Σελίδα 46 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 3641424344454647484950515696 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 676 έως 690 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Σε είδα χθες, πλησιάζοντας στο φανάρι του χίλτον, να πουλάς νερά.. το φανάρι μόλις είχε ανοίξει πράσινο, η ηλίθια με το κουτί να σου κάνει νόημα να της πας ένα νερό γρήγορα, τα αυτοκίνητα να ξεκινάνε, εσύ να τρέχεις με σλάλομ ανάμεσά τους και οι μηχανές, μαζί κι εγώ, να ερχόμαστε καταπάνω σου.

Σας βλέπω κάθε μέρα κι εσάς, σκουτερούδες με τα φουστανάκια, που έχοντας ρίξει δύο άγκυρες πάνω στα δυο αυτοκίνητα μπροστά σας, νομίζετε ότι φορώντας παρωπίδες (δεν βλέπω-δεν ακούω-δεν κουνιέμαι) εξαφανίζεται ο σιδηρόδρομος από μηχανές που έχετε φτιάξει πίσω σας.

Κόλαση η Αθήνα...
    safety doesn't happen by accident

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    το κακο δεν ειναι η ταλαιπωρια..ειναι η ζεστη αναμεσα στα τουτου πιανει καυσωνας και με μπουφαν κρανη γαντια κτλ με πιανει τρελα και προσπαθω να παω σβελτα και εχω το καθε κουλαδι να πηγαινει μεχρι και πιο αργα απο τα αυτοκινητα..αναμεσα τους..και παω λεμε σα μεθυσμενος περα δωθε οπου βρω κενο να περασω να μη σταματησω και λιωσω..

αν με δει κανεις θα νομιζει οτι με χει πιασει κοψιμο λεμε... :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ηρεμήστε παίδες... τα νεύρα σας χαλάτε και δεν αξίζει.
    μωρέ εγώ ήρεμος είμαι στον δρόμο αλλά φτάνει ένα σημείο μετά από πολλή ώρα οδηγήσης στην Αθήνα,
    που λες: άντε γαμηθήτε που το παίζω καλός οδηγός και αρχίζω τις σφήνες και τ'απότομα ανοίγματα
    για να φτάσω μια ώρα αρχύτερα σπίτι μου!

εγώ αυτό το πράγμα 2 φορές το χρόνο το παθαίνω:
    -όταν έρχεται η άνοιξη,πιάνουν οι λιακάδες και γεμίζει η Αθήνα δίτροχα και ποδήλατα
    -όταν πιάνουν οι ζέστες του καλοκαιριού κι αρχίζουν τα "δεν την παλεύω"

Σε είδα Varaderιε σήμερα, όπως σχεδόν κάθε μέρα εδώ και πάνω από δύο χρόνια, να φεύγεις σφαίρα στα φανάρια, όπως πάντα ανεβαίνοντας Κύμης προς Πεύκη.
    Το κράνος πρέπει να είναι επιστημονική φαντασία για σένα.
    Ποτέ, ούτε χειμώνα, ούτε με βροχή δεν το έχεις βάλει στο κεφάλι σου...

Και σκας σήμερα με ένα SHOEI γκρι...
    Έπαθα πλάκα, κόντεψα να πέσω...

Σε πρόλαβα στο φανάρι πριν την είσοδο για Αττική και σου είπα "Ωραίο κράνος", με κλείσιμο του ματιού. Γνέψιμο με το κεφάλι και ξανά τέρμα τα γκάζια...

Αναρωτιέμαι αν έπεσε κανά πρόστιμο ή παίχτηκε κάτι άλλο και το φόρεσες...
    Όπως και να'χει, το αποτέλεσμα μετράει...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Σε είδα Varaderιε σήμερα, όπως σχεδόν κάθε μέρα εδώ και πάνω από δύο χρόνια, να φεύγεις σφαίρα στα φανάρια, όπως πάντα ανεβαίνοντας Κύμης προς Πεύκη.
    Το κράνος πρέπει να είναι επιστημονική φαντασία για σένα.
    Ποτέ, ούτε χειμώνα, ούτε με βροχή δεν το έχεις βάλει στο κεφάλι σου...

