Σελίδα 46 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 3641424344454647484950515696146 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 676 έως 690 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ΜΑ ΕΣΥ ΠΕΡΣΥ ΠΑΝΗΓΟΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο "ΤΥΠΑΡΑΣ" ... ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΣΤΟ EDIT ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ Ε?

BTW
    δανεικός ο Εστογιάνοφ με οψιον αγοράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΦΥΛΑΔΕΣ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ε ρε γελια που εχουν να πεσουν Εφετος.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    χαχαχαχαχ ρε φιλε καθε μερα μπαινω και μου φτιανεις το κεφι... χαχαχα

Δελλας δε γυρναει, Παπασταθοπουλος ("ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ???" εσυ τα ελεγες...) τωρα κα Μαιστοροβιτσ...σαπακι... χαχαχαα

2 πραγματα θα πω μονο γιατι δεν αξιζει να απαντας στα κομικα ποστ

ΣΑΡΙΕΓΚΙ-ΓΚΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΚΟΙ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    xaxax gia sou re aekaki kolotouba...

egw mastora elega kai exakolouthw na lew abalous tous sariegi kai gouma...kai tosa post krazw pou exoume meinei mono autoi...

alla esy afou exeis dei polla paixnidia opws fainetai tou maistorovits kai ksereis kane mia touba twra kai panigirize gia tin apoktisi basina

ematha oti exei kali fusiki katastasi kai o antoniadis...mipws na tou proteinate kai autounou ?:rotflmao:

οχι φιλε μου κωλοτουμπα original

εγω κωλοτουμπας δεν ημουν ποτε γιατι οι θεσεις μου (υπεραισιοδοξες, γραφικες ή μη....) ειναι ιδιες ανα τους αιωνες...

το θεμα ειναι οτι εσυ παραλιγο να με πεισεις οτι ο Αρουαμπαρενα+Δελλας δεν εκανα καριερα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

7 χρονια Bιγιαρεαλ και τα υπολοιπα Boca ο ενας, 4 χρονια Ρoμα και Περούτζια o αλλος...

δηλ τι αλλο να πω να σε παρουν μανατζερ στο ισπανικο και στο ιταλικο πρωταθλημα να διαλεγεις εσυ παιχτες φιλε μου

btw o Μαιστοροβιτσ μπορει να μη πιασει (οπως ο Αρουαμπαρενα ισως...) αλλα αυτο δε μπορει να μειωσει τη μεχρι τωρα πορεια στη καριερα του. ειναι διεθνης με την εθνικη Σουιδιας...

καλα τωρα πες μας τα κλασικα περι "αεκακι" και τα "δεν εχει καριερα" γιατι δε επαιξε στη παναθα ( θα ηταν αλαγη του Σαριεγκι, Μελλιση και του Γκουμα οπως και ο Δελλας και ο Παπασταθοπουλος ΦΥΣΙΚΑ γιατι ως γνωστον μονο στο βαζελο ΟΛΟΙ οι παιχτες ειναι διεθνως αναγνωρισμενοι παιχταραδες) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΣΤΟ EDIT ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ Ε?

BTW
    δανεικός ο Εστογιάνοφ με οψιον αγοράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΦΥΛΑΔΕΣ
    Δεν ηταν απαραιτητο να κανω edit....
    αν εβλεπες τι εγραφα περυσι που τον πηραμε θα καταλαβαινες την αποψή μου για τετοιου ειδους μεταγραφες.....
    απο την αρχη εκραζα και ελεγα οτι αυτος ο παιχτης καταστρεφει ολη την αναπτυξη ....κτλ κτλ...

τα ιδια θα κανει και ο Μπασινας φετος...
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΣΙΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ LIVE.....
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ ΕΛΑ ΞΑΝΑΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

το πρωταθλημα θα ειναι μακρυ .... οπως και η φουτσα που θα φατε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οχι φιλε μου κωλοτουμπα original

εγω κωλοτουμπας δεν ημουν ποτε γιατι οι θεσεις μου (υπεραισιοδοξες, γραφικες ή μη....) ειναι ιδιες ανα τους αιωνες...

το θεμα ειναι οτι εσυ παραλιγο να με πεισεις οτι ο Αρουαμπαρενα+Δελλας δεν εκανα καριερα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

7 χρονια Bιγιαρεαλ και τα υπολοιπα Boca ο ενας, 4 χρονια Ρoμα και Περούτζια o αλλος...

δηλ τι αλλο να πω να σε παρουν μανατζερ στο ισπανικο και στο ιταλικο πρωταθλημα να διαλεγεις εσυ παιχτες φιλε μου

btw o Μαιστοροβιτσ μπορει να μη πιασει (οπως ο Αρουαμπαρενα ισως...) αλλα αυτο δε μπορει να μειωσει τη μεχρι τωρα πορεια στη καριερα του. ειναι διεθνης με την εθνικη Σουιδιας...

καλα τωρα πες μας τα κλασικα περι "αεκακι" και τα "δεν εχει καριερα" γιατι δε επαιξε στη παναθα ( θα ηταν αλαγη του Σαριεγκι, Μελλιση και του Γκουμα οπως και ο Δελλας και ο Παπασταθοπουλος ΦΥΣΙΚΑ γιατι ως γνωστον μονο στο βαζελο ΟΛΟΙ οι παιχτες ειναι διεθνως αναγνωρισμενοι παιχταραδες) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καθε αλλο...παρα πολλους απο τους παιχτες μου τους εκραζα, και απο χρονια τωρα...οπως πχ..μπασινα, καραγκουνη, μαντζιο, τζιωλη, βυντρα, φυσσα,γκουμα...κλπ κλπ κλπ...οποτε εισαι λαθος εκει.
    οσο για την καριερα που λες...αρα και ο βρυζας εχει κανει καριερα με τα δικα σου δεδομενα...το ιδιο και ο χαριστεας....καλα οτι πεις :rotflmao:

για τον μαιστοροβιτς αν θεωρεις επιχειρημα το οτι παιζει στην εθνικη σουηδιας....τοτε πασο .

Α και κατι ακομα...Με την <<αντιπαραθεση>> ξεχασα....

Αν δωσουν τον Μπλανκο και παρουν Κατσουρανη+ εναν επιθετικο της προκοπης να τον δωσουν και πολυ καλα θα κανουν...Ακου 5 μυρια ο Μπλανκο....

Αλλα να ενισχυσουν καταλληλα την ομαδα

η ουσια ειναι οτι ολοι θελουν να ψωνισουν απ την ΠΟΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!!!!!

Τους LOYSERS του Παναθηναικου που ειναι η μονη ελληνικη ομαδα που εκανε 3 συνεχομενες ευρωπαικες πορειες 2000-2004 και το 2004 ηταν ο κορμος της εθνικης για την κατακτηση του Euro2004!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=_yyC1_urfC4

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    κατακτηση του Euro2004!!!!!

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    :rotflmao: :rotflmao:
    που ειναι το αστειο;

α ναι! ξεχασα...απο τις "μεγαλειωδεις" ομαδουλες του γαυρου δεν ηταν σχεδον κανενας...

Μου αρεσει που εχετε πλακωσει γαυροι και αεκτζηδες και λετε τα δικα σας...την ξερετε την παροιμια ε;

σκυλος που γαυγιζει δεν δαγκωνει...

Αντε να χαρουνε και οι ΑΕΚτζηδες ... εμεις δεν μιλαμε, μιλανε αλλοι για εμας...

"Ο Παναθηναϊκός έδωσε το σύνθημα. Πρέπει όλες οι ομάδες και δεν μιλάω μόνο για την ΑΕΚ, αλλά για τον Ολυμπιακό και τις υπόλοιπες ομάδες να ακολουθήσουν,ειδάλλως ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει αντίπαλο."

Θωμάς Μαύρος

και για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι.....................
    η καλυτερη εμφανιση ελληνικης ομαδας σε αγωνα Τσαμπιονς Λιγκ!!!!!!!!
    χωρις ταμπουρια, αντεπιθεσεις, καθυστερησεις, πουστιες κτλ...........
    ΜΠΑΛΛΑ, ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΛΑ!!!!

2001 Μαντσεστερ Γιουναιτεντ-Παναθηναικος 3-1
    με εκπληκτικη μπαλλα απ τον Παναθηναικο, και με 2 τετ α τετ καμενα ως οφσαιντ (ανυπαρκτα).

http://www.youtube.com/watch?v=VoeXo8PFWug

Ο Φεργιουσον στο τελος του αγωνα ειχε δηλωσει: ηταν ο καλυτερος αγωνας που εχει γινει τα τελευταια χρονια στο Ολντ Τραφορντ. Καμια αλλη ομαδα δεν εχει καταφερει να κανει τοσα πολλα τετ α τετ επι της Μαντσεστερ μεσα στο Ολντ Τραφορντ τα 17 χρονια (τοσα ηταν μεχρι τοτε) που ειμαι προπονητης της!!!!!

εκεινο τον καιρο ημουν στην Ιταλια και η ιταλικη τηλεοραση επελεγε παντα να δειξει 1 αγωνα Τσαμπιονς Λιγκ που να μην παιζει Ιταλικη ομαδα...........
    Εκεινη τη βραδια ειχε επιλεξει αυτον τον αγωνα!!!!
    θυμαμαι χαρακτηριστηκα τις πρωτες λεξεις των Ιταλων σχολιαστων μολις τελειωναν οι διαφημισεις και αρχιζε το δευτερο ημιχρονο...............

σχολιαστης1> επιστρεφουμε στο Ολντ Τραφορντ για να παρακολουθησουμε το δευτερο ημιχρονο του αγωνα Μαντσεστρ Γιουναιτεντ Παναθηναικος οπου το σκορ ειναι ακομα στο 0-0 απ το πρωτο ημιχρονο.................
    σχολιαστης2> ειναι 0-0 αλλα θα μπορουσε να ειναι τουλαχιστον 4-0 υπερ του Παναθηναικου!!!!!

Αυτους τους παικτες τοσα χρονια κινηγουν ΟΣΦΠ και ΑΕΚ εστω και αν οι περισσοτεροι εχουν περασει τα 30!!!!

υ.γ. τις κουπες φυσικα τις σηκωναν κατι απιστευτοι........με τις υγεις της παραγκας!!!!!!

ΕΛΛΑΣ............... ΕΥΡΩΠΗ................... ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!!!

Καλημεραααα

Πως ειμαστε σημερα???

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	goal.jpg 
Προβολές:	88 
Μέγεθος:	73,9 KB 
ID:	138424

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850