Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θα καπνιζεις λιγότερο ρε Νικο.
Σιγά το δυσκολο και σιγα το σοβαρό. Κάντο για τα παιδιά σου
Οχι. Είτε στο δρομο, είτε σε μπαλκόνια/ταράτσες.
εστω και ετσι...τι να κανουμε..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θα καπνιζεις λιγότερο ρε Νικο.
Σιγά το δυσκολο και σιγα το σοβαρό. Κάντο για τα παιδιά σου
Οχι. Είτε στο δρομο, είτε σε μπαλκόνια/ταράτσες.
εστω και ετσι...τι να κανουμε..
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
[B]παντως ειλικρινα περα απο καθε πλακα....
δεν μπορω να καταλαβω....γιατι θα πρεπει να σας εξηγήσει καποιος........οτι και ο διπλανος σας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να αναπνεει τον καπνο σας....
ειλικρινα....δεν μπορω να το καταλαβω....
Ας πάει σε άλλο μαγαζί. Ας ξεκουμπιστεί μέσα απ΄τα μούτρα μου.
Στην ερώτηση του sf1n4k1 για τα 2 είδη μαγαζιών θα απαντήσει κανείς, ή μέχρι εδώ ήταν τα επιχειρήματά σας?
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
το ξερω ρε φιλε γιατι το ζω...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
αυτο δεν το ξερεις φιλε....
ασε που για να γινει οτιδηποτε χρειαζεται και παντα ενα πατημα...και το πατημα δοθηκε...μιλαω γενικα...
γιατι στην δικη μου περιπτωση..και εχουμε τσακωθει με κοσμο που φυσαγε πανω μας...και κοψαμε καιμερικα μαγαζια γαιτι δεν εβλεπες μεσα απο τον πολυ καπνο.
αυτο ειναι πιο δικαιο δηλαδη?
και μαζι σου με τον μαλακα τον καπνιστη που σου φυσαει στα μουτρα τον καπνο...κι εγω εχω γαμοσταυρισει τετοιον,παροτι καπνιζα εκεινη την ωρα...
το θεμα ξερεις ποιο ειναι? θελετε να το παιξετε σωστα οι κυβερνωντες? υποχρεωστε τα μαγαζια στην χρηση σωστων εξαερισμων να δειτε για ποτε ξεμπερδευεις με το προβλημα...
εχω παει σε τετοιο μαγαζι ,που ολοι καπνιζαν σαν φουγαρα και νομιζες οτι ησουν στο βουνο με καθαρο breeze να σου φυσαει την μαπα...
να σου πω και το αλλο...ξερεις ποιοι θα γαμηθουν? τα μικα μαγαζια,οπως καφενεια με τα παπουδια και μικροκαφετεριες...
οι μεγαλες,που δουλευουν ξεσπεπαστες και καλοκαιρι θα κανουν το εξης απλο,ηδη το εχουν κανει γνωστοι μου μαγαζατορες...κλεινουν τον εξωτερικο χωρο με πλεξι ,τον χωριζουν απο τον εσωτερικο και τελος...
βαφτιζετε εξωτερικος χωρος,καλυψη νομου υπαρχει και ειμαστε κομπλε...
το εντελως αστειο θες να σου πω ποιο ειναι?
επειδη ολος ο κοσμος μαζευεται σε αυτον τον χωρο,ακομη και οι μη καπνιστες πινουν καφε εκει,διοτι αν πανε μεσα ειναι ολομοναχοι...
τραγικο?
frankly my dear, i dont give a damn...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
[B]Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
Ας πάει σε άλλο μαγαζί. Ας ξεκουμπιστεί μέσα απ΄τα μούτρα μου.
Στην ερώτηση του sf1n4k1 για τα 2 είδη μαγαζιών θα απαντήσει κανείς, ή μέχρι εδώ ήταν τα επιχειρήματά σας?
χαχαχαχαχαχαχχαχα
και γιατι ρε φιλε να μην ξεκουμπιστεις εσυ?
Ρε αδερφέ, έχεις καταλάβει οτι η υγεία δεν ειναι αντικείμενο επιχειρηματων;Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
[...]Στην ερώτηση του sf1n4k1 για τα 2 είδη μαγαζιών θα απαντήσει κανείς, ή μέχρι εδώ ήταν τα επιχειρήματά σας?![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
πριν απο αυτο το μετρο εχουν περασει αλλα εκατονταδες που εχουν σκισει τον κ@λο σε ολους μας....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε μαν...δεν καταλαβαινεις....
καποιος...οποιοσδηποτε....εχει βαρεθει να αναπνεει τον καπνο του διπλανου....
αν λοιπον μπορει να το αποφυγει...να μην υποστηριξει το μετρο?? θα τρελαθουμε τελειως?
ας αντιδρασει πρωτα εκει....
και αν εχει το κουραγιο μετα....
...ας υπερασπισει αυτο το αθλιο γελοιο μετρο....
ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΗ ΜΙΑ ΠΡΩΙΑ ΞΥΠΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ...
Υ.Γ. μου θιμιζεις ενα φιλο...που και καλα τον ενοχλουσε το καπνισμα...
του λεω παμε για ποτο στο ταδε μπαρ?
ασε ρε...τι να κανουμε δεν παταει ανθρωπος στο μπαρ μετα την απαγορευση καπνισματος...![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
εγω ξερεις τι λεω...οτι οι αντιδρασεις σας ειναι υπερβολικες...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
το ξερω ρε φιλε γιατι το ζω...
αυτο και μονο.
δεν διαφωνω οτι σας στερει κατι....οτι σας υποχρεωνει σε κατι αλλο....
αλλα δεν μπορω να δεχθω...μου φαινεται παραξενο ρε παιδι μου...οτι καποιοι θα σταματησουν να βγαινουν...επειδη δεν θα μπορουν να καπνιζουν...
Το αστείο βέβαια, ειναι οτι ολη αυτή η συζήτηση ειναι άνευ ουσίας:rotflmao:
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μαλλον δεν διαβασες τιποτα απο οτι εγραψα...Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
πριν απο αυτο το μετρο εχουν περασει αλλα εκατονταδες που εχουν σκισει τον κ@λο σε ολους μας....
ας αντιδρασει πρωτα εκει....
και αν εχει το κουραγιο μετα....
...ας υπερασπισει αυτο το αθλιο γελοιο μετρο....
ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΗ ΜΙΑ ΠΡΩΙΑ ΞΥΠΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ...
Υ.Γ. μου θιμιζεις ενα φιλο...που και καλα τον ενοχλουσε το καπνισμα...
του λεω παμε για ποτο στο ταδε μπαρ?
ασε ρε...τι να κανουμε δεν παταει ανθρωπος στο μπαρ μετα την απαγορευση καπνισματος...![]()
α) δεν ειναι μια ωραια πρωια...παντα υπηρχαν παραπονα και τσακωμοι..αλλα δεν ειχες "πατημα"
β) το επιχειρημα με τον φιλο σου τουλαχιστον ατυχες.
γ) ειναι επιχειρημα αυτο που θετεις ρε φιλε? θα μας τρελανεις?? επειδη υπαρχουν αλλα χειροτερα...να μην υπερασπιστουμε αυτο??
![]()
ρε ηλια ελεος...καταλαβαινεις τι λες? οτι το παθητικο καπνισμα εγινε ξαφνικα η αιτια των προβληματων υγειας του πλανητη?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε αδερφέ, έχεις καταλάβει οτι η υγεία δεν ειναι αντικείμενο επιχειρηματων;![]()
ο χριστος και η παναγια ρε συ...
frankly my dear, i dont give a damn...
ενω οι αλλες είναΙ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το αστείο βέβαια, ειναι οτι ολη αυτή η συζήτηση ειναι άνευ ουσίας:rotflmao:
![]()
![]()
κουβεντα να γινεται ρε μαν
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
και φυσικα στ' @@ των ιθυνοντων η υγεια...απλως θελουν να ζουμε περισσοτερο ετσι ωστε να δουλευουμε περισσοτερο...
και στην τελικη...δεν δεχομαι ρε την υποκρισια του αμερικανου,γιατι απο αυτους τους μαλακες ξεκινησαν ολα...
δεν μπορεις ρε φιλε ,απο την μια ,να χαλας εκατομυρια δολλαρια για να πεισεις να καπνιζω,βαζοντας την γκομενα να κανει καμελ και να λες οτι 15 μερες μετα θα εχω λευκοτερα δοντια και μετα να μου το κοβεις με τον τσαμπουκα...
δηλαδη
εσυ δεν θες να ζεις περισσοτερο (και κατα συνεπεια να δουλευεις παραπανω?):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
+1000000000000000000Το αστείο βέβαια, ειναι οτι ολη αυτή η συζήτηση ειναι άνευ ουσίας
Το μέτρο πέρασε, ισχύει και όποιος έχει την διάθεση μπορεί να προσπαθήσει να κάνει αυτό που νομίζει αναλαμβάνοντας και την ευθύνη του προστίμου μετά.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Θα 'λεγα να μην το ξεχειλώνεις, αλλα ναι, η στατιστική καρκίνων (γενικώς - άρα και μεταστατικών) είναι για 1 στους 4 κατοικους.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ρε ηλια ελεος...καταλαβαινεις τι λες? οτι το παθητικο καπνισμα εγινε ξαφνικα η αιτια των προβληματων υγειας του πλανητη?
ο χριστος και η παναγια ρε συ...
Θλιβερό νούμερο και επιβεβαιωμένο οικογενειακά![]()
Όσο για το κόστος, ρώτα κι άλλους "παθόντες" να σου πουν πόσο κανει μια ένεση χημειοθεραπείας (την οποία πληρώνει το ασφ. ταμείο - δηλαδή εσυ κι εγω)
Εαν μπορούμε να βρουμε τρόπο να μειώσουμε τις πηγές προέλευσης του καρκίνου, καλό ειναι.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τώρα σε λίγο που θα κάθονται και οι μη καπνιστές έξω με τις σομπούλες γιατί έτσι αποφάσισε η παρέα να τους δω.
VALES μη περιμένεις απάντηση...γιατί στην Ελλάδα πονάει κεφάλι = κόβουμε κεφάλι. Κάτι πιο δημοκρατικό δεν υπάρχει..
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..