Γιατι μας ξενερωνεις τωρα??? Ουτε μια διαμαχη δεν μπορουμε να κανουμε???Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Συμφωνω με τους προλαλησαντες οτι Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ! Αλλα....παλι χαθηκε το νοημα ρε παιδια! Αυτη η διαμαχη μεταξυ Ιταλιας-Ιαπωνιας ειναι προαιωνια, και ειλικρινα δεν βλεπω ΠΟΥΘΕΝΑ το νοημα!
Θελεις ρε φιλε να δικαιολογησεις στον εαυτο σου (γιατι ολοι οι αλλοι δεν πολυνοιαζονται ετσι και αλλιως τι εκανες) τα λεφτα που εδωσες για το Μιτσικουμο Τειζερ 7000 η το Μπιστικατι Ρομεο 1000 σου, με το να γραφεις ενα σωρο πραγματα που στηριζουν την μια η την αλλη πλευρα;
Καντο, αλλα μην περιμενεις να πεισεις και κανεναν αλλον. Τι παει να πει χαλανε τα Ιταλικα, τα Γιαπωνεζικα δεν στριβουν, τα Αγγλικα σαπιζουν κλπ κλπ; ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ! Απο ενα ΜΖ 30ετιας μεχρι ενα MV Agusta του 07.
Εγω λατρευω το Africa γιατι θα με πηγαινε εκει που το 999 μου δεν μπορει, αλλα επισης γουσταρω το ΚΤΜ 950 του κολλητου μου γιατι τα κανει ολα πολυ καλα και συμφερει.
Επισης περναει TDM και ζηταω απο το Θεο να μου δωσει καμια ντουζινα ακομα αυτια για να απολαυσω ΤΟΝ ηχο, και το γουσταρω για την ανεση της σελας του και τον all round χαρακτηρα του, την ωρα που οι καρποι και τα γονατα μου εχουν φτασει στην πλατη απο την πολεμικη θεση της Ιταλιδας ντιβας.
Επισης, τρελλαινομαι οταν κοιταζω τις απειρες λεπτομερειες ενος Guzzi και τον αρχοντικο τροπο που κινειται, η την δυναμη και την αισθηση ολοκληρωμενης ταξιδιωτικης μηχαναρας που σου δινει ενα FJR.
Απο εκει και περα το αισθητικο του ολου πραγματος ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και παω πασο. Οτι γουσταρει ο καθενας...
Απο εκει και περα θα μου πειτε δεν ειναι ολες οι μηχανες φτιαγμενες ισα και ομοια. Ναι. Σαφως! Αλλα αυτο ειναι και η ομορφια του μοτοσυκλετισμου!
Το 999 μου δεν μπορει να με ταξιδεψει ανετα οσο ενα TDM η ενα FJR, ουτε να παει σε κακοτραχαλους δρομους οπου ενα KTM η ενα Vstrom θα πανε, η να παρει πανω αποσκευες και επιβατη και να κανει χαλαρα ταξιδακια, αλλα απο την αλλη αυτη η μηχανη ειναι κατι το εντελως αλλο. Κατι που με κανει να συγχωρω ολα τα παραπανω: το πως κινειται και βαζει την δυναμη του στο δρομο.
Ειλικρινα δεν υπαρχει καμια μηχανη στιν κοσμο που να μπορει να κινηθει με την εξωπραγματικη ευελιξια αλλα και απολυτη σταθεροτητα του 999, η τον τροπο που βαζει κατω την κτηνωδη δυναμη του... Σιγουρα πολλοι μπορουν να αμφισβητησουν την παραπανω δηλωση, αλλα ειναι διοτι δεν ειχαν ποτε την εμπειρια του να το οδηγησουν.
Ομως γιατι να το κουραζουμε; Η ουσια ειναι οτι ΟΛΟΙ θελουμε να νοιωθουμε οτι εχουμε την καλυτερη μηχανη του κοσμου, και ξερετε κατι; ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ! Ο Λ Α ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Καποια κανουν καποια πραγματα καλυτερα απο αλλα, αλλα εγω το μονο που θα ηθελα ενα μεγαλο γκαραζ για να κανω συλλογη!![]()
![]()
Επειδη εχεις Ιταλιδα ντιβα, σε συγχωρω![]()
![]()
Παντως η διαμαχη ειναι για μηχανακια ιδιας κατηγοριας απλα διαφορετικης χωρας προελευσης.
Εσενα πως σου φαινεται οταν λεει ο γιγαντας (σορρυ τιτανας) οτι ο ντουκος δεν στριβει γιατι το χωροδικτυωμα ειναι πολυ ακαμπτο???
Δεν πονας, απο τα γελια???:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao: