Σελίδα 45 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 3540414243444546474849 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 661 έως 675 από 735

Θέμα: as mas sillavoun olous

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Εγω αν λαμβανα μερος σε ολες τις πορείες και τις διαδηλωσεις που γίνονται δεν θα μπορουσα να ζήσω την οικογενειά μου.

Φροντισαν αλλοι να μην μπορεις να λαβεις...να σε "τρομοκρατουν" και να φοβασαι
    να κατεβεις...

(Σημερα ακουσα κι αυτο καταγγελια για ξυλοδαρμο 34χρονου με προβληματα υγειας
    μεσα σε Α.Τ.Βγηκε ο θειος του το πρωι στο mega,μιας και γονεις δεν ειχε ο συγκεκριμμενος,και
    τα λεγε...)

M$%^#^#ΕΣ!!!!
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: !

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    νταξ παππου!
    οτι πεις!

ke etsi na to dis mesa ise

ala enoousa sto mialo....
    ke gia ali mia fora to apodikniois...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    .......δεν μπαινω ΚΑΝ στον κοπο να σου εξηγησω γιατι προφανως δεν εχεις καταλαβει με ποιο πνευμα μιλαω...για το συγκεκριμενο την γνωμη μου την ειπα...

Αμα δεν ειναι αναγκη να κανουμε κατι η καλυτερα να μην κανουμε ΤΙΠΟΤΑ τοτε να γκρεμισουμε και τον Παρ8ενωνα και τοσα αλλα αριστουργηματα να τα σκισουμε και να τα χαλασουμε γιατι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ!!!!! Ε??????
    Τώρα Ο Παρθενώνας τι σχέση έχει?
    Το "Να μην κάνετε τίποτα" πήγαινε στο "Τι να κάνουμε που σας σοκάρουμε επειδη είμαστε προχωρημένοι Καλλιτέχνες?".
    Προφανώς δεν καταλαβαίνεις πολλά από αυτα που λέω, αν και προσπαθώ να είμαι όσο πιο επιγραμματικός γίνεται, μάλλον εκπέμπουμε σε διαφορετικά μήκη κύματος.

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι γιατι οι "Δημιουργοί" επιλέγουν τέτοιους τρόπους δράσης ("να το υπογράψουμε όλοι", "ας μας συλλάβουν όλους", "το σχολείο απαιτεί ..." ) και άλλα τέτοια παιδικά-αγωνιστικά και δεν πάνε να διεκδικήσουν το δικαίωμα στην ελεύθερη καλλιτεχνική τους έκφραση να δικαιωθούν αυτοί, να ησυχάσουμε κ εμείς και να πάω κ εγώ να αλλάξω τα λαδάκια που τα έχω καθυστερησει.

Και κλείνοντας ας μην ξεχνάμε τον ορισμό της Ελευθερίας που τελειώνει εκεί που αρχίζει η Ελευθερία του άλλου. Αλλιώς έχουμε ασυδοσία και δεν καταλαβαίνω το λόγο που θα έπρεπε να εξαιρούνται από αυτον τον κανόνα οι καλλιτέχνες.
    Δεν ξέρω, και πάλι απλά μου φαίνονται τα πράγματα. Πολύς ντόρος σα να λέμε ....

Τέλος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από HORNET600F
    Τώρα Ο Παρθενώνας τι σχέση έχει?
    Το "Να μην κάνετε τίποτα" πήγαινε στο "Τι να κάνουμε που σας σοκάρουμε επειδη είμαστε προχωρημένοι Καλλιτέχνες?".
    Προφανώς δεν καταλαβαίνεις πολλά από αυτα που λέω, αν και προσπαθώ να είμαι όσο πιο επιγραμματικός γίνεται, μάλλον εκπέμπουμε σε διαφορετικά μήκη κύματος.

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι γιατι οι "Δημιουργοί" επιλέγουν τέτοιους τρόπους δράσης ("να το υπογράψουμε όλοι", "ας μας συλλάβουν όλους", "το σχολείο απαιτεί ..." ) και άλλα τέτοια παιδικά-αγωνιστικά και δεν πάνε να διεκδικήσουν το δικαίωμα στην ελεύθερη καλλιτεχνική τους έκφραση να δικαιωθούν αυτοί, να ησυχάσουμε κ εμείς και να πάω κ εγώ να αλλάξω τα λαδάκια που τα έχω καθυστερησει.

