Σελίδα 45 από 79 ΠρώτοΠρώτο ... 35404142434445464748495055 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 661 έως 675 από 1184

Θέμα: Σε είδα...... vol ΙΙΙ

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
    Τι σχεση εχει η ζωη εδω? Το μπουφαν του του εδωσε, οχι το φιλι της ζωης ουτε το νεφρο του. Κοινως το αντιτιμο του να μην δωριζε αυτα τα 300 ευρω, θα ηταν να κρυωνε λιγο παραπανω ο πιτσιρικας.

Μαγκια του που το εκανε, χωρις καμια αμφιβολια. Αλλα οχι και να κραξουμε (δεν το λεω για εσενα) οποιον του εκανε εντυπωση το παραπανω.
    τι λες ρε φιλε?

για ξανασκεψου...και παρακαλειστε να σταματησετε εδω τη κουβεντα.

μαικ...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Μη ξεφεύγετε κύριοι και δεσποινίδες. Προσοχή

Moto.GR Moderation Team

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Σε είδα και με είδες, στο Κηφισό, Παρασκευή πρωί. Εσύ με ένα ΧΤ600 και εγώ με το αυτοκίνητο (μπλε octavia) Επειδή θεώρησες ότι σε έκλεισα, δεν αρκέστηκες στο να με μουντζώσεις, αλλά θεώρησες καλή ιδέα και το να ρίξεις μπουνιά στο τζάμι εν κινήσει...

Σου κόρναρα και σου έπαιξα και φώτα...δεν σταμάτησες όμως να το "συζητήσουμε"

Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Σας είδα λεβέντες συμπατριώτες μου........να περνάτε από τον κομβό για Σέρρες πάνω στην Εγνατία, με τα καλογιαλυσμένα σας κρανάκια.....καμιά 10αρια νοματαίοι.....μάλλον γυρνάγατε από extreme καφεδάκι στην Καβάλα....

.....και κανένας δεν πρόσεξε το κράνος μου στην άσφαλτο πίσω απ' την μηχανή
    ......και κανένας δεν πρόσεξε το ξεζανταρισμένο πίσω Tourance........

.....ίσως να φταίνε οι φιμέ ζελατίνες απ' τα shoei ........9 η ώρα το βράδυ.....ίσως το πολύ κρύο...ποιος ξέρει......????

..............τα λέμε μπούληδες........και ελπίζω κάποιοι από εσάς να είναι από δω μέσα για να το διαβάσετε.......

....Αι σικτίρ πια......
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
    Με όσα ε;.......τότε δεν είναι μόνο ο πεζός @@ρας....σόρυ κιόλας...
    όχι θα πηγαίνω σε άδεια ποσειδώνος με 80.. και για να μιλάμε σωστά, μπορεί
    να είμαι @@ρω όχι όμως @@αρας..
    θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Κώστα (BELZEVOYLIS), was that you????
    0830 σήμερα στην Λ. Αθηνών στο ύψος του ΤΕΙ Αθήνας με το GS σου...

Σε χαιρέτησα αλλά δε με κατάλαβες!

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
    όχι θα πηγαίνω σε άδεια ποσειδώνος με 80.. και για να μιλάμε σωστά, μπορεί
    να είμαι @@ρω όχι όμως @@αρας..
    Σόρρυ για το φύλο, αλλά γιατί σε χαλάνε τα 80 στην άδεια Ποσειδώνος; Αν θες πίστα σκάσε τα ευρά ένα ΣΚ και κάντο αεροπλάνο το μηχανάκι. Κατά τα λοιπά αποτελείς κίνδυνο για τον εαυτό σου και για τους υπόλοιπους χρήστες της ίδιας οδού. Μήπως θες να γίνεις και εσύ μια μικρή συμβολή στη μακρά στατιστική των νεκρών;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Σόρρυ για το φύλο, αλλά γιατί σε χαλάνε τα 80 στην άδεια Ποσειδώνος; Αν θες πίστα σκάσε τα ευρά ένα ΣΚ και κάντο αεροπλάνο το μηχανάκι. Κατά τα λοιπά αποτελείς κίνδυνο για τον εαυτό σου και για τους υπόλοιπους χρήστες της ίδιας οδού. Μήπως θες να γίνεις και εσύ μια μικρή συμβολή στη μακρά στατιστική των νεκρών;
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik

μα τι λεμε τωρα??

αμα ειναι αδεια η π(τ)οσειδωνος απαγορευεται αυστηρα να βγει καποιος απο καθετο στενο,
    να διασχισει πεζος στο ξεκουδουνο το δρομο, να βρεθει κουτι μπροστα που κανει οχταρια
    και γενικα να υπαρχει καποιος αλλος στο οδοστρωμα

οποτε

αμα ειναι αδεια η ποσειδωνος..

μπορεις μια χαρα να πετας χαμηλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
    μα τι λεμε τωρα??

αμα ειναι αδεια η π(τ)οσειδωνος απαγορευεται αυστηρα να βγει καποιος απο καθετο στενο,
    να διασχισει πεζος στο ξεκουδουνο το δρομο, να βρεθει κουτι μπροστα που κανει οχταρια
    και γενικα να υπαρχει καποιος αλλος στο οδοστρωμα

οποτε

αμα ειναι αδεια η ποσειδωνος..

μπορεις μια χαρα να πετας χαμηλα.
    Ξανασκέψου το!
    http://www.youtube.com/watch?v=xi19RtcPTuE
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
    Κώστα (BELZEVOYLIS), was that you????
    0830 σήμερα στην Λ. Αθηνών στο ύψος του ΤΕΙ Αθήνας με το GS σου...

Σε χαιρέτησα αλλά δε με κατάλαβες!

εγώ θα ήμουν !!! Την επόμενη φορά πάτα καμία κόρνα ,ρίξε καμία κλοτσιά ,μπας και πάρω γραμμή !!!

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    εγώ θα ήμουν !!! Την επόμενη φορά πάτα καμία κόρνα ,ρίξε καμία κλοτσιά ,μπας και πάρω γραμμή !!!
    ok

:rotflmao:

σε ειδα
    σημερα το μεσημερι.μεσογειων/κανελοπουλου συμβολη(πανω απο τη γεφυρα της κατεχακη)
    εσυ "χειραφετημενη" γυναικα με αμαξι με ολα τα συγχρονα δικαιωματα σου που καιρος ειναι να τα διεκδικησεις με τον τροπο που αρμοζουν οι εποχες μας, και γω με ενα χρεπι παπακι.αναβει πρασινο να παμε προς τα πανω(προς ηλιουπολη)και μια γιαγια προσπαθει να περασει απεναντι το δρομο.ειμαι πρωτος και την περιμενω.ξαφνικα η κορνα κολαει στο χερι σου αμαζονα μου.γυρναω πισω σε κοιταω σου δειχνω τη γιαγια αλλα εσυ εκει στο "φεμινιστικα" σου που τα παρωδεις με το χερι κολημενο στην κορνα.περνας, με μουτζωνεις(τι σπανια κινηση για τη συγχρονη χειραφετημενη κοτα που πηρε με λαδωμα το διπλωμα) και ως εκ θαυματος σε πιανει το επομενο φαναρι.ηρθα διπλα σου ειδα το νευρωτικο προσωπο της συγχρονης ελληνιδας και σου γκαριξα απλα
    "ρε ζωο μουτζωνεις κιολας, να την παταγα τη γιαγια?"(μου φαινεται οτι ειχε και πρασινο κιολας για τους πεζους)
    μετα ειδα αυτο το γυαλινο βλεμα της συγχρονης ελληνιδας γυναικας κοτας που λεει "αι γαμησου μαλακα"
    ουτε που παραδεχτηκε ρε πουστη μου τη μαλακια της,ουτε ενα συγνωμη εστω στο βλεμα της τι ζωα ειστ'εσεις ρε(συγνωμη ζωα)
    ελπιζω να μη σε ξαναδω γαμωτο
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από route 66
    σε ειδα
    σημερα το μεσημερι.μεσογειων/κανελοπουλου συμβολη(πανω απο τη γεφυρα της κατεχακη)
    εσυ "χειραφετημενη" γυναικα με αμαξι με ολα τα συγχρονα δικαιωματα σου που καιρος ειναι να τα διεκδικησεις με τον τροπο που αρμοζουν οι εποχες μας, και γω με ενα χρεπι παπακι.αναβει πρασινο να παμε προς τα πανω(προς ηλιουπολη)και μια γιαγια προσπαθει να περασει απεναντι το δρομο.ειμαι πρωτος και την περιμενω.ξαφνικα η κορνα κολαει στο χερι σου αμαζονα μου.γυρναω πισω σε κοιταω σου δειχνω τη γιαγια αλλα εσυ εκει στο "φεμινιστικα" σου που τα παρωδεις με το χερι κολημενο στην κορνα.περνας, με μουτζωνεις(τι σπανια κινηση για τη συγχρονη χειραφετημενη κοτα που πηρε με λαδωμα το διπλωμα) και ως εκ θαυματος σε πιανει το επομενο φαναρι.ηρθα διπλα σου ειδα το νευρωτικο προσωπο της συγχρονης ελληνιδας και σου γκαριξα απλα
    "ρε ζωο μουτζωνεις κιολας, να την παταγα τη γιαγια?"(μου φαινεται οτι ειχε και πρασινο κιολας για τους πεζους)
    μετα ειδα αυτο το γυαλινο βλεμα της συγχρονης ελληνιδας γυναικας κοτας που λεει "αι γαμησου μαλακα"
    ουτε που παραδεχτηκε ρε πουστη μου τη μαλακια της,ουτε ενα συγνωμη εστω στο βλεμα της τι ζωα ειστ'εσεις ρε(συγνωμη ζωα)
    ελπιζω να μη σε ξαναδω γαμωτο

να ηταν ανοργασμικια αραγε? κ αν οχι ηταν κλειτοριδεικη η κολπικη? αβυσος η ψυχη του ανθρωπου.............
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

σε ειδα Σαββατο βραδυ στην Κυμης στο ρευμα προς Αττικη οδο να πηγαινεις αντιθετα στην αριστερη λωριδα. Δεν ενιωθες παρολα τα φωτα-κορνες-γαμωσταυριδια...

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