Και σκας σήμερα με ένα SHOEI γκρι...
    Έπαθα πλάκα, κόντεψα να πέσω...

Σε πρόλαβα στο φανάρι πριν την είσοδο για Αττική και σου είπα "Ωραίο κράνος", με κλείσιμο του ματιού. Γνέψιμο με το κεφάλι και ξανά τέρμα τα γκάζια...

Αναρωτιέμαι αν έπεσε κανά πρόστιμο ή παίχτηκε κάτι άλλο και το φόρεσες...
    Όπως και να'χει, το αποτέλεσμα μετράει...
    για τον ηλιο το βαλε μη καουν τα μαγουλακια του

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Σας βλέπω κάθε μέρα κι εσάς, σκουτερούδες με τα φουστανάκια...
    :a07: :a07: :a07:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Νταξ, σοβαρα τωρα... η κατασταση ειναι απο αλλη χωρα! τριτοκοσμική!
    Οι τροχονομοι, ο,τι να ναι!
    Οι σκουτεραδες στο ΜΠεο τους, τους ανηκει όλος ο δρομος!
    Οι ταριφες εχει πηξει η μ00να τους
    Οι ΒεΣτρωμαδες-ΤΔΜαδες και πασης φυσεως ονοφπουλμουρ (εκτος μερικων εξαιρεσεων) τρελαινονται οταν το παπί τους κερναει και χωνονται μαρσαροντας ή στα φαναρια κοιταζοντας με σαν αλιεν με τις sidi-γαντια-μπουφαν-κρανος κτλ πανω στο παπι.
    Οι πεζοί είναι στα παπαρια τους ΕΝΤΕΛΩΣ.
    Οι πακιστανο-κινεζο-ο,τιναναι με τα χρεπια 50αρια κινεζοσκουτεροπαπα φωρτωνουν ο,τι τραβαει η ψυχή τους +τη γκομενα-βοηθο και πανε αερα κι οποιον παρει ο χαρος.

Ξεχασα κανεναν?

Α!!! Τα κουτια!!!
    γ@μησε τα...μεχρι αυριο θα γραφουμε...

Και γαμώ λέμε !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Και γαμώ λέμε !!!

παλι πιωμενος ειναι αυτος!

:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    σας βλεπω με τις μηχανες σας καθε μερα και εγω με το κουτι μου πηγμενος στην κινηση και την ζεστα.δεν την παλευω λιιεεμεεε!!!!!

που θα παει θα το φτιαξω το μοτορι και θα πηγαινουμε παλι μαζι παρεα!!
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom

αν δεις κάνα μαλάκα με μαύρο strom, μαύρο κράνος και tank bag.. that's me
    τι ώρες κυκλοφορείς; εγώ από τις 9 και μετά...
    9 δουλεύω, οπότε συνήθως θα με δεις Λαμπράκη γύρω στις 8:45-8:50. Περνάω από φυλακές, Ράλλη, Πειραιώς, κέντρο, Σύνταγμα και στρίβω προς Βουλιαγμένης και Φιλολάου. Μαύρο ΧΤ600 motard, με ασημί κράνος των 50ε (δε θέλω σχόλια :P).
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    9 δουλεύω, οπότε συνήθως θα με δεις Λαμπράκη γύρω στις 8:45-8:50. Περνάω από φυλακές, Ράλλη, Πειραιώς, κέντρο, Σύνταγμα και στρίβω προς Βουλιαγμένης και Φιλολάου. Μαύρο ΧΤ600 motard, με ασημί κράνος των 50ε (δε θέλω σχόλια :P).
    Μεχρι Κηφισσο....μαζι παμε.

(Μαυρο Bandit , 1250 , διμπουκη εξατμιση , led κολωφαναρο.)

