Σελίδα 45 από 55 ΠρώτοΠρώτο ... 354041424344454647484950 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 661 έως 675 από 821

Θέμα: ενδείκτης ταχυτητας

θα βαλω αυριο μια να φαινεται πολυ καλυτερα ειναι το μονο σημειο που μου αρεσε .
    καποια στιγμη επειδη δεν εβρισκα σκεφτηκα να το βαλω στην εσωτερικη μερια της αριστερης χουφτας χαχχαχαχα!!!
    το μονο προβλημα που εντοπιζω εκει που το εβαλα ειναι οτι αν χρειαστει να φυγει το πλαστικο του καντραν θα πρεπει να κρεμεται πανω στη μηχανη η να κοπει το καλωδιο του display και να παει φισακι αρσενικο - θυληκο οπως ειναι και στο κυκλωμα
    θα τοκανα αλλα βιαζομουνα ηθελα να το δω να δουλευει..........
    Το αυτοκίνητο ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ το σώμα
    η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ την ΨΥΧΗ

ααααααα ξεχασα ....δοκιμασα και μεσα στο στροφομετρο αλλα η βελονα δεν ηθελε να βγει με τιποτα και ειπα προκειμενου να τη σπασω και να παμε γι αλλα καλυτερα αλλου.....

ωραια ειναι.ΚΑι εγω σαν σκεψη εχω να το κολλησω πανω εκει.ΕΠειδη ειμαι ασχετος με ολα, υπαρχει περιπτωση να ανεβασει καποιος φωτο με ολη την διαδικασια, βημα βημα?θα του ειμαι ευγνωμων.....
    Ευχαριστω.

Υ.Γ. Οι προτασεις για τοποθετηση να μην σταματησουν....προτεινετε θεσεις!
    Ευχαριστώ και Συγνώμη... Λέξεις ζωής. Πρέπει να έχεις δύναμη καρδιάς για να τις πεις.

βέβαια υπαρχή στο forum του v-strom ένα λαμαρινακι που μπαίνει μπροστά από το τιμόνι,
    και μου φαίνεται καλή λύση γιατί δεν πειράζεις και την μηχανή.
    http://img27.imageshack.us/img27/3654/dsc00812qg0.jpg

το σκεφτηκα παναγιωτη αλλα με σακο μπροστα δεν το βλεπεις με τιποτα
    παρτε και αλλη μια απο πιο κοντα

υγ
    οι λεπτομερειες που δειχνει η καμερα δεν φαινονται με γυμνο ματι παιδια

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00273.jpg 
Προβολές:	332 
Μέγεθος:	82,5 KB 
ID:	157992

οποιος ασχολειται....ας δει και αυτο
    http://picasaweb.google.com/registr1...tionIndicator#
    Ευχαριστώ και Συγνώμη... Λέξεις ζωής. Πρέπει να έχεις δύναμη καρδιάς για να τις πεις.

Γιώργο σημερα παρελαβα απο τα ΕΛΤΑ και εγω (και τα 2).Ευχαριστουμε πολυ!Πολυ καλη δουλεια!!Ελπιζω το Σ/Κ να προλαβω να το βαλω.Μπορει καποιος να πει τι ακριβως κλεφτη να ζητησω,δηλαδη εχει καποιο νουμερο?
    V-STROM 650

εγω παντως φιλε εβγαλα το φισακι εβγαλα απο μεσα πατωντας ενα ελασμα που εχει ολο το καλωδιο με το ακρο του και εδεσα πανω το καλωδιο και το ξαναβαλα στη θεση του σε καποια φωτο παρατηρησε το καλωδιο απο τον ενδεικτη που μπαινει μεσα στο φισακι μαζι με το ροζ

Αρχικά δημιουργήθηκε από spiros v strom
    εγω παντως φιλε εβγαλα το φισακι εβγαλα απο μεσα πατωντας ενα ελασμα που εχει ολο το καλωδιο με το ακρο του και εδεσα πανω το καλωδιο και το ξαναβαλα στη θεση του σε καποια φωτο παρατηρησε το καλωδιο απο τον ενδεικτη που μπαινει μεσα στο φισακι μαζι με το ροζ
    Σπύρο, το αποτέλεσμα είναι φοβερό. Συγγνώμη αν σε ζαλίζω, αλλά αν μπορείς να μας πεις μερικές λεπτομέρειες ακόμη, όπως:
    - τι κουτί ειναι αυτό που χρησιμοποιήσες & από πού το βρήκες
    - ρεύμα & γείωση από που ακριβώς πήρες; Αν υπάρχουν & φώτο θα ήταν τέλεια!
    - τι πλάστικό εχεις βάλει (φώτο & πως το στήριξες πάνω στο display;
    - βγαίνει εύκολα το ροζ καλλώδιο ή αν είμαι άχαρος τηα μου μείνει στο χέρι;

& πάλι συγγνώμη αν σε ζάλισα & αν οι ερωτήσεις μου σου φανούν βλακείες!!!
    V-baby

Γιωργο και εγω σημερα το παρελαβα,υπεροχη δουλεια.
    Σε ευχαριστω πολυ.Αντε με το καλο και αλλες πατεντες για τα v-strom-ακια μας.
    Ακης v-strom

Γιωργο παρελαβα κι εγω σημερα και ειναι super! Αντε τωρα και η τοποθετηση.. Να εισαι καλα παντα τετοια.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΙΕΓΩ..!!!
    ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ......
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ(ΜΑΥΡΟ) ΣΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟ(ΚΟΚΚΙΝΟ) ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΦΑΝΑΡΙ.......ΠΟΥ?
    ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΚΕΙ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΚΑΛΩΔΙΟ?
    ΤΟ......ΡΟΖ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΩΔΙΟ?
    ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΕ ΜΗ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΝΤΙΝΗ ΦΩΤΟ ΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..!!
    JOHN.....

V STROM

DL 650 K9

Νέο μέλος
    Αυτό που έχει κανει ο σπύρος φένετε αρκετα καλό αρκει να βρεθεί ένα κουτακι μικρό μακρόστενο ώστε να κοπί διαγώνια και να μπεί όμορφα ώστε να μην φένεται σαν ξένω σώμα. μετά περνόντας τα καλόδια από πίσο μεταξί καντραν και πλαστικού θα έιναι τσάμάτο. Θα ψάξω μάλον σαββάτο σε κατουμά και γενικώς σε ηλεκτρονικάδικα μπας και βρώ το κουτάκι που θέλω και αν το βρώ μάλων εκεί θα το βάλω και εγώ σε εκείνο το σημείο.

Το σημαντικό είναι να τοποθετιθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κάνουμε ούτε γρατζουνια ούτε τρυπα στα υπάρχοντα πλαστιά.

Το άλλο που έδειξε ο suzukimaniac καλό και αυτό δεν προκαλεί ζημιά και στο καντράν γιατί κάθετε από πάνω χωρίς να κόβης την πλακέτα αλλά σαν αποτέλεσμα και αυτό δείχνει πολύ ξένο σώμα.

χριστο εχουμε και λεμε
    το κουτι που χρησιμοποιησα ειναι απο ενα παλιο φορτιστη κινητου χωρις το ενα καπακι οπως βλεπεις στις φωτο εφτιαξα ενα απο ενα κοκκινο πλαστικο που δε θυμαμαι απο τι το πηρα (ισως απο καποιο παλιο παιχνιδι του γιου μου .Το εκανα αυτο για να πιανει λιγοτερο χωρο
    ρευμα πηρα απο την ασφαλιοθηκη πρεπει να τη βγαλεις τη γυριζεις αναποδα και παιρνεις απο οπου θελεις (ολα τα πορτοκαλι καλωδια εχουν ρευμα μονο οταν γυρισεις το διακοπτη)γειωση πηρα απτη μπαταρια
    το πλαστικο πανω στο display το πηρα απο μια οθονη ηλεκτρονικου ξυπνητηριου το εκοψα στα μετρα του και το ακουμπησα πανω με μια σταγονα σιλικονη μονο για να βγαλω τη φωτο να το δειτε αλλα και παλι με σιλικονη θα το κολησω η με logo και θα το βαψω με ανεψιτηλο μαυρο μακαδορο στο περιγραμμα του.
    οσο για το ροζ καλωδιο βγαινει πανευκολα (ολα τα φις με τον ιδιο τροπο βγαινουν τα λαμακια τους) εχουν ενα στοπ σαν κλιπ που πρεπει να το πατησεις με ενα μικρο κατσαβιδακι απο την εσωτερικη μερια του φις η βρες ενα αλλο να κανεις δοκιμη γιατι ειναι δυσκολο το σημειο εκει μεσα αλλα αν ξερεις ειναι δουλεια δευτερολεπτου
    αυτα ,,,,,,,,,οτι αλλο θελεις ρωτα

ΑΑΑΑΑΑΑ και πουσαι χρηστο δεν ειχα διαβασει το υγ
    να ξερεις δεν υπαρχουν βλακωδεις ερωτησεις
    παντα καποιος κατι μαθαινει . Σε αλλον μπορει να φενεται βλακεια. Καποιος αλλος μπορει να λυση καποιο προβλημα ......κτλ
    τα λεμε

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2007, 15:08
  2. Κούμπωμα ταχύτητας
    από xtzanos στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2005, 16:21
  3. τα όρια ταχύτητας ...
    από idi στο forum Off topic