Σελίδα 45 από 89 ΠρώτοΠρώτο ... 35404142434445464748495055 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 661 έως 675 από 1325

Θέμα: Οι Ελληνικες ομαδες στην μαχη της Ευρωπης !!

κάποιοι από εσάς θέλετε να μηδενίσετε την υπερπροσπάθεια και την πολύ καλη μπάλα που έπαιξε ο ολυμπιακός χθες με 10 παίχτες στο μπερναμπέου με μία απο τις καλύτερες ομάδες της ευρώπης και όλοι οι νοήμων φίλαθλοι είδαν, για τους δικούς σας λόγους!!!

μηδενίστε τη ρεάλ ειναι ομαδουλα και ο γκούτι ειναι άσχετος και τριτη αλλαγή και οι παιχτες της ειναι για τον π@υτσο και υπερεχτιμιμένοι και ο ολυμπιακος δεν επαιξε τιποτα φοβερό απλά ήταν τυχερός και έκανε 2 ευκαιριες που εκανε γκολ και τιποτα παραπάνω.<<μαλλον είσαστε άσχετοι απο μπαλα η εθελοτυφλήτε γιατί δεν ξέρετε να παραδέχεστε το προφανες λέω εγω και στις δύο περιπτώσεις κρίμα>>

το σκορ σας λέω θα μπορούσε να ήταν και 5-2 να χάναμε αλλα ο ολυμπιακός έπαιξε παρα πολη καλή μπαλα και λέτε ο,τι γουσταρετε.

το αμερικάνικο ρητό ο πρώτος ειναι πρώτος και οι άλλοι τίποτα, άρα μετράει μόνο το αποτέλεσμα εμένα δε μου λέει κάτι, για μένα πρωταρχικός στόχος είναι να παίζει ωραία μπάλα η ομάδα μου και τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα (οχι μη σημαντικά, αλλα δευτερεύοντα). ας παίζει πάντα έτσι η ομαδάρα μου και ας χάνει.

τέλος ο ΕΞΥΠΝΟΣ παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται και ο Μ@Λ@Κ@Σ ΕΠΙΜΕΝΕΙ

Μπράβο θρύλε που έπαιξες σαν μάγκας και έχασες σαν μάγκας!!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    κάποιοι από εσάς θέλετε να μηδενίσετε την υπερπροσπάθεια και την πολύ καλη μπάλα που έπαιξε ο ολυμπιακός χθες με 10 παίχτες στο μπερναμπέου με μία απο τις καλύτερες ομάδες της ευρώπης και όλοι οι νοήμων φίλαθλοι είδαν, για τους δικούς σας λόγους!!!

μηδενίστε τη ρεάλ ειναι ομαδουλα και ο γκούτι ειναι άσχετος και τριτη αλλαγή και οι παιχτες της ειναι για τον π@υτσο και υπερεχτιμιμένοι και ο ολυμπιακος δεν επαιξε τιποτα φοβερό απλά ήταν τυχερός και έκανε 2 ευκαιριες που εκανε γκολ και τιποτα παραπάνω.<<μαλλον είσαστε άσχετοι απο μπαλα η εθελοτυφλήτε γιατί δεν ξέρετε να παραδέχεστε το προφανες λέω εγω και στις δύο περιπτώσεις κρίμα>>

το σκορ σας λέω θα μπορούσε να ήταν και 5-2 να χάναμε αλλα ο ολυμπιακός έπαιξε παρα πολη καλή μπαλα και λέτε ο,τι γουσταρετε.

το αμερικάνικο ρητό ο πρώτος ειναι πρώτος και οι άλλοι τίποτα, άρα μετράει μόνο το αποτέλεσμα εμένα δε μου λέει κάτι, για μένα πρωταρχικός στόχος είναι να παίζει ωραία μπάλα η ομάδα μου και τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα (οχι μη σημαντικά, αλλα δευτερεύοντα). ας παίζει πάντα έτσι η ομαδάρα μου και ας χάνει.

Μπράβο θρύλε που έπαιξες σαν μάγκας και έχασες σαν μάγκας!!!!

γαντι παει σε μερικους απο εσας!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    γαντι παει σε μερικους απο εσας!!
    μάλλον δεν το έπιασες ε? για διάβασε το καλύτερα!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    μάλλον δεν το έπιασες ε? για διάβασε το καλύτερα!!!!
    νομιζεις....

αντιθετως δεν έπιασες το γεγονος οτι στο ανταπεδωσα αφου δεν εχω καταφερθει εναντιον κανενος με τετοιους χαρακτηρισμους σε προσωπικο επιπεδο, και ειδικα σε αυτη την κατηγορια των ποδοσφαιρικων οπου κατα βαση γινεται χαβαλες.

καταλαβες;(ελπιζω...) η να στο ζωγραφισω;

cool γιατι εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι εισαι και μαλιστα μεγαλος...

νομιζεις....

αντιθετως δεν έπιασες το γεγονος οτι στο ανταπεδωσα αφου δεν εχω καταφερθει εναντιον κανενος με τετοιους χαρακτηρισμους σε προσωπικο επιπεδο, και ειδικα σε αυτη την κατηγορια των ποδοσφαιρικων οπου κατα βαση γινεται χαβαλες.

καταλαβες;(ελπιζω...) η να στο ζωγραφισω;

cool γιατι εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι εισαι και μαλιστα μεγαλος...

επ, φίλε μάλλον παρεξήγησες δεν αναφέρθηκα σε κανένα προσωπικα και δεν ξέρω γιατίτο πηρες έτσι, ειμουν νομίζω ξεκάθαρος πάει σε όλους οσους δεν παραδέχονται τους αντιπάλους τους όταν κάτι σπουδαίο είτε είναι ολυμπιακοι παναθηναικοι αεκ η οτιδήποτε άλλο

εσύ coolαρε γιατί δεν αναφέρθηκα εναντίον σου!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sogokou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ενώ αυτό που πέξατε στη Βέρντερ και στη ΡΕΆΛ ειναι κατεγιστικό ποδόσφαιρο με πίεση στο κεντρο κτλ...

έλεος ρε κωλοτούμπες...κανετε μια - διο καλουτσικες εμφανισεις με το ποδοσφαιρο που έπαιζε ο παναθηναικος πριν 6 χρονια και νομιζετε οτι εισαστε Μπαρτσελόνα....

με τη διαφορά οτι ο Παναθηναικός με το ιδιο ποδόσφαιρο στην τριτη αγωνιστική είχε 9 βαθμούς....
    και εσείς εχετε 4 και ειστε και ευχαριστημένοι....
    den nomizo na yparxei sxesi pana.. kai olympiakou giati ta apotelesmata tou pana.. ir8an me sintiritiko podosfairo kai me faseis metrimenes sto ena xeri eno o fetinos oly... paizei mpala kai den sigrinetai me kamia elliniki omada kai pos 8a to kanoume alloste exoume tis akriboteres metagrafes kai epitelous vlepoume mpala

o βαζελος ομως φιλε μου εχει μακραν καλυτερο ονομα στην Ευρωπη απο ολες τις ομαδες...

είχε...κάποτε...
    και όχι για την μπάλα που έπαιζε...άλλο το ένα άλλο το άλλο...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Για κωλοτουμπες.........

Mιλανε τα ανταρτικα του ευρωπαικου ποδοσφαιρου.........
    Τα κουτσου - κουτσου μπολ ...

Τα 8-2-1 για...... Ευρωπαικες επιτυχιες και αξιολογα διπλα η αξιολογες ηττες ....
    Η ομαδα που οταν επαιζε στην Ευρωπη η μονη εντολη που ειχαν ηταν να μην περνανε ολοι οι παιχτες της την βουλα του πεναλτυ της περιοχης τους πλην Βαζεχα......

Αυτα για το ποδοσφαιρο που επαιζε και παιζει ο Παναθηναικος στην Ευρωπη........

Το μονο κακο με αυτους ειναι οτι στην Ελλαδα ξεχνιοντουσαν για αυτο δεν μπορεσαν να παρουν πρωταθλημα (πλην μιας χρονιας....)

Αν καποιοι κωλοτουμπες επιμενουν να μιλανε για το παρελθον του Παο στην ευρωπη.....