Και κλείνοντας ας μην ξεχνάμε τον ορισμό της Ελευθερίας που τελειώνει εκεί που αρχίζει η Ελευθερία του άλλου. Αλλιώς έχουμε ασυδοσία και δεν καταλαβαίνω το λόγο που θα έπρεπε να εξαιρούνται από αυτον τον κανόνα οι καλλιτέχνες.
    Δεν ξέρω, και πάλι απλά μου φαίνονται τα πράγματα. Πολύς ντόρος σα να λέμε ....

Τέλος.

Αμα διαβασες τι γραφω παραπανω για το εν λογω ''εργο'' και τις αποψεις μου για τους καλλιτεχνες νομιζω πως σε γενικες γραμμες τελικα συμφωνουμε ....

Ασχετο...γιατι σου στερει την ελευ8ερια σου το συγκεκριμενο ''εργο''??(οσο μαπα κι αν ειναι... ) αμα 8ες μην πας να το δεις και απλα αγνοησε το ...

τεσπα...να τα αλλαξεις τα λαδακια γιατι προβλεπεται το μοτο σου να γινει οχι απλα ''αφηρημενο''.....μεχρι και ''αφαιρετικο'' μπορω μη σου πω!!!!

(μακρυα απο μας... )...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

ειμαστε ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ και οχι αντιπαλοι.....και οταν λες μια αποψη πρεπει να περιμενεις να ακουσεις και την αποψη του αλλου

αυτο που λες ειναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ (:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ) δλδ λες την αποψη σου θεωρεις οτι ειναι η καλυτερη και δε μιλας σε οσους εχουν αντιθετη αποψη?τουλαχιστον ΔΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟΨΗ αλλα να μιλας και σε αυτους που εχουν αντιθετη !

δλδ αν σε βρω στο δρομο και εχεις πεσει (ΧΤΥΠΑΩ ΞΥΛΟ ΜΑΚΡΥΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ ) Θα πω ααα ο ταδε εχει αλλη αποψη απο την δικια μου σε καποια θεματα αρα ειναι αντιπαλος μου και δεν τον βοηθω?

αντιθετος δε θα σκεφτω τιποτα και θα κανω τα παντα για να σε βοηθησω
    +1000000000000000000000000000000000000000000000
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Υπαρχουν πολεμοι και πολεμοι

Για τα συνορα δεν πεφτω. Δεν ειναι εχθροι οι Τουρκοι και οι αλλοι που φαντασιωνεσαι.

Για αλλα πραγματα ναι. Αλλα δεν εχει νοημα να τα αναφερω. Ειδικα σε σενα.

Το επιθετο μου δεν σ αφορα. Ουτε τα δακτυλικα μου αποτυπωματα, ουτε ποια τραπεζα εκαιγα χθες βραδυ, το πιασες;

Και αν κανεις τον κοπο και απαντησεις, να ξερεις τιποτα δεν θα σου επιστραφει. Ειμαστε αντιπαλοι απ αυτα που λες και γω με αντιπαλους δεν μιλω
    πολλα φαουλ σε 1 μονο ποστ

δε μπορω να καταλαβω τι σας πειραξε το εργο της συγκεκριμενης <<καλιτεχνιδος>>

ενα αιδιο που αυνανιζεται.και για να γινει πιο συγκεκριμενο το ποιο ειναι αυτο το αιδιο εβαλε τον εθνικο υμνο για να καταλαβουμε.

με αλλα λογια ειπε οτι σαν χωρα ειμαστε μουνι (καλιγραφια θα προσθετα) και το μονο που κανουμε ειναι να αυνανιζομαστε...!

ε μη μου πειτε οτι εσεις εχετε την αποψη οτι δεν συμβαινει αυτο γιατι θα αρχισω να παραθετω πραγματα και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

φιλια στα μουτρα σας !

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    δε μπορω να καταλαβω τι σας πειραξε το εργο της συγκεκριμενης <<καλιτεχνιδος>>

ενα αιδιο που αυνανιζεται.και για να γινει πιο συγκεκριμενο το ποιο ειναι αυτο το αιδιο εβαλε τον εθνικο υμνο για να καταλαβουμε.

με αλλα λογια ειπε οτι σαν χωρα ειμαστε μουνι (καλιγραφια θα προσθετα) και το μονο που κανουμε ειναι να αυνανιζομαστε...!

ε μη μου πειτε οτι εσεις εχετε την αποψη οτι δεν συμβαινει αυτο γιατι θα αρχισω να παραθετω πραγματα και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

φιλια στα μουτρα σας !

3 απανωτά μηνύματα => (3 απανωτές μπύρες)

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS

γιωργο ....αυτα ακριβως τα λογια μου ειπε και η αδερφη μου και της απαντησα οτι αν ηθελε να πικαρει τη χωρα και τους πολιτες της...., οτι την εχουν κανει μουνι , να εβαζε τους ''υμνους'' της Ν.Δ και του ''ΠΑΣΟΚ'' και απο πισω φοντο τους μλκς ψηφοφορους και οχι τον εθνικο υμνο.

αυτοι εχουν κανει μουνι καλλιγραφειας τη χωρα.....

μην μπερδευουμε το κρατος με την χωρα(πατριδα)....

Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    γιωργο ....αυτα ακριβως τα λογια μου ειπε και η αδερφη μου και της απαντησα οτι αν ηθελε να πικαρει τη χωρα και τους πολιτες της...., οτι την εχουν κανει μουνι , να εβαζε τους ''υμνους'' της Ν.Δ και του ''ΠΑΣΟΚ'' και απο πισω φοντο τους μλκς ψηφοφορους και οχι τον εθνικο υμνο.

+1000000000000000000000000 και του γαυρου τον υμνο να βαλει... αυτο ταιριαζει καλυτερα με ενα νιμου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS

+1000

δυστηχως ΚΑΠΟΙΟΙ εχουν μπερδεψει το κρατος με το εθνος!!!!

ο εθνικος υμνος δεν συμβολιζει τιν εκαστοτε κυβερνηση και τα λαμογια που ασκουν εξουσια!.............
    αλλα τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και οχι μονο!

ΚΑΠΟΙΟΙ που τα εχουν με το κρατος και νομιζουν οτι εχουν αποψη................ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!!!!

πολλα φαουλ σε 1 μονο ποστ
    Πιθανολογω τα λαθη μου σ αυτη την απολυτοτητα που βγηκε.

Το οτι δεν θα φερθω απανθρωπα σε μια υποθετικη περιπτωση οπως μου τεθηκε, δεν σημαινει οτι θα γινω και φιλος ή οτι θα ξεχασω ο,τι πιστευω.

Ειναι αληθεια οτι περιστατικα καθημερινα μας γεμιζουν με αρκετες ψευδαισθησεις γισ το ρολο του καθενος μας σ αυτη την ρημαδα τη ζωη. Ο "καλος" καλλιτεχνης (υποτιθεται για μενα) που προκαλει και γαμω και γουσταρω αλλα ειναι ο ιδιος που αναπαραγει τη βλακεια και αποπροσανατολιζει η ζει σε εναν ιδανικο μικροκοσμο και δεν πα να γ@μηθουν ολοι, ο αντικοινωνικος...

Απ την αλλη ο ""καλος"" αστυνομικος, που θα μας σωσει σ ενα τροχαιο ειναι πιθανο να πουλαει κοκα που θα παρει ο γειτονας μου ή ενας φιλος, να εκδιδει γυναικες, να πουλαει προστασια να..να..να...Τι να κατσω να υπολογισω απ ολα αυτα; Τη μια στιγμη ή το ρολο του;

Η πραγματικοτητα ειναι συνθετη, αλλα διακρινεται απο τασεις και ρολους που συχνα μας δινουν απαντησεις και σχηματιζουν ενα αρκετα διαφωτιστικο μερος της.

Εχουμε ολοι αναλογιστει για το λογο της εκτασης συγκεκριμενων ειδησεων, της αποκρυψης καποιων αλλων, τον τροπο και τη μεθοδο προβολης τους;

Επι του θεματος: αν ηθελε η καλλιτεχνις να προσβαλλει την σημαια και τα συμβολα δεν το πετυχε.

Γιατι ενα ανθρωπινο γεννητικο οργανο μαλλον συμβολιζει την ζωη, την καρποφορια, τον ερωτα, τη ζωη, το παθος, τη γονιμοτητα, την αλλαγη, τη θερμη του ανθρωπινου σωματος. Μαλλον τιμα την σημαια, δεν την υποβιβαζει. Τι πιο ζωντανο και ιερο απ την ιδια τη ζωη και τον τροπο που αυτη αναπαραγεται

Αν ηθελε να αναπτυξει μια πολεμικη απεναντι στη σημαια θα μπορουσε να την εκδηλωσει αποτυπωνοντας μιας πραξη βιας απεναντι στη σημαια ή καποιον που θα καπνιζε αμεριμνος μπρος στη σημαια που ολοι προσκυνανε ( μακαρι...)

Κατι αλλο:
    Το γεγονος οτι ολοι διαβασαμε απειρες φορες σ αυτο το θεμα τη λεξη μουνι, στολισμενη μ ενα καρο σεξιστικους και υποβιβαστικους χαρακτηρισμους, ειναι προβλημα, μεγαλο. Ο "ισχυρος" ανδρας που "εχει το πανω χερι", που γ@μ@ει μονο αυτος το "κατωτερο" μ@@νι, αλλα κατα ενα περιεργο τροπο, αυτο τον ανεβαζει, τον κανει πιο αντρα, του αλλαζει το image...

Βρε τι ανακαλυπτει κανεις...Αν αυτος ειναι ο ανδρισμος και οι αξιες, αντε να βαλουμε φωτια σε τουτο το κ@λοχανιο την ελλαδα μια ωρα νωριτερα να ξεμπερδευουμε ρε μαγκες..

Για να το πω οπως το λετε και σεις: Μ@@νι ειναι ολα, σωστα.................;;;

Για πειτε μου για τον Παρθενωνα αλλη μια, για να φαντασιωθω κανεναν αρχαιο ελληνα να τον καιει και να γουσταρει......γιατι θα ειχε σκοπο να τον ξαναφτιαξει και μαλλιστα καλυτερο!!!( αυτο σημαινει προοδος και αμφισβητηση και κοτσια για δημιουργια και προκληση)...για πειτε να γελασουμε και αλλο μετα απο 45 σελιδες αρχαιοπληξιας και τσοντολαγνειας..

Ρε που ζουμε...
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

@SPORAKIAS, idi, giobazolias

για να μην μπερδευομαστε κιολας η ελλαδα ως χωρα και ως εθνος εχει νομιμους αντιπροσωπους που εκλεγονται απο το συνολο του ελληνικου λαου.κατ επεκταση οπως αντιλαμβανεστε αυτη ειναι η ελλαδα.την εχουμε κανει μουνι (αυτες ειναι οι επιλογες μας πασοκ-νδ) και αυνανιζομαστε και απο πανω.ας μην παιζουμε με τις λεξεις...

idi...ξερεις εδω και πολλα χρονια ποιο μουνι γαμει ο γαυρος....ΑΕΚ το λενε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Πιθανολογω τα λαθη μου σ αυτη την απολυτοτητα που βγηκε.

Το οτι δεν θα φερθω απανθρωπα σε μια υποθετικη περιπτωση οπως μου τεθηκε, δεν σημαινει οτι θα γινω και φιλος ή οτι θα ξεχασω ο,τι πιστευω.

Ειναι αληθεια οτι περιστατικα καθημερινα μας γεμιζουν με αρκετες ψευδαισθησεις γισ το ρολο του καθενος μας σ αυτη την ρημαδα τη ζωη. Ο "καλος" καλλιτεχνης (υποτιθεται για μενα) που προκαλει και γαμω και γουσταρω αλλα ειναι ο ιδιος που αναπαραγει τη βλακεια και αποπροσανατολιζει η ζει σε εναν ιδανικο μικροκοσμο και δεν πα να γ@μηθουν ολοι, ο αντικοινωνικος...

Απ την αλλη ο ""καλος"" αστυνομικος, που θα μας σωσει σ ενα τροχαιο ειναι πιθανο να πουλαει κοκα που θα παρει ο γειτονας μου ή ενας φιλος, να εκδιδει γυναικες, να πουλαει προστασια να..να..να...Τι να κατσω να υπολογισω απ ολα αυτα; Τη μια στιγμη ή το ρολο του;

Η πραγματικοτητα ειναι συνθετη, αλλα διακρινεται απο τασεις και ρολους που συχνα μας δινουν απαντησεις και σχηματιζουν ενα αρκετα διαφωτιστικο μερος της.

Εχουμε ολοι αναλογιστει για το λογο της εκτασης συγκεκριμενων ειδησεων, της αποκρυψης καποιων αλλων, τον τροπο και τη μεθοδο προβολης τους;

Επι του θεματος: αν ηθελε η καλλιτεχνις να προσβαλλει την σημαια και τα συμβολα δεν το πετυχε.

Γιατι ενα ανθρωπινο γεννητικο οργανο μαλλον συμβολιζει την ζωη, την καρποφορια, τον ερωτα, τη ζωη, το παθος, τη γονιμοτητα, την αλλαγη, τη θερμη του ανθρωπινου σωματος. Μαλλον τιμα την σημαια, δεν την υποβιβαζει. Τι πιο ζωντανο και ιερο απ την ιδια τη ζωη και τον τροπο που αυτη αναπαραγεται

Αν ηθελε να αναπτυξει μια πολεμικη απεναντι στη σημαια θα μπορουσε να την εκδηλωσει αποτυπωνοντας μιας πραξη βιας απεναντι στη σημαια ή καποιον που θα καπνιζε αμεριμνος μπρος στη σημαια που ολοι προσκυνανε ( μακαρι...)

Κατι αλλο:
    Το γεγονος οτι ολοι διαβασαμε απειρες φορες σ αυτο το θεμα τη λεξη μουνι, στολισμενη μ ενα καρο σεξιστικους και υποβιβαστικους χαρακτηρισμους, ειναι προβλημα, μεγαλο. Ο "ισχυρος" ανδρας που "εχει το πανω χερι", που γ@μ@ει μονο αυτος το "κατωτερο" μ@@νι, αλλα κατα ενα περιεργο τροπο, αυτο τον ανεβαζει, τον κανει πιο αντρα, του αλλαζει το image...

Βρε τι ανακαλυπτει κανεις...Αν αυτος ειναι ο ανδρισμος και οι αξιες, αντε να βαλουμε φωτια σε τουτο το κ@λοχανιο την ελλαδα μια ωρα νωριτερα να ξεμπερδευουμε ρε μαγκες..

Για να το πω οπως το λετε και σεις: Μ@@νι ειναι ολα, σωστα.................;;;

Για πειτε μου για τον Παρθενωνα αλλη μια, για να φαντασιωθω κανεναν αρχαιο ελληνα να τον καιει και να γουσταρει......γιατι θα ειχε σκοπο να τον ξαναφτιαξει και μαλλιστα καλυτερο!!!( αυτο σημαινει προοδος και αμφισβητηση και κοτσια για δημιουργια και προκληση)...για πειτε να γελασουμε και αλλο μετα απο 45 σελιδες αρχαιοπληξιας και τσοντολαγνειας..

Ρε που ζουμε...
    εκτος θεματος !!!!!!!!!!

@SPORAKIAS, idi, giobazolias

για να μην μπερδευομαστε κιολας η ελλαδα ως χωρα και ως εθνος εχει νομιμους αντιπροσωπους που εκλεγονται απο το συνολο του ελληνικου λαου.κατ επεκταση οπως αντιλαμβανεστε αυτη ειναι η ελλαδα.την εχουμε κανει μουνι (αυτες ειναι οι επιλογες μας πασοκ-νδ) και αυνανιζομαστε και απο πανω.ας μην παιζουμε με τις λεξεις...

κατσε γιατι παλι μπερδευομαστε!

αντε και την εχουμε κανει μ@υνι την ελλαδα (οπως λες)............
    αυτο ομως σε καμια περιπτωσει δεν δικαιολογει την καθε πατσαβουρα που απαξιωνει τον εθνικο υμνο στο ονομα της τεχνης!!!!

με την ιδια λογικη...........παμε να κλεψουμε καμια εκκλησια ρε αδερφε.........αφου ουτως η αλλος και οι παππαδες σε γενικες γραμμες, λερωμενη την εχουν τη φωλια τους!

Παρόμοια θέματα

1. As Giortasoyme Kyrioi.. Hr8e To Neo Melos Mas! Oooo.... Oyk!!!
    από alexioannides στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 11:09
  2. mas afora olous
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2005, 11:36
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2004, 22:12
  4. Megia mas to forum...oloi pame Zappeio
    από Traveller στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 0