λάθος..
Να καλησπερίσω και εγώ το forum και την οικογένειαΈχω ενα brosaki 400 εδώ και ένα χρόνο σχεδόν.
Δυστυχώς πρόσφατα είχα ατύχημα βγήκε αμάξι απο stop και με έριξε κάτω , εγώ την γλίτωσα με ένα σπάσιμο στο χέρι αλλά το brosaki μου έχει πληγωθεί αρκετά. Ψάχνω λοιπόν ντεπόζιτο πίσω πλαστικό φανάρι πίσω και τρόμπα πίσω φρένου , η ακόμα αν υπάρχει ολόκληρο μηχανάκι για ανταλλακτικά.
Όποιος συνάδελφος brosakias λοιπόν ξέρει κάτι ας ποσταρει εδώ η ας μου στείλει ένα μαιλ στο mtzavaras@hotmail.com
Ευχαριστώ πολύ!!
Καλώς ήρθες, δες εδώ για ανταλλακτικά αν δεν έχει δωθεί : http://www.moto.gr/forums/showthread...73#post2055373Αρχικά δημιουργήθηκε από ^Active^
Να καλησπερίσω και εγώ το forum και την οικογένειαΈχω ενα brosaki 400 εδώ και ένα χρόνο σχεδόν.
Δυστυχώς πρόσφατα είχα ατύχημα βγήκε αμάξι απο stop και με έριξε κάτω , εγώ την γλίτωσα με ένα σπάσιμο στο χέρι αλλά το brosaki μου έχει πληγωθεί αρκετά. Ψάχνω λοιπόν ντεπόζιτο πίσω πλαστικό φανάρι πίσω και τρόμπα πίσω φρένου , η ακόμα αν υπάρχει ολόκληρο μηχανάκι για ανταλλακτικά.
Όποιος συνάδελφος brosakias λοιπόν ξέρει κάτι ας ποσταρει εδώ η ας μου στείλει ένα μαιλ στο mtzavaras@hotmail.com
Ευχαριστώ πολύ!!
Give me fuel, Give me fire
Δυστυχώς έχει πουληθεί....
exw trompa piso frenoy..εδω
το βαζω κ δω που ειναι τα λημέρια του
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=117662
Όποιος γυρίζει μυρίζει
κ όποιος κάθετε βρωμίζει
εχουμε κανενα νεο?ενδιαφερομαι κ εγω φιλε....Αρχικά δημιουργήθηκε από nikosdeb
απο το luxus στην θεσσαλονικη.... πιο πολλες λεπτομερειες δεν γνωριζω γιατι ετσι το πηρα!
παιδια λιγο υπομονη συγγνωμη για την καθυστερηση, εχω φορτο εργασιων αυτο τον καιρο και δεν καταφερα να περασω απο το μαγαζι. σε 2 βδομαδες θα ειμαι free, σε αδεια, και θα σας ενημερωσω. (αλλωστε το χρωσταω και με το παραπανω στον sernodas που με βοηθησε παρα πολυ και δεν το ξεχναω)
υπαρχει κανενα επισημο εγγραφο για τα τεχνικα χαρακτηριστικα του bros 400?ειναι μεγαλη αναγκη παιδες....πιο πολυ χρειαζομαι να γραφει τα αλογα σε hp ή kw!
Από όσο ξέρω 33hp το 400cc και 55hp το 650cc.
Το καλύτερο που έχω είναι η δυναμομέτρηση στο ΜΟΤΟ τότε.
http://imageshack.us/photo/my-images/706/0025e.jpg/
Κάτσε μπας και βρω κανένα διαφημιστικό της εποχής που μπορεί να λέει ιπποδύναμη.
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
παιδια εχει κανεις fatbar στο bros? πως θα γινει να βαλουμε ενα γιατι με εχει κουρασει το σκυψιμο (με την καλη εννοια) ???
Τι λαδι προτεινετε για τo μπροστινο του BROS..ιξωδες εννοω.
Εβαλα προσφατα μετα απο σερβις 10αρι αλλα..........κατι δεν μου αρεσει.Οπως μου ειπε και καποιος 'διαβαζει' το δρομο παρα πολυ.Νιωθεις και τα αορατα σαμαρακια.
Εννοειτε οτι εχω αλλαξει ρουλεμαν λαιμου.τιμονιου(δεν εχει μποσικο καθολου) ,ισια ζαντα (ζυγοσταθμιση),αξονας ,πελμα λαστιχου κτλ.
Αν βαλω 15αρι θα βελτιωθει κατι ή δεν θα καταφερω τιποτα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikosdeb
παιδια εχει κανεις fatbar στο bros? πως θα γινει να βαλουμε ενα γιατι με εχει κουρασει το σκυψιμο (με την καλη εννοια) ???
Θα χρειαστεί να αλλάξεις τιμονόπλακα ή να κάνεις μετατροπή σε αυτή που ήδη έχεις. Επίσης να τσεκαριστεί οτι θα φτάνουν τα καλώδια των διακοπτών και το σωληνάκι του φρένου στις νέες θέσεις τους... Εναλλακτική λύση του τιμονιού είναι τα ψηλότερα κλιπ ον, αν βρεις και σου δώσει κάποιος...
Give me fuel, Give me fire
ξερει κανεις τι μεγεθος αλισιδα χριαζετε το bros 400???