Πηγα σημερα να παραγγειλω τα σποιλερ για τις χουφτες τις μαμισιες απο αντιπροσωπεια και δεν τα εχει ο καταλογος τους...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πηγα σημερα να παραγγειλω τα σποιλερ για τις χουφτες τις μαμισιες απο αντιπροσωπεια και δεν τα εχει ο καταλογος τους...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ναι εγω το ξερω, αυτοι ομως παρολο που τους το εξηγησα οτι το ειδα στο ιντερνετ μου ειπαν οτι αφου δεν το εχει ο καταλογος ο Ελληνικος δεν μπορουν να το παραγγειλουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Σελίδα 41 του thread..........
Kunststoff mit Texalium-Einlage, inklusive Yamaha-Logo
11D-W0748-30-00![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Εμένα ο τοπικός μου είπε ότι τα κάγκελα θα έρθουν μετά τις 10/09/08...Αν δεν έρθουν υπάρχουν κι άλλες εταιρίες...![]()
Τα καγκελα τα εχω βαλει και ειναι πολυ ομορφα και πρεπει να προστατευουν καλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Εμένα ο τοπικός μου είπε ότι τα κάγκελα θα έρθουν μετά τις 10/09/08...Αν δεν έρθουν υπάρχουν κι άλλες εταιρίες...![]()
Και τα εχει ο καταλογος.
Σήμερα θα πάω για μοντάρισμα τις χούφτες της acerbis και θα προσπαθήσω να βάλω και αντίβαρα όπως έχω δει σε διάφορα site.Ίσως να μου φτιάξουν και χειροποίητα αντίβαρα.Ανάλογα.Άμα μονταριστούν θα ανεβάσω και φώτο.Κάτι που δε μου άρεσε.Δεν έχει κανένα σημείο για να πιάσει χταπόδι ή διχτάκι πίσω...
Τί λέτε κάνω?
Α!Καλημέρα.![]()
Να τους πεις να πα να μαμηθούν , να γράψουν τον κωδικό, να πάρουν στα κεντρικά, και να κάνουν backorder παραγγελιά από Γερμανία.Ο δικός μου έτσι μου τα έφερε ...........Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ναι εγω το ξερω, αυτοι ομως παρολο που τους το εξηγησα οτι το ειδα στο ιντερνετ μου ειπαν οτι αφου δεν το εχει ο καταλογος ο Ελληνικος δεν μπορουν να το παραγγειλουν...![]()
![]()
Και στην τιμή Γερμανίας ακριβώς.........![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
πηγαινε στην σελιδα 32 του παροντος και θα δεις το δυχτακι του AntyΑρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Σήμερα θα πάω για μοντάρισμα τις χούφτες της acerbis και θα προσπαθήσω να βάλω και αντίβαρα όπως έχω δει σε διάφορα site.Ίσως να μου φτιάξουν και χειροποίητα αντίβαρα.Ανάλογα.Άμα μονταριστούν θα ανεβάσω και φώτο.Κάτι που δε μου άρεσε.Δεν έχει κανένα σημείο για να πιάσει χταπόδι ή διχτάκι πίσω...
Τί λέτε κάνω?
Α!Καλημέρα.![]()
![]()
![]()
Σε ευχαριστώ!Ένας γνωστός μου θέλει να βάλει όργανο θερμοκρασίας στο ΤΕΝΕΡΕ.Έχεις κάτι στο μυαλό σου?Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
πηγαινε στην σελιδα 32 του παροντος και θα δεις το δυχτακι του Anty![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν εχω δει τιποταΑρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Σε ευχαριστώ!Ένας γνωστός μου θέλει να βάλει όργανο θερμοκρασίας στο ΤΕΝΕΡΕ.Έχεις κάτι στο μυαλό σου?![]()
![]()
![]()
Σελίδα 35........................Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Σε ευχαριστώ!Ένας γνωστός μου θέλει να βάλει όργανο θερμοκρασίας στο ΤΕΝΕΡΕ.Έχεις κάτι στο μυαλό σου?![]()
![]()
![]()
Ρε σεις....διαβάζετε καθόλου αυτά που γράφονται ...ή τζάμπα καίει η λάμπα....![]()
ΠΑΛΙ??????Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ωραιος (οπως παντα),το aerostop νομιζω οτι θα κανει δουλεια.
THANKS![]()
![]()
Aλλα ξερω εγω...
Μου την ματιασε ενας ζηλιαρης ΧΤακιας με ενα μπλε ΧΤ.
Που να του καει το ψυγειο...![]()
![]()
ΟΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Είναι ομορφούλα η δικιά σου, πως να το κάνομεν άλλωστε?
Ίσως μπορέσει να συγκριθεί με την μπλε καλλονή μου............
ΑΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ ΛΙΓΟ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Δεν μου αρεσουν οι ανορεξικες μοντελες...Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
ΠΑΛΙ??????
ΟΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Είναι ομορφούλα η δικιά σου, πως να το κάνομεν άλλωστε?
Ίσως μπορέσει να συγκριθεί με την μπλε καλλονή μου............
ΑΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ ΛΙΓΟ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μου αρεσουν οι χυμωδης με καμπυλες στα καταλληλα σημεια...:rotflmao:
![]()
![]()
Τότε έκανες καλή επιλογή, αν και η XTR μόνο ανορεξική δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστείΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Δεν μου αρεσουν οι ανορεξικες μοντελες...
Μου αρεσουν οι χυμωδης με καμπυλες στα καταλληλα σημεια...:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Τα' χει κι αυτή τα κιλάκια της!!!![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ο Μένιος στην Εγνατία έχει δύο μοντέλα (μαύρο - άσπρο) στην βιτρίνα......
Όσοι ενδιαφέρονται ας πάνε να τα δούνε πριν τα πάρουν οι ιδιοκτήτες τους