Σελίδα 45 από 106 ΠρώτοΠρώτο ... 3540414243444546474849505595 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 661 έως 675 από 1587

Θέμα: Honda Bros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio

Re: Αλλαγη λαδιου σε μπροστινο αμορτισερ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nitso
    Για να αλλαξεις λαδια στα μπροστινα αμορτισερ πρεπει να τα κανεις ολα βιδες ή αρκει να βγαλεις τα λαδια απο τα βιδακια κατω χαμηλα και μετα να ξαναγεμισεις?Ποσότητα?500ml παλι?
    Όχι όπως τα λες. Θεωρητικά θα πρέπει να αλλάξεις τις χάλκινες ροδέλες στεγανοποίησης που έχουν αυτές οι βιδούλες. Βγάζεις και τις τάπες τον καλαμιών επάνω. Σε αυτή τη φάση να έχεις σηκώσει κάπως τον μπροστινό τροχό στον αέρα αλλιώς η τάπα θα πεταχτεί και το μηχανάκι θα κάτσει μπροστά αφού θα τερματίσει η ανάρτηση.

Για καινούργια ποσότητα ναι 500ml. Τα manual λένε κάτι για 497 για τα μοντέλα '88 και 502 για τα επόμενα αλλά κλάιν μάιν.

@ nikosdeb: thanx για τις πληροφορίες. Μιας και κινούμε κατά βάσιν εντός πόλης με ενδιαφέρει να ζεσταίνεται γρήγορα το λάστιχο και να κρατάει από την αρχή. Τώρα για τη μακροζωία το βλέπουμε, μην φεύγουν κάθε 4.000 αλλά δεν έχω απαίτηση να μου βγάλει 20.000...
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Σας καλημερίζω κ πάλι μετά απο αρκετό καιρό!
    Θέλω την βοήθεια σας!
    Θα μπορούσαν να με βοηθήσουν όσοι γνωρίζουν.
    Στο 650 brosάκι, κουμπώνουν τα κυλινδρομπίστονα απο transalp ή απο revere;
    Απ΄Το 2ο νομίζω είναι τα ίδια αλλά θέλω κ την γνώμη πιό "ειδικών"!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

χαιρετουρες στην bros-ο-κοινοτητα.καινουριο μελος,καινουριος οδηγος με κα8ολου καινουριο bros.το βρηκα 400$ με αριστο μοτερ και το τσιμπησα.ομως:λειπουν κομματια.
    πισω φαναρι,πισω πλαστικο οργανα και σταντ βρισκονται σε κανεναν?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rasidanks
    χαιρετουρες στην bros-ο-κοινοτητα.καινουριο μελος,καινουριος οδηγος με κα8ολου καινουριο bros.το βρηκα 400$ με αριστο μοτερ και το τσιμπησα.ομως:λειπουν κομματια.
    πισω φαναρι,πισω πλαστικο οργανα και σταντ βρισκονται σε κανεναν?

kalos hrthes

http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=119882

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1657967/

Όποιος γυρίζει μυρίζει

κ όποιος κάθετε βρωμίζει

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    καλησπερες!
    παιδες ενδιαφερομαι για πλαστικα ξερετε που μπορω να βρω?
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Την ουρά εννοείς; Στον Σαρακάκη, την επίσημη αντιπροσωπεία. Πας με αριθμό πλαισίου και κωδικό χρώματος, 330+ΦΠΑ θα σου έρθει...

άμα πας πάρε μια και για μένα, κάτσε μόνο να δω να σου πω τον κωδικό χρώματος... :rotflmao:

Στα σοβαρά, δες αν υπάρχει καμιά σε αγγελία -κάποιες έχει πάρει το μάτι μου- και φτιάξ' τη με πολυεστέρα, τις σπασμένες βάσεις και άλλα σπασιματάκια. Αυτό κάνω και εγώ.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

θελει και η ουρα λιγο σημαζεμα αλλα με ενδιαφερει κυριως το φτερακι το μπροστινο,επεσα χτες και εσπασε
    for sale!

