Ρε με τον πονο μου παιζετε?!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν εχω παρει τιποτα ακομη...![]()
![]()
Αμα δεν δωσω το ΧΤακι να μαζευτουν τα χρηματα δεν γινετε τιποτα...
Ρε με τον πονο μου παιζετε?!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν εχω παρει τιποτα ακομη...![]()
![]()
Αμα δεν δωσω το ΧΤακι να μαζευτουν τα χρηματα δεν γινετε τιποτα...
Θες και fazer τρομάρα σου, κουλάδι!!!
ΑΧΑΧ
Έλα πουστε τι καφέ ρε?13/9 Κυριακή καφέ στα Καλάβρυτα θέλετε?Κάφε στην Πάτρα το κάνουμε κάθε μέρα..ν ανέβουμε και σε κανα μοτόρι να πάμε καμια βόλτα είναι το θέμα..ξεκουνάτε!! :P
καλη ιδεα ρε sf1n4k1 αλλα προσωπικα δεν παιζει 13/9 γιατι ο κωλος μου θα χει παρει φωτια απο το διαβασμα και το αγχος θα χει βαρεσει κοκκινο...επειδη εδω τα φοιτητακια ειμαστε καλη ποσοτητα θα στηριξω την ιδεα για 26/9 και μετα που τελειωνουμε και οι περισσοτεροι νομιζω...ε τι λετε?μεχρι τοτε κανας τοπικος καφες δεν ειναι ασχημος να εξιστορησουμε τις καλοκαιρινες μας περιπετειες![]()
![]()
Εγώ πάντως,αν και έχω εξεταστική,ίσως και να μπορώ για 13 Καλάβρυτα αν και μέχρι τότε...
Είμαστε και επισήμως πίσω Πάτρα,λοιπόν,οπότε να ελπίζω και εγώ σε μια συνάντηση κάποια στιγμή...![]()
Ελάτε ρε Βραχνέικα να γνωριστούμε, δεν έχω μηχανάκι, είναι συνεργείο...![]()
Έλα ρε σεις..και εμείς περάσαμε απο φοιτητιλίκι..και δε κάναμε έτσι..μια Κυριακή την είχαμε άνετα (μη πω ξυνόμασταν ακόμα και καθημερινές ενδιάμεσα στις εξεταστικές). Τέσπα το 13/9 ισχύει έτσι κι αλλιώς για Καλάβρυτα. Είναι μια εποχή που δε θα βρέχει και ο καιρός πάνω θα είναι ιδανικός για καφεδάκι-βόλτα-μασαμπουκίδι. Απο εκεί και πέρα και για καφέ εγώ μέσα είμαι. Άγγελε γύρισε και ο Θωμάς ;-)
Βλέπω ξεμιτάτε σιγά σιγά άντε να δούμε. Για καφεδάκι Βραχνέϊκα σήμερα μετά τις 7 κανείς? Να δείτε και το καινούριο.......
Για εκδρομούλα Καλάβρυτα πάντως μέσα, πολύ καλή ιδέα μπράβο.
"Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."
"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ
Με το αυτοκινητο θα πας tendy boy.Γυρισες ρε ταλιμπαν??Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
Βλέπω ξεμιτάτε σιγά σιγά άντε να δούμε. Για καφεδάκι Βραχνέϊκα σήμερα μετά τις 7 κανείς? Να δείτε και το καινούριο.......
Για εκδρομούλα Καλάβρυτα πάντως μέσα, πολύ καλή ιδέα μπράβο.![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Εγώ θα δουλεύω σήμερα μέχρι τις 9
Jimmy ανεβαίνει το KLE Καλάβρυτα?:P
Άντε να το ψήσουμε να πάμε λαός :-)
Αν εχω επιστρεψει απο ενα ταξιδακι μου φιλε σιγουρα θα μιλησουμε γι αυτο δεν εδωσα συμμετοχη απο τωρα.Θα ενημερωσω με το που θα γυρισωΑρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Άντε να το ψήσουμε να πάμε λαός :-)![]()
ανεβαινει μια χαρα το ΚΛΕ καλαβρυτα...οτι πρεπει ειναι .Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Άντε να το ψήσουμε να πάμε λαός :-)
αντε και αν τραβηχτειτε καμμια φορα προς κανα κιατο-ξυλοκαστρο-βραχατι κλπ κλπ θα τραβηχτω και εγω αν μπορω![]()
Εννοειτε πως ανεβαινει ειρωνικα το λεει το μουτρο γιατι ξερει οτι ειναι η διαδρομες εκει οι ορεινεςΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ανεβαινει μια χαρα το ΚΛΕ καλαβρυτα...οτι πρεπει ειναι .
αντε και αν τραβηχτειτε καμμια φορα προς κανα κιατο-ξυλοκαστρο-βραχατι κλπ κλπ θα τραβηχτω και εγω αν μπορω![]()
![]()
A Φιλε με σενα δεν παω πουθενα αμα αρχισεις τα ανεκδοτα και αρχισω να γελαω θα μας διωξουν εκτος και παμε σε κανα βουνο να μην μας ακουνε:rotflmao: :rotflmao:
Αν ψηνεσαι ομως και για να σοβαρευτο θα κανονησουμε καμι Λιμνη δοξης -Φενεο για να το ευχαριστηθουμε![]()
Pou eiste re paidakia???
Sorry gia ta greekenglish alla den exei ellinikos....![]()
Mallon eimai mesa...Alla poli noris akomi gia na ksero sigoura...![]()
Emiliano ti kalo agorasame???Kalotaksido...
![]()
Ανεβαίνει και από χώμα άμα λάχει!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
[/B]
"Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Emiliano ti kalo agorasame???Kalotaksido...
![]()
Ένα θα σου πώ για να καταλάβεις η πινακίδα είναι 666 (The number of the beast!!!!!!!)
:a39: