Σελίδα 46 από 51 ΠρώτοΠρώτο ... 364142434445464748495051 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 676 έως 690 από 760

Θέμα: Κατσαβίδια - L keys κ.α (γενική συζήτηση)

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Εγω χρησιμοποιώ τη σειρά φατμαξ της Στανλεϊ σε μονωμένα. ισια 3,5 & 6,Ph1,Ph2,Pz1,Pz2. Μου αρέσει πολύ η λαβή τους και το δούλεμα τους καθώς επίσης μου άρεσε και πολύ η τιμή τους! Τα Wera, πολύ καλά αλλά δυο σημεία να σου επισημάνω. πρωτον, εχεις πιάσει τη λαβή τους ποτέ; Δεν βολεύει όλες τις παλαμες το σχήμα τους. Δεύτερον, πολύ αλμυρά στην τιμή!
    Και τα Wiha,είναι (κατ'εμέ) πολύ ωραία στο δούλεμα, αλλά κατάτι ακριβότερα.
    Τα δικα μου δε τα πήρα σετ,αλλα μεμονωμένες παραγγελίες. συμπληρωθηκε αυτό μεσα απο τη χρήση.
    Εμπιστα εργαλείομάγαζα είναι σίγουρα τα:tools for life (Αθήνα,Ν.Κόσμο), protool(Αθηνα,Παιανία),tools4you (Σταυρούπολη,Θεσσαλονίκη), Προμηθέας (Πειραιάς), ΕΜΚΑΤΕ (Πτολεμαϊδα),ο Παυλάτος στο Μπραχάμι (εχει και την αντιπροσωπεία στα ΣΤανλει), ο Χριστου (Ιλιον,Αθήνα),ο κεντρο βίδας (Ν.Ιωνία),το a-center.gr(Aγιοι Αναργυροι,ΑΘηνα),ο Σκρέκης (με πολλά υποκαταστηματα), ο Κολέρης (Πειραιάς), η ΠΑΜ (Θεσσαλονίκη),εχει σίγουρα και παρα πολλά ακόμα, αλλά ενδεικτικά νομίζω καλύπτεσαι.

τυχαία αναζήτηση με αυτα τα νούμερα που ζητήσες.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Μέλος Το avatar του/της nauagios
    Μοιάζουν με τα facom. Είναι όμως?

εγω απο τον Νταζ εδω εμαθα ότι η φακομ ανήκει πλέον στο Στανλει γκρουπ.
    και πως η σειρά φατμαξ, είναι αντίστοιχη (φτηνοτερη φυσικά) της vde της φακομ.
    Πέρα απο τοθεωρητικό όμως, εγω που τα δουλεύω καθημερινά, σου λέω ότι μου κάνουν και με το παραπάνω, σε όλα.

κοιτα κι αυτα αν θες Wera sony και ντε.

Δεν θελω wera ντε και καλά. Αλλά για διαφόρους λόγους έχω γεμίσει από κατσαβιδια ένα σωρό εκτός από ηλεκτρολογικα. Και σκέφτομαι να μην το παρακάνω και να σφιχτω οικονομικά να πάρω μια λαβή με μακριές μύτες. Μάλλον εκεί θα καταλήξω γιατί έχω βαρεθεί να τακτοποιώ κατσαβιδια.

φιλος ή κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ σωστά ή κάτι λες εσύ λάθος.
    οικονομικά σε εξωτική μάρκα και μάλιστα λαβη με μακριές μύτες, το κόβω δύσκολο.

Αυτό με τις μακριές μύτες που λές, ξέρεις ότι τα ηλεκτρολογικά είναι με μόνωση μέχρι την άκρη του κατσαβιδιού, έτσι; για αυτό και είναι σε αυτή την κατηγορία.
    Επίσης το σετακι τα στανλει που σου έβαλα νομίζω βγαίνει στο 20ρικο. Εγγυημένα εργαλεία δηλαδή, με σιγουρη πιστοποιημένη μόνωση (τα δοκιμάζω σε τριφασικούς πίνακες και μοτέρ συνεχως) και καλή λειτουργικότητα.
    Αν έχεις χώρο για τα εργαλεία σου, είναι εύκολο να φτιάξεις μια θήκη. Λίγο χρόνο και όρεξη θελει. το εκανα κι εγώ πριν καναδυο χρονια,ειδα μερικά βιντεο στο γιουτουμπ και όταν βρηκα ευκαιρία, την εφτιαξα.ωραίο πρότζεκτ να βγάλεις σε κάποιο βαρετό απογευμα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    εγω απο τον Νταζ εδω εμαθα ότι η φακομ ανήκει πλέον στο Στανλει γκρουπ.
    και πως η σειρά φατμαξ, είναι αντίστοιχη (φτηνοτερη φυσικά) της vde της φακομ.
    Πέρα απο τοθεωρητικό όμως, εγω που τα δουλεύω καθημερινά, σου λέω ότι μου κάνουν και με το παραπάνω, σε όλα.

κοιτα κι αυτα αν θες Wera sony και ντε.
    Τα συγκεκριμένα Wera τα έχω κι εγώ κοντά στη δεκαετία (αγορασμένα από αγγλικό άμαζον, τότε που ακόμα άξιζαν αρκετές αγορές από εκεί).
    Έχω κάνει αρκετές δουλειές με αυτά, μέχρι και ηλεκτρολογικό πίνακα έχω ξηλώσει και ξαναστήσει 2 φορές και είναι παραπάνω από καλά.
    Αρκετά καλά πρέπει να είναι κα τα Stanley, κι αν δε με απατά η μνήμη μου, πρέπει να είναι και Made in France (τα Stanley, τα είχα χαζέψει σε κατάστημα του Καυκά πριν μερικά χρόνια).

Δεν το έγραψα σωστά. Σκέφτομαι να μην το παρακάνω και να πάρω άλλα έξι εφτά κατσαβιδια που θα προστεθούν στον σωρό, αλλά να σφάξω λίγο το ζωνάρι και να μαζέψω κανένα ευρώ να πάρω λα η με μύτες μακριές μονωμένες έτσι ώστε να είναι στην θηκουλα τους ομορφα και μαζεμένα και χωριστά από τον σωρό. Τώρα νομίζω βγάζει νοημα

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    φιλος ή κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ σωστά ή κάτι λες εσύ λάθος.
    οικονομικά σε εξωτική μάρκα και μάλιστα λαβη με μακριές μύτες, το κόβω δύσκολο.

Αυτό με τις μακριές μύτες που λές, ξέρεις ότι τα ηλεκτρολογικά είναι με μόνωση μέχρι την άκρη του κατσαβιδιού, έτσι; για αυτό και είναι σε αυτή την κατηγορία.
    Επίσης το σετακι τα στανλει που σου έβαλα νομίζω βγαίνει στο 20ρικο. Εγγυημένα εργαλεία δηλαδή, με σιγουρη πιστοποιημένη μόνωση (τα δοκιμάζω σε τριφασικούς πίνακες και μοτέρ συνεχως) και καλή λειτουργικότητα.
    Αν έχεις χώρο για τα εργαλεία σου, είναι εύκολο να φτιάξεις μια θήκη. Λίγο χρόνο και όρεξη θελει. το εκανα κι εγώ πριν καναδυο χρονια,ειδα μερικά βιντεο στο γιουτουμπ και όταν βρηκα ευκαιρία, την εφτιαξα.ωραίο πρότζεκτ να βγάλεις σε κάποιο βαρετό απογευμα.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image-min.jpg 
Προβολές:	206 
Μέγεθος:	99,7 KB 
ID:	436851
    Sent from me using a computer.

Το λιμπιζομουν το σετ αυτό να ξέρεις αλλά με απέτρεψε η πολυ ωραια θήκη του να το τσιμπήσω. Στην εργσλειοτσαντα μου δε χώραγε και να το χωρισω με μυτες από δω κι από κει δεν ήθελα.
    Εχω το νανακι σε κανονικό, μη μονωμενο.
    Έχουν και αυτά και η σειρά picofinish, φανταστική υφή στο πιασιμο!

Μέλος Το avatar του/της silkman
    Εχω την εντύπωση ότι το να παρεις κατσαβίδια με μυτες βαλε βγάλε είναι ταλαιπώρια σε σχεση με ξεχωριστά κατσαβίδια.

Αυτο το σετ το εχει δει κανεις στα 17€;
    https://www.skroutz.gr/s/16754898/Wi...670027200.html

Σε ηλεκτρολογικά έχω και Facom και Stanley αγορασμενα απο τον Καυκα (δεν ήξερα τότε ) και τολμώ να πω ότι πιο πολύ μου αρεσουν τα stanley στο χέρι

Τα είδα και φαίνονται τζάμπα. Θα πάρω τηλ να δω αν υπαρχουν

Νέο μέλος
    Για ηλεκτρολογικά κατσαβίδια κοίτα τα wera σε κίτρινο χρώμα (καινούργιο μοντέλο). Ξεκινούν από 22€ .. εξαιρετικά . Τα Στάνλεϋ που προαναφερε ο φίλος από πάνω μου έχουν σπάσει το 3,5 και το 4. Το 3,5 μου έχει σπάσει και σε φακομ αλλά αντικαταστήθηκε. Ν αναφέρω ότι είναι το αγαπημένο μέγεθος άρα και το πιο πολυδουλεμενο ...

Έχω και τα witte έχουν τα μεγέθη 3,4,5.5,6,ph1 ,ph2 αλλά με χάλασε που δεν είχε σήμανση από πάνω στην κεφαλή(οπως και τα Στάνλεϋ) αλλά για τα 17€ νομίζω είναι μονόδρομος όπως και τα wera στα 15€.

Αν ανέβεις πάνω από 30€ κοίτα wiha ..

Υπάρχουν και τα expert στηα 25€ με κωδικοποίηση στην κεφαλή ίδια με της facom .. είναι ίδια με τα Στάνλεϋ...
    Τελευταία τροποποίηση από skountouflis; 09/07/2022 στις 19:34.

Μέλος
    Wiha

Μέλος Το avatar του/της silkman
    Μια κλωτσημένη κεφαλή αλλενόβιδας ήταν αιτία να ψαχτω για κατι καλύτερο απο την αρμαθιά αλλενόκλειδα που είχα πεταμένα σε μια τσάντα, τα περισσότερα να εχουν περισσέψει απο ΙΚΕΑ κλπ

Το συστημα hex plus της Wera (πατεντα) είναι ομολογουμένως το καλύτερο για να μην κλωτσαν οι αλλενόβιδες ή για να βγαλεις κάποια με ταλαιπωρημένη κεφαλή. Δεν ηθελα όμως να δώσω 30 κ 35€ για ένα σετ αλλενόκλειδα που έχει κάτι πολύχρωμα κλπ...

Και πηρα αυτό το φτηνο wera, τιμή 17-18ε. Αλλενόκλειδα μακρυα με μπιλια και το συστημα hex plus χωρίς την ακριβή τιμή. Απο χρήση θα δείξει, περιμένω να ρίξω ένα σερβις στην εσπρεσσομηχανή.

Όνομα:	IMG_1605.jpg 
Προβολές:	85 
Μέγεθος:	90,1 KB 
ID:	438623

Όνομα:	IMG_1603(1).jpg 
Προβολές:	84 
Μέγεθος:	106,3 KB 
ID:	438624

Με την ευκαρία έκατσα - ξεχώρισα - πεταξα την αρμαθια με τα παλιά αλλενόκλειδα, τα μισά ήταν σε ίντσες!

Εγώ που έχω τα πολυχρωμα εδώ και καμποσους μήνες, σε διαβεβαιώνω ότι ως τώρα κανένα κεφάλι δεν έχει κλωτσήσει.
    Και υπόψιν, τα δουλευω κυρίως σε υδραυλικά μπλόκ βαλβίδων που θα έχω προβλημα αν κάτι παει στραβά.
    Το μόνο που έχω να πω ως παρατηρηση (πραγμα που δεν ήξερα όταν αγόραζα το σετ) είναι ότι το μακρυ μήκος μπορεί να περιορισει τις εφαρμογές. Βγαίνουν και σετ στο κλασικό κοντό μέγεθος.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 280
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2018, 15:01
  2. Γενικη συζητηση για τα V-Strom
    από gcrook στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2011, 10:44
  3. ΧΙΟΣ...Άνοιξη 2007 - Γενική συζήτηση
    από Cpt. Haddock στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 278