Παλαιό μέλος
    Ξανά στους δρόμους με μηχανή μετά από δύο μήνες λόγω τραυματισμού και ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Βλέπω τους περισσότερους με σορτάκια, βερμούδες, παντόφλες, τα κοριτσια εντελώς χύμα πάνω σε κάτι μπούσα και 1000ρια σούπερσπορτ και τρελαίνομαι...

Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και πολύ υπομονή.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Με είδα εμένα τον Αρχιμαλάκα να περνάω αέρα πατέρα το κόκκινο Κωνσταντινουπόλεως και Καρόλου, με το μυαλό "χαμένο" σε σκέψεις. Ευτυχώς το παλικάρι που ανέβαινε με το βανάκι κατάλαβε ότι εγώ ο τριμάλακας δεν θα σταματούσα και σταμάτησε εκείνος.

Τον ευχαριστώ πολύ

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Νταξ, σοβαρα τωρα... η κατασταση ειναι απο αλλη χωρα! τριτοκοσμική!
    Οι τροχονομοι, ο,τι να ναι!
    Οι σκουτεραδες στο ΜΠεο τους, τους ανηκει όλος ο δρομος!
    Οι ταριφες εχει πηξει η μ00να τους
    Οι ΒεΣτρωμαδες-ΤΔΜαδες και πασης φυσεως ονοφπουλμουρ (εκτος μερικων εξαιρεσεων) τρελαινονται οταν το παπί τους κερναει και χωνονται μαρσαροντας ή στα φαναρια κοιταζοντας με σαν αλιεν με τις sidi-γαντια-μπουφαν-κρανος κτλ πανω στο παπι.
    Οι πεζοί είναι στα παπαρια τους ΕΝΤΕΛΩΣ.
    Οι πακιστανο-κινεζο-ο,τιναναι με τα χρεπια 50αρια κινεζοσκουτεροπαπα φωρτωνουν ο,τι τραβαει η ψυχή τους +τη γκομενα-βοηθο και πανε αερα κι οποιον παρει ο χαρος.

Ξεχασα κανεναν?

Α!!! Τα κουτια!!!
    γ@μησε τα...μεχρι αυριο θα γραφουμε...

Τις γυναικες οδηγους παντως τυπου. Εχουν δικη τους κατηγορια..

Σε ειδα μωρη καριολα,με το γαμωπαπι και τα 2 παιδακια,ενα μπρος ενα πισω να διασχιζεις το δρομο της νεας εισοδου στην Καλαματα. Δε σε ενοιαξε οτι εγω ερχομουν απο πανω. Να σε ρωτησω κατι,εσενα και ολες τις γαμιολες..Οταν το παιδακι σας πεφτει στην παιδικη χαρα απο τα ποδια του,με το κεφαλι κατω,δεν τρεχετε σαν τρελες? Εχετε ιδεα γαμω τι θα παθουν τα παιδακια σας αν ενα ριμαδι που ζυγιζει 180 κιλα χωρις τον οδηγο και ερχεται με 80 εμβολισει το γαμωπαπι?

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    εχουνε λαλησει οοοοολοι ρεεε

χτες βραδυ κατεβαινα απο κηφισιας, προσπαθωντας να χωθω αναμεσα απο τα αυτοκινητα... που φυσικα χεστηκαν για το αν περναει μηχανη διπλα τους.... κ ενα παπι.. δεν μπορουσε φυσικα να ανεχτει οτι καποιος χωνεται πιο ανετα κ πιο γρηγορα απο αυτον... κ πανω σε χωσιμο δικο μου.. χωνεται ο -ξεκρανωτος, σαγιοναριστος φυσικα... - παπις κ παει να με τσακισει... εδω δεν χωραω μονη μου καλα καλα αναμεσα, θες να χωρεσουμε κ οι 2 ρε ζωον?

καθε μερα τα ιδια...
    αντεχω ρε.. αντεχω κ αλλο.. κ γουσταρω κιολας!!!!
    στριβω, αρα υπαρχω..

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF