Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Η περιμενει να σκασει το ΚΤΜ για να το περασει...Ειδικα αν ειναι Τριτη...![]()
Εσύ στο πίσω γκρουπ, με τα KLE και τα XLR.:smilea:
Η περιμενει να σκασει το ΚΤΜ για να το περασει...Ειδικα αν ειναι Τριτη...![]()
Εσύ στο πίσω γκρουπ, με τα KLE και τα XLR.:smilea:
Για αυτα ειναι οι φιλοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Φαιδων ΚΤΜ
Μα τι λεβεντες ειστε εσεις εδω ρε μπραβω ρε με κανεται κ γελαω.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ενω εσυ με τα R1 και τα BUSA???Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Εσύ στο πίσω γκρουπ, με τα KLE και τα XLR.:smilea:![]()
![]()
:a028: :a028:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ρε σεις θα με χωρησει η γυναικα μου, αντε καληνυχτα και συνεχιζουμε αυριο με ποιο πολλα μπινελικια.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε σεις θα με χωρησει η γυναικα μου, αντε καληνυχτα και συνεχιζουμε αυριο με ποιο πολλα μπινελικια.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δώδεκα η ώρα, δεν είναι για ύπνο.Καλά να περάσεις![]()
post #666!!!
Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?
καλημερα ..............................................
το καλυτερο που διαβασα ητανε απο τον catmaster και απο τον johndoe που θελει να παρει το 990 ..........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα εισαι με το στρομ εσυ μην σε παρασέρνει ο φιδεμπορας..............!!!!!!
loyk
δεν συνηθηζω να παίρνω φοτο μαζι μου στης διαδρομές......αλλα θα τυχει να υπάρχει....αλλα ουτε ειπα καπου το οτι το αφρικα θα κανει καλυτερο αλμα απο το κτμ.....μιας και δεν με ενδιαφερει κιολας.
οσο για την ελλαδα το τι πηστευει ο καθενας μαλλον γυρησετο αναποδα προς εσενα γιατι εγω εχω και 20 χρονια εξωτερικό..........
και αγαπητε να σου πω ενα πραγμα στο μοναδικο κρατος που "ο ανθρωπος βρακί δεν εχει στο κώλο του μηχανή ηθελε" ειναι η ελλαδα.......οκ?
δεν ειναι παράξενο που αμα ψάξεις της τελευταίες αγγελίες ολα ειναι gs και ktm.....
στο ξανα λεω ,,,,αν ηθελα να εχω το ktm θα το ειχα ,,, το ιδιο και για το gs...!
ε δεν με τρελαίνει ρε σει..........δεν γέρασα ακομα για να το παίξω μαγγας στα γκομενακια με την μηχανη..........
ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΆΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΗ
επισης ελλαδα ειναι εσυς που εχεται παρη ενα μηχανακη 14 000 και ασχοληστε με το αφρικα.........
τιμη μας κιολας!
πας εξωτερικο και ο αλλος εχει μηχανη 10 χρονια και νιωθει υπερήφανος....εδω εσεις τον κανεται μαλακα.....αλλα πως να δικαιολογηθείτε για τα 14 000 που δίνεται για την ελληνικη μαγγια....?
γιαυτο και σας εχει φαει εδω μεσα ζορίζεστε με το καπιος ειναι και νιώθει καλυτερα απο εσας με τα ακριβά σας μοτερ.........!
καλημερα απο μενα και παλι
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
εμεις ημαστε η πρωινη duka.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
![]()
DE SAS PROLABENO RE MPOYRDELA..![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
γαμησετα,,,,,,,,,,,:rotflmao:
παρε βαθειες ανασες!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Εσύ τα’ αγόρι μ’ δεν παίζεσαι με τίποτας….Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Ρε παλιοαφρικανικες κοτες και τρελοι εντουραδες που καβαλατε γιαπωνεζικες μπουρουχες με θρυλικα ονοματα... οταν εβαλε ο gus950 την φωτο με το δικο του αλμα κανατε τουμπεκι ψιλοκομμενο...Τωρα παλι βγαζετε γλωσσα και μιλατε σχολιαζοντας φωτο αγνωστων σας απο στο διαδικτυο με ζημιες που δεν λενε απολυτως τιποτα απο στατιστικη αποψη (για οσους κατεχουν το αντικειμενο...). Μπορουμε να βρουμε τα παντα* στο youtube αλλα αυτο δεν λεει τιποτα...Γιατι να ασχοληθω με την φωτο ενος αγνωστου, ενω ημουν ο ιδιος κατοχος για 6 χρονια ενος 640 και τωρα εχω ενα 990...ΙΣΩΣ ξερω κατι αλλα φυσικα τι σας λεω τωρα εσας...εσεις τα ξερετε καλυτερα...τα εχετε δει στο youtube...
Mυθοι και πραγματικοτητα κυριοι... η συνωμοσιολογια και η ξερολιαση μας εχει φαει στην Ελλαδα. Δεν διαφωνει κανεις οτι αλλο το Kινεζικο αλλο το Γιαπωνεζικο και αλλο το Ευρωπαικο μηχανακι, αλλα εσεις εχετε φερει την καταστροφη και τον ολεθρο στην Ευρωπη α) για να δικαιογησετε τα φραγκα που σκασατε για γιαπωνεζικη πατατα που δεν παει βημα ή ταξιδευει σαν πλεουμενο...![]()
, β) για να μην νοιωθετε ασχημα που σας πουλανε τα γιαπωνεζακια μηχανακια παρωχημενης τεχνολογιας σε φτηνιαρικο περιφεριακο..εεε σορρυ περιτυλιγμα ηθελα να πω...
Δεν πειραζει, εσεις ας λετε οτι μας χαλανε και εμεις ας ξερουμε οτι σας πατανε...
ρε πατάς καλά ή σε παίρνει αριστερά….???
Ποιο yutube και μ@λακίες …ολόκληρη BMW Ισπανίας ανακοινώνει ανάκληση γιατί η μηχανή κόβει μπροστινό άξονα ….όχι καμιά βίδα της μανέτας που σκουριάζει …
..ΚΟΒΕΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΑΞΟΝΑ..!!!!!
Είναι μύθος και συνομωσία ότι η KTM δεν μπορεί να φτιάξει , από το 2005 , μια γαμημένη αντλία νερού για LC8 , που να είναι στεγανή και ευθυγραμμισμένη , ώστε να μην ζεσταίνεται.....??
ΚΤΜ adventure my ass…. που για να δεις από πού χάνεις λάδια , πρέπει πάνω στο βουνό να κατεβάσεις ΔΥΟ τεπόζιτα……λες και καβαλάς Blackbird…..
Που από την ώρα που έφυγαν οι μηχανικοί της Rotax από μέσα , γίνατε wanna be Boutique…..
Κινητήρας τεχνολογίας 2000+ που καίει λάδι και το γράφει και στην ούγια…
Ναι ρε …το ΤενεΚέ είναι αργό και βαρύ , γιατί σου λέει ότι εγώ , εν έτη 2007 σου βάζω ατσάλινο πλαίσιο διαμέτρου John Holmes , και ψαλίδι ίσα με τα μπούτια σου, και επίσημα φόρτωσε το 190 κιλά , που σημαίνει ότι δεν θα κάνει κιχ μέχρι τα 250…..και τράβα όπου θες , και το φίλτρο το αλλάζεις και στο πλάι του δρόμου, και μετά θα σε ξαναφέρω πίσω στο σπίτι πάνω στη σέλα, όχι συνοδηγός του κοιλαρά της οδικής….
Γκάζωνε και στρίβε εσύ …..όπως ακριβώς στις φωτογραφίες και στα DVD των δύο αδερφάδων……να τρώτε και να σκεπάζεστε μόνο….
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
παρακαλω πολυ να παρει καποιος τη yamaha να το αποσυρει..γιατι.....
εχω χεστει...
ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ:rotflmao:
![]()
![]()
ελα αντι μας ψαρωσες ρε...![]()
τουμπεκι τωρα ηρθανε τα μονοκυλινδρα που ναι καλυτερα και απο τα παντα ολα λεμε..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Και πούσε....... δες τι σούρχεται......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a07: :a07: :a07: :a07: :a07:
![]()
![]()
![]()
αντε να δουμε γιατι απο προπερσι βαζει ζωγραφιες ο αντι και ακομα περιμενουμε......![]()