Αρκεί να μην είναι sv1000 και πάρουμε και κυάλια μαζί..
Αρκεί να μην είναι sv1000 και πάρουμε και κυάλια μαζί..
Χα! Το πήρα το μωρό...
Λοιπον,εγω ξεμεινα στην Αθηνα οποτε ειμαι μεσα για αυριο.
Ελπιζω να μη γινεται της Ποπης αυριο στους δρομους απο τουτου.Σημερα μια βολτα που πηγα στην Πεντελη ειχε πολλα αυτοκινητα γμτ.
Κανονιζουμε σημειο συναντησης και ωρα και φυγαμε.
Μηπως να μπει ενα ποστακι στις συναντησεις/βολτες μπας και ερθει και κανας αλλος ανθρωπας??
6,5 ειναι, ασε τα κυαλια σπιτι.Εξαλλου την κοβω τη δουλεια να ειναι πηχτρα στ'αμαξι ο δρομος.
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
11 στο περιπτερο με την κουταλα.
(λιγο πιο κατω απο την συμβολη Ποσειδωνος και Βουλιαγμενης)
edit:και το ποστακι στις συναντησεις βολτες εδω
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Παλικαράκια Χρόνια Πολλά,
Λοιπόν έκανα και το πρώτο μεγάλο ταξίδάκι στο εργαλείο. Πήγα Καβάλα 1600 χλμ συνολικά. Λοιπόν το εργαλείο αψεγάδιαστο στο ταξίδι, ίσως λίγο κουραστικό μετά από λίγο (αλλά τι περιμένεις ρε φίλε γυμνό είναι!!!).
Στη Καβάλα είδα και 2 ομόσταβλα και μιλήσαμε και με έναν. Ωραία πράγματα!!
Παιδιά το σκέφτομαι για power commander αλλά δεν είμαι σίγουρος για πείτε καμιά γνώμη...
Xρονια πολλα Αγγελε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anz
Παλικαράκια Χρόνια Πολλά,
Λοιπόν έκανα και το πρώτο μεγάλο ταξίδάκι στο εργαλείο. Πήγα Καβάλα 1600 χλμ συνολικά. Λοιπόν το εργαλείο αψεγάδιαστο στο ταξίδι, ίσως λίγο κουραστικό μετά από λίγο (αλλά τι περιμένεις ρε φίλε γυμνό είναι!!!).
Στη Καβάλα είδα και 2 ομόσταβλα και μιλήσαμε και με έναν. Ωραία πράγματα!!
Παιδιά το σκέφτομαι για power commander αλλά δεν είμαι σίγουρος για πείτε καμιά γνώμη...
Το λοιπον,τι να σου πω γαι το pc?Εχω ακουσει πολλα και διαφορα,μεχρι και οτι δεν χρειαζεται να το φορεσεις καθολου επειδη δεν θα προσφερει κατι παραπανω!
Απο την αλλη μερια,αν το βαλεις,σιγουρα θα σου αυξηθει η καταναλωση που ειναι ηδη σχετικα μεγαλη.
Αυτο που ξερω οτι εχει σημασια ειναι να πας σε ενα μαστορα που θα σου το ρυθμισει σωστα.
Οπως και να εχει παντως χτυπα μια δυναμομετρηση πριν το pc και μια μετα για να μπορεσεις να δεις τι κερδισες και που το κερδισες!(αν αποφασισεις να το βαλεις βεβαια)
Εδω ειμαστε και μεις μετα για εντυπωσεις ε?![]()
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
Γειά σου ρε Γιώργο,
Ρε φίλε και εμένα ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημά μου... έχω πάρει 3 γνώμες και οι 3 είναι διαφορετικές... εν τέλη αξίζει η δεν αξίζει το εργαλείο...
Σίγουρα θα δώσει αλλά πόσο και πού είναι αυτό που με ενδιαφέρει όχι ακριβώς αλλα στο περίπου τουλάχιστο για να δούμε τελικά αν αυτό το εργαλείο αξίζει τα λεφτά του...
Θα δώσει +10? +5? +15?!?!?! (μπαααααα) και σε ποιές στροφές, εάν είναι να στρώσουν τα χαμηλά του (εκεί που πονάει δηλαδή) κάτι γίνεται εάν είναι να παραμείνει "παπί" μέχρι τις 7,000-8,000 τι να το κάνω???
Άντε να δούμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anz
Γειά σου ρε Γιώργο,
Ρε φίλε και εμένα ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημά μου... έχω πάρει 3 γνώμες και οι 3 είναι διαφορετικές... εν τέλη αξίζει η δεν αξίζει το εργαλείο...
Σίγουρα θα δώσει αλλά πόσο και πού είναι αυτό που με ενδιαφέρει όχι ακριβώς αλλα στο περίπου τουλάχιστο για να δούμε τελικά αν αυτό το εργαλείο αξίζει τα λεφτά του...
Θα δώσει +10? +5? +15?!?!?! (μπαααααα) και σε ποιές στροφές, εάν είναι να στρώσουν τα χαμηλά του (εκεί που πονάει δηλαδή) κάτι γίνεται εάν είναι να παραμείνει "παπί" μέχρι τις 7,000-8,000 τι να το κάνω???
Άντε να δούμε...
Τωρα αν σου πω οτι ακομα και οι +10 μου φαινονται πολλοι τι θα πεις?
Επισης νομιζω οτι μπορεις να την ομαλοποιησεις οπου εσυ θες την καμπυλη με καταλληλο ρυθμισμα και τις αναλογες δυναμομετρησεις (με ο,τι αυτο συνεπαγεται για τα λαστοιχα).
δες πμ
Μπαινω στο merge...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραιος! Μια ερωτηΞη.Τι λαστοιχα φορας?
Μπαινω στο merge...
The power of ... Pirelli Diablo !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anz
The power of ... Pirelli Diablo !!!![]()
ΔΕΣ ΠΜ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μπαινω στο merge...
kala nte min fonazeis!
Xαίρετε και χρόνια πολλά, να πεταχτώ στην παραπάνω κουβέντα και να πω ότι είδα μεγάλη διαφορά και ομαλότητα βάζοντας ένα φίλτρο αέρα DNA και ρυθμίζοντας το μίγμα στο όργανο Yoshimura μεσα στον Σφακ. (κεντρικά εννοώ επειδή τυχαίνει ο υπεύθυνος συνεργείου να είναι κολλητός αιώνων).
Αυτό το μπροστινό αρχίζει να μου την παίζει λίγο στα νεύρα, πλαγιάζω και το νιώθω να μεγαλώνει ίσαμε κανά χιλιόμετρο η διαδρομή του πηρουνιού, λες να φταίει το προηγούμενο 2ΟΝΟ που ήταν κούτσουρο με διαδρομή 0,0000005 του χιλιοστού...? Η παραπάνω φάση με γεμίζει ανασφάλεια μέσα στην στροφή.
Τα Ohlins με 10ράκια λάδια δεν βλέπω να τα γλιτώνω.
Τεσπα τέλος του μήνα που θα ανέβω Σέρρες για 4 μέρες θα έχω σίγουρες απόψεις και όχι εντυπώσεις από τα γύρω γύρω ταξιδάκια/εκδρομές.
Φίλε Anz να σου πω ότι δεν νομίζω να αξίζει να ρίξεις λεφτά σε ένα low budget μηχανάκι που φοράει ένα αδαμάντινο μοτέρ που ξυρίζει και σφυρίζει από ποιότητα. Θα πουληθεί κανά 5.000 και that's it! Δέστο σαν ένα βήμα πριν αγοράσεις ένα καλό SS ή πριν πάρεις κανά μεγαλύτερων κυβικών 750 ή 1000 ας πούμε.
Και προ ιπποδύναμης προηγείται η πίσω ανάρτηση που την βλέπω να είναι για το πέος μετά από 10.000 χλμ, μιας και δεν επισκευάζεται ούτε έχει ρυθμίσεις. Άρα εύκολα φτάνεις το GSR +2.500 έουρΟς και κάτι ψιλά για λάστιχα και λοιπές βελτιώσεις ή αξεσουάρ (αυτή η Rizoma θα μου κλείσει το σπίτι άμα σαλτάρω καμιά ώρα).
Tip πολύ ωραίο Tank bag αγόρασα γύρω στα 90 ευρώ της CARGO με 10ετή εγγύηση, μαγνητικό που κουμπώνει ΤΖΕΤ στο GSR πας ταξιδάκι άνετο, είναι 2όροφο και χωράει τα βυζιά του μέσα, από το Moto Market το προμηθεύεστε ή το Global χρησιμοποιώντας το όνομα μου με μια σχετική έκπτωση if you want!![]()
Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...
Xρονια πολλα Γιαννη![]()
![]()
![]()
Αυτα ειναι...να δω εγω ποτε θα κανω καμια βελτιωση της προκοπης
Οσο για αυτο που λες για το μπροστινο,μαλλον το Tuono φταιει![]()
Μπαινω στο merge...