συμφεροντα (ενας Θεος στον ουρανο ενας αντιπρωσοπος του στη Γη)νομιμοποιοισαν και στηριξαν τον χριστιανισμο.
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF