Σελίδα 45 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 3540414243444546474849505595145 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 661 έως 675 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Φεύγω τώρα πάω να φτιάξω κανα πλαίσιο!

α! στράντας ... τί αναλογία κιλών ανα ίππο έχει το μηχανάκι σου? και πόσα άλογα στη ρόδα?
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Έλα ρε δε καταλαβαίνετε και απο πλάκα! σας έχουμε πάρει στο δούλεμα με τα χαζοιταλικά σας
    πλαίσιο απο σίδερο
    μοτέρ απο φραπεδιέρα
    ντιζάιν απο εξωγήινους

Α! και ιταλικό σε στοφή ή σε ευθεία δε μπορεί να με περάσει ούτε όταν είμαι με τα πόδια!
    Α και όποιος θέλει ας έρθει!
    Κατ' αρχήν το πλαίσιο δεν είναι απο σίδερο. Λέγεται χρωμομολυβδενιούχο ατσάλι. Πως είναι το Deltabox... Ε καμία σχεση με αυτή την παμβαρη Μ Α Λ Α Κ Ι Α!!!

Φραπέ δεν ξέρω με τι φτιάχνεις...

Το ντιζάιν είναι απο εξωγήινους και σε κάνει να το κοιτάς με τις ώρες και το καημένο το Γιαπωνεζάκι να σπαζοκεφαλιάζει να το αντιγράψει...

Στα SBK η Ducati έχει πάρει 14 τίτλους στα 19 πρωταθλήματα. Αλλά φαντάζομαι οτι δεν σου λέει κάτι γιατι και τον καημένο τον Troy τον έχεις και αυτόν με την σχιστομάτα σου....

Άντες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Ολοι οσοι εχουν ευρωπαικα γιατι το παιζουν παιδια τις πιστας? δε καταλαβαινω...

Τζαμπα καθομαι και μιλαω μαζι σου που εχεις μια παπαρια πανασχημο κιολας... με 80 αλογα παρε κανα μηχανακι με δυναμη και τα λεμε μετα....

Οδηγικη συμπεριφορα και μαλακιες....

Και το cbr εχει καλη σιμπεριφορα γιατι ΑΠΛΑ ΔΕ ΠΑΕΙ ΒΗΜΑ.

Oi γιαπωνεζοι ειναι σε ολο το κοσμο παντου και σε ολα τα ειδη μηχανες αμαξια τα παντα
    Γιατι στην πιστα φαινεται ο αναβατης φιλε παω-μονο-ευθεια... στο δρομο παιζει πιο μεγαλο ρολο η τρελα ή η βλακεια που κουβαλαει ο καθενας...

Σε χαλαει το μουλτι ε; τι εγινε, σε πετυχε κανενα στο δρομο και δεν ειχε ευθεια εκει κοντα;;;

Λοιπον, οσοι ειναι της συνομοταξιας γκαζι-μονο-στην-ευθεια και μηδεν-μοιρες-κλιση-το-μηχανακι-μου να μαζευτουν να μιλησουν με τον γληγορηςρ1 για το καινουργιο πακετο "ολοσωμη & power commander".
    :rotflmao:
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Banned
    [i]...

Λοιπον, οσοι ειναι της συνομοταξιας γκαζι-μονο-στην-ευθεια και μηδεν-μοιρες-κλιση-το-μηχανακι-μου να μαζευτουν να μιλησουν με τον γληγορηςρ1 για το καινουργιο πακετο "ολοσωμη & power commander".
    :rotflmao: [/B]

Κακέ.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Φεύγω τώρα πάω να φτιάξω κανα πλαίσιο!

α! στράντας ... τί αναλογία κιλών ανα ίππο έχει το μηχανάκι σου? και πόσα άλογα στη ρόδα?
    Θα ρωτησω στο συνεργειο το απογευμα που θα παω...:rotflmao:
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Banned
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Γιατι στην πιστα φαινεται ο αναβατης φιλε παω-μονο-ευθεια... στο δρομο παιζει πιο μεγαλο ρολο η τρελα ή η βλακεια που κουβαλαει ο καθενας...

Σε χαλαει το μουλτι ε; τι εγινε, σε πετυχε κανενα στο δρομο και δεν ειχε ευθεια εκει κοντα;;;

:rotflmao:

τι να με περασει το μυλτι ρε.... αμα με περασει ποτε καμια τετοια μαλακια που το ονομαζεις μηχανακι θα καψω το μηχανακι μου και δε ξαναοδηγαω ποτε.

Ποτε θα καταλαβεις οτι ο αναβατης κανει το μηχανακι να στριβει?
    Δε στριβει μονο του το μηχανακι

Επιδη κανατε τι μεγαλυτερη μαλακια στι ζωη σας και πηρατε ευρωπαικο τωρα κατηγορηται τα αλλα μηχανακια δε στριβουν δε εχουν φρενα σπασε πλαισια δεν ειναι καλα στη πιστα ασε ρεεεεεε αμα ξερει ο αλλος να οδηγαει... και παπακι να του δωσεις αυτα τα κινεζικα παλι θα σε περασει

Banned
    Βλέπω οτι πέσαμε σε ομάδα πιλότων και ανυσηχω....

Πείτε μου Masters, πως μπορώ να βελτιώσω την οδήγησή μου στην ευθεία με 1 γιαπάν δίκυκλο...

Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατι τα 15 χρόνια πείρας μου είναι λίγα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Βλέπω οτι πέσαμε σε ομάδα πιλότων και ανυσηχω....

Πείτε μου Masters, πως μπορώ να βελτιώσω την οδήγησή μου στην ευθεία με 1 γιαπάν δίκυκλο...

Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατι τα 15 χρόνια πείρας μου είναι λίγα...

Εισαι τοσο εμπειρος ρε?Πανε σε κανα αγωνα motogp να βγαζεις και λεφτα θα εισαι ο πρωτος ελληνας αγωνιζομενος

Banned
    Εισαι τοσο εμπειρος ρε?Πανε σε κανα αγωνα motogp να βγαζεις και λεφτα θα εισαι ο πρωτος ελληνας αγωνιζομενος
    Δυστηχός είμαι ακτετά ψηλός και βαρύς για gp. Αν και ήθελα να πάω στο Aprilia challenge....

Τώρα θα μου πείτε ή θα με αφήσεται στη λήθη για άλλα 15 χρόνια...

Παλικάρια ψυχραιμία…

Την μηχανή την κάνει ΓΡΗΓΟΡΗ και ΣΤΡΙΦΤΑΔΕΡΗ ο ΟΔΗΓΟΣ της και όχι η χώρα κατασκευής….

ΚΑΙ στην Ευρώπη ΚΑΙ στην Ιαπωνία φτιάχνονται ΩΡΑΙΕΣ και ΑΣΧΗΜΕΣ μηχανές.

Η αλήθεια είναι ότι οι Ευρωπαίοι έχουν μια πιο όμορφη σχεδίαση ( υποκειμενικό ) και έχουν πολλές φορές καλύτερα περιφερειακά από τα αντίστοιχα Ιαπωνικά μοντέλα της κατηγορίας .
    Γι αυτούς τους λόγους έδωσα κι εγώ 11.000 € πριν τρία χρόνια για να πάρω Ευρωπαϊκό μηχανάκι που όλα τα περιοδικά και το Internet το βγάζανε ΚΟΡΥΦΑΙΟ στην κατηγορία του .
    Έλεγα τα ΙΔΙΑ ακριβώς που λέτε κι εσείς που έχετε Ευρωπαϊκά.
    «Έχει γκάζι ,πλαίσιο ,αναρτήσεις ,ομορφιά…κ.λ.π) και ερχόμουν σε αντιπαράθεση με αυτούς που είχαν αντίστοιχα Ιαπωνικά.
    Όλα κυλούσαν όμορφα μέχρι που χρειάσθηκα την υποστήριξη της Εταιρίας και του δικτύου της για να επιδιορθώσω ΜΙΚΡΑ προβλήματα που παρουσιάσθηκαν ( κατά την γνώμη μου ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ για τέτοιες μηχανές) .

ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ?????? ΠΟΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ???????? ΠΟΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ???

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ :

2 ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ,
    100 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΩΣΩΠΕΙΑ ,
    ΚΑΜΙΑ 300 ΕΥΡΩ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ,
    20-25 ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ,
    ΟΤΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΕΛΥΝΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΡΧΟΤΑΝ ΣΩΣΤΑ ΚΙ ΕΤΡΙΖΕ ,
    ΧΤΙΚΙ – ΝΕΥΡΑ - ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ
    Κ.λ.π – κ.λ.π.

Μετατρέψανε την αγάπη μου για αυτή την μηχανή σε ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ….
    Αποφάσισα να την πουλήσω και να μην παραμυθιαζω άλλο τον εαυτό μου….

Εκεί να δεις …

Η ΜΗΧΑΝΗ άψογη, τα χμ της αστεία ,και αναγκάστηκα να την πουλήσω σε τιμή ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ από τις αντίστοιχες ιαπωνικές της κατηγόριας που πουλάγανε (ίδια χρόνια-χλμ κ.λ.π)

ΓΙΑΤΙ ? γιατί μέσα σε ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ αγγελίας ,πήραν ΤΕΣΣΕΡΙΣ άνθρωποι όλοι κι όλοι τηλέφωνο…

Επαναλαμβάνω ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙOΔΙΚΟ ΣΤΑ ΤΕΣΤ…

Το μαθηματακι μου κόστισε ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ και ΝΕΥΡΑ αλλά το παραδίδω σε φίλους και συμφορουμιτες ΔΩΡΕΑΝ μπας και την γλιτώσει κανείς …ή εστω για να ξέρει…

Συμφωνω με τους προλαλησαντες οτι Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ! Αλλα....παλι χαθηκε το νοημα ρε παιδια! Αυτη η διαμαχη μεταξυ Ιταλιας-Ιαπωνιας ειναι προαιωνια, και ειλικρινα δεν βλεπω ΠΟΥΘΕΝΑ το νοημα!

Θελεις ρε φιλε να δικαιολογησεις στον εαυτο σου (γιατι ολοι οι αλλοι δεν πολυνοιαζονται ετσι και αλλιως τι εκανες) τα λεφτα που εδωσες για το Μιτσικουμο Τειζερ 7000 η το Μπιστικατι Ρομεο 1000 σου, με το να γραφεις ενα σωρο πραγματα που στηριζουν την μια η την αλλη πλευρα;
    Καντο, αλλα μην περιμενεις να πεισεις και κανεναν αλλον. Τι παει να πει χαλανε τα Ιταλικα, τα Γιαπωνεζικα δεν στριβουν, τα Αγγλικα σαπιζουν κλπ κλπ; ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ! Απο ενα ΜΖ 30ετιας μεχρι ενα MV Agusta του 07.

Εγω λατρευω το Africa γιατι θα με πηγαινε εκει που το 999 μου δεν μπορει, αλλα επισης γουσταρω το ΚΤΜ 950 του κολλητου μου γιατι τα κανει ολα πολυ καλα και συμφερει.
    Επισης περναει TDM και ζηταω απο το Θεο να μου δωσει καμια ντουζινα ακομα αυτια για να απολαυσω ΤΟΝ ηχο, και το γουσταρω για την ανεση της σελας του και τον all round χαρακτηρα του, την ωρα που οι καρποι και τα γονατα μου εχουν φτασει στην πλατη απο την πολεμικη θεση της Ιταλιδας ντιβας.
    Επισης, τρελλαινομαι οταν κοιταζω τις απειρες λεπτομερειες ενος Guzzi και τον αρχοντικο τροπο που κινειται, η την δυναμη και την αισθηση ολοκληρωμενης ταξιδιωτικης μηχαναρας που σου δινει ενα FJR.

Απο εκει και περα το αισθητικο του ολου πραγματος ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και παω πασο. Οτι γουσταρει ο καθενας...

Απο εκει και περα θα μου πειτε δεν ειναι ολες οι μηχανες φτιαγμενες ισα και ομοια. Ναι. Σαφως! Αλλα αυτο ειναι και η ομορφια του μοτοσυκλετισμου!
    Το 999 μου δεν μπορει να με ταξιδεψει ανετα οσο ενα TDM η ενα FJR, ουτε να παει σε κακοτραχαλους δρομους οπου ενα KTM η ενα Vstrom θα πανε, η να παρει πανω αποσκευες και επιβατη και να κανει χαλαρα ταξιδακια, αλλα απο την αλλη αυτη η μηχανη ειναι κατι το εντελως αλλο. Κατι που με κανει να συγχωρω ολα τα παραπανω: το πως κινειται και βαζει την δυναμη του στο δρομο.
    Ειλικρινα δεν υπαρχει καμια μηχανη στιν κοσμο που να μπορει να κινηθει με την εξωπραγματικη ευελιξια αλλα και απολυτη σταθεροτητα του 999, η τον τροπο που βαζει κατω την κτηνωδη δυναμη του... Σιγουρα πολλοι μπορουν να αμφισβητησουν την παραπανω δηλωση, αλλα ειναι διοτι δεν ειχαν ποτε την εμπειρια του να το οδηγησουν.

Ομως γιατι να το κουραζουμε; Η ουσια ειναι οτι ΟΛΟΙ θελουμε να νοιωθουμε οτι εχουμε την καλυτερη μηχανη του κοσμου, και ξερετε κατι; ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ! Ο Λ Α ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Καποια κανουν καποια πραγματα καλυτερα απο αλλα, αλλα εγω το μονο που θα ηθελα ενα μεγαλο γκαραζ για να κανω συλλογη!
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Παλικάρια ψυχραιμία…

Την μηχανή την κάνει ΓΡΗΓΟΡΗ και ΣΤΡΙΦΤΑΔΕΡΗ ο ΟΔΗΓΟΣ της και όχι η χώρα κατασκευής….

Η αλήθεια είναι ότι οι Ευρωπαίοι έχουν μια πιο όμορφη σχεδίαση ( υποκειμενικό ) και έχουν πολλές φορές καλύτερα περιφερειακά από τα αντίστοιχα Ιαπωνικά μοντέλα της κατηγορίας .
    Γι αυτούς τους λόγους έδωσα κι εγώ 11.000 € πριν τρία χρόνια για να πάρω Ευρωπαϊκό μηχανάκι που όλα τα περιοδικά και το Internet το βγάζανε ΚΟΡΥΦΑΙΟ στην κατηγορία του .
    Έλεγα τα ΙΔΙΑ ακριβώς που λέτε κι εσείς που έχετε Ευρωπαϊκά.
    «Έχει γκάζι ,πλαίσιο ,αναρτήσεις ,ομορφιά…κ.λ.π) και ερχόμουν σε αντιπαράθεση με αυτούς που είχαν αντίστοιχα Ιαπωνικά.
    Όλα κυλούσαν όμορφα μέχρι που χρειάσθηκα την υποστήριξη της Εταιρίας και του δικτύου της για να επιδιορθώσω ΜΙΚΡΑ προβλήματα που παρουσιάσθηκαν ( κατά την γνώμη μου ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ για τέτοιες μηχανές) .

ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ?????? ΠΟΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ???????? ΠΟΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ???

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ :

2 ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ,
    100 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΩΣΩΠΕΙΑ ,
    ΚΑΜΙΑ 300 ΕΥΡΩ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ,
    20-25 ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ,
    ΟΤΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΕΛΥΝΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΡΧΟΤΑΝ ΣΩΣΤΑ ΚΙ ΕΤΡΙΖΕ ,
    ΧΤΙΚΙ – ΝΕΥΡΑ - ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ
    Κ.λ.π – κ.λ.π.

Μετατρέψανε την αγάπη μου για αυτή την μηχανή σε ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ….
    Αποφάσισα να την πουλήσω και να μην παραμυθιαζω άλλο τον εαυτό μου….

Εκεί να δεις …

Η ΜΗΧΑΝΗ άψογη, τα χμ της αστεία ,και αναγκάστηκα να την πουλήσω σε τιμή ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ από τις αντίστοιχες ιαπωνικές της κατηγόριας που πουλάγανε (ίδια χρόνια-χλμ κ.λ.π)

ΓΙΑΤΙ ? γιατί μέσα σε ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ αγγελίας ,πήραν ΤΕΣΣΕΡΙΣ άνθρωποι όλοι κι όλοι τηλέφωνο…

Επαναλαμβάνω ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙOΔΙΚΟ ΣΤΑ ΤΕΣΤ…

Το μαθηματακι μου κόστισε ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ και ΝΕΥΡΑ αλλά το παραδίδω σε φίλους και συμφορουμιτες ΔΩΡΕΑΝ μπας και την γλιτώσει κανείς …ή εστω για να ξέρει…
    Αυτο λεμε και εμεις αλλα μερικοι απο εδω δε καταλαβαινουν

Αυτο λεμε και εμεις αλλα μερικοι απο εδω δε καταλαβαινουν
    Μερικοι απο δω δεν ειχαν τετοια εμπειρια μεγαλε...

Ειχαν ομως την εμπειρια να οδηγησουν τζαΜπαν και να προσπαθουν να καταλαβουν (για να ειμαι και δικαιος, οταν πιεζα το μηχανακι) που ειναι η μπροστα ροδα και που η πισω, τι κανει τωρα γλυστραει δεν γλυστραει, κλπ...

Αν και εγω στο πρωτο ιταλικο μου μηχανακι τραβαγα μεγαλη ταλαιπωρια......

παλι Ιταλικο θα επαιρνα γιατι ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΚΑΥΛΑ!!!

"WOW...WHAT A RIDE!!!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Παλικάρια ψυχραιμία…

........................
    Αγαπητε, σαφως και το σημαντικοτερο "εξαρτημα" ειναι ο αναβατης, κανεις δεν ειπε (εκτος απο τον Στονερ ισως) οτι δωστε μου ενα ντουκατι να περασω και τον Ροσι.

Η αντιπαραθεση ειναι για το ποιο ειναι καλυτερο (σχετικος και συζητησιμος ο ορος) για αναβατες αντιστοιχων ικανοτητων.

"WOW...WHAT A RIDE!!!"

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα