Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να του χτύπησε τη μανέτα ο Ρόσσι,την καλύπτει το αλουμινένιο προστατευτικό.
Α κάτσε για να καταλάβω, για σένα, προσπαθώ να τον βγάλω εκτός αγωνιστικής γραμμής και το προκάλεσε επίτηδες επαφή είναι το ίδιο πράγμα;
Γιατί το πρώτο είναι σε κλείνω και σε αναγκάζω να κόψεις και να πας πιο ανοικτά κι έτσι να χάσεις χρόνο. Το άλλο είναι πέφτω πάνω σου....
Καμία σχέση.
Παρεπιμπτόντως μερικοί από σας γράφετΕ όχι γράφεται
Η αλήθεια είναι οτι στο super slow motion φαινεται καλό το timing και για την δευτερη εκδοχή.Πάντως μου κάνει εντύπωση που ενώ πηγαίναν αργά ο ΜΜ δεν πάτησε μόνος φρένο για να τον αποφύγει/προσπεράσει, δεν μου φαίνεται και τόσο commited η γραμμή ώστε να μην έχει άλλη επιλογή από αυτό που έκανε.
Απορια, αν ο Ροσι βγει 2ος το παίρνει το πρωτάθλημα? Οι πιθανότητες να γίνει αυτο ειναι μηδαμινές???
του πάτησε τη μανέτα με το τακούνι ρε.....πως κάνεις έτσι και συ ρε συνομωσιολόγε!
Εγω παντως αν μπορουσα να μπω στην θεση του Ροσσι θα εκανα το ιδιο κ ισως να το πηγαινα και παραπερα
Απο την στιγμη που ο Μαρκεζ για χ,ψ λογους αποφασισε να μην κανει "κανονικους" αγωνες για παρτη του και μονο
και εδω κ στην Αστραλια αλλα να σαμποταρει τον Ροσσι
το πρωταθλημα ειχε ηδη χαθει
Αν καθοταν να βγει 4ος ο Ροσσι θα πηγαιναμε ξανα στην Βαλενθια να δουμε μια απο τα ιδια με Μαρκεζ να κανει πουστριλικια
Για μενα λοιπον απο την στιγμη που ειναι ηδη χαμενος καλα εκανε και του εδωσε την σεντρα
Στο τελευταιο δε ματς αν ημουν Ροσσι θα ξεκινουσα τελευταιος,θα πηγαινα αργα σαν τον επιταφιο,και οταν θα μου εριχνε γυρο ο Λορενθο
θα τον εστελνα και αυτον στην κερκιδα
Μαυρη σημαια κ το 10 στο χερι
Κ στην συνεντευξη τυπου θα τους ελεγα
"Ναι μαγκες,σας το πηρα πουστικα"
Ωραίος. Σφαίρες έχεις ή να κρατάω;
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Σόρυ, αλλά γιατί το πρωτάθλημα;
Από όσο ξέρω, η ποινή είναι εκκίνηση από την τελευταία θέση στη Valencia σωστά;
Όμως, η τελευταία θέση από την εκκίνηση μετράει μόνο άμα την έχεις πάρει κανονικά, δηλαδή αν δεν έχεις μπορέσει να πας γρήγορα στην εβδομάδα των δοκιμαστικών.
Αν είσαι στους 4-5 ταχύτερους της πίστας όλη τη βδομάδα, μετράει τόσο αν θα σε βάλουν πίσω από τα Aprilia και τα Suzuki στην εκκίνηση;
Μα όλα τα αργά μηχανάκια θα τα καταπιεί στην 1η ευθεία. Μιλάμε για το εργοστασιακό Yamaha αν το θυμάται κανείς...
Και τον Marquez τον έβαλαν να εκκινήσει τελευταίος το '12 (και κοίτα να δεις, πάλι στη Valencia) και τερμάτισε με μισό λεπτό διαφορά από τον 2ο.
Ο Rossi παραμένει το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, είναι 7 βαθμούς μπροστά.
Για τον πέο είναι όσοι βιάζονται να το παίξουν σιγουράκι αυτό, μιας και δεν προκύπτει από πουθενά κάτι τέτοιο.
Αν κοιτάξουμε τα αποτελέσματα από το Assen (από το οποίο ο μικρός «και καλά» τα πήρε με τον Rossi), o Marquez έχει τερματίσει ανάμεσα στα Yamaha μόνο μια φορά, στο Brno. Όλες τις άλλες φορές (είναι εννέα αγώνες), είτε έχει τερματίσει μπροστά είτε πίσω και από τα δύο Yamaha.
Είναι λιγότερο ρόμπα από όσους έγραψαν «καλά του έκανε». Στο κάτω κάτω αυτός έχει να χάσει και κάτι εκατομμυριάκια...
Γιατί φυσικά το θέμα μας δεν είναι αν το έκανε, αυτό το έχουν ξεκαθαρίσει όλοι. Το θέμα είναι να βρούμε μια καλή δικαιολογία για τη μαλακία που έκανε αυτός που γουστάρουμε.
Γιατί το θέμα δεν είναι να μη δίνονται πέτσινα πέναλντι, αλλά να σφυρίζονται υπέρ μας...
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Είναι δύσκολο και ισχύει αυτό που λες,αλλά και ίσα το χέρι να ακούμπησε θα μπλόκαρε ο τροχός.Επίσης στην περίπτωση που κλωτσησε,προσωπικά δεν το πιστεύω,και το clip on να χτύπησε μπορούσε να πέσει ο ΜΜ.Ο ΜΜ δήλωσε οτι έφαγε κλωτσιά ή είπε γενικά οτι με έριξε;Νομίζω αν πράγματι την έφαγε θα το έλεγε συνεχώς.
Ε ρε και να μην κατεβαινε με μηχανακια στην Βαλενθια η yamaha στον τελευταιο αγωνα.
Το πρωταθλημα κατασκευαστων εχει κριθει αλλωστε, ο γεροντας θα επαιρνε το αποχαιρετηστηριο ΠΠ, ο Λορεντζο το μαθημα του, τα μηχανακια δεν θα χαλουσαν