Εμ... εγώ τα παίρνω σε καλύτερες τιμές. Δε θα έδινα ποτέ τόσα λεφτά.
Επίσης δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν πάω στα μπουζούκια, δεν κάνω ηλίθια έξοδα. Η μόνη μου "σπατάλη" είναι αυτό.![]()
Life begins at 45°.
2.5 πάνω-κάτω (τιμές λιανικής, ξαναλέω) , μαζί με εξάτμιση, φίλτρο, πρόγραμμα/PCV. Θα πάρεις ΜΤ, Πάπι; Ή περιμένεις να πετάξεις "με τόσα έπαιρνες τουόνο";![]()
Life begins at 45°.
όχι κούκλε μου απο περιέργεια απλά.
καλοφόρετα τα καλούδια, καλορύθμιστα και πολλά απολαυστικά χλμ εύχομαι![]()
Αν ήθελα τουόνο, θα είχα τουόνο.
Σας ευχαριστώ όλους. Θα επανέλθω με εντυπώσεις. Και για να μην παρεξηγούμαι, όχι, ούτε περισσεύουν, ούτε έδωσα τόσα λεφτά. Αλλά για κάποιον που τα διαθέτει και θέλει να απολαμβάνει ό,τι έχει να προσφέρει αυτό το μηχανάκι, η αλλαγή/αναβάθμιση της ανάρτησης είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει.
Life begins at 45°.
Σημερα ειναι η μερα μας εδω στα ΜΤ07... Μολις πηρα το εργαλειο. Ειμαι πραγματικα κατενθουσιασμενος απο το αποτελεσμα. Ξερω πως δεν ειναι καθολου διακριτικο το σχεδιο αλλα προσωπικα το λατρεψα και νομιζω πως αν ειναι καποιο μηχανακι που θα του πηγαινε κατι τοσο ακραιο αυτο ειναι το ΜΤ. Βοηθαει και το οτι τα κομματια που καλυφθηκαν ειναι λιγα, αφου ετσι ειναι και ο μαμα χρωματισμος της μηχανης (σε αυτα τα σημεια δλδ, τεποζιτο και μποτες). Εμαι σιγουρος πως αν εκανα το ιδιο στο ΖΧ-6R που εχει μεγαλη επιφανεια πλαστικων θα γινταν εντελως τσαντιρι (ενω τωρα εχει γινει μικρο αντισκηνο ενος ατομου!)
Προφανως και δεν περιμενω να αρεσει σε ολους (μπορει και σε κανεναν) αλλα το χαογελο μου εχει φτασει στα αυτια και αυτο ειναι που μετραει μαλλον.![]()
Αρχικα μια πριν
Και μετα
![]()