Kάνεις ποιός είναι πιο λαϊκιστης και ψεύτης γιατί αμα αρχίσουμε να αναπαράγουμε και των άλλων τα καλά δε θα τελειώσει ποτέ το νήμα![]()
Εννοείτε Billy αλλά τώρα κυβερνάνε αυτοί. Αργά ή γρήγορα,όπως δείχνουν τα πράγματα, θα έρθει και η σειρά του "6 μηνών πολιτικού κρατούμενου" . Πάντως αν παρακολουθήσει κάποιος Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών βγάζει διαβατήριο. Συναγωνίζονται ποιος θα πει τη μεγαλύτερη εξυπνάδα.
"Γιατί γελάτε κύριοι;" λολ ρε φίλε
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Πάντως εγώ λέω να βάλουμε όλα όσα μας χωρίζουν για λίγο στην άκρη και σε μισή ώρα από τώρα ,και για 24 ώρες ,να γιορτάσουμε τη συμπλήρωση 2 χρόνων διακυβέρνησης από την "πρώτη φορά συριζανελοφασιστερά" με όση λαμπρότητα της αρμόζει.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Κάτσε ρε φίλος, το σημαντικό είναι να ξέρεις να λύνεις και να δένεις τυφέκιο, ή να ξέρεις να τακτοποιείς καλά τα άρβυλα στην αποθήκη ιματισμού, να καθαρίζεις σωστά τις πατάτες και να πλένεις καλά τα τσίγκινα ποτήρια στα μαγειρεία; Γιατί εγώ στο κέντρο εκπαίδευσης αυτό κατάλαβα... να φανταστείς, μια φορά έφυγα μόνος μου από τα μαγειρεία για να πάω να κάνω επιτέλους βολή, έτσι για να δικαιολογήσω τους 16 πιο άχρηστους μήνες της ζωής μου και όταν γύρισα ο καραβανάς εκεί με απειλούσε με φυλακή επειδή είχα παρατήσει το πόστο μου. Τον είχα ρωτήσει εάν γίνει κανα ντου (λέμε τώρα), τι θα ήταν πιο φονικό να πετάξω στους "απέναντι" για να υπερασπίσω τα πάτρια εδάφη, άρβυλα ή ποτήρια;
Υ.Γ. Κοίτα να δεις σύμπτωση, σαν σήμερα πριν 14 χρόνια απολύθηκα από φαντάρος...
+660 ^^
Και επισης το αστείο είναι οτι οι μισοί που αντιδράσανε για το περιστατικό με τα φαντάρια είναι αυτοι που κλαίγονται στα φουστάνια των μανάδων τους για να παρουν εύνοικη μετάθεση..
κλαιμε,γελαμε,σχολιαζουμε,χτυπαμε το κεφαλι στον τοιχο,αρχιζουμε τα σκληρα, τι απο ολα;
http://www.sport-fm.gr/article/podos...arabia/3260878
τι φρενίτιδα επικρατει με αυτο το Ισλαμ τελικα;
Πόσα λεφτά θα χώσουν οι αραβικές χώρες σε μπλουζάκια και λοιπά αξεσουάρ; Πολλά; Ε, για ένα σηματάκι (που επίσης μπήκε για παρόμοιους ταλιμπανικούς λόγους κάποτε) θα κάνουμε έτσι;
σόρι, ξέχασα το![]()
Ένας λιγότερος σταυρός είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.
Life begins at 45°.