Σελίδα 46 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 36414243444546474849 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 676 έως 690 από 735

Θέμα: as mas sillavoun olous

όπου γης Το avatar του/της iosif
    Oυπς!

ο εθνικος ύμνος όπως και η σημαία εκτός από σύμβολο έθνους (όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται τοι έθνος, άσχετα αν ετυμολογικά σημαίνει σύνολο ανθρώπων που έχουν τα ίδια ήθη και έθιμα-έθιμα εξου και το ήθος εξού και το έθνος) είναι επίσης σύμβολα διαχωρισμού των ανθρώπων σε έθνη,κράτη, σύμβολα όπου για "χάρη τους" χύνεται αίμα κλπ.

τα εθνικά σύμβολα όλων των χωρών (που και αυτό το κατά πόσο είναι εθνικά σύμβολα είναι συζητήσιμο αν αναλογιστείς πως προέκυψαν τα σύγχρονα έθνη-κράτη που είναι αποτέλεσμα των τελευταίων 250 ετών) εκτός από "ενωτικά εθνικά σύμβολα" είναι ταυτόχρονα διχαστικά σύμβολα της ανθρωπότητας.

όσο για το τι απαξιώνει ποιος , άσε γιατί όσοι είναι αθνικά ευαίσθητοι θα έπρεπε κάθε πρωί να απαγορεύουν στους πολιτικούς στους δικαστές σε ποσοστό 90% και στους αστυνομικούς σε ποσοστό 90% να κυκλοφορούν αναμεσά μας

αλήθεια ξέρει κανένας γιατί τα χρώματα της σημαίας είναι γαλάζιο (και όχι μπλε)-και λευκό?
    μήπως τυγχάνει να είναι τα χρώματα του βαυαρικού θυρεού του όθωνα?

αλήθεια ο ύμνος στο τέλος της στροφής δεν λέει "χαίρε ω χαίρε λευτεριά?" ή μήπως λέει "χαίρε λευτεριά με τους εξής περιορισμούς"......
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    κατσε γιατι παλι μπερδευομαστε!

αντε και την εχουμε κανει μ@υνι την ελλαδα (οπως λες)............
    αυτο ομως σε καμια περιπτωσει δεν δικαιολογει την καθε πατσαβουρα που απαξιωνει τον εθνικο υμνο στο ονομα της τεχνης!!!!

με την ιδια λογικη...........παμε να κλεψουμε καμια εκκλησια ρε αδερφε.........αφου ουτως η αλλος και οι παππαδες σε γενικες γραμμες, λερωμενη την εχουν τη φωλια τους!

σωστα.........την εχουμε κανει μουνι την ελλαδα αλλα μη το πουμε κιολας μπας και αλλαξει τιποτα για να μην πονεσουνε τα τρυφερα αυτακια μας.

οσο για την εκκλησια που λες.......ΠΟΤΕ ΠΑΜΕ?

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Για μενα οσο καταδικασιμο ειναι το καψιμο της σημαιας που κατα καιρους βλεπουμε απο αναρχικους και οχι μονο,που εχει τυχει να συλλαβουν και κανα δυο, αλλο τοσο ειναι και η προσβολη του εθνικου υμνου.Καποια πραγματα ξεφευγουν απο τα ορια της τεχνης οσο κι αν υποστηριζουν οι καλιτεχνες οτι δεν υπαρχουν ορια.Οταν χρησιμοποιεις εθνικα συμβολα με τετοιο τροπο,προσβαλεις και πρωτα απο ολα προσβαλομαι ΕΓΩ σαν πολιτης που δε θελω να δινω το δικαιωμα σε κανενα αλοδαπο στοιχειο να σχολιασει αρνητικα τη χωρα μου .

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Για μενα οσο καταδικασιμο ειναι το καψιμο της σημαιας που κατα καιρους βλεπουμε απο αναρχικους και οχι μονο,που εχει τυχει να συλλαβουν και κανα δυο, αλλο τοσο ειναι και η προσβολη του εθνικου υμνου.Καποια πραγματα ξεφευγουν απο τα ορια της τεχνης οσο κι αν υποστηριζουν οι καλιτεχνες οτι δεν υπαρχουν ορια.Οταν χρησιμοποιεις εθνικα συμβολα με τετοιο τροπο,προσβαλεις και πρωτα απο ολα προσβαλομαι ΕΓΩ σαν πολιτης που δε θελω να δινω το δικαιωμα σε κανενα αλοδαπο στοιχειο να σχολιασει αρνητικα τη χωρα μου .
    εσυ και εγω και καθε ενας απο εμας αν προσβαλοταν απο κατι θα επρεπε να ειναι η καθημεριννοτητα που εμεις διαμορφωνουμε αρα δεν προσβαλεσαι.λες ψεματα.βαρεθηκα ολους οσοι ειναι και ετσι και γιουβετσι.φταιει για ολα η ελλαδα, το κρατος, η πολιτεια (οι ιδιοι ποτε δε φταινε φυσικα) και μετα οταν βγει καποιος αλλος και γινει πιο δεικτικος απο αυτους ξεκινανε τα αναθεματα και δε ξερω και εγω τι αλλο !!!

πρωτος θα ελεγα :a19: στις επικρισεις ολων για αυτο το θεμα η για οποιο αλλο ειχε να κανει με προσβολη των συμβολων αν αυτα τα συμβολα με τις πραξεις μας τα κρατουσαμε ψηλα.
    δυστυχως η συντριπτικη πλειοψηφεια βοηθαει στο αντιθετο αποτελεσμα και βγαινει και φωναζει για το θεαθηναι.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝΙΛΙΚΙ !!!!!!!!!!!ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΑΛΛΙΩΣ.......
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εσυ και εγω και καθε ενας απο εμας αν προσβαλοταν απο κατι θα επρεπε να ειναι η καθημεριννοτητα που εμεις διαμορφωνουμε αρα δεν προσβαλεσαι.λες ψεματα.βαρεθηκα ολους οσοι ειναι και ετσι και γιουβετσι.φταιει για ολα η ελλαδα, το κρατος, η πολιτεια (οι ιδιοι ποτε δε φταινε φυσικα) και μετα οταν βγει καποιος αλλος και γινει πιο δεικτικος απο αυτους ξεκινανε τα αναθεματα και δε ξερω και εγω τι αλλο !!!

πρωτος θα ελεγα :a19: στις επικρισεις ολων για αυτο το θεμα η για οποιο αλλο ειχε να κανει με προσβολη των συμβολων αν αυτα τα συμβολα με τις πραξεις μας τα κρατουσαμε ψηλα.
    δυστυχως η συντριπτικη πλειοψηφεια βοηθαει στο αντιθετο αποτελεσμα και βγαινει και φωναζει για το θεαθηναι.

Σε πληροφορω λοιπον οτι δεν ειναι καθολου δηθεν οτι ειπα,σε προσωπικο επιπεδο κοιταω να ειμαι σωστος απεναντι σε οτι πιστευω και με την καθε ευκαιρια που μου δινεται διεκδικω τα οσα μου ανηκουν.Δεν ειπα οτι ζουμε σε μια χωρα προτυπο αλλα αν μπορουσε ο καθενας ξεχωριστα να κανει σωστες κινησεις, η καθημερινοτητα μας θα ηταν διαφορετικη

Νέο μέλος
    Εγώ δεν καταλαβένω γιατί κάποιος πρέπει να προκαλεί τόσο και να θεωρεί ότι παράγει τέχνη. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα σ’αυτή την χώρα. Αυτά είναι ευαίσθητα θέματα και μόνο στην Ελλάδα έχω δει τέτοια προσβολή τον εθνικών συμβόλων.

Αρχικά δημιουργήθηκε από fparis
    Εγώ δεν καταλαβένω γιατί κάποιος πρέπει να προκαλεί τόσο και να θεωρεί ότι παράγει τέχνη. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα σ’αυτή την χώρα. Αυτά είναι ευαίσθητα θέματα και μόνο στην Ελλάδα έχω δει τέτοια προσβολή τον εθνικών συμβόλων.
    Εκει ηθελα να καταληξω,για δειξτε μου ενα Τουρκο να καιει τη σημαια του η να χρησημοποιει τον εθνικο τους υμνο ως "τεχνη"

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Εγω λέω να σας κλείσουν μέσα !! , δεν έχει το δικαίωμα κανένας Έλληνας να παίζει με τα σύμβολα του έθνους .. Απο τον πρόεδρο της δημοκρατίας , μέχρι και τον ζητιάνο του δρόμου .

Τα σύμβολα είναι του έθνους , και όχι παιχνιδάκια έκφρασης του κάθε μπαγλαμά .
    +100000000000000000

MESA OLOI!!!!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ΕΓΩ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΥΓΕΣ-ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ-ΤΣΙΤΑΤΑ

όσο για τον castora και μόνο ο διαχωρισμός σε αλλοδαπούς και μη τα λέει όλα. όσο για την τουρκία ε εντάξει εάν το μέτρο σύκγρισης είναι ο χειρότερος και όχι ο καλύτερος μπορείς να βγάλειος ότι συμπεράσματα θες. (άκου η χώρα ΜΟΥ!)

και το ξαναλέω: διαχωρίστε πρώτα τις έννοιες κράτος, λαός, έθνος, ελευθερία, ανεκτικότητα και μετά τα λέμε.

Oυπς!

ο εθνικος ύμνος όπως και η σημαία εκτός από σύμβολο έθνους (όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται τοι έθνος, άσχετα αν ετυμολογικά σημαίνει σύνολο ανθρώπων που έχουν τα ίδια ήθη και έθιμα-έθιμα εξου και το ήθος εξού και το έθνος) είναι επίσης σύμβολα διαχωρισμού των ανθρώπων σε έθνη,κράτη, σύμβολα όπου για "χάρη τους" χύνεται αίμα κλπ.

τα εθνικά σύμβολα όλων των χωρών (που και αυτό το κατά πόσο είναι εθνικά σύμβολα είναι συζητήσιμο αν αναλογιστείς πως προέκυψαν τα σύγχρονα έθνη-κράτη που είναι αποτέλεσμα των τελευταίων 250 ετών) εκτός από "ενωτικά εθνικά σύμβολα" είναι ταυτόχρονα διχαστικά σύμβολα της ανθρωπότητας.

όσο για το τι απαξιώνει ποιος , άσε γιατί όσοι είναι αθνικά ευαίσθητοι θα έπρεπε κάθε πρωί να απαγορεύουν στους πολιτικούς στους δικαστές σε ποσοστό 90% και στους αστυνομικούς σε ποσοστό 90% να κυκλοφορούν αναμεσά μας

αλήθεια ξέρει κανένας γιατί τα χρώματα της σημαίας είναι γαλάζιο (και όχι μπλε)-και λευκό?

αλήθεια ο ύμνος στο τέλος της στροφής δεν λέει "χαίρε ω χαίρε λευτεριά?" ή μήπως λέει "χαίρε λευτεριά με τους εξής περιορισμούς"......
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Νέο μέλος
    Α και κάτι άλλο! Σκεφτείτε μόνο να σας έκαιγαν την σημαία της αγαπημένης σας ομάδας! Χαλασμός κυρίου θα γινόταν

Δεν γαμιέται η Ελλάδα εγώ έχω τον ……….. ( ομάδα της αρεσκείας σας)

Συγνώμη κιόλας.

πρωην μελος Το avatar του/της idi

idi...ξερεις εδω και πολλα χρονια ποιο μουνι γαμει ο γαυρος....ΑΕΚ το λενε.

οταν λες γαυρος ενωεις Δημητροπουλο, Ποντικη, Μπριακο, Βασσαρα, ΕΠΟ, ΕΠΑΕ, superleage κτλ ε?

ναι μας εχουν κανει μεγαλη ζημια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από fparis
    Α και κάτι άλλο! Σκεφτείτε μόνο να σας έκαιγαν την σημαία της αγαπημένης σας ομάδας! Χαλασμός κυρίου θα γινόταν

Δεν γαμιέται η Ελλάδα εγώ έχω τον ……….. ( ομάδα της αρεσκείας σας)

Συγνώμη κιόλας.

μπλα μπλα μπλα.... εχεις να πεις τιποτα που εχει αξια?

οπως ειπα μερικοι δεν μπορουν να καταλαβουν ανωτερα ιδανικα οπως η Πατριδα, Ιστορια κτλ... οταν τους λες "Ελλας" ...νομιζουν οτι εισαι γραναζι του συστηματος και γουσταρεις την διαφθορα ..

δε μπορω να σου βαλω στο μυαλο κατι το οποιο δε μπορεις να συλλαβεις....

ρε μπαγλαμα γιατι πρεπει να ειμαστε ολοι σαν εσενα?

για χαρη της μίζερης πραγματικότητας να ξεχναμε τις ριζες μας, τους αγωνες των προγόνων μας, τα ιδανικα για τα οποια πεθαναν αγωνιζόμενοι κτλ????

ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι μερικοι που γραφετε παπαρολογια εδωμεσα εχετε καταταξει σε υψηλοτερο πρότυπο και εχετε μεγαλυτερη εκτιμηση τους αγωνες του Τσε Γκεβαρα..... παρα του Κολοκοτρωνη και του Καραισκακη πχ........

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    ΕΓΩ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΥΓΕΣ-ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ-ΤΣΙΤΑΤΑ

όσο για τον castora και μόνο ο διαχωρισμός σε αλλοδαπούς και μη τα λέει όλα. όσο για την τουρκία ε εντάξει εάν το μέτρο σύκγρισης είναι ο χειρότερος και όχι ο καλύτερος μπορείς να βγάλειος ότι συμπεράσματα θες. (άκου η χώρα ΜΟΥ!)

και το ξαναλέω: διαχωρίστε πρώτα τις έννοιες κράτος, λαός, έθνος, ελευθερία, ανεκτικότητα και μετά τα λέμε.

Oυπς!

Επειδη ο γραπτος λογος αφηνει καποια κενα λοιπον,θα ελεγα αν και οποτε βρεθουμε και θελεις φυσικα να το κουβεντιασουμε, γιατι σου εμεινε οτι εχω ρατσιστικες τασεις ισως εθνικιστικες και δεν ξερω κι εγω τι αλλο,πραγμα που δεν ισχυει..οκ??

Νέο μέλος
    Ποιος είναι ο σκοπός μας σ’αυτο το φόρουμ; Να εκφράζουμε την άποψή μας!!! Δηλαδή, να χρησιμοποιούμε την δημοκρατία, την ελευθερία και όλα τα σχετικά. Δεν είναι ωραίο αυτό; Έχει ιδέα κανείς πως τα αποκτήσαμε όλα αυτά; Λίγοι!!! Εμείς οι νέοι δεν έχουμε ιδέα! Για τι δεν παλέψαμε γι’αυτά. Αυτή που βρέθηκαν στην δύσκολη θέση να πολεμήσουν χαίρουν εκτιμήσεις. Αυτή είναι όλη η ιστορία με τα εθνικά σύμβολα. Κάποιοι πολέμησαν για να διατηρήσουν αυτά που έχουμε σήμερα!
    Μάλλον ένα ταρακούνημα θα μας συνετίσει!

Και αν κάποιος δεν γνωρίζει γιατί είναι λευκή και γαλάζια η σημαία μας (iosif), ας ψάξει μερικές χιλιάδες χρόνια πίσω και θα βρει απάντηση.
    Καλή σας μέρα

Παρόμοια θέματα

1. As Giortasoyme Kyrioi.. Hr8e To Neo Melos Mas! Oooo.... Oyk!!!
    από alexioannides στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 11:09
  2. mas afora olous
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2005, 11:36
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2004, 22:12
  4. Megia mas to forum...oloi pame Zappeio
    από Traveller στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 0