Νέο μέλος
    Χρόνια πολλα για τις ημέρες και έχω να κάνω μια ερώτηση. Αυτή η αγγελία είναι καλή; Ο τύπος την ανεβάζει συνέχεια εδώ και 4 μήνες και δεν έχει πουληθεί ακόμα το μηχανάκι. Δείχνει δελεαστικό...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Andres
    Χρόνια πολλα για τις ημέρες και έχω να κάνω μια ερώτηση. Αυτή η αγγελία είναι καλή; Ο τύπος την ανεβάζει συνέχεια εδώ και 4 μήνες και δεν έχει πουληθεί ακόμα το μηχανάκι. Δείχνει δελεαστικό...

αποψη μου.
    κοιτα το λεει ξεκαθαρα,θελει μαζεματακια εξωτερικα,στην δουλεια σου θα σε παει σιγουρα κ δεν θα ξεμενει μες στους δρομου,αλλοστε κ ο χριστιανος που το δινει το ανταλαση με παπι πραγμα που σημάνει πως αν κανεις μια χρησει παπι κ οχι ταξιδια ανω των 200 χιλ κ με ταχητητες 100-120 τοτε δεν θελει κ τπτ,λαστιχακια κ μαζεματα κ αν τα κανεις κ μονοσ σου τοτε κατεβαζεις ακομα το κοστος.με λιγα λογια το μηχανακη αυτο ειναι αξιόπιστο κ απο κει κ περα οσο λεφτα χωσεις το πασ κ ποιο περα.... vtr sp2 δεν θα γινει ποτε παντος
    Όποιος γυρίζει μυρίζει

κ όποιος κάθετε βρωμίζει

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
    εχω εγω φτερο! δες εδω
    εχεις πμ!
    for sale!

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Andres
    500 ευρο ειναι αυτα φιλε μου.τι μπορει να εχει τοσο ασχημο?αν δουλευει το μοτερ του χωρις ηχους μπαινουν ολες οι ταχυτητες κτλ τοτε αξιζει.το πολυ πολυ το πουλας για ανταλλακτικα 300 και εχεις χασει πολυ λιγα χρημματα.αν ψαχνεσαι,εχεις ορεξη και πιανουν τα χερια σου μπορεις ευκολα να διπλασιασεις την αξια του παντως.

Νέο μέλος

Thumbs up

Χαιρετώ κι εγώ με την σειρά μου την "μεγάλη", όπως φαίνεται, παρέα της Bross. Αν κρίνεις ότι είχα 15 χρόνια ( από το δίπλωμα) να πιάσω μηχανή στα χέρια μου (μόνο παπί φίλων) και πήρα τώρα το Bross καταλαβαίνεται την εμπειρεία που έχω σαν οδηγός μηχανής! Θα έλεγε κανείς ότι ξεκίνησα ανάποδα πρώτα αμάξι και τώρα μηχανή λόγο... "Κρίσης". Αυτά τα λίγα για μένα, θα τα λέμε σίγουρα συχνά από εδώ και για το τέλος.... Δεν περίμενα το Brossακι να είναι τόσο τέλειο και φιλικό για έναν καινούργιο και ανίδεο (σαν εμένα) στον χώρο της μηχανής! ΚΑΛΕΣ ΜΑΣ ΒΟΛΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ.

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    καλώς ήρθες φίλε στην παρέα!!πρώτα απ'όλα προσοχή πολύ στον δρόμο,πάντα όρθιος!!και μετά ριξε μια μάτια στο ρεζερβουάρ να δεις με πόσα σίγμα γράφεται το μπρος!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
    καλώς ήρθες φίλε στην παρέα!!πρώτα απ'όλα προσοχή πολύ στον δρόμο,πάντα όρθιος!!και μετά ριξε μια μάτια στο ρεζερβουάρ να δεις με πόσα σίγμα γράφεται το μπρος!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Honda Bros 400 ???
    από Anritsu στο forum Honda
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2011, 12:15
  2. Honda Bros
    από plutonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 21:15
  3. Honda Bros
    από empemp στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 10:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •