απεναντι στον σαλπι πχ ο μοιστ και ο κυργιακος θα χασουν την μπαλλα
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Ο Μαιστοροβιτς ναι...Οσο και ο Δελλας...Αλλα ο Κυργιακος οχι απαραιτητα...Γιατι παιζει πολυ στενο μαν του μαν και δεν δινει χωρο ενω στριβει ψιλοευκολα....Και ο Σαλπι ειδικα απο τριπλα...
Οσο και εγω...
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ο Κυργιακος ειναι σιγουρο οτι θα δεσει την αμυνα της αεκ.
μαζι με τον Μαϊστοροβιτς δεν θα περναει τιποτα πισω
Α ρε Τζιγγερ μς τις μ@λ@κιες σου!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Ο Μαιστοροβιτς ναι...Οσο και ο Δελλας...Αλλα ο Κυργιακος οχι απαραιτητα...Γιατι παιζει πολυ στενο μαν του μαν και δεν δινει χωρο ενω στριβει ψιλοευκολα....Και ο Σαλπι ειδικα απο τριπλα...
Οσο και εγω...
δεν εχει τριπλα ο Σαλπι; πλασε οκ, να συμφωνησω αλλα τριπλα;
Οχι, εννοω το οτι περσι οταν γινοταν αποδεκτης της μπαλας ως φουνταριστος που επαιζε ο ερμος, καταφερνε να ξεμαρκαριστει...Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Αν εννοεις τριπλα το εχω χωρο και πεταω την μπαλα μπροστα....
![]()
Να παιζει πλατη δηλαδη και να ξεμαρκαριζεται....Εγω μιλαω για τριπλα...Να εχει παιχτη μπροστα,ποσο μαλλον τον Κυργιακο,και να τον περναει....
Πραγματικα δηλαδη αυτον και τον Παπαδοπουλος τους εχω στον μυαλο σαν ποδοσφαιριστες που δεν περνανε ουτε τρακτερ σταματημενο....Πεταμα την μπαλα μπροστα και τρεξιμο....Αλλιως πλατη και προς τα πισω να δουν που θα την δωσουν...
Παντως ειναι ικανος σκορερ και εχει καλη κινηση χωρις μπαλα...Και φυσικα αντοχες και συνεχη πιεση στους αμυντικους και αμυντικους μεσους...
το θεμα ειναι να την βαζεις στο πλεκτο..
αυτο ειναι χαρισμα και δεν το χουν πολυ.
ενας ο κοβασεβιτς
ενας ο σαλπι
ενας ο μπλανκο
απο εναν εχει καθε <<μεγαλη>> ομαδα..
ουτε λουα λουα
ουτε εντοι
ουτε μαντζιος
κλπ κλπ
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ο Σαλπι ντριπλα.................κοφτη ντριπλα δεν εχει!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Να παιζει πλατη δηλαδη και να ξεμαρκαριζεται....Εγω μιλαω για τριπλα...Να εχει παιχτη μπροστα,ποσο μαλλον τον Κυργιακο,και να τον περναει....
Πραγματικα δηλαδη αυτον και τον Παπαδοπουλος τους εχω στον μυαλο σαν ποδοσφαιριστες που δεν περνανε ουτε τρακτερ σταματημενο....Πεταμα την μπαλα μπροστα και τρεξιμο....Αλλιως πλατη και προς τα πισω να δουν που θα την δωσουν...
ντριπλαρει με προσποιηση η με ποδιΑ!!!!
υπαρχουν πολλοι παικτες που δεν εχουν κοφτη ντριπλα!!!!
ο Ιντζαγκι.........
ο Μπλανκο.....................
ο Μαρτινς (Inter, New Castle)...........
ουτε καν ο Βαν Νιστερλοι εχει καμια ιδιαιτερη κοφτη ντριπλα (αναλογικα με την αξια του ως παικτης).
...............και αλλοι πολλοι παικτες δεν εχουν κοφτη ντριπλα αλλα τη δουλεια τους την κανουν και με το παραπανω!!!
γιατι εχεις την εντυπωση οτι ο Σαλπι ειναι παικτης που θα κατεβασει την μπαλα απο το κεντρο στην περιοχη;Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Παντως ειναι ικανος σκορερ και εχει καλη κινηση χωρις μπαλα...Και φυσικα αντοχες και συνεχη πιεση στους αμυντικους και αμυντικους μεσους...
Γυρναει πισω για να βοηθησει, αλλα παντοτε αποδεκτης της μπαλας γινεται λιγο πριν την μεγαλη περιοχη στα πλαγια η μεσα σε αυτη μπροστα απο το τερμα...αυτες ειναι οι θεσεις που εχει παιξει και που πρεπει να παιζει.
Δεν μοιραζει παιχνιδι. Γκολ βαζει, αυτη ειναι η δουλεια του. Τωρα αν θελεις παικτη που να τα κανει ολα αυτα και να εχει και τριπλα, κεφαλια, σεντρα, σουτ, εκρηκτικοτητα, πατημα, τεχνικη και δυναμη σταξε τουλαχιστον 25.000.000 γιουροζζζζζ και βλεπουμε...![]()
this is greece...
Η κουβεντα αρχισε στο ποιος θα μαρκαρει τον Σαλπι απο τα στοπερ της ΑΕΚ....Οχι αν ειναι καλος επιθετικος...Οτι ειναι καλος ειναι δεν αμφιβαλλω...
Αλλα να περασει τον Κυργιακο το κοβω πολυ χλωμο 1 με 1......Δεν λεω οτι δεν θα βαλει γκολ αν τον μαρκαρει ο Κυργιακος...Μπορει και να βαλει...εννοειται....Αλλα οχι με προσωπικη ενεργεια
Συμφωνεις εσυ με αυτο??
Αλλο να βαλει γκολ και αλλο να χασουν την μπαλα....Ο Μαιστοροβιτς ειναι βαρυ σκαρι...Ο Κυργιακος στριβει αρκετα καλα...Οχι σαν τον Καναβαρο αλλα στριβει και μαρκαρει πολυ στενα...Και εδω μετραει η κοφτη τριπλα...Τον Μεσι και τον Ροναλντινιο πχ δεν τους μαρκαρεις στενα ενας με εναν....Θα τον κανουν γιο γιο τον αλλο....ενας απο σχετικα κοντα και ενας να καλυπτει....Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ..................ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΧΑΝΟΥΜΙΑ.........!!!!!!
+100000000000 δικια εχεις ΤΕRENS
ΚΑΠΛΑΝΙ
ω ρε φιλε μου... Μπασινα+Κυργιακος στην ΑΕΚΑΡΑ.... παμε και για Μακο και Εστογιανοφ....
δεν μας υπολογιζει και κανεις.....![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ +3 (ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ....) ΕIΝΑΙ ΠIA ΣΙΓΟΥΡΟ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχ ρε φιλε καθε μερα μπαινω και μου φτιανεις το κεφι... χαχαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
eidika apo ton maistorovits, ontws den tha pernaei tipota..
tetoio drepani exoun xronia na doune ta gipeda![]()
Δελλας δε γυρναει, Παπασταθοπουλος ("ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ???" εσυ τα ελεγες...) τωρα κα Μαιστοροβιτσ...σαπακι... χαχαχαα
2 πραγματα θα πω μονο γιατι δεν αξιζει να απαντας στα κομικα ποστ
ΣΑΡΙΕΓΚΙ-ΓΚΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΚΟΙ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κατι σαν Μπαρέζι και Ζεεντορφ οπυ λεμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ω ρε φιλε μου... Μπασινα+Κυργιακος στην ΑΕΚΑΡΑ....
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ +3 (ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ....) ΕIΝΑΙ ΠIA ΣΙΓΟΥΡΟ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οτι θα έφτανε ο καιρος ο Κυριακος και ο Μπασινας να θεωρουνται ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ικανες να δωσουν τιτλο δεν το περιμενα...
εχει πεσει πολύ το επίπεδο τελικα..![]()
μου θυμίζει τα περυσινά πανηγύρια των δικών μας που φέραμε πίσω τον υπερπαίχτη τον ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ......![]()
![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν