Σελίδα 46 από 268 ΠρώτοΠρώτο ... 3641424344454647484950515696146 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 676 έως 690 από 4017

Θέμα: (Οι)πότες της στρογγυλής τραπέζης Vs. Ρε Ozzzzzzy...

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    και γαμω τις μερες σημερα! παραλια θα γινεται του Ποπάι!!(το αρσενικο της Ποπης..οχι δεν ειναι ο ποπος το αρσενικο)

ασχετη ερωτηση..εβαλα στοιχημα οτι μπορω να παρω διπλωμα οδηγησης αυτοκινητου σε λιγοτερο απο μηνα..οσοι γνωστοι μου πηγαν για διπλωμα εκανα περιπου 1,5 μηνα και κατι..τι λετε? παιζει να τα καταφερω?
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    και γαμω τις μερες σημερα! παραλια θα γινεται του Ποπάι!!(το αρσενικο της Ποπης..οχι δεν ειναι ο ποπος το αρσενικο)

ασχετη ερωτηση..εβαλα στοιχημα οτι μπορω να παρω διπλωμα οδηγησης αυτοκινητου σε λιγοτερο απο μηνα..οσοι γνωστοι μου πηγαν για διπλωμα εκανα περιπου 1,5 μηνα και κατι..τι λετε? παιζει να τα καταφερω?
    τη να το κανεις το διπλομα αυτοκινητου ρε παλιοκουτακια

το στοιχημα ειναι 1 μηνα αφου ξεκινησω διπλωμα να το παρω και να βγω εξω με οχημα..αλλα αφου δεν εχω μηχανη (το μηχανακι δεν μετραει) αναγκαστικα πρεπει με αυτοκινητο
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

το στοιχημα ειναι 1 μηνα αφου ξεκινησω διπλωμα να το παρω και να βγω εξω με οχημα..αλλα αφου δεν εχω μηχανη (το μηχανακι δεν μετραει) αναγκαστικα πρεπει με αυτοκινητο
    μπορεις να το πετυχεις το στοιχημα αλλα

πρεπει να εχεις αρκετα κιλα λαδι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εννοειται πως θα τα σταξω ρε..δεν ειμαστε για να πληρωνουμε..αλλα το θεμα ειναι να προλαβω

χθες πηγα στην σχολη οδηγων και σκαω με τη μηχανη του πατερα μου (suzuki gsx 750) και του λεω για διπλωμα μηχανης ενδιαφερομαι και μου λεει "καλα εσυ μαλλον θα μαθεις εμας οχι εμεις εσενα".. η μ@λ@κια ειναι πως τα μαθηματα ειναι υποχρεωτικα 10..και να ξερεις να οδηγας πρεπει να τα κανεις..

αλλα εγω τωρα για αυτοκινητο ενδιφερομαι..και για μηχανη και αυτοκινητο μαζι μου ειπαν:
    31 ωρες θεωρια
    20 αυτοκινητο πρακτικα
    10 μηχανη "

και το στοιχημα ειναι 100 ευρω

εννοειται πως θα τα σταξω ρε..δεν ειμαστε για να πληρωνουμε..αλλα το θεμα ειναι να προλαβω

χθες πηγα στην σχολη οδηγων και σκαω με τη μηχανη του πατερα μου (suzuki gsx 750) και του λεω για διπλωμα μηχανης ενδιαφερομαι και μου λεει "καλα εσυ μαλλον θα μαθεις εμας οχι εμεις εσενα".. η μ@λ@κια ειναι πως τα μαθηματα ειναι υποχρεωτικα 10..και να ξερεις να οδηγας πρεπει να τα κανεις..

αλλα εγω τωρα για αυτοκινητο ενδιφερομαι..και για μηχανη και αυτοκινητο μαζι μου ειπαν:
    31 ωρες θεωρια
    20 αυτοκινητο πρακτικα
    10 μηχανη "

και το στοιχημα ειναι 100 ευρω :
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ

παντως δεκα ωριτσες δεν ειναι τιποτα

μπορει να ξερεις να οδυγας αλλα μπορει κατι να σου φανει χρησημω ασχετο του οτι μπορεις να εξασκιθεις και μονος σου πανω στην ασκηση

πχ στην εξεταση που πρεπει να περνας μια γραμμη με πολυ μικρη ταχυτητα η ζικ ζακ στους κονους στα μαθηματα θα εξασκηθεις αποκλειστηκα σε αυτα και οχι στο απλα να πας τη μηχανη στο δρομο (η μαλλον το παπακι γιατι με παπακι δινεις )

και να ξερεις

ξερω πολλα παιδια (και σιγουρα ξερεις και σει) που ενω οδυγανε χρονια εχουνε κοπει στην εξεταση απο μαλακια η απο αχγος

γι αυτο κουλαρε και μη λες οτι τα μαθηματα ειναι αχρηστα

αυτα που λες τα χα κανει με παπι οταν εδινα για 50αρι..επειδη δεν ηξερα τι εξεταση θα ειχα εκανα την εξασκηση για το διπλωμα που θα δωσω τωρα (ζικ ζακ,κονους, βραδεια πορεια κλπ)..
    δεν θελω να χασω τα 100ευρω.. αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω..με τσιτωσε τοσο ο κολλητος μου που δεν το σκεφτηκα κ πολυ..του λεω μεσα το στοιχημα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ

παντως δεκα ωριτσες δεν ειναι τιποτα

μπορει να ξερεις να οδυγας αλλα μπορει κατι να σου φανει χρησημω ασχετο του οτι μπορεις να εξασκιθεις και μονος σου πανω στην ασκηση

πχ στην εξεταση που πρεπει να περνας μια γραμμη με πολυ μικρη ταχυτητα η ζικ ζακ στους κονους στα μαθηματα θα εξασκηθεις αποκλειστηκα σε αυτα και οχι στο απλα να πας τη μηχανη στο δρομο (η μαλλον το παπακι γιατι με παπακι δινεις )

και να ξερεις

ξερω πολλα παιδια (και σιγουρα ξερεις και σει) που ενω οδυγανε χρονια εχουνε κοπει στην εξεταση απο μαλακια η απο αχγος

γι αυτο κουλαρε και μη λες οτι τα μαθηματα ειναι αχρηστα

επειδη το πας καλα...
    και ειναι κριμα...

σαν φιλη παντα..

το ρημα ειναι οδηγω
    και η λεξη χρησιμο

και εξασκουμαι-εξασκηθεις..

καθως επισης ειναι γραμυ και οχι γραμμη .

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

τς τς τς τι κομπλεξικια θεε μου

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    Ξυπνησατε πιπινοκαγκουρες?

αημερα σκαω εξω με την GLXαρα μου και οποιον βρω θα πιει free τειον:rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao:

Υγ επειδη παιζουν και ζεστες θα υπαρχει και επιλογη Ice τειον

τι γευσεις υπαρχουν;
    οχι τιποτα αλλο,μην σου φερω τιποτα που δεν σ'αρεσει!
    αφου θα ειναι που θα ειναι πικρη η ηττα,να μην σου φερω το τσαγακι της επιλογης σου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    επειδη το πας καλα...
    και ειναι κριμα...

σαν φιλη παντα..

το ρημα ειναι οδηγω
    και η λεξη χρησιμο

και εξασκουμαι-εξασκηθεις..

καθως επισης ειναι γραμυ και οχι γραμμη .

:
    :a37: :a37: :a37: :a37: :a37:

τοι να κανομε δειλαδι αιπιδη δεν ξερο ωρθωγραφοια με κραζοις ????

τη να κανω που απο μικρος το μυαλο μου στα μηχανακια το χα και το σχολειο στ @@ μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
    :a37: :a37: :a37: :a37: :a37:

τοι να κανομε δειλαδι αιπιδη δεν ξερο ωρθωγραφοια με κραζοις ????

τη να κανω που απο μικρος το μυαλο μου στα μηχανακια το χα και το σχολειο στ @@ μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    τσωπα τσωπα καλομ ...

μην εισαι αδικος με τον εαυτο σου !!!

εμαθες να κανεις κ κωλοτουμπες

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ενω η airam εμαθε να ξυνει

τους μαρσπιεδες στην ασφαλτο

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules

Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2006, 12:44
  2. Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2006, 14:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