Ας αρκεστουν στις εντος εδρας ξεφτυλες εκεινων των χρονων, και να προσεξουν μην τους φυγει καποιο βλεμα προς την δευτερη ισχυροτερη εντος εδρα του τσου-λου ( για τεσσερα συνεχομενα χρονια)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    είχε...κάποτε...
    και όχι για την μπάλα που έπαιζε...άλλο το ένα άλλο το άλλο...
    ενώ εσάς τώρα αν ρωτήσεις στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό θα έχουν να σου λένε για το ποδόσφαιρο που παίζει...

3 ευκαιρίες σε όλο το ματς κανατε και οι δύο απο το 87 και μετά ...γιατί καποιος μιλησε για ευκαιρίες μετρημένες στα δάκτυλα....

ο Παναθηναικός του Μαρκαριάν και του Κυράστα μάρκαρε πολή πιο ψηλά...
    ο Παναθηναικός για όσους βλέπουν ποδόσφαιρο έπαιζε ολη η ομάδα τουλάχιστον 10-20 μέτρα πιο ψηλά στο γήπεδο...
    στον Ολυμπιακό ο Λούα Λούα παίζει κόφτης ...αυτά για όσους μιλάνε για ταμπούρια...
    4-5-1 παίζετε ρε ....αν δεν ειναι αυτό ταμπούρι ...?ποιο ειναι???

και ο ενας (Λούα - Λουα) βρίσκεται κατω απο το κέντρο....επίθεση με πάνω απο τρεις παίχτες δεν βγάλατε ουτε μια σε ολο το παιχνιδι....και μιλάτε για ταμπούρι....

και όσους λένε για ευκαιρίες ρωτήστε τον Φέργκιουσον που ειχε πει ξεκάθαρα..."δεν εχω δει άλλη ομάδα να κανει τόσες ευκαιρίες μεσα στο γήπεδο μας"...
    3 τετ α τετ στο πρώτο 15λεπτο ειχαμε κανει για όποιον θυμάται....

τα αντάρτικα του ευρωπαικού ποδοσφαίρου βγάλανε 3 ομάδες της Ελλάδος στο C.L....
    δεν ειχαν όλα τα αρνητικα ρεκόρ του C.L. όπως οι7άρες, και τα ρεκόρ εκτός έδρας αποτυχιών....
    με τις εμφανισεις της μεγάλης ομαδας του Ολυμπιακού (όταν εμεις δεν καναμε πορείες για 3 χρονια) καταφέραμε να πέζουμε απο Ιούλιο....άντε και απο Ιούνιο....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ................
    απλα γραφικος !!!!!!!!!!!!

ελα κερναω μπυρες στο κουτουκι του μπαρμπα-στελιου !!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    την έχεις μάθει καλά την προπαγάνδα και το παραμύθι παλίκαρε...

γεμάτο ψέμματα,ανακρίβιες και παπατζιλίκι είναι αυτό το τελευταίο σου ποστ.

μάλλον δεν αξίζει να σπαταλάμε το χρόνο μας να σου απαντάμε σοβαρά με αυτά που λες.

να'σαι καλά και άραξε στον καναπέ σου για άλλη μια χρονιά...

ωχ ξέχασα ρε,οι ευρωπέη παίζουν σήμερα με ακόμα ένα ένδοξο μεγαθήριο του Ευρωπαϊκού στερεώματος...
    Καλή επιτυχία πάντως εύχομαι ολόψυχα,κι ας ξέρω ότι ΑΝ νικήσετε (γιατί καθόλου σίγουρο δεν είναι) θα μας πρήξετε την παπάρα με το καραμελάκι σας.

Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    την έχεις μάθει καλά την προπαγάνδα και το παραμύθι παλίκαρε...

γεμάτο ψέμματα,ανακρίβιες και παπατζιλίκι είναι αυτό το τελευταίο σου ποστ.

μάλλον δεν αξίζει να σπαταλάμε το χρόνο μας να σου απαντάμε σοβαρά με αυτά που λες.

να'σαι καλά και άραξε στον καναπέ σου για άλλη μια χρονιά...

ωχ ξέχασα ρε,οι ευρωπέη παίζουν σήμερα με ακόμα ένα ένδοξο μεγαθήριο του Ευρωπαϊκού στερεώματος...
    Καλή επιτυχία πάντως εύχομαι ολόψυχα,κι ας ξέρω ότι ΑΝ νικήσετε (γιατί καθόλου σίγουρο δεν είναι) θα μας πρήξετε την παπάρα με το καραμελάκι σας.

οποιος ξερει ποδοσφαιρο ας μιλήσει με επιχείρήματα...να αναμασάτε αυτά που διαβάσατε στον πρωταθλητή δεν λέει τιποτα.....
    πειτε μου....τι σύστημα παίζατε?....που ήταν οι γραμμές σας??? κτλ κτλ...

επίσης εμείς εκεί που παίζουμε παίζουμε με το σπαθί μας...αντίθετα εσείς περνάτε απευθείας (προς το παρόν) με το σπαθί του Παπουτσέλη....και μετά όύτε τρίτοι δεν βγαίνετε....απλά τελευταίοι μόνιμα....
    και στο τέλος παρακαλάτε να έρθετε εκεί που παίζουμε εμείς....αλλά ουτε αυτό δεν σας κάθετε....και μετά τα κάνετε κρεμαστάρια....

ΤΥΧΑΙΟ ΑΠΛΑ...

του χρονου με τον προκριματικό να σας δούμε....
    και πέρσι αν θυμάμαι καλά δεν ηταν κατι ξυλοκόποι που σας έριξα 3 μεσα στην έδρα σας.....

"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ...

amoxil των 500 πρωι μεσημερι βραδυ μετα το φαγητο,ζεστο μπανιο, και κουκουλωμα.

θα σου περασει.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    ζουζουρα θα μου βγάλεις ένα εικοσάρικο απο αυτό που παίρνεις ρε?

έτσι για να δοκιμάσω.καλό φαίνεται να'ναι!

Όταν σταματήσεις να υποτιμάς τη νοημοσύνη μας,τότε μπορεί να λάβεις και καμιά σοβαρή απάντηση.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

οποιος ξερει ποδοσφαιρο ας μιλήσει με επιχείρήματα...να αναμασάτε αυτά που διαβάσατε στον πρωταθλητή δεν λέει τιποτα.....
    πειτε μου....τι σύστημα παίζατε?....που ήταν οι γραμμές σας??? κτλ κτλ...

επίσης εμείς εκεί που παίζουμε παίζουμε με το σπαθί μας...αντίθετα εσείς περνάτε απευθείας (προς το παρόν) με το σπαθί του Παπουτσέλη....και μετά όύτε τρίτοι δεν βγαίνετε....απλά τελευταίοι μόνιμα....
    και στο τέλος παρακαλάτε να έρθετε εκεί που παίζουμε εμείς....αλλά ουτε αυτό δεν σας κάθετε....και μετά τα κάνετε κρεμαστάρια....

ΤΥΧΑΙΟ ΑΠΛΑ...

του χρονου με τον προκριματικό να σας δούμε....
    και πέρσι αν θυμάμαι καλά δεν ηταν κατι ξυλοκόποι που σας έριξα 3 μεσα στην έδρα σας.....

zzr, ασε τα παιδια να απολαυσουν την επιτυχια τους (4 - 2!) , μην τους το χαλας...εδω μεχρι πριν ενα μηνα το μονο διπλο που ηξεραν ηταν η πιττα στο σουβλακι (η αλλιως η πιπ@ στο πουλακι)

ειναι αλλου fun παρτ΄

εγιναν μεσα σε μια νυκτα επιθετικογενης ομαδα στην Ευρωπη, αλλα βεβαια ξεχνανε οτι ποτε δεν εχουν παιξει αμυνα... κατα τα αλλα τους ''χαλαει'' ο τροπος που επαιζε ο Παναθηναϊκος γιατι αυτοι μπαιναν στο γηπεδο και σκιζαν τα διχτυα! (τα δικα τους... )

και για να μην λετε οτι ειμαι με παρωπιδες, ναι ο Παναθηναϊκος των τελευταιων τριων χρονων ειναι αθλιος! και δεν φταει κανενας αλλος εκτος απο την διοικηση...

αυτα...και παλι συγχαρητηρια (ειλικρινα) αλλα μην παρασερνεστε ρε κουτα...θα εκτεθειτε παλι και μετα;

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2012, 12:28
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 16:50
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2006, 09:23
  4. Στην Κορυφη της Ευρωπης (Nordkapp)
    από crs-k στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2005, 07:33
  5. Σάββατο πρωί στην πίστα της Πεντέλης..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 19:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF