Σελίδα 46 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 364142434445464748495051 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 676 έως 690 από 780

Θέμα: Ποια θεωρείτε την ιδανικότερη μοτό για βόλτα, ταξίδι και εκδρομή;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Τα 16 μου φαινονται μια χαρα για το 1190. Μακαρι να τα ειχα κι εγω!
    Οσο για τα βουνα, ο,τι μηχανη κι αν παρεις, απο τρομπα βενζινης θα σ'αφησει (αν σ'αφησει), οποτε παρε μια ανταλλακτικη, μαθε να την αλλαζεις και σταματα να γκρινιαζεις!

ΜΟΝΟ ΤΡΟΜΠΑ.....??

Ξέρεις τί θά πεί κρεβατομουρμούρα...??
    Τή γ@μησες, σού ίσοπεδώνει τό ήθικό,
    σέ κάνει ράκος,δέν θά ξαναπάς πουθενά
    άν δέ βρείς τό τέλειο όχημα
    Τελευταία τροποποίηση από irinia; 28/02/2013 στις 06:19.

Άααααα μάλιστα, τώρα φαίνεται τί ψάχνουμε... την μηχανή που δεν θα προκαλέσει κρεβατομουρμούρα. Μα υπάρχει τέτοιο όχημα; μάλλον όχι. Οπότε παίρνουμε ότι μας κάνει κλίκ και τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στη θεά τύχη.

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61
    Νικόλαε,
    Ήρθε η ώρα ν' απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις νέων μηνυμάτων σ' αυτό το θρέντ...
    Όταν διαβάζω για βλάβες τα σαββατοκύριακα και τί θα κάνουμε τώρα, όταν διαβάζω για κρεββατομουρμούρες στα εξηνταμείον που βρίσκεσαι με θέμα τη μηχανή και τυχόν βλάβη της, όταν μου λές λίγα πόστς πιό πίσω οτι άν κι έχεις μεγάλα παιδιά και είσαι και συνταξιούχος, εν τούτοις δέν μπορείς να φύγεις απ' το σπίτι για διημερο-τριήμερο, όταν μου λές οτι δέν πάς μαρτιάτικη βόλτα στα ορεινά παρά μόνο απο Μάϊο και μετά...
    ...Όταν λοιπόν διαβάζω όλα αυτά κι άλλα πολλά ακόμα... δυό πράγματα μού' ρχονται στο νού:

1. Θυμάμαι κάποιον πολύ γνωστό σγουρο-γκριζομάλλη (πρώην) μεγαλοδημοσιογράφο που είχε πάνω στο πλατώ την απαστράπτουσα χάρλεϋ κι όταν τον ρωτούσαν, έλεγε: "Έχω και χάρλεϋ"...
    Την είχε, ναί. Τη χάρηκε καθόλου; την καβάλησε; έγραψε χιλιόμετρα; Ξέρω πώς όχι.

2. Τί τη θές ρε Νικόλα τη μηχανή αφού δέν μπορείς ή δέν έχεις χρόνο ελεύθερο - διαθέσιμο (άχ αυτή η παντόφλα...) ή φοβάσαι να τη χαρείς; Για να την έχεις να τη δείχνεις;
    Εκτός κι άν... σου περισσεύουν φράγκα για "παρκάρισμα"... διότι επένδυση δέν θα κάνεις.

Άντε... γειά σας απο μένα στην εδώ συζήτηση και... Νικόλα, καλά γυαλίσματα και καλά καθρεφτίσματα στα νίκελ, άν ψωνίσεις νέο δίτροχο! Ειδοποία με να σΕ στείλω δώρο σέτ πανάκια και γυαλιστικό!
    Καλά γυαλίσματα, διότι για χιλιόμετρα... δέν σε βλέπω! Βαριά η συζυγική παντόφλα!
    Τελευταία τροποποίηση από Greg61; 28/02/2013 στις 02:20.
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

Where is the f@cking pop corn????

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Greg61 Προβολή μηνύματος
    ..............
    εγώ πάλι πιστεύω οτι είσαι γαύρος και αυτός είναι ο λόγος που την λες στον Τερενς.....

θα σου απαντήσει καταλλήλως ρε χαρτινε

υγ.... δεν τρολάρω.... κάνω τα πάντα να φτάσουμε τα εννιακόσακάτι μυνήματα για να παρει ο Τζόι (Ντρεηκ Ραμόρε) μοτό.....

Νικόλαε,
    Ήρθε η ώρα ν' απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις νέων μηνυμάτων σ' αυτό το θρέντ...
    Όταν διαβάζω για βλάβες τα σαββατοκύριακα και τί θα κάνουμε τώρα, όταν διαβάζω για κρεββατομουρμούρες στα εξηνταμείον που βρίσκεσαι με θέμα τη μηχανή και τυχόν βλάβη της, όταν μου λές λίγα πόστς πιό πίσω οτι άν κι έχεις μεγάλα παιδιά και είσαι και συνταξιούχος, εν τούτοις δέν μπορείς να φύγεις απ' το σπίτι για διημερο-τριήμερο, όταν μου λές οτι δέν πάς μαρτιάτικη βόλτα στα ορεινά παρά μόνο απο Μάϊο και μετά...
    ...Όταν λοιπόν διαβάζω όλα αυτά κι άλλα πολλά ακόμα... δυό πράγματα μού' ρχονται στο νού:

1. Θυμάμαι κάποιον πολύ γνωστό σγουρο-γκριζομάλλη (πρώην) μεγαλοδημοσιογράφο που είχε πάνω στο πλατώ την απαστράπτουσα χάρλεϋ κι όταν τον ρωτούσαν, έλεγε: "Έχω και χάρλεϋ"...
    Την είχε, ναί. Τη χάρηκε καθόλου; την καβάλησε; έγραψε χιλιόμετρα; Ξέρω πώς όχι.

2. Τί τη θές ρε Νικόλα τη μηχανή αφού δέν μπορείς ή δέν έχεις χρόνο ελεύθερο - διαθέσιμο (άχ αυτή η παντόφλα...) ή φοβάσαι να τη χαρείς; Για να την έχεις να τη δείχνεις;
    Εκτός κι άν... σου περισσεύουν φράγκα για "παρκάρισμα"... διότι επένδυση δέν θα κάνεις.

Άντε... γειά σας απο μένα στην εδώ συζήτηση και... Νικόλα, καλά γυαλίσματα και καλά καθρεφτίσματα στα νίκελ, άν ψωνίσεις νέο δίτροχο! Ειδοποία με να σΕ στείλω δώρο σέτ πανάκια και γυαλιστικό!
    Καλά γυαλίσματα, διότι για χιλιόμετρα... δέν σε βλέπω! Βαριά η συζυγική παντόφλα!
    Εντάξει ρε φίλε, δεν είναι ανάγκη να γίνεσαι τόοοοσοοο ΚΑΚΟΣ.

Νικόλαε,

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ................ΟΠΩΣ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ

Παρότι λοιπόν έχω κάνει άπίθανα ταξίδια,όπως Πελοπόννησο-Θεσσαλονίκη
    περνώντας τό Μπράλο Χριστούγεννα μέ χιόνια,
    δέν θά πήγαινα ποτέ ΒΟΛΤΑ,Μάρτιο στά Δυτικά όρεινά τής Μακεδονίας
    μέ μοτό ΔΙΟΤΙ ΒΟΛΤΑ ΛΕΜΕ,ύπάρχει καί αύτοκίνητο καί έχω πάει
    ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ....!!!
    Καί Μάρτιο,καί Φεβρουάριο καί σίγουρα πολύ περισσότερες άπό σένα.
    Τουλάχιστον 3-4 φορές τό χρόνο,ύπολόγισε τά τελευταία 15 χρόνια
    τό λιγότερο 50-60 φορές ,φασόλια πάντα άπό Γερμανό,τυρί άπό Λιβάδι
    Όλύμπου καί πατάτες,κεράσι άπό Άρχάγγελο,καφέ στό Νυμφαίο......
    Οί Ψαράδες άκόμα είχαν χωματόδρομο παλιά άπό τότε πάω κ.λ.π....κ.λ.π....
    Δέν κάνουμε έδώ νομίζω διαγωνισμό χιλιομέτρων.
    Τώρα πόσο εύκολα τό χαβαλέ τό άρπάζουμε καί τό κάνουμε σύνθημα..??
    Έν πάσει περιπτώσει είναι καί άλλα πολλά,δέν σηκώνεσαι νά πάς στά 50 φεύγα σου
    έτσι εύκολα 2 καί 3 μέρες μέ κάποιον ΑΓΝΩΣΤΟ, πιθανόν διαφορετικής κουλτούρας κ.λ.π.
    όταν έχεις νά διαθέσεις γιά εύχαρίστηση σου ΜΟΝΟΝ αύτές τίς 2-3 μέρες.
    Γιαυτό είπα έναν καφέ θά τόν έπινα χάριν τού φόρουμ......
    Δέν είναι έπίσης τής στιγμής νά άναλύσουμε τό τί σημαίνει σύντροφος στή ζωή,
    τό πόσο τόν σέβεσαι καί πότε τήν κοπανάς γιά όσο γουστάρεις άπαιτώντας νά
    σέ περιμένουν καί νομίζοντας ότι δέν θά σού κάνουν τά ίδια....
    Προφανώς έχουμε μάθει νά ζούμε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,έτσι άπλά θά τό πώ.
    Δέν σηκώνει ό χώρος έδώ περισσότερη άνάλυση.
    Άπορώ γιατί άπ'ότι είδα στό site σου,ή λέξη οίκογένεια σύμφωνα μέ κάποια πιστεύω
    θά έπρεπε νά είναι πολύ ψηλά σάν θεσμός.....!!!
    Έκτός άν είσαι τού παλιού καιρού,τότε πού άκόμα οί γυναίκες δέν ψήφιζαν κι ό άντρας
    ήταν ό ΑΡΧΟΝΤΑΣ.........δέν έχει καί πολύ 70-80 χρόνια είναι.
    Έχω άλλη θέση,όταν έχω χρόνο ΕΛΕΥΘΕΡΟ, θέλω νά τόν περνάω μέ αύτόν πού
    μέ φροντίζει,μέ προσέχει,καί προπαντός μέ άγαπάει καί τόν άγαπάω
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.............
    Καλές βόλτες στά Βορρειοδυτικά όρεινά,ή φύση είναι πολύ ώραία τό Μάρτιο,
    δέν είναι γιά μηχανάκι έπιμένω,άλλά άφού σ'άρέσει περί όρέξεως......
    Έγώ θά τήν έπισκεφτώ μέ μηχανάκι Μάϊο - Ίούνιο όπως κάθε χρόνο.

υγ. Έννοείται πώς άν έπιλέξεις νά είσαι μόνος στή ζωή,ή νομίζεις ότι έχεις σύντροφο
    δέν άντιμετωπίζεις τέτοιου είδους διλήμματα.

Τελευταία τροποποίηση από irinia; 28/02/2013 στις 07:23.

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Φώσκολε είσαι λίγος ρε

Η ιδανική μοτό είναι αυτή που θα μας πάει στον προορισμό με μεγαλύτερη ασφάλεια και όχι αυτή που θα βγάλει πιο δύσκολα βλάβη.
    Δεν εννοώ αυτήν που έχει τα περισσότερα τράξια η abs αλλά αυτήν που μπορούμε να κουμαντάρουμε εύκολα, απροβλημάτιστα, χωρίς να το σκεφτόμαστε καθόλου.
    Πχ. Κάποια στιγμή που δεν μπορούσα να οδηγήσω σκυφτό μοτοσακό αγόρασα στρώμα 650 abs.
    Ηταν το χειρότερο μοτό για εμένα αφού με φόβιζε, το ένιωθα βαρύ, δυσκίνητο, ψηλό και κυρίως με απολύτως αισχρό abs που έκανε τη μοτό να μπλοκάρει για πλάκα με κρύα λάστιχα στην άσφαλτο και στο χώμα να αμολάει εντελώς.
    Μιλάμε για σχολείο... (Επικεντρώνομαι μόνο στα αρνητικά στο παρόν με προσωπική γνώμη πάντα, μην αρχίσει κανείς τις μαλακίες πως κάνω λάθος)
    Τι κι αν καταφέρω να πάω ταξίδι με το ταξιδιάρικο στρώμα λοιπόν όταν μου εμπνέει ανασφάλεια. Ε, πήγα Ιταλία. Και;
    Ενας τίγρης που τρυπάει πιστόνια, για εμένα είναι δεκαετίες σχεδίασης μπροστά και τα κάνει όλα να φαίνονται πιο εύκολα.
    Επίσης παίζει ρόλο ο σωματότυπος. Δεν είναι όλοι 1.90 μουσκουλάτοι να κυβερνούν τα πλοία τύπου gs ή varadero γιατί αν ήταν δεν θα έψαχναν 5 λεπτά πάρκινγκ στην αλάνα που να μπορούν να κάνουν μανούβρα, να είναι και λίγο πιο ψηλά απ' τη μία για να κατέβουν εύκολα και να είναι και αρκετά σκληρό το χώμα μην πάει και βουλιάξει το σταν(τ) και στο φεύγα να ζητούν ευγενικά μια μικρή βοήθεια απο το ρυμουλκό (μωρό) γιατί έπεσαν βαριά τα παϊδάκια και άλλα τέτοια χαριτωμένα.
    Δεν μπορεί να βλέπω μόνο εγώ αγχωμένοους wannabe cool easy riders που στον δρόμο δίνουν την εντύπωση πως εκτελούν χρέη κυβερνήτη χωρίς να το απολαμβάνουν (υπερβάλω λίγο ε...)
    Το ιδανικό μοτό λοιπόν είναι το ασφαλές. Δηλαδή αυτό που σε πάει με σχετική άνεση και σε αφήνει να χαλαρώσεις all the way.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Απορία: Γιατι ενας συνταξιούχος να περιορίζεται στο σαββατοκυριακο?

υ.γ. Καλα εκανα και δεν το κλειδωσα, παραμένει έπος
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Φώσκολε είσαι λίγος ρε

Η ιδανική μοτό είναι αυτή που θα μας πάει στον προορισμό με μεγαλύτερη ασφάλεια και όχι αυτή που θα βγάλει πιο δύσκολα βλάβη.
    Δεν εννοώ αυτήν που έχει τα περισσότερα τράξια η abs αλλά αυτήν που μπορούμε να κουμαντάρουμε εύκολα, απροβλημάτιστα, χωρίς να το σκεφτόμαστε καθόλου.
    Πχ. Κάποια στιγμή που δεν μπορούσα να οδηγήσω σκυφτό μοτοσακό αγόρασα στρώμα 650 abs.
    Ηταν το χειρότερο μοτό για εμένα αφού με φόβιζε, το ένιωθα βαρύ, δυσκίνητο, ψηλό και κυρίως με απολύτως αισχρό abs που έκανε τη μοτό να μπλοκάρει για πλάκα με κρύα λάστιχα στην άσφαλτο και στο χώμα να αμολάει εντελώς.
    Μιλάμε για σχολείο... (Επικεντρώνομαι μόνο στα αρνητικά στο παρόν με προσωπική γνώμη πάντα, μην αρχίσει κανείς τις μαλακίες πως κάνω λάθος)
    Τι κι αν καταφέρω να πάω ταξίδι με το ταξιδιάρικο στρώμα λοιπόν όταν μου εμπνέει ανασφάλεια. Ε, πήγα Ιταλία. Και;
    Ενας τίγρης που τρυπάει πιστόνια, για εμένα είναι δεκαετίες σχεδίασης μπροστά και τα κάνει όλα να φαίνονται πιο εύκολα.
    Επίσης παίζει ρόλο ο σωματότυπος. Δεν είναι όλοι 1.90 μουσκουλάτοι να κυβερνούν τα πλοία τύπου gs ή varadero γιατί αν ήταν δεν θα έψαχναν 5 λεπτά πάρκινγκ στην αλάνα που να μπορούν να κάνουν μανούβρα, να είναι και λίγο πιο ψηλά απ' τη μία για να κατέβουν εύκολα και να είναι και αρκετά σκληρό το χώμα μην πάει και βουλιάξει το σταν(τ) και στο φεύγα να ζητούν ευγενικά μια μικρή βοήθεια απο το ρυμουλκό (μωρό) γιατί έπεσαν βαριά τα παϊδάκια και άλλα τέτοια χαριτωμένα.
    Δεν μπορεί να βλέπω μόνο εγώ αγχωμένοους wannabe cool easy riders που στον δρόμο δίνουν την εντύπωση πως εκτελούν χρέη κυβερνήτη χωρίς να το απολαμβάνουν (υπερβάλω λίγο ε...)
    Το ιδανικό μοτό λοιπόν είναι το ασφαλές. Δηλαδή αυτό που σε πάει με σχετική άνεση και σε αφήνει να χαλαρώσεις all the way.

ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ VSTROM..............ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΠΑΔΕΣ

Γιά τόν μέσο όδηγό πού άποκλείεται νά τόν ξεπερνάς διότι θά είχες άνακαλύψει
    έπάνω του κάποια πράγματα..??
    Ξύνει μαρσπιέδες φίλε τό vstrom,έτσι ένημερωτικά καί μέ αύτή τή λογική πολλοί λίγοι
    θά τό φθάσουν μέχρι έκεί,προφανώς ούτε καί σύ τό έφτασες...!!!
    Τώρα άν τό tiger γυρίζει πιό γρήγορα στίς Σέρρες ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ κανέναν....!!
    Άλλο νά πάς Ίταλία καί νά γυρίσεις καί άλλο νά ψάχνεις πιστόνι στήν Ίταλία.
    Καί άν τό ένα φρενάρει καλύτερα άπό τό άλλο, ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ,
    γιά νά νοιώθει,άν δέ νοιώθει καί τραίνο νά τού δώσεις
    ΘΑ ΣΤΟΥΚΑΡΕΙ....!!!
    Έχεις καί πρόβλημα μέ τό ABS τού VSTROM...??
    Έλα νά άνεβείς σέ Χαγιαμπούζα ,έκεί νά δείς ABS, νά δείς πώς φρενάρει τό πίσω
    πού μπλοκάρει μέ 20-30 χιλ. καί πώς νά τό πατήσεις στά 200+.....!!!
    Πήρες τό vstrom νά πάς στό χώμα νά δοκιμάσεις τό abs...??
    Δέν σού είπε κανείς ότι ύπάρχει μιά άσφαλειούλα κάτω άπό τή σέλλα..??
    ΕΛΕΟΣ...........ΚΥΡΙΕ ΒΟΗΘΗΣΟΝ ΜΕ
    Μιά χαρά μηχανάκι είναι καί ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟ...!!
    Καί γώ είχα καί τό χωρίς abs,μέ abs έγινε παπί..!!
    Τό μόνο πού κάνει ,κουνάει πάνω άπό 140-150 έ καί...??
    Καί τό explorer είναι μαούνα 260 κιλών κουνάει στά 160....!!
    Ποιό on-off δέν κουνάει πάνω άπό έκεί..??
    Άλλο λίγο ,άλλο περισσότερο,έδώ στό ρυμουλκό crossturer
    άνέβηκα καί τά ίδια έκανε,μεγάλοι τροχοί άλλες άναρτήσεις.
    Καί άλλο μπάτζετ, ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΑΥΤΟ.

Σάς εύχαριστώ πάντως όλους γιά τά κατά καιρούς προσωνύμια.
    Έχεις δεί γκόμενα νά σπρώχνει βαραντέρο..??

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Μα καλά βρε άνθρωπε, 700 ποστ για να καταλήξουμε στο STROM ;;;;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος

ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ...............ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

Ούτε πλάκα δέν μπορώ νά σάς κάνω...??

Δεύτερον νομίζεις ότι σήμερα κάποιος μπορεί νά ζήσει μέ μία σύνταξη....??
    Βέβαια άν τό έχεις λύσει τό θέμα σου,δέ μπαίνεις στόν κόπο νά σκεφτείς
    τέτοια άνούσια πράμματα.
    Άπλά ξεκινάς καί όπου σέ βγάλει,Νότιο Πόλο κ.λ.π.....
    Δέν έχουμε πάντως τήν τύχη όλοι μας νά πιλοτάρουμε σκάφος άπό τά
    παιδικά μας χρόνια,δέν είχαμε όλοι μας πλούσιο σόϊ ή δέν βγήκαμε
    άπό πλούσια κοιλιά.....
    Πολλά δέν φαίνονται όπως τά ζωγραφίζει κάποιος στό μυαλό του.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΙΛΕ.................ΜΗ ΒΓΑΖΕΙΣ

Βιαστικά συμπεράσματα,καταλήγει κάποιος μόνο στό νοσοκομείο..........
    όταν άφήνει αύτόν τόν μάταιο κόσμο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος

πλυσιμο,σιδερωμα,καθαρισμα,μαγειρεμα,ψωνια......τα θεωρεις ευκολα??
    κατσε να βγεις κι εσυ στην συνταξη και τα λεμε....
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2017, 13:15
  2. νεες μοτο για την ΕΛ.ΑΣ.
    από road spirit στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2006, 11:58
  3. ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟ
    από Konti στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 09:27