κάποιοι από εσάς θέλετε να μηδενίσετε την υπερπροσπάθεια και την πολύ καλη μπάλα που έπαιξε ο ολυμπιακός χθες με 10 παίχτες στο μπερναμπέου με μία απο τις καλύτερες ομάδες της ευρώπης και όλοι οι νοήμων φίλαθλοι είδαν, για τους δικούς σας λόγους!!!
μηδενίστε τη ρεάλ ειναι ομαδουλα και ο γκούτι ειναι άσχετος και τριτη αλλαγή και οι παιχτες της ειναι για τον π@υτσο και υπερεχτιμιμένοι και ο ολυμπιακος δεν επαιξε τιποτα φοβερό απλά ήταν τυχερός και έκανε 2 ευκαιριες που εκανε γκολ και τιποτα παραπάνω.<<μαλλον είσαστε άσχετοι απο μπαλα η εθελοτυφλήτε γιατί δεν ξέρετε να παραδέχεστε το προφανες λέω εγω και στις δύο περιπτώσεις κρίμα>>
το σκορ σας λέω θα μπορούσε να ήταν και 5-2 να χάναμε αλλα ο ολυμπιακός έπαιξε παρα πολη καλή μπαλα και λέτε ο,τι γουσταρετε.
το αμερικάνικο ρητό ο πρώτος ειναι πρώτος και οι άλλοι τίποτα, άρα μετράει μόνο το αποτέλεσμα εμένα δε μου λέει κάτι, για μένα πρωταρχικός στόχος είναι να παίζει ωραία μπάλα η ομάδα μου και τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα (οχι μη σημαντικά, αλλα δευτερεύοντα). ας παίζει πάντα έτσι η ομαδάρα μου και ας χάνει.
τέλος ο ΕΞΥΠΝΟΣ παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται και ο Μ@Λ@Κ@Σ ΕΠΙΜΕΝΕΙ
Μπράβο θρύλε που έπαιξες σαν μάγκας και έχασες σαν μάγκας!!!!