Σελίδα 46 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3641424344454647484950515696 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 676 έως 690 από 1994

Θέμα: Με είδα

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OlKa Προβολή μηνύματος
    Με είδα να γλιστράω ανεβαίνοντας στο μηχανάκι, να στηρίζω όλο μου το βάρος στο δεξί πόδι,ν΄ακούω ένα τεράααστιο κρακ και να σφαδάζω στον πόνο...Μέχρι να βγει η μαγνητική 10 μέρες αγαλματάκι ακούνητο με πατερίτσες... Σε 10 μέρες δίτροχη πάλι...Μιλάμε για πολλά νεύρα!
    περαστικά γρήγορα και ανώδυνα εύχομαι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της OlKa
    Σ' ευχαριστώ πολύ!
    Όλα είναι δρόμος...

Banned
    περαστικα σου,θελω να πιστευω δεν θα ναι τιποτα

keep driving....

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Με είδα επιτέλους μετά από πολύ καιρό να πηγαίνω βολτίτσα χωρίς συγκεκριμένο προορισμό... τελικά επιλέχτηκε αυθόρμητα η διαδρομή Λουτράκι-Περαχώρα-Πίσια-Σχίνος-Αλεποχώρι-Μέγαρα και πάλι πίσω. Με είδα στην ίδια βόλτα μετά τα Πίσια να τα χρειάζομαι όταν μου την έπεσαν 4-5 τσοπανόσκυλα και με περικύκλωσαν, με αποζημίωσε όμως η μυρωδιά του πεύκου και το παγωμένο αεράκι...

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Με είδα επιτέλους μετά από πολύ καιρό να πηγαίνω βολτίτσα χωρίς συγκεκριμένο προορισμό... τελικά επιλέχτηκε αυθόρμητα η διαδρομή Λουτράκι-Περαχώρα-Πίσια-Σχίνος-Αλεποχώρι-Μέγαρα και πάλι πίσω. Με είδα στην ίδια βόλτα μετά τα Πίσια να τα χρειάζομαι όταν μου την έπεσαν 4-5 τσοπανόσκυλα και με περικύκλωσαν, με αποζημίωσε όμως η μυρωδιά του πεύκου και το παγωμένο αεράκι...
    Εκεί μετά τα Πίσια μου την έπεσαν κι εμένα...

ΜΕ είδα να είμαι ανυπόμονος... περιμένοντας να μου έρθει πακεταρισμένο... λίγες μέρες ακόμη...
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από guzzistas Προβολή μηνύματος
    Εκεί μετά τα Πίσια μου την έπεσαν κι εμένα...

ΜΕ είδα να είμαι ανυπόμονος... περιμένοντας να μου έρθει πακεταρισμένο... λίγες μέρες ακόμη...
    Πάντως δε συνάντησα σε όλη τη διαδρομή ούτε μισή μοτοσυκλέτα... Για πες, για πες, τί περιμένεις;

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    το αυτο αλλα απο Πίσια -Πλάτανο -και απο χώμα στα Γεράνεια πίσω στην εθνική για Αθήνα την Δευτέρα το μεσημεράκι...σαν την κότα στο χωμα λόγω άγνωστης διαδρομής και μοτο-sm - αλλα τρελάθηκα στο βουνο...εψαχνα την διαδρομή που παει απο χώμα Λουτράκι - Ασπρόπυργο, τελικά κατηφόρησα τον χωματόδρομο που σε βγάζει pepsico , αλλα νομιζω οτι καταλαβα απο που παει. Ψήνομαι να δοκιμάσω να τον βγάλω με το motard,σιγά σιγά, αλλα απο οτι ειδα και εδω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=133995 αν βρέξει θα ειναι απο πακετο εως κοντεινερ..

there's no such thing as impossible

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    ....να μην έχουν περάσει ούτε 20' που πήρα την τρικολόρ μου φρέσκια με 2 χλμ απο την αντιπροσωπεία και να μένω απο βενζίνη 150 μέτρα απο το βενζινάδικο......(1η μηχανή γαρ...),χαχαχαχαχαχα το σκέφτομαι και ακόμα γελάω (το συμβάν προ μισαώρου)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yes-u Προβολή μηνύματος
    Με είδα να έχω να καβαλήσω μηχανή από τη μέρα που έγινε το bazaar στο Άμμος. Αιμορραγία σε αιμαγγείωμα στην παρεγγεφαλίδα μου είπαν. Με βλέπω να βάζω μπρος τη μηχανή στο γκαράζ έκτοτε, για να μη πάθει τίποτε από την ακινησία. Μετά με είδα τέλος Μάη να κάνω επέμβαση για να μπορώ να χαίρομαι ό,τι και πριν. Με βλέπω πλέον αραχτό να κάνω σχέδια για ταξίδια, όχι και μεγάλης εμβέλειας και να τα ξεχνώ αμέσως μόλις σηκωθώ όρθιος και αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι. Με είδα επίσης να κρατώ τη νεογέννητη κόρη μου και να ξαναπαίρνω κουράγιο για σχέδια όλων των ειδών..
    Με είδα, αλλά δε βλέπομαι, πάντως θα με ξαναδείτε...
    ...και ναι!
    ένα κατέβασμα την Κηφισίας, Σύνταγμα, Μοναστηράκι, μετά Ομόνοια, Πατησίων, Γαλατσίου και επιστροφή!
    όχι δεν είναι ντελιβεράδικο δρομολόγιο, δεν είναι μίνι ταξιδιωτικό με κινέζικο σκούτερ, μάλλον ούτε τα ταξίδια του sid67 δε συγκρίνονται με αυτή την πρώτη βόλτα μετά από 11μηνη αποχή!!!
    Τελευταία τροποποίηση από yes-u; 21/11/2013 στις 18:44.

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Άντε με το καλό ρε Γίγαντα!!!
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Μπραβο!!!! Αντε παντα γερος και δυνατος!!!
    Καλες βολτες!

Μέλος Το avatar του/της fosbabis
    Με ειδα σημερα πριν κανα διωρο να ειμαι αττικη οδο και να σταματαω κατω απο μια γεφυρα πριν την εξοδο 10 με κατευθηνση προς Ελευσινα για να βαλω τα αδιαβροχα. Καπακι πιανει τρελο μπουρινι οποτε περιμενα κανα 20αλεπτο και παραπανω μπας και ψιλο-κοψει αλλα @@δια. Σταματησανε αλλα 2 παλληκαρια (ενα V-strom και ενα scooter) για να "σωθουνε" λιγακι και ειπαμε και κανα δυο κουβεντες :P . Καλους δρομους να'χετε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της OlKa
    Με είδα να βγαίνω αποφασισμένη χθες από το χειρουργείο, πως την επόμενη φορά(δλδ σε περίπου δύο μήνες), που θα ξανακαβαλήσω, θα βάλω μπρος στα σχέδια για Χορνετάκι... Άντε να αρχίσω ν' αναπνέω πάλι...
    Όλα είναι δρόμος...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yes-u Προβολή μηνύματος
    ...και ναι!
    ένα κατέβασμα την Κηφισίας, Σύνταγμα, Μοναστηράκι, μετά Ομόνοια, Πατησίων, Γαλατσίου και επιστροφή!
    όχι δεν είναι ντελιβεράδικο δρομολόγιο, δεν είναι μίνι ταξιδιωτικό με κινέζικο σκούτερ, μάλλον ούτε τα ταξίδια του sid67 δε συγκρίνονται με αυτή την πρώτη βόλτα μετά από 11μηνη αποχή!!!
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OlKa Προβολή μηνύματος
    Με είδα να βγαίνω αποφασισμένη χθες από το χειρουργείο, πως την επόμενη φορά(δλδ σε περίπου δύο μήνες), που θα ξανακαβαλήσω, θα βάλω μπρος στα σχέδια για Χορνετάκι... Άντε να αρχίσω ν' αναπνέω πάλι...
    Πολύ χαίρομαι, ειδικά για τον Κώστα. Τουλάχιστον είχες το ορτύκι για παρέα τον τελευταίο καιρό

Αγύριστα και στους δυο με το καλό και σιδεροκωλη

Παρόμοια θέματα

1. Με είδα....να διαβάζω πάλι ταξιδιωτικά blogs..
    από Gallos στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2012, 11:52
  2. Ειδα το χαρο με τα ματια μου....
    από ela ela στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 14:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας