:hypnotize πώς τη λές τώρα αυτή τη διάταξη; Tεράγωνος δεν είναι..... βε δεν είναι..... πώς ψάχνεις το ρημάδι;![]()
(κάποιος να μου εξηγήσει και τα πλεονεκτήματα αυτής της διάταξης.... πάλι καλά που δεν είναι τετράχρονο, το μισό βάρος θα ήταν εκκεντροφόροι)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
:hypnotize πώς τη λές τώρα αυτή τη διάταξη; Tεράγωνος δεν είναι..... βε δεν είναι..... πώς ψάχνεις το ρημάδι;![]()
(κάποιος να μου εξηγήσει και τα πλεονεκτήματα αυτής της διάταξης.... πάλι καλά που δεν είναι τετράχρονο, το μισό βάρος θα ήταν εκκεντροφόροι)
Για δες μηπως σε βοηθανε αυτα που γραφει κατω απο την φωτα
![]()
δεν παιζεσε ρε εσυ μιλαμε ζηλευω τις γνωσεις σουΑρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Για δες μηπως σε βοηθανε αυτα που γραφει κατω απο την φωτα![]()
soto πεστο να μπεί άλλο, αφού το ξέρεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
:hypnotize πώς τη λές τώρα αυτή τη διάταξη; Tεράγωνος δεν είναι[/SIZE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
δεν είναι τετράχρονοΈνα μπράβο στους από πάνωΑρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Το βρήκα με αυτά που είπατε
Να το πω να σας πάρω την δόξα?(Πλάκα κάνω, απλά για να βάλετε καινούριο)
Kawasaki KR750? ..το πλαίσιο δηλαδή..
![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Ωραίος!Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Ένα μπράβο στους από πάνω![]()
Το βρήκα με αυτά που είπατε
Να το πω να σας πάρω την δόξα?(Πλάκα κάνω, απλά για να βάλετε καινούριο)
Kawasaki KR750? ..το πλαίσιο δηλαδή..![]()
![]()
Αυτό είναι φυσικά, KR750 υδρόψυκτο τετρακύλινδρο του 1979.
Το έτρεχε ο Greg Hansford και τo θεωρητικό του πλεονέκτημα ηταν οτι ηταν στενό σχεδόν σαν τρικύλινδρο αλλά ο κινητήρας ηταν πιο κοντός απο ενός square four και τα καρμπυρατερ τοποθετηθηκαν συμβατικά κι οχι στην απ όξω όπως στα square four.
Παντως δεν πήγε καλά και το παράτησαν μετα απο λίγο καιρό κι έφτιαξαν το KR500 που ηταν square four.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Gms οι γνωσεις μου δεν ειναι καν αξιες λογου , η αγαπη μου για τα μηχανακια ειναι που με βοηθα και η επιμονη στο ψαξιμο που ομως αυτο που μου προσφερει και αυτο που μου αρεσει περισοτερο απ ολα ειναι το ταξιδι μεσα στον μαγικο κοσμο της μοτοσυκλετας απο καταβολης.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gms
δεν παιζεσε ρε εσυ μιλαμε ζηλευω τις γνωσεις σου![]()
Γι αυτο το παραθυρο στην μοτοσυκλετιστικο παραδεισο μου το ανοιξε αυτο το παιχνιδι και πρωτιστος ο Αρης (Sapila Racing).
![]()
soto σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, και είσαι πολύ μετριόφρων.
Το θέμα με το παιχνίδι είναι οτι πρέπει να μπείς σε αυτό, και να σου αρέσει. Χάθηκαν μερικοι καλοί παίκτες στην πορεία, αλλά βρέθηκαν άλλοι, κι οι παλιοί εμφανίζονται πού και πού.
Εγινε πολύ δουλειά στον διαχωρισμό και μπορείτε να τα δείτε στις πίσω σελίδες ένα ένα θέμα. Την δουλειά αυτη την έκαναν ο baron, που τότε ήταν byron, και ο filippos.
Ο filippos το παιχνίδι το ανέβασε σε επίπεδο υπερφυσικό, έφτασε σε κάποια φάση να είναι τόσο δύσκολο που δεν μπορούσε να τον φτάσει κανείς πλέον, κι εγώ έψαχνα πολλές φορές πάρα πολύ.
Θα γυρίσει πάντως πιστεύω, μόλις δεί κανένα περίεργο θα πεταχτεί, απλά πρέπει να βρεθεί το κατάλληλο.![]()
Κατα καιρούς έχει παίξει και marketing για να φέρουμε παίκτες στο παιχνίδι, έχουμε και υπουργείο μέσα στο moto, αλλά έχει δυσκολέψει το πράγμα κυρίως γιατί για να μην έχουμε επεναλήψεις αναγκαστικά με τόσα που έχουν μπεί, είναι δύσκολο το παιχνίδι.
Βέβεια το ψαχτήρι δεν δουλεύει καλά οπότε δικαιολογείται και καμμια επανάληψη απο κανένα καλό.![]()
Παντως το οτι συνεχίζει μετά από τόσα χρόνια κάτι σημαίνει.
Σε όλους τους παίκτες.![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
soto σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, και είσαι πολύ μετριόφρων.
Το θέμα με το παιχνίδι είναι οτι πρέπει να μπείς σε αυτό, και να σου αρέσει. Χάθηκαν μερικοι καλοί παίκτες στην πορεία, αλλά βρέθηκαν άλλοι, κι οι παλιοί εμφανίζονται πού και πού.
Εγινε πολύ δουλειά στον διαχωρισμό και μπορείτε να τα δείτε στις πίσω σελίδες ένα ένα θέμα. Την δουλειά αυτη την έκαναν ο baron, που τότε ήταν byron, και ο filippos.
Ο filippos το παιχνίδι το ανέβασε σε επίπεδο υπερφυσικά, έφτασε σε κάποια φάση να είναι τόσο δύσκολο που δεν μπορούσε να τον φτάσει κανείς πλέον, κι εγώ έψαχνα πολλές φορές πάρα πολύ.
Θα γυρίσει πάντως πιστεύω, μόλις δεί κανένα περίεργο θα πεταχτεί, απλά πρέπει να βρεθεί το κατάλληλο.![]()
Κατα καιρούς έχει παίξει και marketing για να φέρουμε παίκτες στο παιχνίδι, έχουμε και υπουργείο μέσα στο moto, αλλά έχει δυσκολέψει το πράγμα κυρίως γιατί για να μην έχουμε επεναλήψεις αναγκαστικά με τόσα που έχουν μπεί, είναι δύσκολο το παιχνίδι.
Βέβεια το ψαχτήρι δεν δουλεύει καλά οπότε δικαιολογείται και καμμια επανάληψη απο κανένα καλό.![]()
Παντως το οτι συνεχίζει μετά από τόσα χρόνια κάτι σημαίνει.
Σε όλους τους παίκτες.![]()
![]()
![]()
Τα συγχαρητήριά μου και μένα, που το παρακολουθω ανελλιπώς. Αν και λάτρης γενικά των
δύο τροχών δεν αγγίζω κ' αν το επίπεδο κάποιων εδώ μέσα που πραγματικά κάποιες φορές
με αφήνουν με το στόμα ανοικτό !!!!!!!!!!!!!
Πάντα τέτοια !!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Το 1941 οι Γερμανοί βούλιαξαν το Βρεττανικό Thistlegorm ανοιχτα της Αιγύπτου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
για να δουμε τι ειχε παιχτει τοτενες?![]()
http://www.antiquemotorcycle.org/ind...t01returnid=81
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Πφφφφφ......... άμα δεν πεις και αριθμούς πλαισίων δεν το βρήκες.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Το 1941 οι Γερμανοί βούλιαξαν το Βρεττανικό Thistlegorm ανοιχτα της Αιγύπτου.
(ικανούς σας έχω μερικούς εδώ μέσα...)
θα αξιζε μια προσπαθεια ανελκυσης των μοτοσυκλετων αυτων? οι κιντηρες θα ειναι και απο μεσα ενυδρειο ε?